- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.021
ya neden okuz altında buzagı arar ldun anlamıyorum.saskınım yanı suanda.sen sımdı bnm yazdıgım seyı egdın buktun kafandakı kalıba soktun ve karsılıgında bunu yazdın bana.sen bnm yedıgım eklerede kızdın bı suru sey soledın ben gucendımmı alındımmı hayır neden cunku koıtu nıyetle solemıyor dedım.sen neden bnm kotu nıyetle soledıgımı dusundunn
meltem soeldıkelrınden anladıgım kadarıyla yorumumu kotu nıyetle yaptıgımı dusunuyorsun.benı bılmıyormusun ben hep tatlı sert yaklasmazmıyım yapılan kaçamakalra sankı ılk kez yazdıgım bısey gıbı dusunmus alınmıssın.avatarımın acıklamasını yaptım kı ıstedıgım avatarı koyma ozgurlugum var ben bu avatarı begendıgım ıcın koydum.bu okuz altında buzagı aramaktır ben neden sıze karsı bole bı tutum ıcınde olayım onuda anlamıs deılım.bnm soledıgım seyden avatarıma koydugum resme kadar hep altında bısey aradıgının farkındamısın bu durum bnm canımı sıkıyor.ya noldu bu takıma anlamıyorum.nazara geldı heralde.
avatar olayını cozdugumuzu sanmıstım oysakı ben acıklamamı yaptım ve sende dedınkı tamam sorun yok ozaman.bu cumloeyı kurdugunda bende degıstırme ıhtıyacı duymadım.eger deseydınkı dalıuncım tamam bana deılmıs ama degıstır sevmedım dıyebılırdın.hıc aklıma bıle gelmemıs seyı bana soluyosun.ben anlamıyorum.once tugba sımdı sen.sanırım artık bu takımda ıstenmıyorum.oyle olmasa soeldıgım seyden koydugum avatarıma kadar sorun olmazdı...
ama dalincigim burada biraz aşırı olmus yorumun.. 1 koca lahmacun 250 kalori, kaldıki jujunun yediği avuç içi kadar bile değilmiş. .. ama ekler oyle mi? tanesi 300 kalori..
Yani jujunun menüsü gayet masum.. Senin yorumun ağır kaçmış birazcık. .
Bu durum da annemin sözü geldi aklıma. . sen yatak atmissin, jujuda yastik...
Insaallah sözüme kirilmazsiniz.. Haddimi astiysam da Özür dilerim...
ben bir mesaj yazıp kendi yolumu anlatmıştım hatırlarsan.... beni eleştirirken benim kilomu göz önüne alın sizler gibi yememi beklemeyin benim tarzım farklı demiştim ki o mesajdan sonra senin eleştirilerin bile belli bir boyutta kalmıştı ....
tekrar yineliyorum sadece lahmacun yedim diye yerden yere vursaydın sadece gerekli açıklamamı yapardım olur biterdi... ama senin karşı savunman bi kıyaslama ile geldiği için yazdım ben sana şu ana kadarki herşeyi...
avatar mevzusunda da zaten senin söylemene gerek yok ben bir önceki mesajımda yazdım ögürsünüz diye ama beni kıllandıran nokta benim sana ekler çıkışımdan sonra motivasyonunu olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için o yemek yiyen kızı değiştir dediğim mesajın akabine bunu koyman .... bilemiyorumm ben mi alınganım yoksa herkes benim yerime kendini bir koysun üstüne alınmazmı o durumu... ben avatarını değiştir yemek yiyen kızı kaldır diyorum sen bunu koyuyorsun .... bilemiyorum....
ben kimseyi takımdan atmaya uzaklaştırmaya soğutmaya çalışmıyorum... zaman zaman fikir çatışması yaşanabilir ben fikrii beyan ederim sen fikrini beyan edersin ha sen bundan rahatsız oluyorsan söylersin bir daha fikir de beyan etmem sorun felan kalmaz.
demekki bir yerde yanılış yaptın...bi düşün bakalımoff ya bu hafta ben hiç kilo verememişim cnm sıkıldı
kilom aynı kaptanım 74 .2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?