Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama dalincigim burada biraz aşırı olmus yorumun.. 1 koca lahmacun 250 kalori, kaldıki jujunun yediği avuç içi kadar bile değilmiş. .. ama ekler oyle mi? tanesi 300 kalori..

Yani jujunun menüsü gayet masum.. Senin yorumun ağır kaçmış birazcık. .

Bu durum da annemin sözü geldi aklıma. . sen yatak atmissin, jujuda yastik...

Insaallah sözüme kirilmazsiniz.. Haddimi astiysam da Özür dilerim...

avatarımıda kaldırdım.soledıkelrımıde gerı aldım ben sana o yorumu yapmadım sende okumadın.dahada hıc bısey solemıyorum...

ben bir mesaj yazıp kendi yolumu anlatmıştım hatırlarsan.... beni eleştirirken benim kilomu göz önüne alın sizler gibi yememi beklemeyin benim tarzım farklı demiştim ki o mesajdan sonra senin eleştirilerin bile belli bir boyutta kalmıştı ....

tekrar yineliyorum sadece lahmacun yedim diye yerden yere vursaydın sadece gerekli açıklamamı yapardım olur biterdi... ama senin karşı savunman bi kıyaslama ile geldiği için yazdım ben sana şu ana kadarki herşeyi...

avatar mevzusunda da zaten senin söylemene gerek yok ben bir önceki mesajımda yazdım ögürsünüz diye ama beni kıllandıran nokta benim sana ekler çıkışımdan sonra motivasyonunu olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için o yemek yiyen kızı değiştir dediğim mesajın akabine bunu koyman .... bilemiyorumm ben mi alınganım yoksa herkes benim yerime kendini bir koysun üstüne alınmazmı o durumu... ben avatarını değiştir yemek yiyen kızı kaldır diyorum sen bunu koyuyorsun .... bilemiyorum....

ben kimseyi takımdan atmaya uzaklaştırmaya soğutmaya çalışmıyorum... zaman zaman fikir çatışması yaşanabilir ben fikrii beyan ederim sen fikrini beyan edersin ha sen bundan rahatsız oluyorsan söylersin bir daha fikir de beyan etmem sorun felan kalmaz.

hayır neden haddinin aşasın .. düşündüğünü herkes özgürce söyleyebilir beni de hatalı bulabilirsiniz.. bende kendi iç muhasebemi yaparım .. allah allah demek bende bir sorun var derim niye alnınılsın ki buna

popstarda bulent Ersoy u gordunuz mü. .ayyyy yeminle insanliktan cikmis...ayyy o demet Akalın da ne kadar kilo almis oyleeee....

Son düzenleme:

hayatta yanlıs anlasılmak kadar kotu bısey yok bılıyomusun.ben o avatrı senınle o konusmayı yapmadan bı gun once ındırmıstım degıstıre degıstıre koyarım dıye hatta gamzeylede konustuk ben beceremıyorum gamze nasıl yapcaz dıye faceden sordum oda bıldıgı kadarını soledı bana.hosuma gıttıgı ıcın ındırdım elımın altındada o an o vardı onu koydum ama sen cok yanlıs anlamıssın tamamen yanlıs anlamıssın olabılır senın bnm herkesın vardır yanlıs anlamaları anlasılmaları.o sorun deıl.

ben senın zayıflamanı cok ıstıyorum doktora gıdıyosun uzuluyosun 1 kg vermek ıcın emek garcıyosun moralman cokuyosun senın adına bende uzuluyorum.ben lahmacun dıyınce aklıma su bnm onceden yedıgım kocaman seyler varya onlar gelıyo aklıma.ben 4 ekelr yedım hata yaptım sen neden bnm yaptıgım hataya dusup 4 tane lahmacun yıyosun demek ıstedım.bellıkı yanlıs cumleler kurdum yanlıs kelımeler sectım senı kırdım olabılır ben dosdogru bı ınsanım demıyorum kımse deıldır 4-4luk.ama senı yermeye calısmadıgımıda bıl.bnm dustugum hataya dusmussun demek ıstedım.gamzenın msjını okudum yedıgının fındık lahmacun olabılecegı geldı aklıma kı sanırımda oleymıs.sonra yaptıgım yoruma bende uzuldum.amacım senı kırmak uzmek yermek deıl.sen bnm kılo vermemı nasıl gonulden ıstıyorsan bilmukabele bende ole ıstıyorum kılo vermenı.

burda bıraz patavatsızlık ettım galıba kusura bakma jujucum.sen bnm menuelrıme yorum yapacaksın artıları yıldızları koyacaksın abartırsam sılkeleyeceksın.kaptansın baska sansın yok
dedıgın gıbı anlasmazlıklar yanlıs anlamalar olabılır yerı gelıyor annelerımızle de tartısıyoruz.hersey saygı cercevesınde olduktan sonra sorun yok

özür dilemek erdemdir derler....

dün için kırıcı birşey söylediysem incittiysem özür dilerim ...

sadece şu bilinsin ben herkese eşit mesafedeyim kimseyi kayırdığım yada kimseyi yerdiğim felan yok...

konu kapandıysa ne mutlu umarım bundan sonra normal ortama dönüş sağlarız

ben yine 1 saat erken kalktım koşu bandında düşük seviyede 20 dk yürüdüm veeeeeeeeeeeee wc sorunu halloldu.. deneyin farkı farkedeceksiniz

5.Takım 301. Etap
*JUJU* ( 86,30 / 85,80 / 0,50 / % 0,58 ) Baskül değişiminden kaynaklanan 600 gr başlangıç kilosuna eklenmiştir
aysunayy ( 64,50 /
dalin26 ( 76,30 /
biricikoglumertug ( 74,20 /
ZES ( 78,30 /
garfield06 ( 66,50 /
birsen-deniz ( 64,80 / 64,70 / 0,10 / % 0,15
cornella ( 66,80 /
ukyo ( 69,70 /
Gamze_M ( 65,40 /
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,00 /
rabyas ( 78,90 /
toplight ( 75,20 /
Sevda_M ( 74,10 /

Son düzenleme:
Juju geldin mi kaptanım... seni bekliyordum. dün nete hiç giremedim menüm:

sabah:
sucuklu yumurta
peynir
çay
1 dilimden az tahıllı

öğlen:
fırında 1 adet tavuk pirzola
1 soda
1/2 kase yoğurt
2 lokma tahıllı ekmek

akşam
1 tabak portakallı kereviz
yeşllik

spor 20dk cık yürüyüş

geldim geldim ... sabah sabah kimseler yokken menülere bakayım demiştim iyi oldu sende yazmışsın...

eee kilo durumu ne sende dökül bakalım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok mutluyum kızlarrrrrrrrakşamları aç yatmak işe yarıyor gerçektende
600 gr vermişim ve yıllardır göremediğim 63 leri ucundan a olsa gördümm sonunda..

geçen hafta 64.5

bu hafta 63.9

giden 600 gr

yüzdem.0.93

[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++**Akşamı fazla kaçırdım ve yatana kadar biğdem ağzımda dolandım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** herkes biskolatana takılmış ama akşamı hafif geçirmişsin ve akabinde yürüyüşün var onun için ben takılmıyorum sana.. en azından dibini bulmamışsın biskolatanın. Artı senin kilondaki biri için makul ama olmamasına özen göstermeni rica edeceğim.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++**canım öğünlerin düzensizleşmiş neden olaki…?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**sevda menü güzel yalnız kahvaltını normal kahvaltı yapsaydın daha tok tutardı seni sarelle daha çabuk acıkmanı sağlar ne kadar az yersen ye fark etmez ama canın çektiyse bişey demiyorum ayarını bilerek yemişsin en azından
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* afiyet olsun iki ayın nafakası o pilav olsun sorun değil sporunu yapmışsın gerisi sorun değil.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* kuzum öğünlerin az gibi geldi bana doyuyorsun dimi sen bunlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**evet bugün kh ya asılmışsın aşırı olmadığı için mazur görebiliyorum artı hareketlerinide yapmışsın spor olmasa kızardım ama
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++*bi kere 100 mekiği spordan saymam en azından yürüseydin 30 dk… bu arada sanki bugün bı kıt fazla olmuş gibi ama ne ye göre fazla . diğer günlerde okadar az kalorili besleniyordun ki bu gün normale dönmüşsün ama Cuma öncesi olduğu için umarım kilona yansımaz. Özellikle akşam yediğim soslu makarna…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* birsen lahananı hangi yemeği canım kapuskamı bahsettiğin… öğlen yediğin börek bir dilimle kaldığı için mazur görülebilir akşamda düşük kalori değeri olan lahana tercih ederek birbirini dengelemişsin yalnız sporun olmayışı büyük eksiklik bence.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* su içmedin mi yazmamışsın ve yürüyüş sankim az olmuş gibi okadar artıdan sonra…
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü bildirmeyenler

Rabyas ------- tatilde
Arzu_54------????
Busramnmn----????

5.Takım 301. Etap
*JUJU* ( 86,30 / 85,80 / 0,50 / % 0,58 )
aysunayy ( 64,50 / 63,90 / 0,60 / % 0,93 )
dalin26 ( 76,30 /
biricikoglumertug ( 74,20 /
ZES ( 78,30 /
garfield06 ( 66,50 /
birsen-deniz ( 64,80 / 64,70 / 0,10 / % 0,15 )
cornella ( 66,80 /
ukyo ( 69,70 /
Gamze_M ( 65,40 /
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,00 /
rabyas ( 78,90 /
toplight ( 75,20 /
Sevda_M ( 74,10 /

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…