- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.041
canım sıkıntı yapma sende benim durumumu yaşıyorsun sakın ola gerilme bende iki hafta önce aynı durumu yaşıyordum ... sabırla aşacaksın bu durumuGunaydin
Tarti hepinizin yuzunu guldursun hatunlar.
Pes diyorum kendime baskada birsey diyemiyorum. Gecen hafta 74.9 idim.Bu hafta gercekten saglikli beslendim, bacaklarim artik eve gidelim desede ben o yaglara inat yurumeye devam ettim.Tuvalet isini de mazaret gosteremiyorum kendime.Hatta caktirmadan daraldim azicikta olsa sikistim gibi geliyordu, spor sonrasi bir gonul rahatlamasi yasiyordum, yatarkende vicdanim cok rahat yattim.Hep bugun tartinin bana bir goz kirpmasi hayalim vardi lakin elimde koca bir hic var suan.Pis tarti 74.9 dedi.Ya bir insanin bosaltim sistemidemi ayni miktarda olur.
Ben nerde hata yaptim ki.........
canım sıkıntı yapma sende benim durumumu yaşıyorsun sakın ola gerilme bende iki hafta önce aynı durumu yaşıyordum ... sabırla aşacaksın bu durumu
geldim geldim ... sabah sabah kimseler yokken menülere bakayım demiştim iyi oldu sende yazmışsın...
eee kilo durumu ne sende dökül bakalım
65,4 - 64,8=0,6
0,6/65,4=0,00917
0,00917x100=0,917
( 65,40 / 64,8 / 0,6 / % 092 )
Sanırım benim kilo sonucum böyle...
.
daha ne olsun sevda 73 leri gördün öp başına koy ... ve hafta sonu kaçamağına son ver( 74,1 / 73,6 / 0,5 / 0,68 )
Günaydın arkadaşlar, sanırım benim kilo sonucumda böyle
.
yani tartı sonucu tam net bir bilgi değil senin için ... farklı bir yerdesin ve içtiğin su bile ödem yapabiliyor neyse +100 den bişi çıkmaz annene geçtiğinde de tartıl yetişirsen yaz düzeltiriz yetişmezsende sorun değil...Kotu bi gecenin ardindan herkese gunaydin canlarr... Kayinvslidemin baskul digital degil kizlar anneme gecebilirsem bugun ondada tartilcam bizim baskulumuz digital
bugun 79
gecen hafta78,9
Bugun kiz isticez kizlar toparlanmam lazim eltiyim agirligim olmali dimi ama
5.Takım 301. Etap
*JUJU* ( 86,30 / 85,80 / 0,50 / % 0,58 ) Baskül değişiminden kaynaklanan 600 gr başlangıç kilosuna eklenmiştir
aysunayy ( 64,50 / 63,90 / 0,60 / % 0,93 )
dalin26 ( 76,30 /
biricikoglumertug ( 74,20 / 74,20 / 0,00 / % 0,00 )
ZES ( 78,30 /
garfield06 ( 66,50 /
birsen-deniz ( 64,80 / 64,70 / 0,10 / % 0,15 )
cornella ( 66,80 /
ukyo ( 69,70 /
Gamze_M ( 65,40 / 64,80 / 0,60 / % 0,92 )
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,00 / 59,40 / 0,60 / %1,00 )
rabyas ( 78,90 / 79,00 / -0,10 / % -0,13 )
toplight ( 75,20 / 74,20 / 1,00 / % 1,33 )
Sevda_M ( 74,10 / 73,60 / 0,50 / % 0,67 )
sakın haaaaaa yediğin de abartı bişey yokki kısasın... bundan sonraki haftaya odaklan sakın moralini bozmaYemegi biraz daha mi kissam.
jujumcum ben suyu normalde çok çok içen bir insanım. diyete özgü değil. o yüzden sadece suyumu içemediğimde yazıyordm. yani artık içselleştirmişim ya aklıma gelmiyor içtim demek.. ama hatırladıkca yazarım sonuçta aklında tutmak zorunda değilsin herkesin alışkanlıklarını..
Cancağızlarım ben bugün çok şaşkınlık içerisindeyim. Sevinç içerisindeyim ama daha çok şaşkınlık diyeyim bir anormallik mi var ben de diye. psikolojime de hiç iyi yansımayacak..lütfen kızmayın bana, maşallah da demeyi unutmayın ama bilen biri varsa söylesin (cornican sen de vardır bunun cevabı?)
ctesi-pazar ve hatta ptesiye uzanan bir kaçamaklar serisinden sonra, salı ve çarşamba 60.7 çıktığımı gördüm tartıda... gerçi tok karnına ve kıyafetle tartıldım ama gene de 700 gr ne demek... çok moralim bozuldu ama gene bisküvi hüplettim.. Kilo alınca daha beter yiyesim geliyor moralim bozulduğundan çözeceğim inşallah bu huyummu!!!
Sonra çarşamba ve perşembe menülerime çeki düzen verdim ve spor namına dünki20 dk yürüyüşümü yaptım. o da mecbur kaldığımdan, dolmuş dediğim yerden geçmeyeceği halde """bin abla" dediğinden...
Velhasıl kelam bu gün tartıda gördüğüm rakam 59.4... Ben 5-6 senedir 5 leri görememiş insanım.. Aynen aysunaayy ın dediği gibi.. ucundan da olsa yakaladım 50 leri... Tartımın yeri hiç değişmez. Kaç kere çıktım çıktım indim. Su içtim, üstümü giyindim br şeyler atıştırdım 59,9 olmuş.. yani bir yanlışlık yok..
Bu iş nasıl oldu anlamadım. keşke spor yapıp da vereydim. şimdi benim süperzeki!!!!!!!!!!!!!! nefsim len oğlum bak spor yapmadan da verebiliyorsun derse ben ne dicem ona.. zaten tek başıma hevese gelemiyorum ...
Ama hala şoklar içindeyim.. Bunu başarıdan sayamıyorum arkidişler.. Çünkü daha önce de yazdığım gibi amaç sağlıklı yaşamayı hayat tarzı halkine getirmek yoksa tartıda gördüğüm rakamlar değil..
Moralim çok bozuk ya.. sevinç, üzüntü, şaşkınlık. bu kadar zıt duyguyu aynı bünyede barındırmak ruhuma zarar vermez umarım...!!! Yazdığım destan içinde kusura bakmayın nolur
kızlarrrrr günaydınnnnnnn............ben şoktayım bu tartı bana şaka mı yapıyor ben anlamadım...hatta o kadar şoka girmişim ki öyle durdum tartının üstünde 2 dk......
cornella ( 66,80 / 65,80 / 1,00 / % 1,50 )
yalnız görüntü de pek bişey yok:44::44: ah şu belim benı bıtırıyor ne guzel spor yapıyordum
sakın yapma böyle bir hata.... yeşil cay içiyormusun sen????okuz gibi yemek istiyorum
kuzum sen ne yedin ki bu hafta kuş kadar şeyle beslendin gitmiş işte sevin buna ama aaa verdim deyip de salma kendini haftaya artı ile gelme sonrakızlarrrrr günaydınnnnnnn............ben şoktayım bu tartı bana şaka mı yapıyor ben anlamadım...hatta o kadar şoka girmişim ki öyle durdum tartının üstünde 2 dk......
cornella ( 66,80 / 65,80 / 1,00 / % 1,50 )
yalnız görüntü de pek bişey yok:44::44: ah şu belim benı bıtırıyor ne guzel spor yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?