- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.061
bende o saka yapan tartidan istiyorum
Juju senin omzuna yaslanip aglamak istiyorum
hoşgeldin zes sanada hayırlı cumalar... bugün birçoğunuz güzel haberlerle geldi sende öyle...herkese günaydınlar hanımlar... hayırlı cumalar hepimize...
sakın yapma böyle bir hata.... yeşil cay içiyormusun sen????
kuzum sen ne yedin ki bu hafta kuş kadar şeyle beslendin gitmiş işte sevin buna ama aaa verdim deyip de salma kendini haftaya artı ile gelme sonra
herkese günaydınlar hanımlar... hayırlı cumalar hepimize...
sana da hayırlı cumalar cnm.....
sakın yapma böyle bir hata.... yeşil cay içiyormusun sen????
kuzum sen ne yedin ki bu hafta kuş kadar şeyle beslendin gitmiş işte sevin buna ama aaa verdim deyip de salma kendini haftaya artı ile gelme sonra
Kotu bi gecenin ardindan herkese gunaydin canlarr... Kayinvslidemin baskul digital degil kizlar anneme gecebilirsem bugun ondada tartilcam bizim baskulumuz digital
bugun 79
gecen hafta78,9
Bugun kiz isticez kizlar toparlanmam lazim eltiyim agirligim olmali dimi ama
Yemegi biraz daha mi kissam.
hımmmm aslında senden daha iyi bir sonuç bekliyordum ama sporun yaptığı ödem olabilir sende ... yinede mikemmel canım tebrikler
daha ne olsun sevda 73 leri gördün öp başına koy ... ve hafta sonu kaçamağına son ver
yani tartı sonucu tam net bir bilgi değil senin için ... farklı bir yerdesin ve içtiğin su bile ödem yapabiliyor neyse +100 den bişi çıkmaz annene geçtiğinde de tartıl yetişirsen yaz düzeltiriz yetişmezsende sorun değil...
[TD]+++**sevda menü güzel yalnız kahvaltını normal kahvaltı yapsaydın daha tok tutardı seni sarelle daha çabuk acıkmanı sağlar ne kadar az yersen ye fark etmez ama canın çektiyse bişey demiyorum ayarını bilerek yemişsin en azından
[/TD]
kaptanım öncelikle çok teşekkür ediyorum artılar ve yıldızlar için...o sarelleye gelince onu akşamdan beri ne çok canım istemişti .genelde eşim akşamları yemek yer peşine de çayla ufak bir kahvaltı tarzı bişeyler ister...onlara hazırlamıştım geçtim karşılarına onları izliyorum böyle varya offf bi canım istedi ki sorma gitsin...akşamdan planlıydı yani sarelle....
ya jujum itiraf.com a gelmek istiyorum.....ben cuma-cmts-pazar çok afedersınız okuz gibi yedım....yanı suan kı beslenmeme göre...cuma gunu 6-7 tane probis yedım..neyse daha fazla saymayım...sonra biliyorsun ben haftada 1 kere cıkıyorum tartıya o da cuma günü....dedım kı pazartesı yenı baslangıc olsun ,zaten hastayım bari yemelerım düzenlı olsun.....sıfır hareket sonucta....
yıne de 3 öğün ufak da olsa yedım.....çeşitli salatalar denedım.....inan + çıksam şaşırmıcaktım sonuca.....neyse şaşkınlık yerini sevince bıraktı bile.......
bu arada dunku biberler işe yaradı dunden beri 2 kez wc ye gittim
hayırdır canım yeşil çayın bebeğe nasıl bir etkisi varda içmiyorsun... inan bilmiyorum ben bi sakıncası olduğunuicmiyorum bebekten dolayi
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar ve devamı gelsin inşallah hepimiz için 3 veya 5 ne giderse sonuçta gidiyor yani...
rabiş kız fazla ağırlık koyma baştan korkutursun kızı ....
tatlım yemeği kısma ...sık aralıklarla fakat az ye yemeği kıstıkça zamanla metabolizma da yavaşllıyor tatlım dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verme yolunu tercih et ..
meltem gerçekten varya en son 73 ramazan bayramında görmüştüm çok şükür şu anda da gördüm ....hafta sonu kaçamağı da yok artık ama bu gün gamzeyle bir kaçamağımız olacak onu da dengeliycez...yani sabah kahvaltımız yok ama öğlene bayram edicez akşamı da yine geçiştiricez bakalım planımız o şekilde ....
hımmmm aslında senden daha iyi bir sonuç bekliyordum ama sporun yaptığı ödem olabilir sende ... yinede mikemmel canım tebrikler
daha ne olsun sevda 73 leri gördün öp başına koy ... ve hafta sonu kaçamağına son ver
yani tartı sonucu tam net bir bilgi değil senin için ... farklı bir yerdesin ve içtiğin su bile ödem yapabiliyor neyse +100 den bişi çıkmaz annene geçtiğinde de tartıl yetişirsen yaz düzeltiriz yetişmezsende sorun değil...
tuğbam sen de hoşgeldin balım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ....inşallah biraz daha iyisindir bugün.
neyse canlarım benim görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın ....azcık ev işi yapim bende....
.
Jujumm spora sadece 2 gün gittim ve ben spora başladığım gün ne yazıkki diyetimide tam anlamıyla geri kazandım..çok şükür kazandım :) bu kadar yoğun spora alışık değil vucudum ve onun içinde acayip şişlikte var..dudaklarım bile açılırken hissediyorumolsun jujum beee, umutsuz yaşanmazmış..Umut fakirin ekmeğiymiş girr şuradan bir sazzzzzz sevdammmmmmmmm pisikoya bağladım gene...devam jujum, kaptanım, güzel yüreklim
.
sevdacım tşk ediyorummmevet cnm az daha iyiyim....bende sizleri ve diğer bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
anladım ama normal bi kahvaltı yapıp kahvaltının sonunda 1 tk yeseydin hem karnın hem gözün doyardı onun için dedim...
bak bak bak tapır tapır dökülüyo... chentiq ile sende iyi sonuç verdi demek vucudu şoklamak.. ha bu herkeste aynı etkili yapacak diye bişey yok. şimdi millet bende şoklayım demesin sakın
hayırdır canım yeşil çayın bebeğe nasıl bir etkisi varda içmiyorsun... inan bilmiyorum ben bi sakıncası olduğunu
mesaj alinmistir yoldas gamzemBende herkesi tebrik ediyorum, açılınn lemmmmm diyete başlıyorum, pis başlarımmpenolepeee, seni kendime yoldaş seçtim...gel bacımmm, bu hafta beraber yürüyelim
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnnnnnnn olmazzzzzzzzzzzzzzzz .... diyormuş
.
Canim yesil cayin sute gecmesinden bebegin kilo almasi yavasliyormus, sutu acittigida soyleniyor.Ben hic icmedim sadece okurken rastladigim seyler bunlar.Senin ve sizin bir bilginiz varmi acaba.
penelope merhaba ben 1 haftadır düzenli yeşil çay içiyorum içine rezene de katıyorum tadının acılaştığını bilmiyorum ama sanki sütte artış oldu gibi geldi bana... Ama sen olumsuz bir şey görmüşsen deneme bence ...Canim yesil cayin sute gecmesinden bebegin kilo almasi yavasliyormus, sutu acittigida soyleniyor.Ben hic icmedim sadece okurken rastladigim seyler bunlar.Senin ve sizin bir bilginiz varmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?