Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende o saka yapan tartidan istiyorum

bende var ondan yollayım mı sana... bi çıkıyosun 105 diyo bi çıkıyosun 61 diyo .. valla bi sevindiriyo bi üzüyo .. yenisini aldım kurtuldum ama evde daha atmadım

Juju senin omzuna yaslanip aglamak istiyorum

sacmalama dünyanın sonundan mı bahsediyoruz... ben günlerdir neden hastane hastane geztim kilo veremiyorum diye... sonuç ne herşey normal eeeee niye üzeyim kendimi vucut direnirse dirensin ben pes etmeyeceğim ve benimle beraber sizde pes etmeyeceksiniz

[TD]+++**sevda menü güzel yalnız kahvaltını normal kahvaltı yapsaydın daha tok tutardı seni sarelle daha çabuk acıkmanı sağlar ne kadar az yersen ye fark etmez ama canın çektiyse bişey demiyorum ayarını bilerek yemişsin en azından
[/TD]

kaptanım öncelikle çok teşekkür ediyorum artılar ve yıldızlar için... o sarelleye gelince onu akşamdan beri ne çok canım istemişti .genelde eşim akşamları yemek yer peşine de çayla ufak bir kahvaltı tarzı bişeyler ister...onlara hazırlamıştım geçtim karşılarına onları izliyorum böyle varya offf bi canım istedi ki sorma gitsin...akşamdan planlıydı yani sarelle....

sakın yapma böyle bir hata.... yeşil cay içiyormusun sen????

kuzum sen ne yedin ki bu hafta kuş kadar şeyle beslendin gitmiş işte sevin buna ama aaa verdim deyip de salma kendini haftaya artı ile gelme sonra

ya jujum itiraf.com a gelmek istiyorum.....ben cuma-cmts-pazar çok afedersınız okuz gibi yedım....yanı suan kı beslenmeme göre...cuma gunu 6-7 tane probis yedım..neyse daha fazla saymayım...sonra biliyorsun ben haftada 1 kere cıkıyorum tartıya o da cuma günü....dedım kı pazartesı yenı baslangıc olsun ,zaten hastayım bari yemelerım düzenlı olsun.....sıfır hareket sonucta....
yıne de 3 öğün ufak da olsa yedım.....çeşitli salatalar denedım.....inan + çıksam şaşırmıcaktım sonuca.....neyse şaşkınlık yerini sevince bıraktı bile.......
bu arada dunku biberler işe yaradı dunden beri 2 kez wc ye gittim

herkese günaydınlar hanımlar... hayırlı cumalar hepimize...

sana da hayırlı cumalar cnm.....

kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar ve devamı gelsin inşallah hepimiz için 3 veya 5 ne giderse sonuçta gidiyor yani...

rabiş kız fazla ağırlık koyma baştan korkutursun kızı ....

Yemegi biraz daha mi kissam.

tatlım yemeği kısma ...sık aralıklarla fakat az ye yemeği kıstıkça zamanla metabolizma da yavaşllıyor tatlım dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verme yolunu tercih et ..

meltem gerçekten varya en son 73 ramazan bayramında görmüştüm çok şükür şu anda da gördüm ....hafta sonu kaçamağı da yok artık ama bu gün gamzeyle bir kaçamağımız olacak onu da dengeliycez...yani sabah kahvaltımız yok ama öğlene bayram edicez akşamı da yine geçiştiricez bakalım planımız o şekilde ....

anladım ama normal bi kahvaltı yapıp kahvaltının sonunda 1 tk yeseydin hem karnın hem gözün doyardı onun için dedim...

bak bak bak tapır tapır dökülüyo... chentiq ile sende iyi sonuç verdi demek vucudu şoklamak.. ha bu herkeste aynı etkili yapacak diye bişey yok. şimdi millet bende şoklayım demesin sakın

icmiyorum bebekten dolayi
hayırdır canım yeşil çayın bebeğe nasıl bir etkisi varda içmiyorsun... inan bilmiyorum ben bi sakıncası olduğunu

tuğbam sen de hoşgeldin balım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ....inşallah biraz daha iyisindir bugün.

neyse canlarım benim görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın ....azcık ev işi yapim bende....

.

sabah hafif de olsa kahvaltınızı yapın... öğlen ne yiceniz bilmiyorum ama akşamı geçiştirmek yerine sadece salata ile kapatın tamam mı

bol su için ve yürüyüşü ihmal etmeyin kaçamak yapıldığı günlerde özellikle

Jujumm spora sadece 2 gün gittim ve ben spora başladığım gün ne yazıkki diyetimide tam anlamıyla geri kazandım..çok şükür kazandım :) bu kadar yoğun spora alışık değil vucudum ve onun içinde acayip şişlikte var..dudaklarım bile açılırken hissediyorum olsun jujum beee, umutsuz yaşanmazmış..Umut fakirin ekmeğiymiş girr şuradan bir sazzzzzz sevdammmmmmmmm pisikoya bağladım gene...devam jujum, kaptanım, güzel yüreklim

.

sevdacım tşk ediyorummm evet cnm az daha iyiyim....bende sizleri ve diğer bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

sevdacım tşk ediyorummm evet cnm az daha iyiyim....bende sizleri ve diğer bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Bende herkesi tebrik ediyorum, açılınn lemmmmm diyete başlıyorum, pis başlarımm penolepeee, seni kendime yoldaş seçtim...gel bacımmm, bu hafta beraber yürüyelim

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnnnnnnn olmazzzzzzzzzzzzzzzz .... diyormuş

.

Canim yesil cayin sute gecmesinden bebegin kilo almasi yavasliyormus, sutu acittigida soyleniyor.Ben hic icmedim sadece okurken rastladigim seyler bunlar.Senin ve sizin bir bilginiz varmi acaba.

mesaj alinmistir yoldas gamzem
baslayalim canim gunde ne kadar yurudumuzu yazalim.

Canim yesil cayin sute gecmesinden bebegin kilo almasi yavasliyormus, sutu acittigida soyleniyor.Ben hic icmedim sadece okurken rastladigim seyler bunlar.Senin ve sizin bir bilginiz varmi acaba.
penelope merhaba ben 1 haftadır düzenli yeşil çay içiyorum içine rezene de katıyorum tadının acılaştığını bilmiyorum ama sanki sütte artış oldu gibi geldi bana... Ama sen olumsuz bir şey görmüşsen deneme bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…