- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.081
sagol canim okudum.Yeşil çayı emziren anneler içebilirmi-Emzirirken yeşil çay içilirmi | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
yukarıdaki linki oku canım... gerekli cevap orda var zaten ...
penelope merhaba ben 1 haftadır düzenli yeşil çay içiyorum içine rezene de katıyorum tadının acılaştığını bilmiyorum ama sanki sütte artış oldu gibi geldi bana... Ama sen olumsuz bir şey görmüşsen deneme bence ...
sakın haaaaaa yediğin de abartı bişey yokki kısasın... bundan sonraki haftaya odaklan sakın moralini bozma
hımmmmmmmmmm öncelikle tok karnına va giysiyle alınan sonuç sonuç değildir...
ben hafif bir kahvaltı yaptığımda 200 gr fazla geliyorum bu öğle yemeği gibi bişi olduğunda 500-700 gr fazla gelmek demektir... ve giysi en basit giysi hafif dediğin şey 300 gr ila 600 gr arası fark ettirir tartıda kendini....
onun için boşuna giysi ile ve tok karnına tartılarak üzmüşsün kendini ama belkide iyi oldu iki gün kastın ve daha iyi bir sonuçla geldin...
veeeeeeeeeeee ben size demedim mi vırt zırt tartılmayın diye yapmayın kuzum...
artı aslında sen spor yapmadan verebildiğine sevin çünkü normalde spor yapmıyorsun ama şöyle yap hergün değil ama günaşırı yürüyüş yap ve ihmal etme ...
menüleride hergün bekliyorum gel yaz git ... otur saatlerce sohpet et demiyorum yaz menünü git ders çalış ama ben bilim
ben bi farklılık görmedim herzamanki gibi olumlu yada olumsuz hayır...anne sütü cilde iyi geliyor demekki kızımın cildine sürüyorum ama kendi cildime hiç denememiştim...peki cilde ne etkisi varmış penelope?sagol canim okudum.
Caniminici ben denemedim hic, ama simdiki okudum yazidada gunde 200 gr.dan yani bir fincandan fazla icilmemesi gerekiyor diyor.Senin bebekte bir degisiklik oldumu.Zes yuzunu sutunle temizle bebegininde yuzunu sutunle sil.Cok fayda gorecen bir denede bak.
bu hafta spor haftan olsun tamam mı bu hafta asıl bakalım diyetine sonuç ne olacaksanırım juju ben de öyle bir durum var.. Anormalim sanıyordum çok şükür değilmişim.. Bir yere takılıyorum şimdi 3 gün spor yapıyorlar.. önümüzdeki hafta bunu deneyeceğim. Spor yapmaya başlayınca çok mutlu oluyorum ama başlamak zor geliyor işte.. Başlamak bir işin yarısıdır derler ya yalan aslında... Başlamak bir işin tamamı...
Kaptanım öncelikle çok teşekkür ediyorum artılar ve yıldızlar için...O sarelleye gelince onu akşamdan beri ne çok canım istemişti .genelde eşim akşamları yemek yer peşine de çayla ufak bir kahvaltı tarzı bişeyler ister...onlara hazırlamıştım geçtim karşılarına onları izliyorum böyle varya offf bi canım istedi ki sorma gitsin...akşamdan planlıydı yani sarelle....
Canım inan bizde de durum aynı.. Akşam çayla eşim bir güzel tatlı yer ben de sabah olsun ben de yiyecem hayalleri kurarım. Ama bazen sabah hiç akşamki hevesim olmaz tatlıya bisküviye...
.....
Corniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu hafta aynı şeyleri yapıp aynı sonuçları almışız farkında olmadan ya
tebrikler fıstık... Gittikçe sona yaklaşıyorsun ne güzel.. Bu arada senin pilates işi ne alemde???ay ben kilo vermişimmmmmm 62.500 / 61.900
ben bi farklılık görmedim herzamanki gibi olumlu yada olumsuz hayır...anne sütü cilde iyi geliyor demekki kızımın cildine sürüyorum ama kendi cildime hiç denememiştim...peki cilde ne etkisi varmış penelope?
tebrikler fıstık... Gittikçe sona yaklaşıyorsun ne güzel.. Bu arada senin pilates işi ne alemde???
o konu hakkında net bir bilgim yok sen damlattığını söyledin bence o damlanın bi sakıncası olmaz... benim kardeşimde elma sirkeli su içerdi etki ediyor yağ yaktırıyor diye ama hamile olduğunu farketmeden içmeye devam edince birde düşük yapınca ona bağlamıştı içmesem düşmeyecekti diye...tamam kaptancım spor haftam olacak... beni teşvik edin özel mesaj atın malum forumu takip edemeyececğim
kaptan ya ben düzenli soda içerim çok severim. haftada 2-3 mutlaka içmeye çalışırım. bir yerde de elma sirkesi duymuştum.sabahları su ile karıştırıp içerlermiş. ben de sodaya damlatmıştım 4-5 damla aynı mantıkla yoksa bir yerden okumadım.. çok güzel elma aroması verince öyle içtim 2 kez falan. bu hafta dün tavuğun yanına da o şekilde içtim. ama şimdi annem kendi kendine bir şey yapma netten bi araştır deyince netten soda+sirke+limon birinin ölümüne sebep olmuş. ama ne oranlarda kullandı bilmyorum. bir başka forumda soda+5 yk sirke için demiş. oha çorba kaşığı!!! ben damla kullanıyorum. tadı güzelleşiyor yoksa zayıflatma 2.plana gitti.. ne önerirsin devam mı risk mi?
günaydın kızlar sona kaldm sanıırm ksra bakmayın gelemedm:26:
giden 400 gramcık ben 100 200 bekliodum bunada sukur gelıorm bırazdan
günaydınlarrr
jujum öncelikle dün hastane ve diyetisyen işin iyi hallolmasına sevindim bu arada ne güzel kilo da verdin
öncelikle saol canım bildirim gecikmesin diye sana sabahtan mesaj atayım dedim 2 gündür wc ye çıkamıyorum aslında daha çok vermiş gibi hissediyorum kendimi ama napalım sonuç bu çıktı 1 kg hiç fena değil şu wc işini bi halletsek
bu arada sabah büyük oğlanı dr a götürdüm total T4 değeri düşük çıkıyor , boyu da hep %3 percentil de özel hastamnedeki endokrin ci ayrılmış bana mutlaka üniversite hastanesi yada sami ulus un endokrinine götür dedi bakalım niyetim oraya götürmek ne zaman götürebilirim bilmiyorum jujunun devlet hastanesi deneyimlerinden sonra
1 saatliğine işyerine geldim geçmişi okudum az sonra çıkacağım bi dalin kalmış bakalım onun sonucu ne çıkacak merakla bekliyorum sonuçları
geçmiş olsun yahnurcum ya o dediğin düşürlük ne bilmiyorum ben ... ama çocuk endokrininde sıra yoktu mersinde büyüklerinki sorun oluyor telefonla ara bi sor bugün sistem nasıl işliyor diye...günaydınlarrr
jujum öncelikle dün hastane ve diyetisyen işin iyi hallolmasına sevindim bu arada ne güzel kilo da verdin
öncelikle saol canım bildirim gecikmesin diye sana sabahtan mesaj atayım dedim 2 gündür wc ye çıkamıyorum aslında daha çok vermiş gibi hissediyorum kendimi ama napalım sonuç bu çıktı 1 kg hiç fena değil şu wc işini bi halletsek
bu arada sabah büyük oğlanı dr a götürdüm total T4 değeri düşük çıkıyor , boyu da hep %3 percentil de özel hastamnedeki endokrin ci ayrılmış bana mutlaka üniversite hastanesi yada sami ulus un endokrinine götür dedi bakalım niyetim oraya götürmek ne zaman götürebilirim bilmiyorum jujunun devlet hastanesi deneyimlerinden sonra
1 saatliğine işyerine geldim geçmişi okudum az sonra çıkacağım bi dalin kalmış bakalım onun sonucu ne çıkacak merakla bekliyorum sonuçları
tesekkur ederım kaptanımmpilatese bugun gidcektim normalde ama kendimi iyi hissetmiyorum dün inanılmaz bi baş ağrısı ve adet sancısıyla uyudum şimdide devam ediyor. son günüme geldim hala sancı vay arkadasssssssss
o konu hakkında net bir bilgim yok sen damlattığını söyledin bence o damlanın bi sakıncası olmaz... benim kardeşimde elma sirkeli su içerdi etki ediyor yağ yaktırıyor diye ama hamile olduğunu farketmeden içmeye devam edince birde düşük yapınca ona bağlamıştı içmesem düşmeyecekti diye...
ama bi bakınayım nedir ne değildir
sorun değil canım sona sen kalmadın dalini bekliyoruz daha... tebrikler bu arada ümitsizdin ama gitmiş işte
canım 2 haftadır ben gerçek kilomu bilmiyorum bu lanet wc olayından dolayı az önce çıktım wc ye nerdeyse 500 gr gitmiştir ama geç gelen saadet gerçek kilomu öğrenemediğim için öyle dedim canımHastane yollarinda basarilar arkadasim.jujudan sonra tirsiyom resmen.Sen 1 kiloyu begenmiyormusun kiz
geçmiş olsun yahnurcum ya o dediğin düşürlük ne bilmiyorum ben ... ama çocuk endokrininde sıra yoktu mersinde büyüklerinki sorun oluyor telefonla ara bi sor bugün sistem nasıl işliyor diye...
hadi ya son gün bile ağrımı olurmuş ... valla kadın olmak ne zor diyorum bazen ama rabbim bilmişde vermiştir şikayet etmemek lazım
kaptanım ben dün menumu yazamadım cunku cok kotuuuuuu:18: tüm gün okuldaydım ben sandvçler tostlar havada uçuştu
sabah: 1 dilim ekmek 3 zeytin peynır yesılcay
ara: yarım paket etiform bı bardak ıcetea
öğlen: sandviç tavuklu :18::18:
akşam: yulaf yedim sütle doymadım sonra peynır domates falan yedım suyu da 2 lıtreden az içtim
yanı anlycagın dun cok sacmaydıııı o yuzden bugun kılo vermıs olmama sevındımmm
sabah çıkamadm tartıya ümitsizdim korktum şimdi bi rahatladm offf bomba gbi başlıorm bu haftaya bugun ve hafta sonuda ödül yapmmıcam
herkesi tebrik ediorm en cokta corniyi beni gecti aslında tebrik etmemem lazm nasıl gecersin len sen benigec bacm gec ananın sütü gbi helaaaaaaaaalllllll olsun ayol bu hafta ilk 3e gireriz sankim
canım 2 haftadır ben gerçek kilomu bilmiyorum bu lanet wc olayından dolayı az önce çıktım wc ye nerdeyse 500 gr gitmiştir ama geç gelen saadet gerçek kilomu öğrenemediğim için öyle dedim canım
jujum çocuk endokrin için önce çocuk dr una gitmen gerekiyormuş şimdi 182 den randevu aldım onlar sevkediyorlarmış biz özel hastaneye gidiyorduk o dr ben sevkederim dedi ama onun sevketmesi yetmiyomuş devletteki çocuk dr unun sevketmesi gerekiyormuş bugün tahlil sonuçlarını alıp ptesi dr sami ulus un çocuk dr na götüreceğim bakalım o ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?