Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sporumu yani yuruyusumu yaptim geldim.Dusumu aldim.Bicir uyuyor (heyecanlanmayim 10-15 dakikaya hortlar yine).Kahvemide yaptim emme kimse yokkkkkkkkkkkkk.
Jujum birakmiyacam bu isin ucunu askistosum.Belki zayiflamadim ama daraldim ben biliyorum.Boyle yumyumsak karnim biraz farkli gibi.Haftaya verecem olmadi obur hafta yada sonraki hafta ama verecem.

kaptancım ayıpsın ne demekkk.. 13. sıra al senin olsun.. ben 11 olacak önümüzdeki hafta... pişşşt zesss kaç benden!!

bilimsel olarak kanıtlanmış bişey söyleyim sana.. göbek bölgesinde en büyük incelme yürüyüşle gerçekleşiyor... akabinde sıkılaşsın taş gibi olsun dersen ekstra hareketlerde yapılabilir ama en büyük etken yürüyüş onun için sen asla bırakma

ama dun soledımya kuzum onumuzdekı hafta ızınlıyım dedım.unuttunmu gozunden kaçtı sanırım.bu cuma bıldırım yapıcam sonra ızınlıyım dıdımya

özel mesajda konuştuk ama son mesajında sanki vazgeçtin gibi bir cümle kurmuştun aklım orda kaldı. takım içinde yazdıysan da görmemişdir demekki .. neyse hallettim bu haftaki listenin yanına not olarak eklettim

kaptancım ayıpsın ne demekkk.. 13. sıra al senin olsun.. ben 11 olacak önümüzdeki hafta... pişşşt zesss kaç benden!!

millet birbirini çekiştiricek yaniiiiii

evet cnm takım ıcınde yazdım.onumuzdekı hafta yokum dıye gormedın demekkı doktor ıslerın vardı gozunden kaçmıs.

juju süpersin ya anlatıma bak
kabzlık için öneri:
1. kansız yada demir eksikliği olabilir bendede vardı aynı sorun kan ilacmdan snra anlatamıcagım derecede düzeldi
2. sabah kalkar kalkmaz 1 limon ve 1 tutam maydonozu robottan geçir ve iç 3 4 gün sonra gözlerne inanamıcaksın

juju benm içinde kanıtlanmıs bişeyin varmı iç bacak ön bacak ve simit bölgesi için:26:

nolduk dereceye girdik mi acaba? şimdi geçmişi okumak zor olacak her an kızım uyanabilir bilen var mı?

sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz

öğle
yok cnm isemdi kahvaltıda geç yapılmıştı

akşam
haşlama et(corninin en sevdiği yemek)
2 dilim ekmek
salata

su 2-3 lt
spor 45 dk yürüyüş

o kadar rahatsız ve şiş ki midem akşam çok oldu ekmekler şiştimmm

Son düzenleme:

ya cnm robottan nasıl iyice bi anlatsan demir eksikliğime bende bi baktırayım

Canlar nasilsiniz bakimm cok sukur daha iyim ben annem bi yandan kayinvalidem bi yandan bitki cayi dayadi zencefiller karabiberler havada ucustu ikisininde yaptigini ictim tabiki gonulleri olsun diye deli gibi lavaboya gittim bugunn jujummmmm yorumun superdi insallah donusum muhtesem olur ozledim kizlar sizi yengeyim agirim diye ortada dolasiyorum komedi

simit bölgesi için sopa hareketi ... iç bacak tamam anladım da ön bacak ne iş kız anlamadım....

nolduk dereceye girdik mi acaba? şimdi geçmişi okumak zor olacak her an kızım uyanabilir bilen var mı?

yok açıklanmadı daha bi bakim tüm bildirmler bitmişmi...

istedinizmi kız bitti mi verdilermi ... at bakalım havanı yenge olaraktan...

içtiğin bitki çayları ödeminide atar kesin senin

Yok kuzum bu aksam gidiyoruz istemeye son hazirliklar yapiliyo isye esimin kardesi heyecanli onla dalga geciyoruz ffalann

ya cnm robottan nasıl iyice bi anlatsan demir eksikliğime bende bi baktırayım
maydonozu bide limon suyunu robottan geçiriosun maydnozlar mının mınık olyo zaten rengıde lımon suyuna cıkyo cnm yanı 1 limonun suyunu robotun içine sık 1 tutamda maydonoz at calışstr robotu unufak olsn maydnz snra o karısımı iç
havalıııııııııııııııı

ön bacak cnm yandan bana bakınca bacagımın dizden yukarısında bi bombe var tabı orası et yag karsıımı orası olyo ben uydurdmda ön bacaktr heralde adı

hayırlıısı olsn cnm
ben artık aramıorm iş bıktım patrnlarla muhatap olmaktan umarım senınkı vicdanlı bi insan olur

Aminnn bebeğim, çok teşekkür ederim

Cuma olmasına rağmen bayıldım menüne

Bebeğimmm, güzel rabişim benim..ilk gittiğin günlerde sık görüşemeyiz diye üzülmüştüm ama çok şükür gelebiliyorsun gülüm...hep gel inşaallah..Yenge olmakta çok havalı beee bu arada ilk gelinmisin bilmiyorum ama ilk gelinler biraz ezilir fakat kıymetli olur ben ilk gelinim de

Evetttt sevgili arkadaşlarım, merhabalarr..Sizleri çok özledim...İş görüşmesi için gitmiştim fakat hemen başlayabilirsin sinyalleri aldığım için hazırlıklıydım, öyle de oldu..Çok şükür işe başladım..Sigortacılık, poliçe düzenleme işim..Çok sevdim, ortam güzel temiz..inşaallah huzurlu bir yer olur ve ben çalışırım..en azından bunu çok istiyorum..evime de yakın..yürüme 15 dk...sabah akşam yürüyerek gidip gelicem..arabaya bindiğime değmez yani

8:00 da başlıyor 18:00 da bitiyor mesaim biraz uzun ama olsun

Birazcık ortama alışayım, düzenimi kurayım inşaallah gündüzleri de gelicem yanınıza Rabbim hayırlı etsin inşaallah

.

Menüm

Sabah 1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim..
2 zeytin

Ara yok

Öğle ıspanaklı börek (1 yufka büyüklüğünde)
2 bardak ayran

Ara yok

Akşam
1 porsiyorn salata
3 yemek kaşığı makarna

Ara yok

Su içiyorum, bu gün biraz az oldu, bundan sonra çok içerim..
Spor: yarım saat yürüme :26: acıdığım tek şey, spora devam edemeyecek olmam :26:

.

ilk hayırlı olsun benden olsn o zaman
inş güzel vakıt geçirirsin cnm yeni işinde cnku bılyrm gecmıo bi turlu vakıt ama bn neşenle ordakı ınsanlarıda etkıleyecegnı etrafına mutluluk pozıtıf enerjı dagtcagnı bılıorm bu yuzdende iletişimde hı sorun yaşamıcaksın

cok gzl cnm menun karbn fazla olmus ama cuma bgn olsn o kdr
ne guzlde baslamıstım spora ya ama olsn yine yuruceksın az cok nerde hareket orda beeket

Canımsın sen, zaten bu günde iyi dileklerde bulunmuşsun..çok teşekkür ederim gülüm..inşaallah canım, huzurla ve sabırla çalışır, karşılığını da alırım..musmutlu olurum (uzak bir ihtimal olsa da, ihtiml yani)

.

sen dogru olduktan snra bi şekilde alırsın kuşum emeğinin karsılıgnı bu dünyada olmazsa öbür dünyada
gene kimse yok ortada haftasonu gelio sinyalı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…