- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.121
neden önce söymedin bu haftadan itibaren belirtmem lazımdıjuju kaptanım.pzar gununden sonra ızınlı yazarmısın benı konusmustuk bılıyosun zaten.2 hafta sonra bıldırım yapabılşcem demı
neden önce söymedin bu haftadan itibaren belirtmem lazımdı
sporumu yani yuruyusumu yaptim geldim.Dusumu aldim.Bicir uyuyor (heyecanlanmayim 10-15 dakikaya hortlar yine).Kahvemide yaptim emme kimse yokkkkkkkkkkkkk.
Jujum birakmiyacam bu isin ucunu askistosum.Belki zayiflamadim ama daraldim ben biliyorum.Boyle yumyumsak karnim biraz farkli gibi.Haftaya verecem olmadi obur hafta yada sonraki hafta ama verecem.
ama dun soledımya kuzum onumuzdekı hafta ızınlıyım dedım.unuttunmu gozunden kaçtı sanırım.bu cuma bıldırım yapıcam sonra ızınlıyım dıdımya
kaptancım ayıpsın ne demekkk.. 13. sıra al senin olsun.. ben 11 olacak önümüzdeki hafta... pişşşt zesss kaç benden!!
bilimsel olarak kanıtlanmış bişey söyleyim sana.. göbek bölgesinde en büyük incelme yürüyüşle gerçekleşiyor... akabinde sıkılaşsın taş gibi olsun dersen ekstra hareketlerde yapılabilir ama en büyük etken yürüyüş onun için sen asla bırakma
özel mesajda konuştuk ama son mesajında sanki vazgeçtin gibi bir cümle kurmuştun aklım orda kaldı. takım içinde yazdıysan da görmemişdir demekki .. neyse hallettim bu haftaki listenin yanına not olarak eklettim
millet birbirini çekiştiricek yaniiiiii
juju süpersin ya anlatıma bak
Bu Güne Kadar Kim Nekadar Verdi
5.Takım
1- dalin26 ( 88,80 / 75,10 / 13,70 / % 15,43 )
2- cornella ( 74,00 / 65,80 / 8,20 / % 11,08 )
3- Gamze_M ( 72,00 / 64,80 / 7,20 / % 10,00 )
4- Sevda_M ( 80,90 / 73,60 / 7,30 / % 9,02 )
5- ukyo ( 75,00 / 69,50 / 5,50 / % 7,33 )
6- biricikoglumertug ( 80,00 / 74,20 / 5,80 / % 7,25 )
7- garfield06 ( 71,00 / 66,10 / 4,90 / % 6,90 )
8- Arzu_54 ( 82,70 / 77,10 / 5,60 / % 6,77 )
9- aysunayy ( 68,50 / 63,90 / 4,60 / % 6,72 )
10- busramnmn ( 66,00 / 61,90 / 4,10 / % 6,21 )
11- ZES ( 83,00 / 77,90 / 5,10 / % 6,14 )
12- birsen-deniz ( 68,40 / 64,70 / 3,70 / % 5,41 )
13- chentiq ( 62,70 / 59,40 / 3,30 / % 5,26 )
14- toplight ( 78,20 / 74,20 / 4,00 / % 5,12 )
15- *JUJU* ( 89,80 / 85,80 / 4,00 / % 4,45 )
16- rabyas ( 82,60 / 79,00 / 3,60 / % 4,36 )
17- penelope1990 ( 75,00 / 74,90 / 0,10 / % 0,13 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 1298,60 / 1207,90 / 90,70 /% 7,35 )
bu haftanında listesi açıklanmış bulunmakta....
ilk dörtte bir değişiklik yok ve yerlerini koruyorlar.
5. lik sırasını ukyo arkadaşımız biricikoglumertug dan çalmış bulunmakda. karşılıklı değiş tokuşla 5 ve 6 yer değiştirdi...
7. sıra sabit kalırken
8. sıraya arzuyu nakletmiş bulunuyoruz bu nakil esnasında geçen haftanın 8. sırası
9. sıraya geçerek aysunay geriledi
10 numara sabit kalırken
11 numara geçen hafta 9. sırada iken 3 sıra birden kaydı
12 numaradaki birsende 11 lik kürsüsünden transfer edildi
13 sabit kaldı
14 geçen haftanın sonuncusu şahnir atak yaptı ve 15 likten terfi etti
15 geçen hafta 14 olan ve yerini kaptıran *juju* ya ait sonuncu olamasada şahnira sırasını kaptırdığı için azimli geri alma konusunda
16 numara rabyas arkadaşımız 12 sıradan taaaaaaa buralara naklolurken izin dönüşü ani bir süpriz yapacağı beklenmektedir.
17 numara takımın yeni müdavimi penelop sonuncu ve bir süre daha orda kalacağa benziyor... ama durgun denizden korkacan derler bir iki hafta içinde çıtayı yükseltebilir
kabzlık için öneri:kaptanım kabızlık beni mahvediyoı dok gittim ama aynı şeyler doğumdan beri böyle nerdeyse 3 sene olcak inanın 2 haftadır cuma günleri lavma yapıp wc ye gidiyorum bu hafta kefiri deniycem 21 gün bırakmadan içmek gerekiyormuş bide bu hafta ben daha çok inceldiğimi hissediyorum yürüyüş çok yaptım şu kas yağ ölçen tartılardan var bende yağdan 300 gr gitmş kas oranım artmış görünüyo
ama bu hafta biraz düzensiz beslendim ve suyu ihmal ettim ondanda vermemiş olabilirim:26::26::26:
juju benm içinde kanıtlanmıs bişeyin varmı iç bacak ön bacak ve simit bölgesi için:26:
bilimsel olarak kanıtlanmış bişey söyleyim sana.. göbek bölgesinde en büyük incelme yürüyüşle gerçekleşiyor... akabinde sıkılaşsın taş gibi olsun dersen ekstra hareketlerde yapılabilir ama en büyük etken yürüyüş onun için sen asla bırakma
özel mesajda konuştuk ama son mesajında sanki vazgeçtin gibi bir cümle kurmuştun aklım orda kaldı. takım içinde yazdıysan da görmemişdir demekki .. neyse hallettim bu haftaki listenin yanına not olarak eklettim
millet birbirini çekiştiricek yaniiiiii
kabzlık için öneri:
1. kansız yada demir eksikliği olabilir bendede vardı aynı sorun kan ilacmdan snra anlatamıcagım derecede düzeldi
2. sabah kalkar kalkmaz 1 limon ve 1 tutam maydonozu robottan geçir ve iç 3 4 gün sonra gözlerne inanamıcaksın
juju benm içinde kanıtlanmıs bişeyin varmı iç bacak ön bacak ve simit bölgesi için:26:
kabzlık için öneri:
1. kansız yada demir eksikliği olabilir bendede vardı aynı sorun kan ilacmdan snra anlatamıcagım derecede düzeldi
2. sabah kalkar kalkmaz 1 limon ve 1 tutam maydonozu robottan geçir ve iç 3 4 gün sonra gözlerne inanamıcaksın
nolduk dereceye girdik mi acaba? şimdi geçmişi okumak zor olacak her an kızım uyanabilir bilen var mı?
istedinizmi kız bitti mi verdilermi ... at bakalım havanı yenge olaraktan...Canlar nasilsiniz bakimmcok sukur daha iyim ben annem bi yandan kayinvalidem bi yandan bitki cayi dayadi zencefiller karabiberler havada ucustu ikisininde yaptigini ictim tabiki gonulleri olsun diye deli gibi lavaboya gittim bugunn jujummmmm yorumun superdi insallah donusum muhtesem olur ozledim kizlar sizi yengeyim agirim diye ortada dolasiyorum komedi
simit bölgesi için sopa hareketi ... iç bacak tamam anladım da ön bacak ne iş kız anlamadım....
yok açıklanmadı daha bi bakim tüm bildirmler bitmişmi...
istedinizmi kız bitti mi verdilermi ... at bakalım havanı yenge olaraktan...
içtiğin bitki çayları ödeminide atar kesin senin
maydonozu bide limon suyunu robottan geçiriosun maydnozlar mının mınık olyo zaten rengıde lımon suyuna cıkyo cnm yanı 1 limonun suyunu robotun içine sık 1 tutamda maydonoz at calışstr robotu unufak olsn maydnz snra o karısımı içya cnm robottan nasıl iyice bi anlatsan demir eksikliğime bende bi baktırayım
havalııııııııııııııııCanlar nasilsiniz bakimmcok sukur daha iyim ben annem bi yandan kayinvalidem bi yandan bitki cayi dayadi zencefiller karabiberler havada ucustu ikisininde yaptigini ictim tabiki gonulleri olsun diye deli gibi lavaboya gittim bugunn jujummmmm yorumun superdi insallah donusum muhtesem olur ozledim kizlar sizi yengeyim agirim diye ortada dolasiyorum komedi
simit bölgesi için sopa hareketi ... iç bacak tamam anladım da ön bacak ne iş kız anlamadım....
yok açıklanmadı daha bi bakim tüm bildirmler bitmişmi...
istedinizmi kız bitti mi verdilermi ... at bakalım havanı yenge olaraktan...
içtiğin bitki çayları ödeminide atar kesin senin
hayırlıısı olsn cnm
ben artık aramıorm iş bıktım patrnlarla muhatap olmaktan umarım senınkı vicdanlı bi insan olur
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
öğle
yok cnm isemdi kahvaltıda geç yapılmıştı
akşam
haşlama et(corninin en sevdiği yemek)
2 dilim ekmek
salata
su 2-3 lt
spor 45 dk yürüyüş
o kadar rahatsız ve şiş ki midem akşam çok oldu ekmekler şiştimmm
Canlar nasilsiniz bakimmcok sukur daha iyim ben annem bi yandan kayinvalidem bi yandan bitki cayi dayadi zencefiller karabiberler havada ucustu ikisininde yaptigini ictim tabiki gonulleri olsun diye deli gibi lavaboya gittim bugunn jujummmmm yorumun superdi insallah donusum muhtesem olur ozledim kizlar sizi yengeyim agirim diye ortada dolasiyorum komedi
ilk hayırlı olsun benden olsn o zaman
Aminnn bebeğim, çok teşekkür ederim
Cuma olmasına rağmen bayıldım menüne
Bebeğimmm, güzel rabişim benim..ilk gittiğin günlerde sık görüşemeyiz diye üzülmüştüm ama çok şükür gelebiliyorsun gülüm...hep gel inşaallah..Yenge olmakta çok havalı beeebu arada ilk gelinmisin bilmiyorum ama ilk gelinler biraz ezilir fakat kıymetli olur ben ilk gelinim de
Evetttt sevgili arkadaşlarım, merhabalarr..Sizleri çok özledim...İş görüşmesi için gitmiştim fakat hemen başlayabilirsin sinyalleri aldığım için hazırlıklıydım, öyle de oldu..Çok şükür işe başladım..Sigortacılık, poliçe düzenleme işim..Çok sevdim, ortam güzel temiz..inşaallah huzurlu bir yer olur ve ben çalışırım..en azından bunu çok istiyorum..evime de yakın..yürüme 15 dk...sabah akşam yürüyerek gidip gelicem..arabaya bindiğime değmez yani
8:00 da başlıyor 18:00 da bitiyor mesaimbiraz uzun ama olsun
Birazcık ortama alışayım, düzenimi kurayım inşaallah gündüzleri de gelicem yanınızaRabbim hayırlı etsin inşaallah
.
Menüm
Sabah 1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim..
2 zeytin
Ara yok
Öğle ıspanaklı börek (1 yufka büyüklüğünde)
2 bardak ayran
Ara yok
Akşam
1 porsiyorn salata
3 yemek kaşığı makarna
Ara yok
Su içiyorum, bu gün biraz az oldu, bundan sonra çok içerim..
Spor: yarım saat yürüme :26: acıdığım tek şey, spora devam edemeyecek olmam :26:
.
ilk hayırlı olsun benden olsn o zaman
inş güzel vakıt geçirirsin cnm yeni işinde cnku bılyrm gecmıo bi turlu vakıt ama bn neşenle ordakı ınsanlarıda etkıleyecegnı etrafına mutluluk pozıtıf enerjı dagtcagnı bılıorm bu yuzdende iletişimde hı sorun yaşamıcaksın
cok gzl cnm menun karbn fazla olmus ama cuma bgn olsn o kdr
ne guzlde baslamıstım spora ya ama olsn yine yuruceksın az cok nerde hareket orda beeket
Canımsın sen, zaten bu günde iyi dileklerde bulunmuşsun..çok teşekkür ederim gülüm..inşaallah canım, huzurla ve sabırla çalışır, karşılığını da alırım..musmutlu olurum(uzak bir ihtimal olsa da, ihtiml yani)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?