Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm.

kahvltı.
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir
1 dl buğday ekmeği

ara:
4-5 fındık

ara:
1 elma

akşam.
fırında tavuk 2 parça patates
ayran

suyumu içtim
4 saat çarşı pazar gezmesi

gamzeee işe girmişsin hayırlı olsun..Allah işini gücünü rastgetirsin cnm

Sağol canım benimmm, menüne de kocaman birr

Jujum listeni gordugumde sen yayinlamistin tarti degisimine baktim sadece tamamdi.zaten gerîsi dogrudur dedim.sizin takim ne kadar kalabalik ya zor olmuyo mu?benim listem icinde saol canim.hizir gibi yetistin canim benim.

hayırlı akşamlar dilerim herkese ve menümü yazayım

sabah :yok

öğle: bir yufka büyüklüğünde ıspanaklı börek
2 bardak ayran

akşam:1 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
1 elma

spor :100 mekik
su :1.5 litre oldu.

.

hahahahah evet öğle beraberdik Çok güzel arkadaşşım menün

bir derdim vaaar

adanaya geldimm ve etrafımdakı herkes daha fazla zayıflama cırkın olucaksın dıyorlar aynaya baktıgımda bende farkedıyorum artık inceldiğimi.aslında su an ıstedıgım gıbı etek sort gıycek kıvama geldım sanırım ama hedefıme 57 dedıgım ıcın o kıloya dusmek cok ıstıyorum. dert ettiğim kısımda şu ki ınsanların bu tavırları benı diyetten uzaklastırdı bugun.:18: bildigin öküzlemesine yemek yedım anam noluyor bana dedım pişmanım napcam ben yaaa.bi taraftan coook mutluyum tek derdım bu olsun yanı her goren ne guzel olmussun dıyor.acaba benım ıdeal kilom ne ay nebılm ya

sabah: 1 dilim ekmek sebzeli omlet peynır

ara: kahve

öğlen: 1 dilim börek

aksam: eve geldimm ve öküzlemesine yemek yemeye başladımm.salata cesıtlerı ve bussuru ızgara tavuk hemde pide ekmek esliğinde.ekmek az yedım ama olsun yedım yani.

dahada bıtmedi cekırdek yedım bır avuc kadar snra buskvı yedım 3 tane ayyyyy allahım cok utandım benım dıyetı bırakasım mı varmıs of yaaa :2::2: yarın toplarım ben ya kımseyıde dınlemıcem artık şişkoyum ben arkadas

25 dakıka pilates yaptım evde.2 lıtrede su

Boyun kaçtı canım senin? hem takma kafana ve rahatlayıp çok yeme :26: çünkü yine aynı olma ihtimalimiz çoookkk yüksek

Boyun kaçtı canım senin? hem takma kafana ve rahatlayıp çok yeme :26: çünkü yine aynı olma ihtimalimiz çoookkk yüksek

boyum 170-171 falan ya kendımı kandırıyorum aslında bugun hosuma gıttı mılletın zayıfladın demesı daha ıstedgım gbı degılım 5 dkdır bakıyorum aynada kendıme bacaklarım hala kalın.fotoda cektım bulanık ama bak bi albume atım.neyse bn yarın kendımı toparlıycam ya 57 olcam

BMI kaç senin tatlım, boyunda epey uzun..tabiki zayıf görünürsün kuşum

.

hay ağzınan sağlık süperolmuş atayım bir ellilik avucua ağzın bal yesin ama kilo almasın

bilemedim canım o dediğin bölgeye ne iyi gelir ...
ooooooooooo hayırlı olsun sonunda birisini işe yerleştirdik sevindim buna ... spor kısmını takma belki iş hayatı seni canlandırır kilo vermene de etki eder...

1- rabyas yenge oluyo memlekete gitti kız isticekler
2 garfinin iş mevzusu yattı canım olmadı malesef
3 gamze işe girdi çiçeği burnunda yenii hemde
4 dalin evet 2 hafta izinli pazar gününden itibaren

5 babana söyle bana da öğretsin yada pastayı direk yollasın

ahhhhhhhhhh ahhhh bir diyetisyen söylemişti bunu
etrafınızda birileri aman çok vermişsin erimişsin hasta olacaksın yok yakışmamış diyorsa bilin ki sizi kıskanıyordur kilo vermenizi çekemiyordur sakın ola onlara aldanmayın siz hangi kiloda mutlu oluyorsanız o kiloya gelene kadar vazgeçmeyin demişti ...

hay ağzınan sağlık süperolmuş atayım bir ellilik avucua ağzın bal yesin ama kilo almasın

Canım jujum galiba öyle olucak..Ben mutfağa her gittiğimde bişey yer öyle gelirdim bazen birden fazlaca şey :26: mesela bu gün onu yapma şansım olmadığından düzenimi çok sevdim gibi inşaallah hayırlı olsun jujum, canım kaptanımm

.

gamzecim yeni işin hayırlı olsun ama bence falcı olarak da gayet kariyer yolun açık gibi

juju sen ve biz zoru başarıyoruz. en kalabalık en renkli grup bizimkisi

rabiş müstakbel eltin nasıl anlatsana.. ne giydin saçını makyajını nasıl yaptın? tebrikler hayırlı olsun ..

juju aralarda gözümden kaçmış kardeşini tebrik ediyorum darısı başına.. yanlış hatırlamıyorsam sen de düşünmüştün bir ara?

büşra, boyun 170 civarlarındaysa 59 çok güzel bir hedef değil ama 2-3 kilo daha vermelisin. ve bence bacak hareketlerine ağırlık ver.. daha da güzelleşeceksin.

başka da görebildiğim bir şey yok..

menü:
  • SABAH
  • 3 minik üzüm reçeli tanesi
  • tulum peyniri
  • 2 dilim buğdaylı
  • domates salatalık
  • yeşil soğanlı omlet
  • 2 zeytin
  • ÖĞLE
  • 1 tabak kereviz
  • ARA
  • 1kupa sütlü kahve
  • AKŞAM -8 de
  • 1,5 küçük fırında tavuk pirzola
  • roka salatası
  • 1 bardak kefir
  • AZZZ SONRA
  • sütlü neskafe
  • SPOR+SU

hahahahahah pis sallarımmm

Saedece akşam yemeğin çok geç olmuş balımm :44::44:

.

aynen kaptanım valla bi tuhaf oldum bgun yaaa bende vazgecmicem ya devam hatta daha bi hırslandım bu muhabbeti hiç yapmadım hiçte zayıflamadım ben 57 olcam saygılar efendim tesekkur ederim

aynen ben hiç zorlanmıyorum kalabalığız diye hatta sınırları zorlayıp 20 olasım var ama malesef...

bebek içinde sağol canım bende düşünüyorum 3 yıldır

aynen kaptanım valla bi tuhaf oldum bgun yaaa bende vazgecmicem ya devam hatta daha bi hırslandım bu muhabbeti hiç yapmadım hiçte zayıflamadım ben 57 olcam saygılar efendim tesekkur ederim
ha şöyle kanmayın sizi yolunuzdan caydırmak isteyenlere biz böyle iyiyiz

cnm en ideal kilo insanın kendini en mutlu hissettiği kilodur herşey sende bityo yanı

kaptanım bi sorunum varr ben 12 nisan cuma bildirim yapamıcam cnku 10 nısanda sehır dısına cıkıorm pazara doncem nasıl yapcaz yanı o hafta ızınlı olcam sanıırm cnku gttıgım yerde tartı yok 1 hafta izin alınca 2. haftadamı ııznlı olmak zorundaym:44::44:

aynen canım 1 hafta izin diye bişi yok gitmeden önce 10 nisanda tartıl kilonu söyle öyle git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…