- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.161
menüm.
kahvltı.
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir
1 dl buğday ekmeği
ara:
4-5 fındık
ara:
1 elma
akşam.
fırında tavuk 2 parça patates
ayran
suyumu içtim
4 saat çarşı pazar gezmesi
gamzeee işe girmişsin hayırlı olsun..Allah işini gücünü rastgetirsin cnm
Jujum listeni gordugumde sen yayinlamistin tarti degisimine baktim sadece tamamdi.zaten gerîsi dogrudur dedim.sizin takim ne kadar kalabalik ya zor olmuyo mu?benim listem icinde saol canim.hizir gibi yetistin canim benim.
hayırlı akşamlar dilerim herkese ve menümü yazayım
sabah :yok
öğle: bir yufka büyüklüğünde ıspanaklı börek
2 bardak ayran
akşam:1 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
1 elma
spor :100 mekik
su :1.5 litre oldu.
.
bir derdim vaaar
adanaya geldimm ve etrafımdakı herkes daha fazla zayıflama cırkın olucaksın dıyorlar aynaya baktıgımda bende farkedıyorum artık inceldiğimi.aslında su an ıstedıgım gıbı etek sort gıycek kıvama geldım sanırım ama hedefıme 57 dedıgım ıcın o kıloya dusmek cok ıstıyorum.dert ettiğim kısımda şu ki ınsanların bu tavırları benı diyetten uzaklastırdı bugun.:18: bildigin öküzlemesine yemek yedım anam noluyor bana dedım pişmanım napcam ben yaaa.bi taraftan coook mutluyum tek derdım bu olsun yanı her goren ne guzel olmussun dıyor.acaba benım ıdeal kilom ne ay nebılm ya
Boyun kaçtı canım senin? hem takma kafana ve rahatlayıp çok yeme :26: çünkü yine aynı olma ihtimalimiz çoookkk yüksek
boyum 170-171 falan ya kendımı kandırıyorum aslında bugun hosuma gıttı mılletın zayıfladın demesı daha ıstedgım gbı degılım 5 dkdır bakıyorum aynada kendıme bacaklarım hala kalın.fotoda cektım bulanık ama bak bi albume atım.neyse bn yarın kendımı toparlıycam ya 57 olcam
hay ağzınan sağlık süperolmuş atayım bir ellilik avucua ağzın bal yesin ama kilo almasınŞimdi canım arkadaşım, içinde bir sıkıntı var, ve seni sıkan şey karşısında kararsız gibisin..Boşa koysan olmuyor, doluya koysan almıyor gibi bir şeyseni sıkan konu her neyse, sende değerini yitiriyor gibi..yani artık olumlu da sonuçlansa kıymeti yok gibi...Öte yandan da bu konuyla devam etmek zorundasın gibi, yani seni ne öldürecek, ne de güldürecek bir şey
İnsanlar hakkında yorumunsa şu, seni çok fazla yoruyorlar ve bu yorgunluk sende ki güveni ve hemen sevebilme isteğini kaybettiriyor...
Maddi konudan biraz sıkıntıda gibisin ama dikkatli olur ve küçük birikimlerle büyük işler yapabilirsin...eeee damlaya damlaya göl olur..
Hemen isteksizleşen bir yapın var, umudun çabuk kırılıyor gibi...:26:
Birde son olarak, sen bu gün bir yaramazlık yapmışsın, bişi yemişsin ama yazmamışsın hahahahhaah buda son dakika golüü
İnşaallah iyi sallamışımdır
Klak yıka şimcik fincanını
.
bilemedim canım o dediğin bölgeye ne iyi gelir ...maydonozu bide limon suyunu robottan geçiriosun maydnozlar mının mınık olyo zaten rengıde lımon suyuna cıkyo cnm yanı 1 limonun suyunu robotun içine sık 1 tutamda maydonoz at calışstr robotu unufak olsn maydnz snra o karısımı iç
havalıııııııııııııııı
ön bacak cnm yandan bana bakınca bacagımın dizden yukarısında bi bombe var tabı orası et yag karsıımı orası olyo ben uydurdmda ön bacaktr heralde adı
ooooooooooo hayırlı olsun sonunda birisini işe yerleştirdik sevindim buna ... spor kısmını takma belki iş hayatı seni canlandırır kilo vermene de etki eder...
Aminnn bebeğim, çok teşekkür ederim
Cuma olmasına rağmen bayıldım menüne
Bebeğimmm, güzel rabişim benim..ilk gittiğin günlerde sık görüşemeyiz diye üzülmüştüm ama çok şükür gelebiliyorsun gülüm...hep gel inşaallah..Yenge olmakta çok havalı beeebu arada ilk gelinmisin bilmiyorum ama ilk gelinler biraz ezilir fakat kıymetli olur ben ilk gelinim de
Evetttt sevgili arkadaşlarım, merhabalarr..Sizleri çok özledim...İş görüşmesi için gitmiştim fakat hemen başlayabilirsin sinyalleri aldığım için hazırlıklıydım, öyle de oldu..Çok şükür işe başladım..Sigortacılık, poliçe düzenleme işim..Çok sevdim, ortam güzel temiz..inşaallah huzurlu bir yer olur ve ben çalışırım..en azından bunu çok istiyorum..evime de yakın..yürüme 15 dk...sabah akşam yürüyerek gidip gelicem..arabaya bindiğime değmez yani
8:00 da başlıyor 18:00 da bitiyor mesaimbiraz uzun ama olsun
Birazcık ortama alışayım, düzenimi kurayım inşaallah gündüzleri de gelicem yanınızaRabbim hayırlı etsin inşaallah
.
ya ben ruh gibi gelip gidiyorum herhalde bazı şeyleri anlamadım galiba:
1- rabyas nereye gitti?:44:
2- garfield bi ara iş mevzun vardı vaz mı geçtin?:44:
3- gamze sen işe mi girdin?:44:
4- dalin tatile mi gidyor?:44:
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
halla halla :44::44::44:
bir derdim vaaar
adanaya geldimm ve etrafımdakı herkes daha fazla zayıflama cırkın olucaksın dıyorlar aynaya baktıgımda bende farkedıyorum artık inceldiğimi.aslında su an ıstedıgım gıbı etek sort gıycek kıvama geldım sanırım ama hedefıme 57 dedıgım ıcın o kıloya dusmek cok ıstıyorum.dert ettiğim kısımda şu ki ınsanların bu tavırları benı diyetten uzaklastırdı bugun.:18: bildigin öküzlemesine yemek yedım anam noluyor bana dedım pişmanım napcam ben yaaa.bi taraftan coook mutluyum tek derdım bu olsun yanı her goren ne guzel olmussun dıyor.acaba benım ıdeal kilom ne ay nebılm ya
hay ağzınan sağlık süperolmuş atayım bir ellilik avucua ağzın bal yesin ama kilo almasın
bilemedim canım o dediğin bölgeye ne iyi gelir ...
ooooooooooo hayırlı olsun sonunda birisini işe yerleştirdik sevindim buna ... spor kısmını takma belki iş hayatı seni canlandırır kilo vermene de etki eder...
1- rabyas yenge oluyo memlekete gitti kız isticekler
2 garfinin iş mevzusu yattı canım olmadı malesef
3 gamze işe girdi çiçeği burnunda yenii hemde
4 dalin evet 2 hafta izinli pazar gününden itibaren
5 babana söyle bana da öğretsin yada pastayı direk yollasın
ahhhhhhhhhh ahhhh bir diyetisyen söylemişti bunu
etrafınızda birileri aman çok vermişsin erimişsin hasta olacaksın yok yakışmamış diyorsa bilin ki sizi kıskanıyordur kilo vermenizi çekemiyordur sakın ola onlara aldanmayın siz hangi kiloda mutlu oluyorsanız o kiloya gelene kadar vazgeçmeyin demişti ...
gamzecim yeni işin hayırlı olsun ama bence falcı olarak da gayet kariyer yolun açık gibi
juju sen ve biz zoru başarıyoruz. en kalabalık en renkli grup bizimkisi
rabiş müstakbel eltin nasıl anlatsana.. ne giydin saçını makyajını nasıl yaptın? tebrikler hayırlı olsun ..
juju aralarda gözümden kaçmış kardeşini tebrik ediyorum darısı başına.. yanlış hatırlamıyorsam sen de düşünmüştün bir ara?
büşra, boyun 170 civarlarındaysa 59 çok güzel bir hedef değil ama 2-3 kilo daha vermelisin. ve bence bacak hareketlerine ağırlık ver.. daha da güzelleşeceksin.
başka da görebildiğim bir şey yok..
menü:
- SABAH
- 3 minik üzüm reçeli tanesi
- tulum peyniri
- 2 dilim buğdaylı
- domates salatalık
- yeşil soğanlı omlet
- 2 zeytin
- ÖĞLE
- 1 tabak kereviz
- ARA
- 1kupa sütlü kahve
- AKŞAM -8 de
- 1,5 küçük fırında tavuk pirzola
- roka salatası
- 1 bardak kefir
- AZZZ SONRA
- sütlü neskafe
- SPOR+SU
bilemedim canım o dediğin bölgeye ne iyi gelir ...
[/B][/FONT]
ahhhhhhhhhh ahhhh bir diyetisyen söylemişti bunu
etrafınızda birileri aman çok vermişsin erimişsin hasta olacaksın yok yakışmamış diyorsa bilin ki sizi kıskanıyordur kilo vermenizi çekemiyordur sakın ola onlara aldanmayın siz hangi kiloda mutlu oluyorsanız o kiloya gelene kadar vazgeçmeyin demişti ...
gamzecim yeni işin hayırlı olsun ama bence falcı olarak da gayet kariyer yolun açık gibi
juju sen ve biz zoru başarıyoruz. en kalabalık en renkli grup bizimkisi
rabiş müstakbel eltin nasıl anlatsana.. ne giydin saçını makyajını nasıl yaptın? tebrikler hayırlı olsun ..
juju aralarda gözümden kaçmış kardeşini tebrik ediyorum darısı başına.. yanlış hatırlamıyorsam sen de düşünmüştün bir ara?
büşra, boyun 170 civarlarındaysa 59 çok güzel bir hedef değil ama 2-3 kilo daha vermelisin. ve bence bacak hareketlerine ağırlık ver.. daha da güzelleşeceksin.
başka da görebildiğim bir şey yok..
menü:
- SABAH
- 3 minik üzüm reçeli tanesi
- tulum peyniri
- 2 dilim buğdaylı
- domates salatalık
- yeşil soğanlı omlet
- 2 zeytin
- ÖĞLE
- 1 tabak kereviz
- ARA
- 1kupa sütlü kahve
- AKŞAM -8 de
- 1,5 küçük fırında tavuk pirzola
- roka salatası
- 1 bardak kefir
- AZZZ SONRA
- sütlü neskafe
- SPOR+SU
ha şöyle kanmayın sizi yolunuzdan caydırmak isteyenlere biz böyle iyiyizaynen kaptanım valla bi tuhaf oldum bgun yaaa bende vazgecmicem ya devam hatta daha bi hırslandımbu muhabbeti hiç yapmadım hiçte zayıflamadım ben 57 olcam saygılar efendim tesekkur ederim
gamze ablaaa bu arada işe girmiş olmana cook sevindim lilillilillii hayırlı olur insallahh
bir derdim vaaar
aynen canım 1 hafta izin diye bişi yok gitmeden önce 10 nisanda tartıl kilonu söyle öyle gitkaptanım bi sorunum varr ben 12 nisan cuma bildirim yapamıcam cnku 10 nısanda sehır dısına cıkıorm pazara doncem nasıl yapcaz yanı o hafta ızınlı olcam sanıırm cnku gttıgım yerde tartı yok 1 hafta izin alınca 2. haftadamı ııznlı olmak zorundaym:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?