Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen dogru olduktan snra bi şekilde alırsın kuşum emeğinin karsılıgnı bu dünyada olmazsa öbür dünyada
gene kimse yok ortada haftasonu gelio sinyalı bu

Aynenn canımmmm, Esracığım haftasonu demek kk dan ayrı kalıp kilocukları verememk demek tuğbaa, büşra, şahnur, banu, juju, birsen, aysunay, dalinnn, sevdaaaaaaaaaaaaa arzu ve adını hatırlayamadıklarım...sıradaki şarkı size gelsinn hahahahahah

Tuğbanın pc de sorun vardı, acaba tamamen mi çöktü :26:

.

ya ben ruh gibi gelip gidiyorum herhalde bazı şeyleri anlamadım galiba:
1- rabyas nereye gitti?:44:
2- garfield bi ara iş mevzun vardı vaz mı geçtin?:44:
3- gamze sen işe mi girdin?:44:
4- dalin tatile mi gidyor?:44:

babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
halla halla :44::44::44:

adını hatırlayamadıklaından ben varım ZES ZES ZES

iyi akşamlar koşturmaca dolu bir günden sonra menümü yazıp kaçacağım
sabah
akşamdan ıslatılmış şekresiz erik pestili 1 avuç içnden küçük 2 bardak su kabızlık için son öneri

kahvaltı
2 ince dilim arasına 2 sucuklu küçük bir tost
ara yok öğle
1/2 kepçe çorba
salata
2 köfte
2 köfte kadar ızgra tavuk 1 sarma 1 çatal baklava cuma diye biraz abarttım ama 1 ay sonra ilk defa baklava yiyeyim dedim midem bulandı 1 küçük dilim baklavanın1/4 ü kadar anca vardır
ara yok
akşam
1 dilim lazanya (3x3 cm büyüklüğünde)
1/4 bardak kola
bugün verdiğim 1 kg yu kutladım cuma olmasaydı bunu yapamazdım
çok mu abarttım
rabişim hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden elti hanım

adını hatırlayamadıklaından ben varım ZES ZES ZES

seni aşağıda görmüştüm kiiiiiiiiii

Rabyas memeleketine gitti, bu gün kaynına kız istemeye gidiyorlar

.

ahhhh ahhhh benim yaptığım en büyük hatayı sen 1 kere yapmışsın çok mu şahnurum...Ben her cuma açıyorum dükkanı, pazartesi kapıyorum..belki 4 haftadır bu böyle, ama bu hafta daha iyi başladım..cuma cozutmadım en azından afiyet olsun arkadaşım, baklavadan midenin bulanması da iyiye işaret bence, en azından vucut sağlıklı beslenmeye alışmış

.

aşağıda olsam ne fayda sana yazdım gene gittim pc başından şimdi geldim eee gamze işe girip girmediğini yazmmaışsın kız işe girmişsen hayırlı olsun diyecem Allah işinin hayrını göstersin diycem. Allah pişman ettirmesin diycem Allah gönlüne göre versin diycem başka bişiy demiycem ne diyeyim ki başka...

Başladım canım, bu gün başladım..inşaallah arkadaşım..yalnızlık yoruyordu beni..kk da olmasa sizler olmasaydınız daha çok yorulurdum..hem maddi hem manevi rahatlık veriyor bana çalışmak, birde çalıştığım yerde huzurlu olursam inşaallah, değmeyin keyfime

.

seni aşağıda görmüştüm kiiiiiiiiii

Rabyas memeleketine gitti, bu gün kaynına kız istemeye gidiyorlar

.
aşağıda olsam ne fayda sana yazdım gene gittim pc başından şimdi geldim eee gamze işe girip girmediğini yazmmaışsın kız işe girmişsen hayırlı olsun diyecem Allah işinin hayrını göstersin diycem. Allah pişman ettirmesin diycem Allah gönlüne göre versin diycem başka bişiy demiycem ne diyeyim ki başka... Rabyas içinde demek kız istemeye gittiler Allah hayırlı eder inşallah...

sabah

1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

öğlen
1 küçük poaça
ev yapımı

akşm
et sote
patates yemeği 3 kasık
domates salatalık

spor
1 ssaaat plates
10 dakika uzay yürüyüşü

su içtim

not şimdi oturdum kanepeye çok yoruldum

O zaman bende hemen bir yorgunluk kahvesi ikram edeyim menün güzel canım...

.

Adına çok sevindim sana hayırlı gelsin gamzecim...ben bişiy anlamamışım ki ondan dedim ruh gibi gelip gitmişim

boncuk gözlü arkadaşım işin hayırlı olsun inşallah rabbim herşeyi önlüne göre verir seni sevyorum kahveyi içtim kapattım bile thank you

Çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım duu bende bir falına bakayım

.

Şimdi canım arkadaşım, içinde bir sıkıntı var, ve seni sıkan şey karşısında kararsız gibisin..Boşa koysan olmuyor, doluya koysan almıyor gibi bir şey seni sıkan konu her neyse, sende değerini yitiriyor gibi..yani artık olumlu da sonuçlansa kıymeti yok gibi...Öte yandan da bu konuyla devam etmek zorundasın gibi, yani seni ne öldürecek, ne de güldürecek bir şey

İnsanlar hakkında yorumunsa şu, seni çok fazla yoruyorlar ve bu yorgunluk sende ki güveni ve hemen sevebilme isteğini kaybettiriyor...
Maddi konudan biraz sıkıntıda gibisin ama dikkatli olur ve küçük birikimlerle büyük işler yapabilirsin...eeee damlaya damlaya göl olur..

Hemen isteksizleşen bir yapın var, umudun çabuk kırılıyor gibi...:26:

Birde son olarak, sen bu gün bir yaramazlık yapmışsın, bişi yemişsin ama yazmamışsın hahahahhaah buda son dakika golüü

İnşaallah iyi sallamışımdır

Klak yıka şimcik fincanını

.

menüm.

kahvltı.
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir
1 dl buğday ekmeği

ara:
4-5 fındık

ara:
1 elma

akşam.
fırında tavuk 2 parça patates
ayran

suyumu içtim
4 saat çarşı pazar gezmesi

gamzeee işe girmişsin hayırlı olsun..Allah işini gücünü rastgetirsin cnm

Jujum listeni gordugumde sen yayinlamistin tarti degisimine baktim sadece tamamdi.zaten gerîsi dogrudur dedim.sizin takim ne kadar kalabalik ya zor olmuyo mu?benim listem icinde saol canim.hizir gibi yetistin canim benim.

amannnnnnnn boşver sefaaaannnnnnnnn olsunn oh ohhhhh
vayttt like likeee
uzay yurysu ne ki:26:

menüm.

kahvltı.
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir
1 dl buğday ekmeği

ara:
4-5 fındık

ara:
1 elma

akşam.
fırında tavuk 2 parça patates
ayran

suyumu içtim
4 saat çarşı pazar gezmesi

senın kahvaltılara bayılıorm dolu dolu ama kalorisiz oluo ben nıe yapamıorm:26:

corniiiiiiiiiiiiim yavru ceylanım bilgsayarn azizliğinemi ugradnnnnn acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…