- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.141
sen dogru olduktan snra bi şekilde alırsın kuşum emeğinin karsılıgnı bu dünyada olmazsa öbür dünyada
gene kimse yok ortada haftasonu gelio sinyalı bu
adını hatırlayamadıklaından ben varım ZES ZES ZESAynenn canımmmm, Esracığım haftasonu demek kk dan ayrı kalıp kilocukları verememk demektuğbaa, büşra, şahnur, banu, juju, birsen, aysunay, dalinnn, sevdaaaaaaaaaaaaa arzu ve adını hatırlayamadıklarım...sıradaki şarkı size gelsinn hahahahahah
Tuğbanın pc de sorun vardı, acaba tamamen mi çöktü :26:
.
ya ben ruh gibi gelip gidiyorum herhalde bazı şeyleri anlamadım galiba:
1- rabyas nereye gitti?:44:
2- garfield bi ara iş mevzun vardı vaz mı geçtin?:44:
3- gamze sen işe mi girdin?:44:
4- dalin tatile mi gidyor?:44:
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
halla halla :44::44::44:
adını hatırlayamadıklaından ben varım ZES ZES ZES
iyi akşamlar koşturmaca dolu bir günden sonra menümü yazıp kaçacağım
sabah
akşamdan ıslatılmış şekresiz erik pestili 1 avuç içnden küçük 2 bardak su kabızlık için son öneri
kahvaltı
2 ince dilim arasına 2 sucuklu küçük bir tost
ara yok öğle
1/2 kepçe çorba
salata
2 köfte
2 köfte kadar ızgra tavuk 1 sarma 1 çatal baklava cuma diye biraz abarttım ama 1 ay sonra ilk defa baklava yiyeyim dedim midem bulandı 1 küçük dilim baklavanın1/4 ü kadar anca vardır
ara yok
akşam
1 dilim lazanya (3x3 cm büyüklüğünde)
1/4 bardak kola
bugün verdiğim 1 kg yu kutladım cuma olmasaydı bunu yapamazdım
çok mu abarttım
rabişim hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden elti hanım
aşağıda olsam ne fayda sana yazdım gene gittim pc başından şimdi geldim eee gamze işe girip girmediğini yazmmaışsın kız işe girmişsen hayırlı olsun diyecem Allah işinin hayrını göstersin diycem. Allah pişman ettirmesin diycem Allah gönlüne göre versin diycem başka bişiy demiycem ne diyeyim ki başka...
aşağıda olsam ne fayda sana yazdım gene gittim pc başından şimdi geldim eee gamze işe girip girmediğini yazmmaışsın kız işe girmişsen hayırlı olsun diyecem Allah işinin hayrını göstersin diycem. Allah pişman ettirmesin diycem Allah gönlüne göre versin diycem başka bişiy demiycem ne diyeyim ki başka... Rabyas içinde demek kız istemeye gittiler Allah hayırlı eder inşallah...seni aşağıda görmüştüm kiiiiiiiiii
Rabyas memeleketine gitti, bu gün kaynına kız istemeye gidiyorlar
.
sabah
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
öğlen
1 küçük poaça
ev yapımı
akşm
et sote
patates yemeği 3 kasık
domates salatalık
spor
1 ssaaat plates
10 dakika uzay yürüyüşü
su içtim
not şimdi oturdum kanepeye çok yoruldum
Adına çok sevindim sana hayırlı gelsin gamzecim...ben bişiy anlamamışım ki ondan dedim ruh gibi gelip gitmişimBaşladım canım, bu gün başladım..inşaallah arkadaşım..yalnızlık yoruyordu beni..kk da olmasa sizler olmasaydınız daha çok yorulurdum..hem maddi hem manevi rahatlık veriyor bana çalışmak, birde çalıştığım yerde huzurlu olursam inşaallah, değmeyin keyfime
.
Adına çok sevindim sana hayırlı gelsin gamzecim...ben bişiy anlamamışım ki ondan dedim ruh gibi gelip gitmişim
boncuk gözlü arkadaşım işin hayırlı olsun inşallah rabbim herşeyi önlüne göre verir seni sevyorum kahveyi içtim kapattım bile thank youO zaman bende hemen bir yorgunluk kahvesi ikram edeyimmenün güzel canım...
.
boncuk gözlü arkadaşım işin hayırlı olsun inşallah rabbim herşeyi önlüne göre verir seni sevyorum kahveyi içtim kapattım bile thank you
amannnnnnnn boşver sefaaaannnnnnnnn olsunn oh ohhhhhiyi akşamlar koşturmaca dolu bir günden sonra menümü yazıp kaçacağım
sabah
akşamdan ıslatılmış şekresiz erik pestili 1 avuç içnden küçük 2 bardak su kabızlık için son öneri
kahvaltı
2 ince dilim arasına 2 sucuklu küçük bir tost
ara yok öğle
1/2 kepçe çorba
salata
2 köfte
2 köfte kadar ızgra tavuk 1 sarma 1 çatal baklava cuma diye biraz abarttım ama 1 ay sonra ilk defa baklava yiyeyim dedim midem bulandı 1 küçük dilim baklavanın1/4 ü kadar anca vardır
ara yok
akşam
1 dilim lazanya (3x3 cm büyüklüğünde)
1/4 bardak kola
bugün verdiğim 1 kg yu kutladım cuma olmasaydı bunu yapamazdım
çok mu abarttım
rabişim hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden elti hanım
vayttt like likeeesabah
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
öğlen
1 küçük poaça
ev yapımı
akşm
et sote
patates yemeği 3 kasık
domates salatalık
spor
1 ssaaat plates
10 dakika uzay yürüyüşü
su içtim
not şimdi oturdum kanepeye çok yoruldum
menüm.
kahvltı.
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir
1 dl buğday ekmeği
ara:
4-5 fındık
ara:
1 elma
akşam.
fırında tavuk 2 parça patates
ayran
suyumu içtim
4 saat çarşı pazar gezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?