- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.181
aynen canım 1 hafta izin diye bişi yok gitmeden önce 10 nisanda tartıl kilonu söyle öyle git
demokraside çareler tükenmez bi tanem....
yuppiiiiii ozaman korkuodum valla 2 hafta izinli olcm dıe
büşrammm şimdi kaç beden oldun sen?kaçtın kaç oldun? boyuna göre 57 de olabilir o senin vücut yapınla alakalıaynen kaptanım valla bi tuhaf oldum bgun yaaa bende vazgecmicem ya devam hatta daha bi hırslandımbu muhabbeti hiç yapmadım hiçte zayıflamadım ben 57 olcam saygılar efendim tesekkur ederim
maydonozu bide limon suyunu robottan geçiriosun maydnozlar mının mınık olyo zaten rengıde lımon suyuna cıkyo cnm yanı 1 limonun suyunu robotun içine sık 1 tutamda maydonoz at calışstr robotu unufak olsn maydnz snra o karısımı iç
havalıııııııııııııııı
ön bacak cnm yandan bana bakınca bacagımın dizden yukarısında bi bombe var tabı orası et yag karsıımı orası olyo ben uydurdmda ön bacaktr heralde adı
çoookkk saol cnm kesin yapıcam bunu adet oldum bugün şu 1 2 gün geçsin tşklrr
gamzecim cnm işin hayırlı olsun ALLAH herşeyi gönlüne göre versinnn
bu arada o nasıl fal bakmak fincan önünde sanırdım bilmesemm
İyi geceler arkadaşlarım, ALLAH rahatlık versinn
.
büşrammm şimdi kaç beden oldun sen?kaçtın kaç oldun? boyuna göre 57 de olabilir o senin vücut yapınla alakalı
eskiden jeanler 30 falan oluyodu sımdı 28 cok rahat oluyor.yanı kısacası eskıden hep large alıyodum simdi medium small arası gidip geliyor.40dan 38 bedene düştüm.
Gunaydin hanimlar, canlar, kader arkadaslarim, mutluluk veren kuzularim
Buyuk bir pismanlikla geldim.Dun planli degildi ama kv.ye yemege gittik, battim geldim.Gecenin 2 sine kadar yedik gecenin geri kalanindada vicdan azabindan kendimi yedim.Dun kb.nin dogum gunuymus valide hanimda ne var ne yok pisirmis.Yok yemem dedikce emziklisin sut olur muabbetiyle catlattilar.Midemde cok zorlandi ama yedim.(1 tabak pastirmali kuru fasulye, bir kac kasik plav,1 tb anali kizli corba, 1 dilim ekmek kadayifi, 1 dilim borek.bu kadar dedimde daha ne kaldiki diyeceginizi duyuyorum.Ama bugun daha cok yuruyup daha yogurtlu salatali bir gunle dengeleyim diye ugrasacagim.Agiz alisinca ha bire yiyor ya. Ama aksam eltim bana bak gobek de gidiyor keske senin gibi hamilelikle doguma girsem dedi.Sanirim birazda o lafla catlayana kadar yedim.Yemegi yerken aklima birsey gelmiyorda sonrasinda butun gece jujum seni andim.Sen kacinci uykundaydin bilmiyorum ama ben butun gece senin ruyana girip kendimi fircalatmaya ugrastim.Kv giden ayaklarima lanet olsun emi.
Gunaydin hanimlar, canlar, kader arkadaslarim, mutluluk veren kuzularim
Buyuk bir pismanlikla geldim.Dun planli degildi ama kv.ye yemege gittik, battim geldim.Gecenin 2 sine kadar yedik gecenin geri kalanindada vicdan azabindan kendimi yedim.Dun kb.nin dogum gunuymus valide hanimda ne var ne yok pisirmis.Yok yemem dedikce emziklisin sut olur muabbetiyle catlattilar.Midemde cok zorlandi ama yedim.(1 tabak pastirmali kuru fasulye, bir kac kasik plav,1 tb anali kizli corba, 1 dilim ekmek kadayifi, 1 dilim borek.bu kadar dedimde daha ne kaldiki diyeceginizi duyuyorum.Ama bugun daha cok yuruyup daha yogurtlu salatali bir gunle dengeleyim diye ugrasacagim.Agiz alisinca ha bire yiyor ya. Ama aksam eltim bana bak gobek de gidiyor keske senin gibi hamilelikle doguma girsem dedi.Sanirim birazda o lafla catlayana kadar yedim.Yemegi yerken aklima birsey gelmiyorda sonrasinda butun gece jujum seni andim.Sen kacinci uykundaydin bilmiyorum ama ben butun gece senin ruyana girip kendimi fircalatmaya ugrastim.Kv giden ayaklarima lanet olsun emi.
günaydınlarr
sabahın 6 sında saolsun ufaklık sayesinde kalktım ortalığı topla kahvaltı hazırla makinaya çamaşır at evi süpür derken ancak bu saat oldu bi selam verip kaçayım dedim
banu takma o kadar sen emziklisin kv nin söylediği doğru çok sıkı diyet yapma sen sütün azalır
ukyo canım kolay gelsşn gene mi nöbet
anlarada da kar var hava soğuk
kadayıfla börek olmasaydı gzlmiş cnm menün nese dün cumaydı bi dahaki cumaya kdr uçup gider gayretinle sıkma canını bugün dengelemeye çalış
günaydınnn herkese bugün safada ruhlar dolaşcakkkkk
gamze işini sevrek yaparsan sıkılmazsın inşallah seviyorsundur cumartesileri de var sanırım kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?