Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende menümü yazayım:
sabah:
1 muz
öğle:
çeyrek ekmek arası et döner
1 bardak ayran
8-9 tane acı biber turşusu
akşam:
5 tane köfte
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:
muz
su fazlasıyla tamamdır
spor yok

aynen kaptanım valla bi tuhaf oldum bgun yaaa bende vazgecmicem ya devam hatta daha bi hırslandım bu muhabbeti hiç yapmadım hiçte zayıflamadım ben 57 olcam saygılar efendim tesekkur ederim
büşrammm şimdi kaç beden oldun sen?kaçtın kaç oldun? boyuna göre 57 de olabilir o senin vücut yapınla alakalı

çoookkk saol cnm kesin yapıcam bunu adet oldum bugün şu 1 2 gün geçsin tşklrr

gamzecim cnm işin hayırlı olsun ALLAH herşeyi gönlüne göre versinnn

bu arada o nasıl fal bakmak fincan önünde sanırdım bilmesemm

iyi geceler size kızlar... ben beyaz showa takıldım biraz...

gamze cumartesi pazar var mı? iş.belki yazdın ama görmedim cnm:26:

Gunaydin hanimlar, canlar, kader arkadaslarim, mutluluk veren kuzularim
Buyuk bir pismanlikla geldim.Dun planli degildi ama kv.ye yemege gittik, battim geldim.Gecenin 2 sine kadar yedik gecenin geri kalanindada vicdan azabindan kendimi yedim.Dun kb.nin dogum gunuymus valide hanimda ne var ne yok pisirmis.Yok yemem dedikce emziklisin sut olur muabbetiyle catlattilar.Midemde cok zorlandi ama yedim.(1 tabak pastirmali kuru fasulye, bir kac kasik plav,1 tb anali kizli corba, 1 dilim ekmek kadayifi, 1 dilim borek.bu kadar dedimde daha ne kaldiki diyeceginizi duyuyorum.Ama bugun daha cok yuruyup daha yogurtlu salatali bir gunle dengeleyim diye ugrasacagim.Agiz alisinca ha bire yiyor ya. Ama aksam eltim bana bak gobek de gidiyor keske senin gibi hamilelikle doguma girsem dedi.Sanirim birazda o lafla catlayana kadar yedim.Yemegi yerken aklima birsey gelmiyorda sonrasinda butun gece jujum seni andim.Sen kacinci uykundaydin bilmiyorum ama ben butun gece senin ruyana girip kendimi fircalatmaya ugrastim.Kv giden ayaklarima lanet olsun emi.

Herkese günaydın bugün hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor ben nbtçiyim eşim evde çok sıkıcı olcak bu nbt ama hayırlısı geçer be bu nbtte geçer hayat geçiyor

ben grinin 50 tonu kitabımını biraz inceledim ammma varya gerçekten çok açık saçık bizim doktor serisini bitirdi sürükleyici dedi ama ben yarıda bıraktım onu okurken bide mevlanayı okuyordum çarpılacam dedim bıraktım

kadayıfla börek olmasaydı gzlmiş cnm menün nese dün cumaydı bi dahaki cumaya kdr uçup gider gayretinle sıkma canını bugün dengelemeye çalış

günaydınnn herkese bugün safada ruhlar dolaşcakkkkk

günaydınlarr
sabahın 6 sında saolsun ufaklık sayesinde kalktım ortalığı topla kahvaltı hazırla makinaya çamaşır at evi süpür derken ancak bu saat oldu bi selam verip kaçayım dedim
banu takma o kadar sen emziklisin kv nin söylediği doğru çok sıkı diyet yapma sen sütün azalır
ukyo canım kolay gelsşn gene mi nöbet
anlarada da kar var hava soğuk

Öyle deme kızımm, olan olmuş bir kere..sakın üzülme ve kaldığın yerden yola devam et...:26::26:

ooo ufaklığı varyaaa yerim yerim

Fıstıkkkk nasılsın bakalım...

Bu arada kocaman selamlar arkadaşlar..iş yerinden açtım..biraz daha düzene girdi gibi cumartesileri de mesai var olsun bakalım ama en çokta hayırlısı olsun

Nasılsınız bakalım...herkes iyidir inşaallah

.

gamze işini sevrek yaparsan sıkılmazsın inşallah seviyorsundur cumartesileri de var sanırım kolay gele

gamze işini sevrek yaparsan sıkılmazsın inşallah seviyorsundur cumartesileri de var sanırım kolay gele

Evet canım bu günde var, çok seviyorum ama bakalım yeni insanlar ve yeni ortam..inşaallah huzurlu olur ve devamı gelir canım arkadaşım

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…