- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.241
canım bana mı söyledin üstüme alındım ama :26:
sporumu yapacağım birazdanevet sana dedim esmerim...üstüne alınmak da gayet haklısın..
gamzem onu nasıl sayfaya ekledin ben yapamadım. veee menüme yorum yap yolmayım bıyıklarını...
gelmez olaydım menüye bakk.. pideler reçeller.. iyiki bi güzelsin fitsin dedik hemen cılkını çıkar..
- SABAH
- 1 dilimden az buğdaylı
- 1 zeytin
- biraz tulum
- brokolili yumurta
- ARA
- sütlü nesakafe
- 10 a yakın fındık gene sayamadım jujum yaa
- ÖĞLE
- 1 tabak kıymalı makarna (saat 4 te yedim. kahvatıyı 9 da aramı 1 de yaptım)
- DAHA DA YEMEDİM. sporumu yapmadım. yaparsam düzeltirim...
gamzem sagol sekerim opuyor ece seni o erik gozlerinden iyi aksamlar byeeeeeee
evet sana dedim esmerim...üstüne alınmak da gayet haklısın..
gamzem onu nasıl sayfaya ekledin ben yapamadım. veee menüme yorum yap yolmayım bıyıklarını...
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah ağrın geçmiştir..:26:
gamze cim ben sana hayırlı olsun diyememiştim biricik hayırdır regli mi oldun?
garfi senden naber
Bugunku menummmm
Sabah: 1 dilim ekmek yumurta zeytin
Ara: turk kahvesi ve iki tane cikolata boyle tek atimlik ckolata ufacik
Oglen: bi ufak pogaca 2 lokmalik o da :) yaninda kahveee
Aksam: 2 kasik pilav 3 kasik tavuk sote
2 litre su yarim saat kosu
ne güzel, göze çok hoş geliyor..kızıyorum kendime, sen öyle incecikken nasıl güzel dikkat ediyorsun..bana bakk
.
Anamm deme oyle ben senin menulerini begeniyorummm ki kilo da veriyosun yaniiii kndne haksizlik etmeeee
büşrammm ne güzel 38 beden süppersin valla bide üstüne biraz daha sıkılaş fıstık gibi olursunbüşrammm şimdi kaç beden oldun sen?kaçtın kaç oldun? boyuna göre 57 de olabilir o senin vücut yapınla alakalı
eskiden jeanler 30 falan oluyodu sımdı 28 cok rahat oluyor.yanı kısacası eskıden hep large alıyodum simdi medium small arası gidip geliyor.40dan 38 bedene düştüm.darısı başıma inşallah...
ben grinin 50 tonu kitabımını biraz inceledim ammma varya gerçekten çok açık saçık bizim doktor serisini bitirdi sürükleyici dedi ama ben yarıda bıraktım onu okurken bide mevlanayı okuyordum çarpılacam dedim bıraktım
valla gamzem çok iyi yaptın çalışmak gerçekten güzel Allah işini sana sevdirsin ve karşına inşallah hep hayırlı insanlar çıksın (cümlemizin)Evet canım bu günde var, çok seviyorum ama bakalım yeni insanlar ve yeni ortam..inşaallah huzurlu olur ve devamı gelir canım arkadaşım
.
maaş mı hımmmhahahahahah yirimmmm, iyi gibi bitanem yaaa..ne kadar iyi olduğuysa ay sonu maaşımı alınca belli olucak..
.güle güle harca inşallah...
çok zor gerçekten Allah şifa versin biricikherkese merhabaaa
kimsecikler yok bende karın ağrısından ölüyom bi merhaba diyim dedim
ahhhh garfield çalışırken bir şey yemek gerçekten bende öyleydim abur cubura düşkünlüğüm taaa çocukuluğuma dayanıyor bak kaç yaşına geldim yarın inşallah kızım büyüyünce onlada abur cubur yeme yarışı yapacak potansiyeldeyim... bu yüzdende kendimi frenlemeye çalışıyorum kızım inşallah çoooook geç tanışır bu abur cuburlarla ben tanıştırmak istemiyorum kendi tanışırsa bilemem...iyim şahnurcum her ne kadar sıkılsamda sen nasılsn
arada girip bakıorm kimse yok fırsat bu fırsat dedim ders çalışıyorum
ama çalışırkende insan bişey yemek istıo bişeyden kastım abur cubur öğrencılık gunlerım geldı aklımada ahh ahhhh
gayet güzel yemişsin diyete uygun tebriklersabah
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
öğle
1 kase domts çorbası
ara
1 havuç
akşam
1 kase domates corbası
1 dilim ekmek
akşama çok degışık yemek planımız vardı ama yemek yandışu an acım hala dayanamazsam yoğurt yıcem
su 3e yakın
spor 30 dk yürüyüş 300 ip atlama
kalorisi düşük ama doyurucu bir menü olmuşmenüm.
kahvaltı.
mıhlama(ilk kez denedim)
2 dl buğday ekmeği
3 zeytin
tere
ara.
2 dl portakal
akşam.
bol salata
2 bardak ayran
1 dl ekmek.
su içtim
spor yok
toplam 900 kalori..
yeterki tarif olsun hemen deneyelim müsait zamanda...mıhlama:
malzemeler.
2 yk tereyağı
1 su bardağı sıcak su
2 dolu yemek kaşığı mısır unu
200 gr kolot peyniri yada kaşar peyniri ada tel peyniri(küp doğranmış)
önce tereyağını tavada eritiyoruz
sonra mısır ununu ekleyip kısık ateşte kavuruyoruz..
iyice kavrulunca sıcak suyu ekleyip karıştırıyoruz.
peynirleri de ekleyip arada karıştırıp iyice erimelerini bekliyoruz..
tereyağları yukarıya doğru çıkmya başlayınca pişmiş demektir..
afiyet olsun..gün boyu acıktırmayan tarif
bence fazla değil menün öğlenki menün dediğin gibi iş kutlaman olsun...Menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k. peynir
1 domates
4 yeşil zeytin
Ara yok
Öğle
1 pide :26:
1 bardak ayran
Ara yok
Akşam
1 kızarmış ekmek
1 domates
5 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel :26:
Su içiyorum
Spor 1 saat yürüme :44::44::44::44:
.
afiyet olsun...normaldi balım, ama yaniii doydumyeni işimi kutlamış olayım dedim ve yedimm
.
hımmmm kabul edilebilir menü akşam bi yoğurt yesen tam olurdu...gelmez olaydım menüye bakk.. pideler reçeller.. iyiki bi güzelsin fitsin dedik hemen cılkını çıkar..
- SABAH
- 1 dilimden az buğdaylı
- 1 zeytin
- biraz tulum
- brokolili yumurta
- ARA
- sütlü nesakafe
- 10 a yakın fındık gene sayamadım jujum yaa
- ÖĞLE
- 1 tabak kıymalı makarna (saat 4 te yedim. kahvatıyı 9 da aramı 1 de yaptım)
- DAHA DA YEMEDİM. sporumu yapmadım. yaparsam düzeltirim...
ooooo karda güzeldir ama yaaa tabi her şey bir yere kadar penelope... Aslında bebeğini de kısa süreli böyle havalara laıştırmanda ne güzel...Iyi haftasonlari olsun arkadaslarima;
Gamzem isin hayirli olsun bebikim, maasida doyurucu tabii.Ben dune gore bayagi iyiyim ama yuruyuse cikamadim felaket kar yagiyor, minisle ciktik 20 dakika olmadan totisimiz dondu geri geldik.Ama bugun bir adim olcer aldim.Insallah pazartesi denemeye baslayacam.
Kimseler gelmemis bugun bende cok yazilip cizilmistir nasil okuyacagim diyordum.
Umarim buraya gelmediniz surede yoldan cikmamissinizdir.Kendinize cooooooooooooook iyi bakin.Bir sonraki firsatta gorusmek uzere.
kaçamağın hiiiiç sorun değil menün çok güzel ...sabah 1 dilim ekmek
4 zeytin
peynir
öğlen
1 tvuk budu haşlanmış
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
su içiyorum
spor nbttteyim
kaçamak 1 tane eti hoşbeş/color]
akşam biraz fazla gibi ama olsun emzirirken insan çok acıkıyor hele sen daha 3. ayıdındasın afiyet olsun...şifa olsun süt olsun yağ olmasınmenuyu yazmadan cikacaktim nerdeyse
sabah
1,5 dilim ekmek+1 has.yumurta+biraz peynir
ara yok
ogle
1 y.elma+10 findik+2 k.incir
ara yok
aksam(misafirlikteydik)
yarim tb. bulgur pilavi+salata+4-5 kasik yogurt+1 izgara gogus+2 kanat+1 lokma tatlisi
ara olmayacak
20 dakika yurudum
2,5 lt.su
bilhassa ara ve öğeln ki menün accık az olmuş ve besleyici menü sanki besleyici olmamış ama akşamki öğünün güzel...Bugunku menummmm
Sabah: 1 dilim ekmek yumurta zeytin
Ara: turk kahvesi ve iki tane cikolata boyle tek atimlik ckolata ufacik
Oglen: bi ufak pogaca 2 lokmalik o da :) yaninda kahveee
Aksam: 2 kasik pilav 3 kasik tavuk sote
2 litre su yarim saat kosu
mrb birsen-deniz oluyor böyle şeyler sıkma canını görüşürüz...Merhaba arkadaşlar
Cuma gunu plansız apar topar annemlere geldik haber veremedim. Ozur dilerim kardeşim bu aksamgeldi onun cebinden giriyorum benim cebin metinde sorun var. Herkesi öpüyorum
oppppppssssssssssss yavaş bacmhahahahahah tarifi görünce ağzımın suyu aktıofff beyaz ekmeği bana bana yiyeceksin birdeeeeeeeee
.
sorma garficim yaaa bugün öyle oldu artık nefsime yeni düştümoppppppssssssssssss yavaş bacm
yuhh bu ne harlem shake
herkesin menüüsnü begendim amma velakın penolope tatlı gereksız olmus zesss fastfoodun dibine vurmussn
sorma garficim yaaa bugün öyle oldu artık nefsime yeni düştümsporda yapamadım vücudumda yağ olup akıyor şimdi o hamburger aman akmasın yarın iyi bi spor yapmam lazım...
inşallah canım... ben kaçıyorum kızım mızmızlanıyor artık gece nöbeti başlıyor benim kızla... gece uyu uyan uyu uyan bu anne 10 kez yanına gidecek prensesin.
toparlarsn cnm sen yarn sporla
Gunaydinlarrrrrrrrrr
Dun gece ece cok agladi ne yese kussa dr.gittik.Kuzum virus kapmis bogazida acicik kizarmis.Antibiotik diye tutturdum ama manyak kadri yok oyle azicik kizarmada verilmez dedi.ama ahanda yziyorum iki gune mecbur verecek.Nerde duyulmus bol sivi vermeyle ve agri kesici fitille bogaz iltihabi baslangicinin gectigi.Sabaha kadar pek iyi olmasada fitilin etkisiyle atesimiz yoktu ama sabah 6 da sanki etini kopariyorlar gibi agliyor.Ictigi sutu kustu, bebe cayi yaptim yok arkadaslar.Ya ben cocuk buyutemiyecem.O agladikca ben agliyorum.Babamiz zaten eli ayagina dolasiyor.Bu yine niye agliyor deyip duruyor bilsem diyom bilsem.Yok ben bu adami yolmak istiyorum artik.Biberon mamasi yapacam onu bekliyorum.Fitil 30 saate kadar etki gosterir.Ha babamiz dis cikariyor diyo.Adam yakinda yurumuyor diye baslayacak ya.
Dualarinizi kizimdan eksik etmeyin, sabir dileklerinizide benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?