Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bana mı söyledin üstüme alındım ama :26:

evet sana dedim esmerim...üstüne alınmak da gayet haklısın..

gamzem onu nasıl sayfaya ekledin ben yapamadım. veee menüme yorum yap yolmayım bıyıklarını...

gamzem onu nasıl sayfaya ekledin ben yapamadım. veee menüme yorum yap yolmayım bıyıklarını...
sporumu yapacağım birazdan
şimdiye kadar yedklerime çok dikkat etmemştim ama sporla zayıflanmyor onu anladım
artık yedklerimede dikkat edeceğim
5 kilo vermem lazım yza kadarr

Balım menüne neden yorum yapmadım sanıyorusun kıskandımm haa dersen ki , kıskanma ne olur çalış seninde olur..de istersen ben seni yolayım

gamzem sagol sekerim opuyor ece seni o erik gozlerinden iyi aksamlar byeeeeeee

Ece'yi yaradan allahıma kurban olurum benn

hahahahahah sana bayılıyorum yaaaa

.

Son düzenleme:
Bugunku menummmm

Sabah: 1 dilim ekmek yumurta zeytin

Ara: turk kahvesi ve iki tane cikolata boyle tek atimlik ckolata ufacik

Oglen: bi ufak pogaca 2 lokmalik o da :) yaninda kahveee

Aksam: 2 kasik pilav 3 kasik tavuk sote

2 litre su yarim saat kosu

ne güzel, göze çok hoş geliyor..kızıyorum kendime, sen öyle incecikken nasıl güzel dikkat ediyorsun..bana bakk

.

Merhaba arkadaşlar
Cuma gunu plansız apar topar annemlere geldik haber veremedim. Ozur dilerim kardeşim bu aksamgeldi onun cebinden giriyorum benim cebin metinde sorun var. Herkesi öpüyorum

herkese iyi geceler hanımlar... İnşallah herkes için hayırlı güzel bir gün olmuştur...ben menümü yazayım yazmasınada bygün kaçamak ötesi oldu
menüm:
sabah:
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kibrit kutusu kadar peynir(tahmini)
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
öğlen:
1 tabak haşlanmış makarna üzerine peynir
akşam:
küçük boy hamburger
küçük boy patates
ayran

bugün accık bi geçmişe bakim menülere yorum yapim

şu anda kimsecikler yok... cornella, sevda_m,juju, dalin(pazar gününden itibaren izinliymiş),arzu_54,rabyas(kız istemeye gittiler),kimsecikler yok diğer arkadaşlarımız gelmişler ama böyle kimse olmayınca bi tuhaf oluyor buralar ıssızlaşmış gibi şimdilik nöbet bende bakalım

hahahahahah tarifi görünce ağzımın suyu aktı offf beyaz ekmeği bana bana yiyeceksin birdeeeeeeeee

.
oppppppssssssssssss yavaş bacm

Kızlarrrr chentiqqqq bana bunu yaptıı...cıks cıks cıks cıks ne ayıp amaaa

.

yuhh bu ne harlem shake

herkesin menüüsnü begendim amma velakın penolope tatlı gereksız olmus zesss fastfoodun dibine vurmussn

oppppppssssssssssss yavaş bacm

yuhh bu ne harlem shake

herkesin menüüsnü begendim amma velakın penolope tatlı gereksız olmus zesss fastfoodun dibine vurmussn
sorma garficim yaaa bugün öyle oldu artık nefsime yeni düştüm sporda yapamadım vücudumda yağ olup akıyor şimdi o hamburger aman akmasın yarın iyi bi spor yapmam lazım...

Gunaydinlarrrrrrrrrr
Dun gece ece cok agladi ne yese kussa dr.gittik.Kuzum virus kapmis bogazida acicik kizarmis.Antibiotik diye tutturdum ama manyak kadri yok oyle azicik kizarmada verilmez dedi.ama ahanda yziyorum iki gune mecbur verecek.Nerde duyulmus bol sivi vermeyle ve agri kesici fitille bogaz iltihabi baslangicinin gectigi.Sabaha kadar pek iyi olmasada fitilin etkisiyle atesimiz yoktu ama sabah 6 da sanki etini kopariyorlar gibi agliyor.Ictigi sutu kustu, bebe cayi yaptim yok arkadaslar.Ya ben cocuk buyutemiyecem.O agladikca ben agliyorum.Babamiz zaten eli ayagina dolasiyor.Bu yine niye agliyor deyip duruyor bilsem diyom bilsem.Yok ben bu adami yolmak istiyorum artik.Biberon mamasi yapacam onu bekliyorum.Fitil 30 saate kadar etki gosterir.Ha babamiz dis cikariyor diyo.Adam yakinda yurumuyor diye baslayacak ya.
Dualarinizi kizimdan eksik etmeyin, sabir dileklerinizide benden.

selam kızlar dün çok yoğundum adağımız vardı onu kestik dağıt felan geç geldim eve.. bugün inşallah evdeyim bir sorun olmazsa ara ara girmeye çalışacağım....geçmişe bakmadım kahvaltımı yapayım geçmişi okucam .. kendize iyi bakınnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

evdeyim ben bugünde.

şafak 5

penelophe çok geçmiş olsun canım inş.ece bebeğin oğazı düzelir bir an evvel kıyamam

herkese günaydınnn

cnm çokk geçmiş olsun ama bencede antibiyotiksiz geçmez acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…