- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.281
Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Özellikle esra ya :)))
Gamze haykırıyor edepsiz çentik bana bunu yaptı diye de kendi edepsizliğine baksın önce o.. bana soyun dediiiiiiii.... tirbiyesiz hatunnn..
zes bu ne menüsü? bal kaymak patates hamburger makarna... yuh*33
soracıma aysun un menüsüne de güzel demişsin.. kendi menün böyle olursa aysuna güzel dersin tabi... mıhlama var yahu.. şaka gibi unalr tereyağlar... nasıl 900 kalori oldu anlamadım ben... mıhlama kalori bombası benim bildiğim..
en kötü 3 menü:
zes-gamze-aysun
gerisini beğendim..
öpüldünüz....
cornellanın izinli olup olmadığını bilmiyorum.. ben dün buraya uğramayanların niklerini yazdım gamzemcim
günaydın aysunaycım
benim menüm için haklısın ama aysunayın menüsüne haksızlık etme sabah sıkı bir kahvaltı yapmış öğlen yerine geçecek bi arada portakal yemiş ve akşam salata ayran var ekmek sadece 2 dilim o 1 dilimde olabilirdi. Ama kesinlikle kötü bir menü değil ama benim menüm uçtu farkındayım o yüzden kilomda böyle uçuk
günaydınlarr bende dünki menümü yazayım önce sonra konuşmalara yorumumu yapayım
kahvaltı
4-5 sucuk yumurta ile karışık
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
4 kaşık etli pırasa
1 dilim ekmek acı biber turşusu
ara
1/3 elma 1/4 portakal dilimi
akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık patates püresi
2 kaşık haşlama et
akşam biraz fazla oldu farkındayım :)
banu ece ye geçmiş olsun canım dr iyi yapmış antibiyotik vermemekle daha ece çok küçük annesi dr lar özellikle bu kadar küçük bebelere çok mecbur kalmazlarsa vermiyorlar antibiyotik
kızlar menülerde biraz fazlalık var mıhlama gibi ama abartmamak kaydıyla sorun değilde zes seninki biraz abarmış hem makarna hem hamburger hem patates accık dikkat edelim ben az sonra büyük oğlanı mental aritmetik kursuna başlatacağım akşama kadar evde yokum sabah kahvaltım biraz ağır oldu benimde mısır ekmeği yaptım tavada ekmek yerine ondan yedim
jujum adağınız hayırlı olsun canım bu arada allah kabul etsin
hadi kendinize iyi bakın görüşürüzz
canım gerçekten zormuş... ben işten eve geldiğimde yoruldum moruldum derdim ama bu başka bişiy hem evin işi, hem bebek işte çalışmaktan dahada zormuş...Valla anneleriniz hayattaysa eğer kıymetini bilin biliyorsunuzdur muhakak ama dahada bilin annelik gerçekten fedakarlık gerektiriyor... mesela ben geceleri hep delik deşik uyuyuyorum sabah bi tuhaf uyanıyorum evin her şeyi sana bakıyor ama öyleki Allah işin içine evlat sevgisini verdiği için yorgunluk kalmıyor gibi hissediyorsun. Ben Allahtan hep güç kuvvet diliyorum...Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum sağlık sıhhat huzur mutluluk olsunda varsın bunlarıda yapalım diyorum...
Allah sana ve isteyen tüm bayanlara hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah... her şeyin hayırlısı diyorum aysunaycım...
mrba kızlar tekrardan ara ara gelip bakıorm genelde kadro degişmio digerleri nerde:26:
bugün detoks bi bişey yapıyım dedim gerci detoksta neyse hıc bilmiorm yep tp beslenmeye dayanan bişey sanıırm sadce bugunluk yaptım patates haslaması yıorm sabahtan beri kabzdım artık daha betr olcmmgzumun önunde sütlaçlar ucusuyo ve yıyemıormmmmmmmm dengem bzlduuu gdim kahve yapıyımda tokluk yaratır belkiii
hemmen cnm çorba detoksları var ayran onu bılıosun zaten sen
bizde öperiz hayaım, hemde 3 kişi ile
Çok doğru bir tespit hayatım..o sevda zaten eceline susuyor da son günlerde..şöyle bir izlenim oluştu bende...cozutan korkudan gelemiyor
Değil mi şahnurum, topluca bir cozutmaya hazırmışız gibii :26::26: biri bizi durdurmalı, baş harfi juju
Amin canım, çok haklısınn :26::26:
Garfff çok iyi yapmışsın..biraz terbiye etmek lazım bu vucudu, dedoksla hayatım...bir silkele metoyubende düşünmüyor değilim hani :26: benim içinde araştırırmısın tatlım :44::44:
.
hemmen cnm çorba detoksları var ayran onu bılıosun zaten sen
bide lahana var onuda bılyosun
kabak corbası var içine her cesit yeşillik ot atıp corba yapıosun
yaz olsaydı marankının kıraz karpuz fln vardıda malum kıs:26:
pirinc lapası var cornının dedgne gore oda reglıyken yapılıomus
bnm yaptıgım detoks degıl heralde ama ben bayadr dzgn kılo veremedım metayı sasırtym dıe cok yedım denedm olmadı sımdıde az ve tek tur besın yemek ıstedm cnmda patates cok ıstıodu salata yaptm yedm baktım 1 patatesta 100 cal var benm yedıklerım daha kucuktu 60 70 flndr
ama en meshuru ayran detoksu sanıırm her yerde karsıma o cıktı
akşama çok acıkmazsam yarnda proteın turu bısıler yemek ıstıorm
aaa bak sende proteın yapabılırsın 2 gun msla sadce proteın yumurta yogurt peynır tavuk et takılırsın
yada sebze corbası yap kendıne bak ıspanak corbasnı tavsıye ederm yada brokolı crbası olbılır yada karısık sebze
bilmıormkı cnm ben uyduruk bısıler yapıorm ıste sende uydur bısıler diyet insanın ufkunu acıo yemıcegı seylerı yedırıo survıvordakılerden daha acım bennnn
Onu ben denedim tatlım, aslında tadı kötü değil ama tuzsuz olması çok kötü yapıyor..tuz ekledim bir kaseye çok lezzetli oldu, bildiğimiz cacık oldu..offfff ne yapsak acaba? juju gelse illaki bir şey önerir ama :26:
.
juju gelse kızar bize düzgün beslenın diye
menüm.
kahvaltı.
2 dl buğday ekmeği
sucuklu yumurta
peynir çeşitleri
2 zeytin
tere
ara:
yarım elma
akşam.
4 ızgara köfte
yeşil salata
ayran.
suyu az içtim sanırım :44:
spor ev işi ütü
Menüm
Sabah
4 zeytin
yarım k.k peynir
2 yemek kaşığı reçel
3 parça hamur kızartması :26:
Ara 1 elma
Öğle
1 porsiyon sütlü tatlı
Ara 2 su bardağı patlamış mısır
Akşam yok
Su içiyorum
Spor yok :26:
.
biraz düzensiz olmuş gamzem ama bugün pazar
yarın telafi ederiz
he yooooo herkes nerede kaçamak mı yapıyosunuz yoksa
alevcm menun gzl
gamzeee hanı bugun kutlama yapmıodn sen
menum
sabah
2 haşlama patates
öğle
2 haşlama patatesten yapılmıs yagsız salata
akşam
2 patasten ptates kavurması
butun patatesler orta ile kucuk boy arası
su 2-3 arası
spor 35 dk yuruys
offf ne kdr cok patates yazdmmm evde sutlaç var yemezsem super olcak yemezsemde ne demek tabıkı yemıcemdaha snra yogurt yıyebılıırm
hahahahahahaha sen yanlış anlamışsınn balımmm, yarın yok kutlamaaa
Aslında patatesi severim ama bu detoks mu acaba çok merak ettim, eğer öyleyse bayıla bayıla yapabilirim
.
çok acıkırsa süt.yoğurt vs yersin bugünü kapatırsın canım..Aynen tatlım, çok düzensiz..hamurları yedim yaa..nasıl bulantı yaptım...öldümm...daha bişe yiyemem sanırım, gerçi dünyayı yedim daha ne yiyecem
.
alevcm menun gzl
gamzeee hanı bugun kutlama yapmıodn sen
menum
sabah
2 haşlama patates
öğle
2 haşlama patatesten yapılmıs yagsız salata
akşam
2 patasten ptates kavurması
butun patatesler orta ile kucuk boy arasıbütün patatesle yapılabılcek seyleri yaptm bgn:):):):)
su 2-3 arası
spor 35 dk yuruys
offf ne kdr cok patates yazdmmm evde sutlaç var yemezsem super olcak yemezsemde ne demek tabıkı yemıcemdaha snra yogurt yıyebılıırm
merhaba arkadaşlarrr eve şimdi geldikkkkk.
çokkk güzel bir haftasonuydu.. bugün piknik-uçurtma baya bi eğlendikk..
ama en çok sevindiğim 2005 te giydiğim takım tam oluyorrr
23 nisanda onu giymeyi planlıyorum..
menümü yazmayayım çokkkk cıs vardı
gamze hamurlar accık fazla olmuş sanki
aysunay
garfi patatesin her çeşidi yakışmış
benim menüm
SABAH menemen 3 zeytin peynir 1 çatal helva 1.5 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kuru patlıcan dolma
ARA 3 4 çilek
AKŞAM 1 kepçe şehriye çorbası 1 tabak kapuska gibi bi yemek yoğurt
su tamamlıyıcam spor 1,5 saat yürüyüş
merhaba arkadaşlarrr eve şimdi geldikkkkk.
çokkk güzel bir haftasonuydu.. bugün piknik-uçurtma baya bi eğlendikk..
ama en çok sevindiğim 2005 te giydiğim takım tam oluyorrr
23 nisanda onu giymeyi planlıyorum..
menümü yazmayayım çokkkk cıs vardı
herkesin cıssı var ama yazıyorlar..
MENÜM
- SABAH
- 1 haşlanmı yumurta
- tulum peyniri
- domates+salatalık
- 1 tk tahin+pekmez
- 1 dilim tahıllı
- ARA-saat 1 de
- sütlü neskafe
- nesfit fesleğenli kraker
- ÖĞLE-saat 4 te
- 1 tabak kıymalı sebzeli makarna
- daha acıkmadım acıkırsam da 1 küçük enginar yerim.. yada kahve içerim...
söylemeyi unuttum bir de 1,5 bardak kefirim var arada..
herkesin cıssı var ama yazıyorlar..
MENÜM
- SABAH
- 1 haşlanmı yumurta
- tulum peyniri
- domates+salatalık
- 1 tk tahin+pekmez
- 1 dilim tahıllı
- ARA-saat 1 de
- sütlü neskafe
- nesfit fesleğenli kraker
- ÖĞLE-saat 4 te
- 1 tabak kıymalı sebzeli makarna
- daha acıkmadım acıkırsam da 1 küçük enginar yerim.. yada kahve içerim...
söylemeyi unuttum bir de 1,5 bardak kefirim var arada..
Evet tatlım, zaten o kadar fazla olmuş ki..hala yemek yemedim ve sürekli su içiyorum..gerçi o patlamış mısırın da etkisi yok değil tokluğumda..
oh oh ohhhh sefamız olsun...güzel bir haber bu
Fakktttt chentiqçiğime o kadar katılıyorum ki...herkes cozuttuu, bak bana..bayılmadım o hamuru, sütlü tatlıyı yemeye...asıl cısss olunca yazıcağğız ki yerden yere vurulduğumuzda bir daha yemeğe utanalım..
Menüüü lütfennn
Ayran iç tatlımmmmmmm, juju demişti bir kere..mideni şişirir ve tok olursun diyee...Tebrik çaktım sanaa
Bu gün herkes nerde kihep yalnız kaldık buralarda :26::26: jujummmm, büşrammmmm, cornimmmm, rabişim deee yokkkk ya diğerleri nerdelerrr :44::44: dalin izinli o yırttıı..Sevdanındaa babası geldii..ama bu mazeret olamazz..kafasını kırıcam onun aaaa yeter ama kendinize gelin ay, önce buraya gelin amaa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?