Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mrba kızlar tekrardan ara ara gelip bakıorm genelde kadro degişmio digerleri nerde:26:
bugün detoks bi bişey yapıyım dedim gerci detoksta neyse hıc bilmiorm yep tp beslenmeye dayanan bişey sanıırm sadce bugunluk yaptım patates haslaması yıorm sabahtan beri kabzdım artık daha betr olcmm gzumun önunde sütlaçlar ucusuyo ve yıyemıormmmmmmmm dengem bzlduuu gdim kahve yapıyımda tokluk yaratır belkiii

bizde öperiz hayaım, hemde 3 kişi ile

Çok doğru bir tespit hayatım..o sevda zaten eceline susuyor da son günlerde..şöyle bir izlenim oluştu bende...cozutan korkudan gelemiyor

Değil mi şahnurum, topluca bir cozutmaya hazırmışız gibii :26::26: biri bizi durdurmalı, baş harfi juju

Amin canım, çok haklısınn :26::26:

Garfff çok iyi yapmışsın..biraz terbiye etmek lazım bu vucudu, dedoksla hayatım...bir silkele metoyu bende düşünmüyor değilim hani :26: benim içinde araştırırmısın tatlım :44::44:

.

hemmen cnm çorba detoksları var ayran onu bılıosun zaten sen
bide lahana var onuda bılyosun
kabak corbası var içine her cesit yeşillik ot atıp corba yapıosun
yaz olsaydı marankının kıraz karpuz fln vardıda malum kıs:26:
pirinc lapası var cornının dedgne gore oda reglıyken yapılıomus
bnm yaptıgım detoks degıl heralde ama ben bayadr dzgn kılo veremedım metayı sasırtym dıe cok yedım denedm olmadı sımdıde az ve tek tur besın yemek ıstedm cnmda patates cok ıstıodu salata yaptm yedm baktım 1 patatesta 100 cal var benm yedıklerım daha kucuktu 60 70 flndr
ama en meshuru ayran detoksu sanıırm her yerde karsıma o cıktı
akşama çok acıkmazsam yarnda proteın turu bısıler yemek ıstıorm
aaa bak sende proteın yapabılırsın 2 gun msla sadce proteın yumurta yogurt peynır tavuk et takılırsın
yada sebze corbası yap kendıne bak ıspanak corbasnı tavsıye ederm yada brokolı crbası olbılır yada karısık sebze
bilmıormkı cnm ben uyduruk bısıler yapıorm ıste sende uydur bısıler diyet insanın ufkunu acıo yemıcegı seylerı yedırıo survıvordakılerden daha acım bennnn

Onu ben denedim tatlım, aslında tadı kötü değil ama tuzsuz olması çok kötü yapıyor..tuz ekledim bir kaseye çok lezzetli oldu, bildiğimiz cacık oldu..offfff ne yapsak acaba? juju gelse illaki bir şey önerir ama :26:

.

juju gelse kızar bize düzgün beslenın diye

menüm.
kahvaltı.
2 dl buğday ekmeği
sucuklu yumurta
peynir çeşitleri
2 zeytin
tere

ara:
yarım elma

akşam.
4 ızgara köfte
yeşil salata
ayran.

1400 kalori
suyu az içtim sanırım :44:

spor ev işi ütü

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
4 zeytin
yarım k.k peynir
2 yemek kaşığı reçel
3 parça hamur kızartması :26:

Ara 1 elma

Öğle
1 porsiyon sütlü tatlı

Ara 2 su bardağı patlamış mısır

Akşam yok

Su içiyorum
Spor yok :26:

.

biraz düzensiz olmuş gamzem ama bugün pazar
yarın telafi ederiz

he yooooo herkes nerede kaçamak mı yapıyosunuz yoksa

biraz düzensiz olmuş gamzem ama bugün pazar
yarın telafi ederiz

he yooooo herkes nerede kaçamak mı yapıyosunuz yoksa

Aynen tatlım, çok düzensiz..hamurları yedim yaa..nasıl bulantı yaptım...öldümm...daha bişe yiyemem sanırım, gerçi dünyayı yedim daha ne yiyecem

.

alevcm menun gzl
gamzeee hanı bugun kutlama yapmıodn sen

menum

sabah
2 haşlama patates

öğle
2 haşlama patatesten yapılmıs yagsız salata

akşam
2 patasten ptates kavurması

butun patatesler orta ile kucuk boy arasıbütün patatesle yapılabılcek seyleri yaptm bgn:):):):)
su 2-3 arası
spor 35 dk yuruys

offf ne kdr cok patates yazdmmm evde sutlaç var yemezsem super olcak yemezsemde ne demek tabıkı yemıcemdaha snra yogurt yıyebılıırm

Son düzenleme:

hahahahahahaha sen yanlış anlamışsınn balımmm, yarın yok kutlamaaa

Aslında patatesi severim ama bu detoks mu acaba çok merak ettim, eğer öyleyse bayıla bayıla yapabilirim

.

hahahahahahaha sen yanlış anlamışsınn balımmm, yarın yok kutlamaaa

Aslında patatesi severim ama bu detoks mu acaba çok merak ettim, eğer öyleyse bayıla bayıla yapabilirim

.

yok kız detoks degıl ama patates diyeti die bişi vardı ben ordan caldım 1 guncuk bişy bnmkısı patates ve patlıcan her turlu yerm

Aynen tatlım, çok düzensiz..hamurları yedim yaa..nasıl bulantı yaptım...öldümm...daha bişe yiyemem sanırım, gerçi dünyayı yedim daha ne yiyecem

.
çok acıkırsa süt.yoğurt vs yersin bugünü kapatırsın canım..

ne desem nasıl yorum yapsambilemedim
ben anlamam ki detokstan falan..
kahvaltının üstüne yapsak bu detoosu olmaz mı

gamze hamurlar accık fazla olmuş sanki

aysunay

garfi patatesin her çeşidi yakışmış

benim menüm

SABAH menemen 3 zeytin peynir 1 çatal helva 1.5 dilim ekmek

ÖĞLE 1 kuru patlıcan dolma

ARA 3 4 çilek

AKŞAM 1 kepçe şehriye çorbası 1 tabak kapuska gibi bi yemek yoğurt

su tamamlıyıcam spor 1,5 saat yürüyüş

merhaba arkadaşlarrr eve şimdi geldikkkkk.
çokkk güzel bir haftasonuydu.. bugün piknik-uçurtma baya bi eğlendikk..

ama en çok sevindiğim 2005 te giydiğim takım tam oluyorrr
23 nisanda onu giymeyi planlıyorum..

menümü yazmayayım çokkkk cıs vardı

herkesin cıssı var ama yazıyorlar..

MENÜM
  • SABAH
  • 1 haşlanmı yumurta
  • tulum peyniri
  • domates+salatalık
  • 1 tk tahin+pekmez
  • 1 dilim tahıllı
  • ARA-saat 1 de
  • sütlü neskafe
  • nesfit fesleğenli kraker
  • ÖĞLE-saat 4 te
  • 1 tabak kıymalı sebzeli makarna
  • daha acıkmadım acıkırsam da 1 küçük enginar yerim.. yada kahve içerim...

söylemeyi unuttum bir de 1,5 bardak kefirim var arada..

Evet tatlım, zaten o kadar fazla olmuş ki..hala yemek yemedim ve sürekli su içiyorum..gerçi o patlamış mısırın da etkisi yok değil tokluğumda..

oh oh ohhhh sefamız olsun...güzel bir haber bu

Fakktttt chentiqçiğime o kadar katılıyorum ki...herkes cozuttuu, bak bana..bayılmadım o hamuru, sütlü tatlıyı yemeye...asıl cısss olunca yazıcağğız ki yerden yere vurulduğumuzda bir daha yemeğe utanalım..

Menüüü lütfennn

Ayran iç tatlımmmmmmm, juju demişti bir kere..mideni şişirir ve tok olursun diyee...Tebrik çaktım sanaa

Bu gün herkes nerde ki hep yalnız kaldık buralarda :26::26: jujummmm, büşrammmmm, cornimmmm, rabişim deee yokkkk ya diğerleri nerdelerrr :44::44: dalin izinli o yırttıı..Sevdanındaa babası geldii..ama bu mazeret olamazz..kafasını kırıcam onun aaaa yeter ama kendinize gelin ay, önce buraya gelin amaa

.

tamamm hemen yazıyorummm
sabah:
2 dilim ekmek domates-omlet -peynir
ara: 2 dilim (küçük kare dilimlerden) bitter çukulata

öğleyin çeyrek ekmek arası mangalda sucuk-zero kola

ara 4 tane tulumba tatlısı
ara: iki tane nar lokumu
akşam çeyrek kaşarlı -ketçaplı yağlı tost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…