- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.261
şu anda kimsecikler yok... cornella, sevda_m,juju, dalin(pazar gününden itibaren izinliymiş),arzu_54,rabyas(kız istemeye gittiler),kimsecikler yok diğer arkadaşlarımız gelmişler ama böyle kimse olmayınca bi tuhaf oluyor buralar ıssızlaşmış gibişimdilik nöbet bende bakalım
oppppppssssssssssss yavaş bacm
yuhh bu ne harlem shake
herkesin menüüsnü begendim amma velakın penolope tatlı gereksız olmus zesss fastfoodun dibine vurmussn
Gunaydinlarrrrrrrrrr
Dun gece ece cok agladi ne yese kussa dr.gittik.Kuzum virus kapmis bogazida acicik kizarmis.Antibiotik diye tutturdum ama manyak kadri yok oyle azicik kizarmada verilmez dedi.ama ahanda yziyorum iki gune mecbur verecek.Nerde duyulmus bol sivi vermeyle ve agri kesici fitille bogaz iltihabi baslangicinin gectigi.Sabaha kadar pek iyi olmasada fitilin etkisiyle atesimiz yoktu ama sabah 6 da sanki etini kopariyorlar gibi agliyor.Ictigi sutu kustu, bebe cayi yaptim yok arkadaslar.Ya ben cocuk buyutemiyecem.O agladikca ben agliyorum.Babamiz zaten eli ayagina dolasiyor.Bu yine niye agliyor deyip duruyor bilsem diyom bilsem.Yok ben bu adami yolmak istiyorum artik.Biberon mamasi yapacam onu bekliyorum.Fitil 30 saate kadar etki gosterir.Ha babamiz dis cikariyor diyo.Adam yakinda yurumuyor diye baslayacak ya.
Dualarinizi kizimdan eksik etmeyin, sabir dileklerinizide benden.
selam kızlar dün çok yoğundum adağımız vardı onu kestik dağıt felan geç geldim eve.. bugün inşallah evdeyim bir sorun olmazsa ara ara girmeye çalışacağım....geçmişe bakmadım kahvaltımı yapayım geçmişi okucam .. kendize iyi bakınnnn
herkese günaydınnn
cnm çokk geçmiş olsun ama bencede antibiyotiksiz geçmez acil şifalar
cok gecmıs olsn cnm Allah şifa versinGunaydinlarrrrrrrrrr
Dun gece ece cok agladi ne yese kussa dr.gittik.Kuzum virus kapmis bogazida acicik kizarmis.Antibiotik diye tutturdum ama manyak kadri yok oyle azicik kizarmada verilmez dedi.ama ahanda yziyorum iki gune mecbur verecek.Nerde duyulmus bol sivi vermeyle ve agri kesici fitille bogaz iltihabi baslangicinin gectigi.Sabaha kadar pek iyi olmasada fitilin etkisiyle atesimiz yoktu ama sabah 6 da sanki etini kopariyorlar gibi agliyor.Ictigi sutu kustu, bebe cayi yaptim yok arkadaslar.Ya ben cocuk buyutemiyecem.O agladikca ben agliyorum.Babamiz zaten eli ayagina dolasiyor.Bu yine niye agliyor deyip duruyor bilsem diyom bilsem.Yok ben bu adami yolmak istiyorum artik.Biberon mamasi yapacam onu bekliyorum.Fitil 30 saate kadar etki gosterir.Ha babamiz dis cikariyor diyo.Adam yakinda yurumuyor diye baslayacak ya.
Dualarinizi kizimdan eksik etmeyin, sabir dileklerinizide benden.
günaydın kaptanım Allah kabul etsinselam kızlar dün çok yoğundum adağımız vardı onu kestik dağıt felan geç geldim eve.. bugün inşallah evdeyim bir sorun olmazsa ara ara girmeye çalışacağım....geçmişe bakmadım kahvaltımı yapayım geçmişi okucam .. kendize iyi bakınnnn
gnydn cnmcımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
evdeyim ben bugünde.
şafak 5
penelophe çok geçmiş olsun canım inş.ece bebeğin oğazı düzelir bir an evvel kıyamam
gunaydınnn gunayddnnnnnnnnnnherkese günaydınnn
cnm çokk geçmiş olsun ama bencede antibiyotiksiz geçmez acil şifalar
yok cnm cornı izinli değil sadce dalin iiznli ama corniden habr yok hala bilgisayar gitti sanıırm hepten
nasıl yan, cornella da mı izinli? sevda değil bunu biliyorum..arzu birazcık rahatsız ama en kısa zamanda dönücek aramıza...
edepsiz chentiqqqq bana yaptı bunu garfımmmm
değil mi yani :26:
Canımmm Rabbim sabır versin, korkuyorum ki bu erkekler çocuğunu sen hasta ettin bile derler annelere, oysa ki o bir anne hiç evladının canının acımasını ister mi? Rabbim şifa versin ececiğe...oralar çok soğuk zannediyorum, kar kış...olucak o kadar, rabbim zor dertler vermesin....
Jujumm Allah ne niyetiniz varsa kabul etsin..Rabbim herkese de böyle niyetlerinin kabul edildiği günü göstersin..amin..
Günaydın canım veee herkese günaydın..artık bahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladım..hava çok güzel SAKARYA'da
.
cok gecmıs olsn cnm Allah şifa versin
günaydın kaptanım Allah kabul etsin
gnydn cnmcım
gunaydınnn gunayddnnnnnnnnnn
yok cnm cornı izinli değil sadce dalin iiznli ama corniden habr yok hala bilgisayar gitti sanıırm hepten
ilk tatıl gunun hayırlı ugurlu olsun umarım bugunude ktlamaya kalkmazsın dunku pide gbi
herkese iyi geceler hanımlar... İnşallah herkes için hayırlı güzel bir gün olmuştur...ben menümü yazayım yazmasınada bygün kaçamak ötesi oldu
menüm:
sabah:
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kibrit kutusu kadar peynir(tahmini)
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
öğlen:
1 tabak haşlanmış makarna üzerine peynir
akşam:
küçük boy hamburger
küçük boy patates
ayran
bugün accık bi geçmişe bakim menülere yorum yapim
Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Özellikle esra ya :)))
Gamze haykırıyor edepsiz çentik bana bunu yaptı diye de kendi edepsizliğine baksın önce o.. bana soyun dediiiiiiii.... tirbiyesiz hatunnn..
zes bu ne menüsü? bal kaymak patates hamburger makarna... yuh*33
soracıma aysun un menüsüne de güzel demişsin.. kendi menün böyle olursa aysuna güzel dersin tabi... mıhlama var yahu.. şaka gibi unalr tereyağlar... nasıl 900 kalori oldu anlamadım ben... mıhlama kalori bombası benim bildiğim..
en kötü 3 menü:
zes-gamze-aysun
gerisini beğendim..
öpüldünüz....
cornellanın izinli olup olmadığını bilmiyorum.. ben dün buraya uğramayanların niklerini yazdım gamzemcim
nasıl yan, cornella da mı izinli? sevda değil bunu biliyorum..arzu birazcık rahatsız ama en kısa zamanda dönücek aramıza...
edepsiz chentiqqqq bana yaptı bunu garfımmmm
değil mi yani :26:
Canımmm Rabbim sabır versin, korkuyorum ki bu erkekler çocuğunu sen hasta ettin bile derler annelere, oysa ki o bir anne hiç evladının canının acımasını ister mi? Rabbim şifa versin ececiğe...oralar çok soğuk zannediyorum, kar kış...olucak o kadar, rabbim zor dertler vermesin....
Jujumm Allah ne niyetiniz varsa kabul etsin..Rabbim herkese de böyle niyetlerinin kabul edildiği günü göstersin..amin..
Günaydın canım veee herkese günaydın..artık bahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladım..hava çok güzel SAKARYA'da
.
günaydın aysunaycımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
evdeyim ben bugünde.
şafak 5
penelophe çok geçmiş olsun canım inş.ece bebeğin oğazı düzelir bir an evvel kıyamam
benim menüm için haklısın ama aysunayın menüsüne haksızlık etme sabah sıkı bir kahvaltı yapmış öğlen yerine geçecek bi arada portakal yemiş ve akşam salata ayran var ekmek sadece 2 dilim o 1 dilimde olabilirdi. Ama kesinlikle kötü bir menü değil ama benim menüm uçtu farkındayım o yüzden kilomda böyle uçukBir konuya açıklık getirmek istiyorum. Özellikle esra ya :)))
Gamze haykırıyor edepsiz çentik bana bunu yaptı diye de kendi edepsizliğine baksın önce o.. bana soyun dediiiiiiii.... tirbiyesiz hatunnn..
zes bu ne menüsü? bal kaymak patates hamburger makarna... yuh*33
soracıma aysun un menüsüne de güzel demişsin.. kendi menün böyle olursa aysuna güzel dersin tabi... mıhlama var yahu.. şaka gibi unalr tereyağlar... nasıl 900 kalori oldu anlamadım ben... mıhlama kalori bombası benim bildiğim..
en kötü 3 menü:
zes-gamze-aysun
gerisini beğendim..
öpüldünüz....
cornellanın izinli olup olmadığını bilmiyorum.. ben dün buraya uğramayanların niklerini yazdım gamzemcim
günaydın aysunaycım
benim menüm için haklısın ama aysunayın menüsüne haksızlık etme sabah sıkı bir kahvaltı yapmış öğlen yerine geçecek bi arada portakal yemiş ve akşam salata ayran var ekmek sadece 2 dilim o 1 dilimde olabilirdi. Ama kesinlikle kötü bir menü değil ama benim menüm uçtu farkındayım o yüzden kilomda böyle uçuk
canım gerçekten zormuş... ben işten eve geldiğimde yoruldum moruldum derdim ama bu başka bişiy hem evin işi, hem bebek işte çalışmaktan dahada zormuş...Valla anneleriniz hayattaysa eğer kıymetini bilin biliyorsunuzdur muhakak ama dahada bilin annelik gerçekten fedakarlık gerektiriyor... mesela ben geceleri hep delik deşik uyuyuyorum sabah bi tuhaf uyanıyorum evin her şeyi sana bakıyor ama öyleki Allah işin içine evlat sevgisini verdiği için yorgunluk kalmıyor gibi hissediyorsun. Ben Allahtan hep güç kuvvet diliyorum...Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum sağlık sıhhat huzur mutluluk olsunda varsın bunlarıda yapalım diyorum...merhaba canım
hafta sonu olduğu için herkes bi yerlere gitti sanırım zes..
biz de yürüyüşe çıkarız belki birazdan sıkıldım evde otur otur..
ütü de yapmam lazım
vallahi kadınlık çok zor..birde bebek olsa düşünemiyorum imreniyorum size nasıl yetişiyosunuz bunca iş bide bebek
haklısın toplight dünki menüm abartı oldu dışarıdaydık canım istedi valla amam bugün telafi edeceğim ...günaydınlarr bende dünki menümü yazayım önce sonra konuşmalara yorumumu yapayım
kahvaltı
4-5 sucuk yumurta ile karışık
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
4 kaşık etli pırasa
1 dilim ekmek acı biber turşusu
ara
1/3 elma 1/4 portakal dilimi
akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık patates püresi
2 kaşık haşlama et
akşam biraz fazla oldu farkındayım :)
banu ece ye geçmiş olsun canım dr iyi yapmış antibiyotik vermemekle daha ece çok küçük annesi dr lar özellikle bu kadar küçük bebelere çok mecbur kalmazlarsa vermiyorlar antibiyotik
kızlar menülerde biraz fazlalık var mıhlama gibi ama abartmamak kaydıyla sorun değilde zes seninki biraz abarmış hem makarna hem hamburger hem patates accık dikkat edelim ben az sonra büyük oğlanı mental aritmetik kursuna başlatacağım akşama kadar evde yokum sabah kahvaltım biraz ağır oldu benimde mısır ekmeği yaptım tavada ekmek yerine ondan yedim
jujum adağınız hayırlı olsun canım bu arada allah kabul etsin
hadi kendinize iyi bakın görüşürüzz
canım gerçekten zormuş... ben işten eve geldiğimde yoruldum moruldum derdim ama bu başka bişiy hem evin işi, hem bebek işte çalışmaktan dahada zormuş...Valla anneleriniz hayattaysa eğer kıymetini bilin biliyorsunuzdur muhakak ama dahada bilin annelik gerçekten fedakarlık gerektiriyor... mesela ben geceleri hep delik deşik uyuyuyorum sabah bi tuhaf uyanıyorum evin her şeyi sana bakıyor ama öyleki Allah işin içine evlat sevgisini verdiği için yorgunluk kalmıyor gibi hissediyorsun. Ben Allahtan hep güç kuvvet diliyorum...Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum sağlık sıhhat huzur mutluluk olsunda varsın bunlarıda yapalım diyorum...
Allah sana ve isteyen tüm bayanlara hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah... her şeyin hayırlısı diyorum aysunaycım...
günaydınlarr bende dünki menümü yazayım önce sonra konuşmalara yorumumu yapayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
4 kaşık etli pırasa
ara
akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık patates püresi
2 kaşık haşlama et
banu ece ye geçmiş olsun canım dr iyi yapmış antibiyotik vermemekle daha ece çok küçük annesi dr lar özellikle bu kadar küçük bebelere çok mecbur kalmazlarsa vermiyorlar antibiyotik
kızlar menülerde biraz fazlalık var mıhlama gibi ama abartmamak kaydıyla sorun değilde zes seninki biraz abarmış hem makarna hem hamburger hem patates accık dikkat edelim ben az sonra büyük oğlanı mental aritmetik kursuna başlatacağım akşama kadar evde yokum sabah kahvaltım biraz ağır oldu benimde mısır ekmeği yaptım tavada ekmek yerine ondan yedim
cümlemizin canım Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin... gönlümüzden geçen şeyleri haırlısıyla nasip etsin...ben bi çıkayım bugün evdeyiz ara ara fgelmeye çalışırım...hoşçakal aysunaycım...annem hep söyler zaten o kadar zor ki der..ama sizin sevginiz o kadar büyük ki herşeye değerzaten sevgi olmasa çekilecek dert değil der
anneler hep böyle işte sen de öylesin fedakarAllah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın inşallah zesim
evlendikten sonra annemin kıymetini çok çok iyi anladım zaten..
birde bebek olsa daha da anlarım eminim.
çok sağol canım arkadaşım güzel dileklerin için.
herşeyin başı sağlık sağlık,huzur olsunda gerisi gelir eminim
amin.cümlemizin canım Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin... gönlümüzden geçen şeyleri haırlısıyla nasip etsin...ben bi çıkayım bugün evdeyiz ara ara fgelmeye çalışırım...hoşçakal aysunaycım...
yok canım kocamla ikimiz götürdükbebiiş hasta mı olmuşş.. geçmiş olsun ya(
aysun 300 kalori de çok hepsini sen mi yedin? ama toplamı 900 de kalmışsa sorun yok ve haklısın sabah yemişsin. ben de yarın mıhlama yapiciiiiiiiiiiimcanım çekti
lightnurun akşam patates ve pilavı bomba olmuş sadece biri... zes kusuummm geceleyin seni yanlız bıraktıgım ıcın kusura bakma.. dün 9 olmadan uyudum da ben
bilirim mıhlamayı.. kuymak da derler hem.. ekmekten sünecek böyle oohh misss... yumurta katılıyor sanıyordum ve zor yapılır. o yüzden denemedim ama simdi sen anlatınca cana geldim :)yok canım kocamla ikimiz götürdük
vallahi çok sevdim ben ama sürekli yenecek bişey değilbomba gibi bişey arada götürülebilir..
yap mutlaka bi gün ama kahvaltıda
bilirim mıhlamayı.. kuymak da derler hem.. ekmekten sünecek böyle oohh misss... yumurta katılıyor sanıyordum ve zor yapılır. o yüzden denemedim ama simdi sen anlatınca cana geldim :)
günaydınlarr bende dünki menümü yazayım önce sonra konuşmalara yorumumu yapayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
4 kaşık etli pırasa
ara
akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık patates püresi
2 kaşık haşlama et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?