- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.321
aman ha bırakma aysunaycım hamileliğe az kiloyla başlamak hem çok önemli hemde rahat geçiyor hamilelik kilo derdin olmuyor birde beslenme açısından bilinçli olduğun için gereksiz şeyleri bebeğine yaramıyor diye yemekte istemiyorsun. ben hamileyken markete giriyordum şöyle bi komple geziyordum ona bakıyor ama bunun hiç bişeye faydası yok bunu yesem başım göğe mi erecek sağlıksız katkı maddesi dolu gibi... nedenleri düşünerek sağlıksız beslenmemeye çalıştım öyle canımda hiç çekmiyordu. ne zaman doğum yaptım bende o pis boğaz devri yeniden başladıkızlar ben en son diyet yaptığımda 64 e inip bitirmiştim diyeti yani tüp bebek vs zamanıydı orada kaldım geri almaya başladım..
uzunnnn zamandan sonra ilk kez 64 ün aşağısını göreceğim
bırakmak yok yaza kadar vaktim var bu kez
aman ha bırakma aysunaycım hamileliğe az kiloyla başlamak hem çok önemli hemde rahat geçiyor hamilelik kilo derdin olmuyor birde beslenme açısından bilinçli olduğun için gereksiz şeyleri bebeğine yaramıyor diye yemekte istemiyorsun. ben hamileyken markete giriyordum şöyle bi komple geziyordum ona bakıyor ama bunun hiç bişeye faydası yok bunu yesem başım göğe mi erecek sağlıksız katkı maddesi dolu gibi... nedenleri düşünerek sağlıksız beslenmemeye çalıştım öyle canımda hiç çekmiyordu. ne zaman doğum yaptım bende o pis boğaz devri yeniden başladıson gaz devam... hamileyken aş ermiyordum otokontrolüm sayesinde maşallah sanki şimdi hamile gibi nerde gereksiz şey var aşeriyor gibi canım çekiyor burdan da şu anlaşılıyor ki aslında her şey beyinde bitiyor...
gamzemcim kıııı seni hiç 90 kiloda düşünemiyorum şimdi ki çıtır halini görünce90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde... İnsan ne çabuk kilo alıyor.
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
.
gamzemcim kıııı seni hiç 90 kiloda düşünemiyorum şimdi ki çıtır halini görüncemaşallah kaç yaşındasın gamzemcim?
aman ha bırakma aysunaycım hamileliğe az kiloyla başlamak hem çok önemli hemde rahat geçiyor hamilelik kilo derdin olmuyor birde beslenme açısından bilinçli olduğun için gereksiz şeyleri bebeğine yaramıyor diye yemekte istemiyorsun. ben hamileyken markete giriyordum şöyle bi komple geziyordum ona bakıyor ama bunun hiç bişeye faydası yok bunu yesem başım göğe mi erecek sağlıksız katkı maddesi dolu gibi... nedenleri düşünerek sağlıksız beslenmemeye çalıştım öyle canımda hiç çekmiyordu. ne zaman doğum yaptım bende o pis boğaz devri yeniden başladıson gaz devam... hamileyken aş ermiyordum otokontrolüm sayesinde maşallah sanki şimdi hamile gibi nerde gereksiz şey var aşeriyor gibi canım çekiyor burdan da şu anlaşılıyor ki aslında her şey beyinde bitiyor...
90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde... İnsan ne çabuk kilo alıyor.
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
.
heeee bayanlara yaşı sorulmazdı dimiAyyyy oldum tatlımmm, tam 48 beden giydim...hatta çok sıktı 48 beni, 1 tane 50 beden bişide almıştım sanırım :26::26: 30 küsür işte
Ayyyy oldum tatlımmm, tam 48 beden giydim...hatta çok sıktı 48 beni, 1 tane 50 beden bişide almıştım sanırım :26::26: 30 küsür işte
aysunaycım hiiiiiiiiiiiiiç öyle deme "ne bulursam yerim "diye ben öyle abur cubur seven ve pis boğazım ki ben yemediysem sen hiç yemezsin inşallah...evet bende 60 kiloya düşüp hamile kalmayı hayal ediyorum hepinşallah kısmet olur..verdiğim 10 kiloyu ozaman alsam çok iyi olur..
ne kadar güzel dikkat etmişsin hamileyken, bebeğini düşüdüğün için
ben sanıyorum ki ne bulsam yerimgerçi belli olmaz ne desem yalan olur
olsun şimdi hep beraber vereceğiz zes canım hepimiz çıtır olacağız
ah ahhhhhhhhhhhhhhh
heeee bayanlara yaşı sorulmazdı dimigenç gösteriyorsun 30 küsür gibi diğil ama
şimdi 65 sin bende 90 kilo hiç düşünemiyorum seni...25 kilo mu verdin yanine kadar zamanda verdin maşallah sana cnm
aysunaycım hiiiiiiiiiiiiiç öyle deme "ne bulursam yerim "diye ben öyle abur cubur seven ve pis boğazım ki ben yemediysem sen hiç yemezsin inşallah...
artık kilolara ölümmmmmmmmmmm
Teşekkür ederim canımm
Oyyyy daha fazladır canım..mesela 72 ye düştüm yine 80 e çıktım..65 e düştüm sonra yine 72 leri gördüm..3 aşağı, 5 yukarı hep oynadık yani
.
ama ben yıllardır kilo verme derdindeyim ya...hamile olunca ohhhhh rahat rahat yerim diyordumaysunaycım hiiiiiiiiiiiiiç öyle deme "ne bulursam yerim "diye ben öyle abur cubur seven ve pis boğazım ki ben yemediysem sen hiç yemezsin inşallah...
Ayyy bende aynıyımmçok afedersiniz ama çıkarıcak gibi olurum fakat hala yutmaya çalışırımm
.
artık kilolara ölümmmmmmmmmmmgelsin çıtır fıstık hanımlar
ama ben yıllardır kilo verme derdindeyim ya...hamile olunca ohhhhh rahat rahat yerim diyordum
o zamanda dikkat etmek lazım haklısın canım...ne yararlıysa onlardan rahatça yerim bende...
senin 1 tane bebeğin vardı dimi zes kaç yaşındaydı..bir daha düşünüyormusunuz..
1981 doğumluyum 1 tane bebeğimiz var Allah hayırlı ömür versin... Bakalım nasip her şey... her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla selametle...ama ben yıllardır kilo verme derdindeyim ya...hamile olunca ohhhhh rahat rahat yerim diyordum
o zamanda dikkat etmek lazım haklısın canım...ne yararlıysa onlardan rahatça yerim bende...
senin 1 tane bebeğin vardı dimi zes kaç yaşındaydı..bir daha düşünüyormusunuz..
bir daha almak yok inşallah bu hallerimiz bile çok güzel..daha da çıtır olacağızzzzz
Teşekkür ederim canımm
Oyyyy daha fazladır canım..mesela 72 ye düştüm yine 80 e çıktım..65 e düştüm sonra yine 72 leri gördüm..3 aşağı, 5 yukarı hep oynadık yani
.
Ayyy bende aynıyımmçok afedersiniz ama çıkarıcak gibi olurum fakat hala yutmaya çalışırımm
.
1981 doğumluyum 1 tane bebeğimiz var Allah hayırlı ömür versin... Bakalım nasip her şey... her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla selametle...
1981 doğumluyum 1 tane bebeğimiz var Allah hayırlı ömür versin... Bakalım nasip her şey... her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla selametle...
bir daha almak yok inşallah bu hallerimiz bile çok güzel..daha da çıtır olacağızzzzz
bende hiç bir lokmamı israf etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?