- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.361
kesinlikle kapanışa yakılır olmuşş"Ruh, dal budak salmış bir ağaç gibi göz önünde bulunan hakikatlerde değil, en derin ve en gizli yerdedir Ruh, insanın tohumudur"
-Necip fazıl Kısakürek-
günaydınnnnnnnnnnnnn .. oğlanın sınavı inşallah ii geçmiştir canmm. misafir için kolay gelsingünaydın canlarım .nasılsınız ...?
iki gündür okadar yoğundumki bi türlü fırsat bulamadım...büyük oğlanın sınav stresti iyice sarmıştı ...dünde misafirim geldi şimdi uyuyolar fırsat bulmuşken gireyim dedim...çok şükür sınavı atlattık iyi geçti diyo ama bakalım sonuçlar nasıl olcak inşallah güzel bir puan alır...
iki gündür menülerimi de yazamadım ...cumartesi dikkat ettim ama dün biraz fazla kaçtı sanırım ...
günaydın kaptanımmmmgünaydın fıstıklar... hafta sonu giremedim(boş zamanların grinin elli tonu ile geçti... yok böyle bişiy arkadaşşşş ) ama şimdi geçmişe gidiyorum tek tek okuyup gelicem
şu anda kimsecikler yok... cornella, sevda_m,juju, dalin(pazar gününden itibaren izinliymiş),arzu_54,rabyas(kız istemeye gittiler),kimsecikler yok diğer arkadaşlarımız gelmişler ama böyle kimse olmayınca bi tuhaf oluyor buralar ıssızlaşmış gibişimdilik nöbet bende bakalım
Gunaydinlarrrrrrrrrr
Dun gece ece cok agladi ne yese kussa dr.gittik.Kuzum virus kapmis bogazida acicik kizarmis.Antibiotik diye tutturdum ama manyak kadri yok oyle azicik kizarmada verilmez dedi.ama ahanda yziyorum iki gune mecbur verecek.Nerde duyulmus bol sivi vermeyle ve agri kesici fitille bogaz iltihabi baslangicinin gectigi.Sabaha kadar pek iyi olmasada fitilin etkisiyle atesimiz yoktu ama sabah 6 da sanki etini kopariyorlar gibi agliyor.Ictigi sutu kustu, bebe cayi yaptim yok arkadaslar.Ya ben cocuk buyutemiyecem.O agladikca ben agliyorum.Babamiz zaten eli ayagina dolasiyor.Bu yine niye agliyor deyip duruyor bilsem diyom bilsem.Yok ben bu adami yolmak istiyorum artik.Biberon mamasi yapacam onu bekliyorum.Fitil 30 saate kadar etki gosterir.Ha babamiz dis cikariyor diyo.Adam yakinda yurumuyor diye baslayacak ya.
Dualarinizi kizimdan eksik etmeyin, sabir dileklerinizide benden.
juju gelse kızar bize düzgün beslenın diye
ama sanki rabişle corniyeee o aralar kızmamıştı
.
günaydın canlarım .nasılsınız ...?
iki gündür okadar yoğundumki bi türlü fırsat bulamadım...büyük oğlanın sınav stresti iyice sarmıştı ...dünde misafirim geldi şimdi uyuyolar fırsat bulmuşken gireyim dedim...çok şükür sınavı atlattık iyi geçti diyo ama bakalım sonuçlar nasıl olcak inşallah güzel bir puan alır...
iki gündür menülerimi de yazamadım ...cumartesi dikkat ettim ama dün biraz fazla kaçtı sanırım ...
kesinlikle kapanışa yakılır olmuşş
günaydınnnnnnnnnnnnn .. oğlanın sınavı inşallah ii geçmiştir canmm. misafir için kolay gelsin
günaydın kaptanımmmm
cristiana grey oyoyoyyyyy tekrar okuyasım geldi ...sanırım 1. kitaptasınn 2.-3. kitaplarıda mutlaka okumalısın
herkese komacan günaydınlaraaaaaaaaaarrrrrr
güzel hatta harika bir gün geçiririz inşallahhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
adak kesmişsiniz Allah kabul etsin juju...
kızlar bende kahperengi diye bir kitabı çok güzel diye hevesle almıştım bildiğiniz merhamet dizisi çıktıdizi bu kitaptan alınmış hevesim gitti....cuma günleri pazara h-kitapçı geliyor oradan grinin 50 tonunu sormuştum var abla dedi....biraz erotik bi kitap dedi ayyyyyyyyyyyy nasıl utandım zevzek adam bende kahperengiyi aldım geldm oda dizinin aynı çıktı
ayyyyyyyyyyy ne bileyim juju kitabın o kadar da olduğunu bilsem sorarmıyım Allah cezamı vermesin inşallahpazara gidiyorum ya hani gitmişken bi bakayım dedimdi rezil oldum
bende internetten alıyorum aslında kitaplarımı ama orda görünce dayanamadım sordum
ben kitapyurdundan alıyorum...kitap yurdundan genelde juju.bazende hepsiburadadan en son karatay diyetinin2 kitabını hepsiburadadan almıştım..
ben kitapyurdundan alıyorum...
şimdite tibetin gençlik iksirine başlamayı düşünüyorum onun kitabını alıcım sanırım
hımmm güzel bir kitap mı inceleyeyim bakayım öyleysen ben de alırım...
inceledim biraz 5 basit teknikle gençlik zindelik diyo..güzel bi kitaba benziyo
püsküüt 2. kitabın yeterli olduğunu söyledi ama bende kararsızım birinciyi mi alsam ikinciyimi bilmiyorum....hımmmmm topiği incelemeye başladım evde daha iyi incelerim ilgimi çekti benimde baya juju..söylediğin iyi oldu bu kitabı alırım...tek kitabı yok sanırım bikaç tane..
evet cnm pure yada pilav olmayabilirdi
mental eritmetik bu yetenek sizsinizde cocuklar cıkıodu ellernı sallayarak toplama cıkarma yapıodu hızlı hızlı omu acaba:26:
tamamm hemen yazıyorummm
sabah:
2 dilim ekmek domates-omlet -peynir
ara: 2 dilim (küçük kare dilimlerden) bitter çukulata
öğleyin çeyrek ekmek arası mangalda sucuk-zero kola
ara 4 tane tulumba tatlısı
ara: iki tane nar lokumu
akşam çeyrek kaşarlı -ketçaplı yağlı tost
kesinlikle çokkk mutlu oluyorrrsun.. benimkide acukk beli sıkıyooo ama daha 1 ay varrrgiyince foto yüklerim inşallahhh
geçmişi okuyup geldim.
gamzem işe girmişsin. hayırlı olsunnnn senin adına çokk sevindim..
büşramm 38 beden olmuşsun tebrikler
jujum allah kabul etsin....
esmerkraliçe sadece sporla kilo vermeyi ben denedim.. malessefff boğzı tutmayınca olmuyoo
peneopele çokk geçmiş olsunn. bencede bebişin antibiyotik almaması daha iyii..
biricikoğlum umarım ağrın geçmiştir canmmmm...
günaydınlarrrrr
sabah sabah hastane macerasından sonra işe geldim cuma gün kaanı dr a götürmüştüm biliyorsunuz troid değerleri düşük özel hastanedeki dr sami ulus a git biraz kalabalık olur ama iyidir oranın endoktrini dedi sami ulus a giitik 182 den randevu alıp sistem arızalanmış boşuna bekledik saatimiz geldi ama sistem açılmayınca randevumuz düşmüş sıraya girip yeniden randevu alın dediler bende vazgeçtim çocuğu okuluna bırakıp işe geldim dünki mwenümde biraz abarttım daha doğrusu akşam 1 avuç yerfıstığı yedim biraz da beyin salatası o yüzden menümü yazmayayım sabah tartıldığımda +300 gr daydım bu hafta o gidecek başka yolu yok
garficim evet canım onun kursuna başlattık ilk gün hoşuna gitti biraz ayran gönüllü benim sıpa inş bıkmaz 4 aylık parasını peşin verdik çünkü
jujum kitap nedense beni pek sarmadı ama dediğin gibi acaip teknikler var şimdi arada bir ye dua et sev diye bir kitap vardı kaç sene oldu alalı daha okumamıştım ona başladım ama o da pek sarmadı iskender pala yı okuyayım diyorum yaa ben ahmet ümitler ve grange lardan sonra polisiye kitapları daha çok seviyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?