Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlarım .nasılsınız ...?
iki gündür okadar yoğundumki bi türlü fırsat bulamadım...büyük oğlanın sınav stresti iyice sarmıştı ...dünde misafirim geldi şimdi uyuyolar fırsat bulmuşken gireyim dedim...çok şükür sınavı atlattık iyi geçti diyo ama bakalım sonuçlar nasıl olcak inşallah güzel bir puan alır...

iki gündür menülerimi de yazamadım ...cumartesi dikkat ettim ama dün biraz fazla kaçtı sanırım ...

günaydın fıstıklar... hafta sonu giremedim(boş zamanların grinin elli tonu ile geçti... yok böyle bişiy arkadaşşşş ) ama şimdi geçmişe gidiyorum tek tek okuyup gelicem

kesinlikle kapanışa yakılır olmuşş

günaydınnnnnnnnnnnnn .. oğlanın sınavı inşallah ii geçmiştir canmm. misafir için kolay gelsin

günaydın fıstıklar... hafta sonu giremedim(boş zamanların grinin elli tonu ile geçti... yok böyle bişiy arkadaşşşş ) ama şimdi geçmişe gidiyorum tek tek okuyup gelicem
günaydın kaptanımmmm

cristiana grey oyoyoyyyyy tekrar okuyasım geldi ... sanırım 1. kitaptasınn 2.-3. kitaplarıda mutlaka okumalısın

herkese komacan günaydınlaraaaaaaaaaarrrrrr

güzel hatta harika bir gün geçiririz inşallahhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

adak kesmişsiniz Allah kabul etsin juju...

kızlar bende kahperengi diye bir kitabı çok güzel diye hevesle almıştım bildiğiniz merhamet dizisi çıktı dizi bu kitaptan alınmış hevesim gitti....cuma günleri pazara h-kitapçı geliyor oradan grinin 50 tonunu sormuştum var abla dedi....biraz erotik bi kitap dedi ayyyyyyyyyyyy nasıl utandım zevzek adambende kahperengiyi aldım geldm oda dizinin aynı çıktı

kuzum bu hafta böyle oldu istediğim gibi giremedim adak telaşı akabinde elinden bırakması zor bir kitap oy oy oy oy

yurt dışında ilaç vermiyorlar öyle hemen bunu duymuştum ama kendi oğlumdan biliyorum ilaçsız geçmiyor... bademçikler ağrırdı eğer doktora götürmezsem 2 gün sonra orta kulağa vururdu...

küçükken daha çok doğal antibiyotiklere yönelmiştim sanırım ... uzun zaman oldu unuttum da..

ama geçmişe baktım iyileştiğine dair bişey görmedim merak içindeyim inşallah daha iyidir...

juju gelse kızar bize düzgün beslenın diye

ah ahhhh gelmeme gerek varmı dilim şişti size sağlıklı beslenin diye diye ... vucudunuz az versede yılmayın bir ayda almadınız ki bu kuloları bir ayda vermeye çalışıyorsunuz...
ama sanki rabişle corniyeee o aralar kızmamıştı

.

allahım yaaaaaaaaa şuna bak eeeee onlara kızmadı bize de kızmazzzz yok öyle bişey kızarım yapmayın ...

oooooo sınav sitresi nasıl geçti peki oğlanın sınavı.... aslında en nefret ettiğim şeydir birinin sınav sonrasında ee nasıldı demesi...

anam o nası bir adamdır... varmıdır böyle birisi... evet 1 kitaptayım 2. ve3. kitaplarıda aldım hazırda bekliyor....

aslında elimde bir kitap vardı okuduğum yarısındaydım .. cuma akşam bi göz atayım diye elime amdım grinin elli tonunu alış o alış hala elimde bitmek üzere bile...

hahahahahaaaaaaaaaaaa len gidip öyle bir yerden alınırmı bu kitap allah iyiliğini vermesin....

keşke yakın olsak sizlerle bir sürü kitabım var paylayırdım sizlerle...

ben netten alıyorum kitapyurdu sitesinden dışarıya göre daha ucuz ve taksit yapıyor ...

ve grinin elli tonun ilk kitabı hakkatın baya erotik arkasında yetişkinler için diyo zaten.. ne teknikler varmış böyle ağzım açık okudum ... milletin ne tarz zevkleri varmış dedim vay anasını ...

Son düzenleme:
Gunaydin canlar...........
biz hafta sonu bayagi macerali gecirdik, ececik aglayinca ailece aglayip, arada tenezzul edip gulumsedinde hep beraber siritiyorduk.Oy yarabbim beni anneme ettigim hatalat icin affet diye diye bir hal oldum.Anne olmak zormus ya.Kuzum ufacik caniyla bir inliyorduki sormayin, aglamaktan bir hal aldum.Babamiz ise gitmedi basimizi bekliyor bugun.....Ama ne bekleme fosur fosur uyuyor bak sana yardim ettim diyor gunduzde.Dun gunlerdei uyumadim kanepede sizmisim kalk ece bakiyor bak diyor sapsal cocuk atesli kormu dedim artik.Ama dun gece 30 ml.sut icti kusmadi.Birazdan bir daha sut deneyecem insallah bugun 3.gunumuz ve biraz duzelir.Ya insanoglu nasil bir mukemmel bir varlik ece minicik ama fitil atilacani anlayinca ayaklarini bir diriyor gormelisiniz.Cocunu buyuten kadinlara hayranim bugunlerde.Darisi basima kizlar.Diyeti hicccc sormam bana bugun.Ama dun bu konudada birbirimize girdik herufle.Ben zaten aglak nalan bir cirpida hepsini soyledim.Suzme okuz kocam saka yapiyormusssssss mus mus.Bana yurume bandi alacakmis.Kiyamazmis.OY OY OLURUM SANA dedi.gecede gel dombilim az uyu dedi.Bu ne simdi yaw.Bu beni delirtip yeniden evlenmeyemi calisiyor ki...

Neyse kizlar sizi cok ozledim bilin.
JUJU adagini allah kabul etsin canim ablam.
Gamze calisiyorsun ya inanki ozendirdin beni...
Sahnurum nasilsin bebem bir haftasonu evde kaldin oda temizlikle gecti.
Adini hatirlamadim ama acilen patates detoxun sonucunu bekliyorum.
Sevda insallah cocugun sinavi alninin akiyla kazanir.
Ece ye dua eden ve gecmis olsun diyen arkadaslar sagolun a.razi olsun.
Kizlar uykusuzluktan cogu yazacami unuttum kusuruma bakmayin emi.

Ecenin son durumu atesi hala var her 8 saate bir fitil veriyoruz ama kusmasi biraz azaldi.Inlemsi hic durmadi teyzeleri.Bugun ogleden sonra cocuk doktorunu arayip durumu anlatacaz gelin derse gidecez.Gerci sali gununden once duzelmez demisti hastanedeki dr.

ayyyyyyyyyyy ne bileyim juju kitabın o kadar da olduğunu bilsem sorarmıyım Allah cezamı vermesin inşallah pazara gidiyorum ya hani gitmişken bi bakayım dedimdi rezil oldum

bende internetten alıyorum aslında kitaplarımı ama orda görünce dayanamadım sordum

sen nereden alıyorsun kitaplarını merak ettim..?

penelop canım sanırım hafta sonuna oranla daya iyiy bebiş... inşallah daha da iyi olacak ara ara bilgilendir sen beni olurmu...

bu arada eşin şaka yapıyorum demiş bence artık çok takma kafana bizimkide öyledir şaya yaparken yerden yere vurur zamanla alışıyor insan...

kitap yurdundan genelde juju.bazende hepsiburadadan en son karatay diyetinin2 kitabını hepsiburadadan almıştım..

inceledim biraz 5 basit teknikle gençlik zindelik diyo..güzel bi kitaba benziyo

hımmm güzel bir kitap mı inceleyeyim bakayım öyleysen ben de alırım...

inceledim biraz 5 basit teknikle gençlik zindelik diyo..güzel bi kitaba benziyo

kk da topiği var canım... püsküüt de bu yogayı yapıyor ve uygulayanların yorumlarını okudum da gerçektende bi çok şele yarıyormuş... en önemli etki zindelik ve enerji veriyormuş ... ilgimi çekti 5 hareket ve hergün yapmak gerekiyor yani yapabilirim diye düşünüyorum aklımda şu aralar o var

hımmmmm topiği incelemeye başladım evde daha iyi incelerim ilgimi çekti benimde baya juju..söylediğin iyi oldu bu kitabı alırım...tek kitabı yok sanırım bikaç tane..

hımmmmm topiği incelemeye başladım evde daha iyi incelerim ilgimi çekti benimde baya juju..söylediğin iyi oldu bu kitabı alırım...tek kitabı yok sanırım bikaç tane..
püsküüt 2. kitabın yeterli olduğunu söyledi ama bende kararsızım birinciyi mi alsam ikinciyimi bilmiyorum....

callenide bıraktım yapmıyorum artık ama tibetin 5 ayinini yapanlar kilo da verdiklerini vucutlarının şekillendiğini söylüyorlar...

günaydınlarrrrr
sabah sabah hastane macerasından sonra işe geldim cuma gün kaanı dr a götürmüştüm biliyorsunuz troid değerleri düşük özel hastanedeki dr sami ulus a git biraz kalabalık olur ama iyidir oranın endoktrini dedi sami ulus a giitik 182 den randevu alıp sistem arızalanmış boşuna bekledik saatimiz geldi ama sistem açılmayınca randevumuz düşmüş sıraya girip yeniden randevu alın dediler bende vazgeçtim çocuğu okuluna bırakıp işe geldim dünki mwenümde biraz abarttım daha doğrusu akşam 1 avuç yerfıstığı yedim biraz da beyin salatası o yüzden menümü yazmayayım sabah tartıldığımda +300 gr daydım bu hafta o gidecek başka yolu yok

evet cnm pure yada pilav olmayabilirdi
mental eritmetik bu yetenek sizsinizde cocuklar cıkıodu ellernı sallayarak toplama cıkarma yapıodu hızlı hızlı omu acaba:26:

garficim evet canım onun kursuna başlattık ilk gün hoşuna gitti biraz ayran gönüllü benim sıpa inş bıkmaz 4 aylık parasını peşin verdik çünkü
jujum kitap nedense beni pek sarmadı ama dediğin gibi acaip teknikler var şimdi arada bir ye dua et sev diye bir kitap vardı kaç sene oldu alalı daha okumamıştım ona başladım ama o da pek sarmadı iskender pala yı okuyayım diyorum yaa ben ahmet ümitler ve grange lardan sonra polisiye kitapları daha çok seviyorum sanırım

offf fena olmuş

geçti cnm çok sağol

hadi yaa senin de hastane maceran hüsranla bitti demek... ee ne zaman götüreceksin????

mentalaritmetiği bir ara bende düşündüm ama fahiş paralar istiyorlar ya

kitapp hımmmmmm aslında ablam merak etti diye aldım ama okudum okuyorumda valla ilginç geldi benim için... genelde cinayet korku gerilim tarzı okurum severim bu değişik geldi bana...

okuduğum ve herkesin yuh artık dediği bir kitap "seri katillerin hayatı" idi onun için garip okuma alışkanlıklarım var sınırım.... tess gerritsen ve jean christophe grange nin kitaplarını daha bi severim bi solukta bitiririm...
[h=1][/h]ye dua et sev bende almıştım ama okumadım birisi pek sarmadı dedi ve öylece kaldı pişman bile oldum... aslında ben psikiyatrist adlı kitabı okuyordum hala da bitmedi yarısındayım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…