Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaaaar bugunku menumu paylasiyormm

Sabah: yarim tane simit yedim disardaydim pismanim

Ara: 1 elma

Oglen: domates salatalik bir kasik kisir :) bunada pismanim

Aksam: 3 kasik haslanmis tavuk salata

2 litreye yakin su yarim saat hizli tempolu yuruyussss

gayet iyi menün pişmanlık bir şey yok bence

Şşşşşşş yavrummm canın dayak mı istiyor, ne pişmanlığı oooo :78::78::78::78::78: bence az bilee

gayet iyi menün pişmanlık bir şey yok bence

aynennn Zesimmm

.

annem bişey yememişsin ki sen.yarım tane simitini yerim senin

neyin pişmanlığı

kısır diyette olmaz mı? ben yarın bir tomar yiyecektim? zeeeeees bacım yetiş

Anammm ne bilim ben bulgur fln diye tedirgin olmustum :) ay rahatladim valla guzeeeeel :) bide boyfriendmle disari ciktm aksam kahve fln ictm ama kalorili bise yyip icmedm vallaaa.

Hepinize iyi geceler diliyorum hoscakaliiiin

Kızlarrr iyi gecelerrrrrrrrrr, kocişş sıkılmışşş yarın görüşürüzzz, çok öperimmm

.
iyi geceler gamzemcim

kısır diyette olmaz mı? ben yarın bir tomar yiyecektim? zeeeeees bacım yetiş
çentik bacı bi tomar niye yiyon azcık ye kalk sofradan bulgurun diyette olmama durumu gibi bişiy yok abartmadığın sürece... her şeyin fazlası zarar...hem bulgur çoooook faydalı bir besin sen yarın ye güzelce nefsin seni kandırmasın bak öyle koca tabakla falan yeme haaaaa şişersin

evvvet çentikoviç nöbet gene bana kaldı... herkeşşşler sıcak yatağında uyyor anlaşılan

bi sen bi ben kaldık. dalin bacı da olurdu eskiden ama o izinli bu hafta.. ben izin aldım ama ders çalışamıyorum ; iyi mi...

kız 9 da pert oldu.. yrn nası uyanacam sabahın köründe bilmem. sınav 7 sinde ama benim kafa almıyor...

kız 9 da pert oldu.. yrn nası uyanacam sabahın köründe bilmem. sınav 7 sinde ama benim kafa almıyor...
ne güzel erkenden uyumuş peki gece uyanıyor mu çentik?birde sınavına az kalmış azcık dişini sık be çentik senin için önemli bir sınav anlaşılan... Allah yardımcın olsun...

ne güzel erkenden uyumuş peki gece uyanıyor mu çentik?birde sınavına az kalmış azcık dişini sık be çentik senin için önemli bir sınav anlaşılan... Allah yardımcın olsun...

nasıl ki uyuma saatlerinde 8 den 2 ye kadar uzanan bir skalamız varsa aynen gece uyanmamız da öyle düzensiz. bir gün deliksiz bir gün kevgir misali.

az kaldı canım da önümde büyüyor kitaplar konular. hiç bir şey bilmiyormuşum her soruyu yanlış yapacakmışım gibi geliyor. bir de kesinlikle 3-4 ay çalışmak yeterli değil 1 sene düzenli çalışmak lazım bu ingilizceye.. konular çok fazla ya... ösym de sağ olsun dayıyor akedemikleri.

ben uyuyorum zessi....
öptüm kızını ve seniii

iyi geceler bende öptüm seni ve kızını... Allah rahatlık versin...

"Ruh, dal budak salmış bir ağaç gibi göz önünde bulunan hakikatlerde değil, en derin ve en gizli yerdedir Ruh, insanın tohumudur"
-Necip fazıl Kısakürek-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…