- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.341
sağolasın aysunaycımdaha gençsin canımne güzel 1 bebeğin var maşallah size
akranım benim
Yaşıtız tatlımm
hahahahahahah helallllgazına sağlık TATLIM
.
Yaşıtız tatlımm
hahahahahahah helallllgazına sağlık TATLIM
.
gayet iyi menün pişmanlık bir şey yok benceKizlaaaar bugunku menumu paylasiyormm
Sabah: yarim tane simit yedim disardaydim pismanim
Ara: 1 elma
Oglen: domates salatalik bir kasik kisir :) bunada pismanim
Aksam: 3 kasik haslanmis tavuk salata
2 litreye yakin su yarim saat hizli tempolu yuruyussss
Kizlaaaar bugunku menumu paylasiyormm
gayet iyi menün pişmanlık bir şey yok bence
annem bişey yememişsin ki sen.yarım tane simitini yerim seninKizlaaaar bugunku menumu paylasiyormm
annem bişey yememişsin ki sen.yarım tane simitini yerim senin
neyin pişmanlığı
iyi geceler canımKızlarrr iyi gecelerrrrrrrrrr, kocişş sıkılmışşşyarın görüşürüzzz, çok öperimmm
.
kısır diyette olmaz mı? ben yarın bir tomar yiyecektim? zeeeeees bacım yetiş
iyi geceler gamzemcimKızlarrr iyi gecelerrrrrrrrrr, kocişş sıkılmışşşyarın görüşürüzzz, çok öperimmm
.
çentik bacı bi tomar niye yiyon azcık ye kalk sofradan bulgurun diyette olmama durumu gibi bişiy yok abartmadığın sürece... her şeyin fazlası zarar...hem bulgur çoooook faydalı bir besin sen yarın ye güzelce nefsin seni kandırmasın bak öyle koca tabakla falan yeme haaaaa şişersinkısır diyette olmaz mı? ben yarın bir tomar yiyecektim? zeeeeees bacım yetiş
iyi geceler büşrammmm...Anammm ne bilim ben bulgur fln diye tedirgin olmustum :) ay rahatladim valla guzeeeeel :) bide boyfriendmle disari ciktm aksam kahve fln ictm ama kalorili bise yyip icmedm vallaaa.
Hepinize iyi geceler diliyorum hoscakaliiiin
evvvet çentikoviç nöbet gene bana kaldı... herkeşşşler sıcak yatağında uyyor anlaşılan
sınavın ne zaman? kızını uyuttun mu? gece uyanıyor mu bebişin?bi sen bi ben kaldık. dalin bacı da olurdu eskiden ama o izinli bu hafta.. ben izin aldım ama ders çalışamıyorum ; iyi mi...
ne güzel erkenden uyumuş peki gece uyanıyor mu çentik?birde sınavına az kalmış azcık dişini sık be çentik senin için önemli bir sınav anlaşılan... Allah yardımcın olsun...kız 9 da pert oldu.. yrn nası uyanacam sabahın köründe bilmem. sınav 7 sinde ama benim kafa almıyor...
ne güzel erkenden uyumuş peki gece uyanıyor mu çentik?birde sınavına az kalmış azcık dişini sık be çentik senin için önemli bir sınav anlaşılan... Allah yardımcın olsun...
iyi geceler bende öptüm seni ve kızını... Allah rahatlık versin...nasıl ki uyuma saatlerinde 8 den 2 ye kadar uzanan bir skalamız varsaaynen gece uyanmamız da öyle düzensiz. bir gün deliksiz bir gün kevgir misali.
az kaldı canım da önümde büyüyor kitaplar konular. hiç bir şey bilmiyormuşum her soruyu yanlış yapacakmışım gibi geliyor. bir de kesinlikle 3-4 ay çalışmak yeterli değil 1 sene düzenli çalışmak lazım bu ingilizceye.. konular çok fazla ya... ösym de sağ olsun dayıyor akedemikleri.
ben uyuyorum zessi....
öptüm kızını ve seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?