Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım sana bir sorum olucak 1 gün yemeyi abartıyım birazcık ertesi gün tartıda hep fazla geliyorum hemde bir kiloya yakın 1 gün yemekle niye böyle oluyo anlamadım senin bi bilgin varmı bu konuda:44::44:

teşekkür ederim canım ...dediğine göre iyi geçmiş allahtan hayırlısı inşallah...

arada çıkıyor malesef öyle zevzekler...

valla jujum iyi geçti diyor ama varya bizdeki heyacanı görmen lazımdı kapıdan geçirene kadar elimiz ayağımız dolandı yazık o napsın..dedik bizde gelelim istemedi bizi yanında daha çok heyacan yaparmış diye...dün baktı biraz cevapları hemen yayınlamışlar biraz inceledi iyi diyor ama bakalım...1 ay sonra belli olcakmış sanırım...

inşallah canım benim...ece de inşallah biran önce sağlığına kavuşur tatlım çok zor çocukların hasta olması...düzelir elbette ama işte insanın yıpranması üzülmesi insanı çok yıpratıyor...allahım biran önce şifasını versin inşallah.

.

valla jkaptanım bütün erkekler aynı..boşuna dememişler .kalem gibi de olsalar hammaddeleri odun diye...

.

kaptanım sana bir sorum olucak 1 gün yemeyi abartıyım birazcık ertesi gün tartıda hep fazla geliyorum hemde bir kiloya yakın 1 gün yemekle niye böyle oluyo anlamadım senin bi bilgin varmı bu konuda:44::44:

tatlım genelde öyle oluyor zaten ee nolacak yemiyorsun sonra birgün tıka basa yiyince vücutta o yediklerin de ağırlık yapıyor birde boşaltım olmayınca haliyle fazla geliyorsun benimde genelde öyle oluyor ....

.

kızlar görüşürüz benim odun da gelir birazdan misafirim gitti azcık ev işi yemek bişeyler yapayım da odun alevlenmesin....maazallah yangın falan çıkar...

.

"sonunda 'eyvah' diyeceğin şeylere, başında 'eyvallah' deme. Pişman ol fakat pişman ölme"

necip fazıl kısakürek

o aldatıcı bir kilo aslında kilo almıorsun ... düzenli wc alışkanlığın varmı mesela yoksa şayet fazla çıkman normal onun için kafanıza takmayın böyle durumları... abırttığınız bir öğün yada günde toparlanıp diğer günlerde yada öğünlerde dengelemeye çelışın

valla eğitim sistemi battı balık yap gider modunda garipler napsınlar ... anlayabiliyorum onun heyecanının

valla jkaptanım bütün erkekler aynı..boşuna dememişler .kalem gibi de olsalar hammaddeleri odun diye...

.

valla öyle... ben eşime hep söylerim millet kannanası kötüledi diye dert yanar ben kaynanamdan memnununm ama sen beni kötülüyorsun milletin içinde diye...

kasıtlı yapmıyor sadece hayatı dalgaya alıyor farkındayım ama bazen yanında söylenmemesini istediğim kişiler olubiliyor işte ayar çekmek lazım zaman zaman şunun yanında söyleme felan diye

herkese günaydınlar hanımlar!... umarım herkes iyidir... ben bi selam vereyim dedim accık evi derleyim toparlayım kafam bi rahat etsin ilerleyen zamanlarda inşallah gelirim... işinde gücünde olanlara kolay gelsin, evinde işinde gücünde olanlara kolay gelsin, hastalara acil şifalar olsun, 5. takımın çıtırlaşacak hanımlarına da selamlar olsun...

juju bu hareketler tam olarak ne işe yarıyor zayıflamaya da yardımcı mı callen yada platesle aynı işlevde mi??

kızlar yaaaaaaaa içimde bi heyecan var ki sormayın benim operasyona az kaldı biliyosunuz içimde kelebekler uçuşuyo sanırsınız ki...

hem de korkuyorum....

birde okulumdan habersiz gideceğim cuma günlerim boş biliyosunuz ki perşembe okul çıkışı eve uğramadan direk yola çıkacağız biz..inşallah yolda kötü bişey olmaz yada cuma günü okuldan aramazlar istanbula hastaneye gittiğimi okul idarecilerinin bilmemesi lazım.inşallah söylemek zorunda kalmam...

juju unutmadan bu hafta ben perşembe sabahtan kilo bildirimi yapsam olur değil mi...cuma yokum malum...

Minisim 50gr.sut icti birde emerek uyudu ve kusmadi sanirim duzeliyoruz biraz.Ama sabah yinede fitil verdik.Ogleden sonra vermeyimde ateslenecekmi diye bakiyim diyorum.Sizler ne yaptiniz bakiyim bir dedim.

jujum evet bizim hastane maceramız hüsranla bitti bakalım ne zaman tekrar ranvedu alırım
bu arada bizim kurum bi dersane ile işbirliği yapmışlar ben 1/3 fiyatına gönderdim bizim sıpayı normalde 1500-1800 arası ben 500 e verdim dersaneye uygun olunca gönderdim açıkcası değilse ev borcu falan öderken zorlanırız bu parayı versem bi de ben memleketten gelirken babamın arabasını getirdim şimdi eşime göre lüzümsuz 2 araba diyor fazla masraf yapmamam lazım benimde bu arabanın bütün masrafları bana ait olacağı için :) ama benim elim ayağım normalde işe servisle gidip geliyorum hastane vs olursa arabayı alıyorum daha boynum da tam düzelmeyince araba kullanmak biraz zor oluyo başımı doğru dürüst sağa sola çviremiyom 2. randevuyu bakalım ne zamana alırım
daldan dala atladım yazarken siz anlayın artık
alev cim yaa yakın bi öğretmen arkadaşın falan yok mu en azından ona imzalı bi kağıt bıraksan allah göstermesin yolda bişey mişey olursa arkadaşın o kağıdı idareye verir inş öyle bişeye gerek kalmaz da

Kizlar hic lahana corbasi yaptinizmi yada bir tanidiniz yaptimi.Sonuclari ne oldu acaba.Gercekten verilen kilo alinmiyormu.?
Yagdan yaktigi dogrumu.Topige baktim ama kimse duzenli ugramamis.

çok güzel indirim fiyata vermişsiniz dersaneye canım..Allah zihin açıklığı versin kuzulara inşallah.

canım imzalı kağıt dediğin mazeret izni olabilir onun içnde yine okul idaresine gitmek gerek buda haberlerinin olması anlamına gelir...

2 tane arkadaşım biliyor okuldan ama idare bilsin istemiyorum..hiç birine güvenmiyorum burası küçük yer öğrenseler bi bakmışsın tüm ilçe öğrenmişöyle insanlar

Allaha emanet gideceğiz artık çok heyecanlıyım..

aysunay canim kacirdim herhalde ne icin dr.a gidecektin.Heyecanlandina gore iyi birsey sanirim.Ama yinede gecmis olsun.Insallah sorunsuz gider gelirsin.Kimsecikler aramaz seni.

Sen heyecanlandikca ben meraklaniyorum

aysunay canim kacirdim herhalde ne icin dr.a gidecektin.Heyecanlandina gore iyi birsey sanirim.Ama yinede gecmis olsun.Insallah sorunsuz gider gelirsin.Kimsecikler aramaz seni.

çok teşekkür ederim canım
ben bebek istiyorum 2 yıldır olmadı...
tüplerimde problem olabilirmiş yada varmış orası karışık laparoskopi için istanbula gideceğim canım..

evet dersane çok uygun oldu

içini ferah tut fazla stres yapma canım stres iyi değil biliyorsun inş. güzel güzel gider dönersiniz iyi haberlerini alırız

banucum ben hep yapayım diyorum ama ihmal ediyorum sen sakın yapma beben küçük gaz yapar sütüne lahana çorbası ona göre haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…