- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.401
Canim benim adetimde bir duzensizlik vardi ve cok agrili olurdu.Burda kv. beni bir dr. goturdu ve tupmu kanalmi neyse acildi o ay ecenin gelecem dedini ogrendik.Ben kv.le kavga etmistim ben dil bilmiyom diye torun derdinden ne yaptirdin bana demistim.Ama ecenin o kirmizi suratini gorunce hersey gecti, simdi bazen yine dellendigim anlar yetisemedim durumlar oluyor ama eceye milyonlarca tesekkur ediyorum bu duyguyu yasattigi icin.Insallah hayirli haberlerle gelirsin:çok teşekkür ederim canım
ben bebek istiyorum 2 yıldır olmadı...
tüplerimde problem olabilirmiş yada varmış orası karışıklaparoskopi için istanbula gideceğim canım..
Hafta sonu kv.deydik ya onun bir arkadasi yapiyormus anlata anlata bitiremedi.Yanindada getirmis kusmuga benziyor hatta ecenin kusmugu daha temiz gorunuyordu.Kadin 3 haftadir yapiyormus 11 kusur kilo vermis.Anlatinca cok ozendim biraz nette baktim ama yazin uygun gibi geldi hem ece ek besine baslar hemde yaz meyvelerine doyarim.Simdi sayiyla yiyoruz ya kalori diye.Meyve gununde catlanana kadar yeniyormus.Bekle beraber yapalim sahnurum.evet dersane çok uygun oldu
içini ferah tut fazla stres yapma canım stres iyi değil biliyorsun inş. güzel güzel gider dönersiniz iyi haberlerini alırız
banucum ben hep yapayım diyorum ama ihmal ediyorum sen sakın yapma beben küçük gaz yapar sütüne lahana çorbası ona göre haaa
Insallah canim insallah.Ama kiskanirim ben ya.Simdi biz minisiz burda seninki gelince papucumuz damami atilir artik........ameliyat olacakmış niye heyecanlanıyor ki diyebilirsin
ama bebeğime giden her yolda ben çok heyecanlanıyorumiçimde kelebek var sabahtan beri sanki uçuşup duruyor
juju bu hareketler tam olarak ne işe yarıyor zayıflamaya da yardımcı mı callen yada platesle aynı işlevde mi??
kızlar yaaaaaaaa içimde bi heyecan var ki sormayın benim operasyona az kaldı biliyosunuz içimde kelebekler uçuşuyo sanırsınız ki...
hem de korkuyorum....
birde okulumdan habersiz gideceğim cuma günlerim boş biliyosunuz ki perşembe okul çıkışı eve uğramadan direk yola çıkacağız biz..inşallah yolda kötü bişey olmaz yada cuma günü okuldan aramazlaristanbula hastaneye gittiğimi okul idarecilerinin bilmemesi lazım.inşallah söylemek zorunda kalmam...
juju unutmadan bu hafta ben perşembe sabahtan kilo bildirimi yapsam olur değil mi...cuma yokum malum...
Minisim 50gr.sut icti birde emerek uyudu ve kusmadi sanirim duzeliyoruz biraz.Ama sabah yinede fitil verdik.Ogleden sonra vermeyimde ateslenecekmi diye bakiyim diyorum.Sizler ne yaptiniz bakiyim bir dedim.
Canim benim adetimde bir duzensizlik vardi ve cok agrili olurdu.Burda kv. beni bir dr. goturdu ve tupmu kanalmi neyse acildi o ay ecenin gelecem dedini ogrendik.Ben kv.le kavga etmistim ben dil bilmiyom diye torun derdinden ne yaptirdin bana demistim.Ama ecenin o kirmizi suratini gorunce hersey gecti, simdi bazen yine dellendigim anlar yetisemedim durumlar oluyor ama eceye milyonlarca tesekkur ediyorum bu duyguyu yasattigi icin.Insallah hayirli haberlerle gelirsin:
Hafta sonu kv.deydik ya onun bir arkadasi yapiyormus anlata anlata bitiremedi.Yanindada getirmis kusmuga benziyor hatta ecenin kusmugu daha temiz gorunuyordu.Kadin 3 haftadir yapiyormus 11 kusur kilo vermis.Anlatinca cok ozendim biraz nette baktim ama yazin uygun gibi geldi hem ece ek besine baslar hemde yaz meyvelerine doyarim.Simdi sayiyla yiyoruz ya kalori diye.Meyve gununde catlanana kadar yeniyormus.Bekle beraber yapalim sahnurum.
Insallah canim insallah.Ama kiskanirim ben ya.Simdi biz minisiz burda seninki gelince papucumuz damami atilir artik........
Saka bir yana insallah aysunum.Sen siserken biz zayiflariz.
kilo vermek amacı ile yapmıyorlar bunu .... yani tam net bi bilgim yok ama yapanlar normalden daha enerjik olduklarını vucuttan toksin attıklarını ciltlerinin daha berrak ve canlı olduğunu saçlarının daha az yağlandığını beyaz saçı olanların diplerden yeniden siyah olarak çıkmaya başladığını hatta tiroitlerinde bezesi olan birinin bezesinin küçüldüğünü bile yazan var
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım gönlünü ferah tut sen... kilo bildirimini de dediğin gibi yaparsın
oh iyi iyi yavaş yavaş iyileşiyor azaman
sağol canım beniminşallah benimde operasyondan sonra seninki gibi sürpriz yapar meleğim
ve evet inşallah ben şişerken sen zayıflarsın
bence bebeğinle dışarıda yürüyüş yapman zor olacağından evde olması daha iyi gibi..Kuzular size birsey danisacam benim patavatsiz herif bir iki tane fiyati uygun yurume bandi buldu ama bilemiyorum.1.benim evim 2+1 yani kucuk nereye koyacam
2. bana ben eve gelince sen git yuru diyor.Alsam hep kullanirmiyim bilmiyorum.Yarin birgun ecenin yeme oturagiydi, yuruteciydi, oyuncagiydi yer daralacak.Sonra nerdeyse 2-3 haftada bir alis veri ihtiyaci oluyor kizin.Sizce aliyimmi yoksa almayimmi.Sanirim jujum senin vardi sen ne dusunuyorsun.Balkonuda dusundum ama bizim balkona camasir asacagimiz bile anca sigiyor.
Benimki supriz degil duydumda kabus olmustu.Evlenirken 5 yil yapmiyacaz diye anlasmistik.Halada kendimi hazir bulmuyorum ehe dese oturup onunla agliyorum.Ama sen cok istiyorsun eminimki cok cok iyi ve bilincli bir anne olacaksin.Biz eceyle beraber buyumeye calisiyoruz.Ben inaniyorum bir gun burda senin hamile cizelgenle soka girecegimizi.Sonra seninle beraber hamileligini bitirecegimiz.Sonra bebegin ve senin sisko resimlerine ilk biz bakacaz.Allah isteyen hic bir kulunun elini bos gondermez.Ay canimsin ya.
kızlar görüşürüz benim odun da gelir birazdan misafirim gitti azcık ev işi yemek bişeyler yapayım da odun alevlenmesin....maazallah yangın falan çıkar...
.
"sonunda 'eyvah' diyeceğin şeylere, başında 'eyvallah' deme. Pişman ol fakat pişman ölme"
necip fazıl kısakürek
kızlar yaaaaaaaa içimde bi heyecan var ki sormayın benim operasyona az kaldı biliyosunuz içimde kelebekler uçuşuyo sanırsınız ki...
hem de korkuyorum....
birde okulumdan habersiz gideceğim cuma günlerim boş biliyosunuz ki perşembe okul çıkışı eve uğramadan direk yola çıkacağız biz..inşallah yolda kötü bişey olmaz yada cuma günü okuldan aramazlaristanbula hastaneye gittiğimi okul idarecilerinin bilmemesi lazım.inşallah söylemek zorunda kalmam...
juju unutmadan bu hafta ben perşembe sabahtan kilo bildirimi yapsam olur değil mi...cuma yokum malum...
ameliyat olacakmış niye heyecanlanıyor ki diyebilirsin
ama bebeğime giden her yolda ben çok heyecanlanıyorumiçimde kelebek var sabahtan beri sanki uçuşup duruyor
Kuzular size birsey danisacam benim patavatsiz herif bir iki tane fiyati uygun yurume bandi buldu ama bilemiyorum.1.benim evim 2+1 yani kucuk nereye koyacam
2. bana ben eve gelince sen git yuru diyor.Alsam hep kullanirmiyim bilmiyorum.Yarin birgun ecenin yeme oturagiydi, yuruteciydi, oyuncagiydi yer daralacak.Sonra nerdeyse 2-3 haftada bir alis veri ihtiyaci oluyor kizin.Sizce aliyimmi yoksa almayimmi.Sanirim jujum senin vardi sen ne dusunuyorsun.Balkonuda dusundum ama bizim balkona camasir asacagimiz bile anca sigiyor.
Bakk yaaa benide kudurtma şimdiibize de uğrasana balımmm geçerkennn
.
merhaba arkadaşlar pazr günü giremedim malum haftasonuneşim evdeydi nbtten çıkmıştım zaten beraber vakit geçirik şimdide step ten geldim çok yoruldum her tarafım ağrıyor
CANMM GEÇMİŞ OLSUNNNgünaydınlarrrrr
sabah sabah hastane macerasından sonra işe geldim cuma gün kaanı dr a götürmüştüm biliyorsunuz troid değerleri düşük özel hastanedeki dr sami ulus a git biraz kalabalık olur ama iyidir oranın endoktrini dedi sami ulus a giitik 182 den randevu alıp sistem arızalanmış boşuna bekledik saatimiz geldi ama sistem açılmayınca randevumuz düşmüş sıraya girip yeniden randevu alın dediler bende vazgeçtim çocuğu okuluna bırakıp işe geldim dünki mwenümde biraz abarttım daha doğrusu akşam 1 avuç yerfıstığı yedim biraz da beyin salatası o yüzden menümü yazmayayım sabah tartıldığımda +300 gr daydım bu hafta o gidecek başka yolu yok
garficim evet canım onun kursuna başlattık ilk gün hoşuna gitti biraz ayran gönüllü benim sıpa inş bıkmaz 4 aylık parasını peşin verdik çünkü
jujum kitap nedense beni pek sarmadı ama dediğin gibi acaip teknikler var şimdi arada bir ye dua et sev diye bir kitap vardı kaç sene oldu alalı daha okumamıştım ona başladım ama o da pek sarmadı iskender pala yı okuyayım diyorum yaa ben ahmet ümitler ve grange lardan sonra polisiye kitapları daha çok seviyorum sanırım
cinayet gerilim eşimin tarzııı..bizde baya bi mevcutt en son sisle gelen yolcuyu aldıı eşim
hadi yaa senin de hastane maceran hüsranla bitti demek... ee ne zaman götüreceksin????
mentalaritmetiği bir ara bende düşündüm ama fahiş paralar istiyorlar ya
kitapp hımmmmmm aslında ablam merak etti diye aldım ama okudum okuyorumda valla ilginç geldi benim için... genelde cinayet korku gerilim tarzı okurum severim bu değişik geldi bana...
okuduğum ve herkesin yuh artık dediği bir kitap "seri katillerin hayatı" idi onun için garip okuma alışkanlıklarım var sınırım.... tess gerritsen ve jean christophe grange nin kitaplarını daha bi severim bi solukta bitiririm...
[h=1][/h]ye dua et sev bende almıştım ama okumadım birisi pek sarmadı dedi ve öylece kaldı pişman bile oldum... aslında ben psikiyatrist adlı kitabı okuyordum hala da bitmedi yarısındayım zaten...
kaptanım sana bir sorum olucak 1 gün yemeyi abartıyım birazcık ertesi gün tartıda hep fazla geliyorum hemde bir kiloya yakın 1 gün yemekle niye böyle oluyo anlamadım senin bi bilgin varmı bu konuda:44::44:
canmmmm pozitif düşünnnn .. inşallahh hayırlısıyla gitt hayırlısıyla gelirsinn.. tüm kalbimle muradına ermeni isterimm..kızlar yaaaaaaaa içimde bi heyecan var ki sormayın benim operasyona az kaldı biliyosunuz içimde kelebekler uçuşuyo sanırsınız ki...
hem de korkuyorum....
jujum evet bizim hastane maceramız hüsranla bitti bakalım ne zaman tekrar ranvedu alırım
bu arada bizim kurum bi dersane ile işbirliği yapmışlar ben 1/3 fiyatına gönderdim bizim sıpayı normalde 1500-1800 arası ben 500 e verdim dersaneye uygun olunca gönderdim açıkcası değilse ev borcu falan öderken zorlanırız bu parayı versem bi de ben memleketten gelirken babamın arabasını getirdim şimdi eşime göre lüzümsuz 2 araba diyor fazla masraf yapmamam lazım benimde bu arabanın bütün masrafları bana ait olacağı için :) ama benim elim ayağım normalde işe servisle gidip geliyorum hastane vs olursa arabayı alıyorum daha boynum da tam düzelmeyince araba kullanmak biraz zor oluyo başımı doğru dürüst sağa sola çviremiyom 2. randevuyu bakalım ne zamana alırım
daldan dala atladım yazarken siz anlayın artık
alev cim yaa yakın bi öğretmen arkadaşın falan yok mu en azından ona imzalı bi kağıt bıraksan allah göstermesin yolda bişey mişey olursa arkadaşın o kağıdı idareye verir inş öyle bişeye gerek kalmaz da
kolay gelsin garficim... bi an bende aşka geldim spor yapmak için ama yeni yemek yedim çoook şiştim... sakın bırakma 3 hafta sonra fit olabileğin kadar fit olslm hanımlar nasılsınız ben sabahtan beri sporla mesgulum ılk defa ıcımden spor yapmak gelıo bizimkının gobegi cıkmıs cok kotu oldm dıo grsmemızede 3 hafta fln var grsmeden erimesı lazm gobegn dıoonun erir bnm erimezse rezil olcm gene offffff spor salonuna yazıldı bgunde bu yuzden bende kendımı spora verdim eger burda yoksam bılınkı spor yapıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?