- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.421
CANMM GEÇMİŞ OLSUNNN
cinayet gerilim eşimin tarzııı..bizde baya bi mevcutt en son sisle gelen yolcuyu aldıı eşim
canımm ya içime kurt düştü. bi ara bende araştırdım şu mental aritmetiği.ama sonra boşverdim. sonra piyano ders imkanımız oldu piyano dersi alıyoo.. daha 7 yaşında. şimdilik çok iyi çalıyorr.. benim nota bilgim var.ama onunkadar çalamam. artık takip etmekte zorlanıyorumm.. piyano yeterlimi yoksa mentali bi araştırsam mı ? ne dersiniz. birde çok sıkmak istemiyorumm..
gamzem çok iyiyiz. kuzum senin iş nasıl gidiyooo
Canım rabbim yardımcın olsun, hiç korkma, herşey hallolur biter inşaallah canım..dualarım seninle..
.
Bakk yaaa benide kudurtma şimdiibize de uğrasana balımmm geçerkennn
.
CANMM GEÇMİŞ OLSUNNN
cinayet gerilim eşimin tarzııı..bizde baya bi mevcutt en son sisle gelen yolcuyu aldıı eşim
canım bu bendede çok oluyoo ama kalıcı değilll
canmmmm pozitif düşünnnn .. inşallahh hayırlısıyla gitt hayırlısıyla gelirsinn.. tüm kalbimle muradına ermeni isterimm..
ama idare izni dersenn zaten sen branşcısın branşcılar boş günde okulda olma zorundulukları yok sınıfçılar bulunmak zorunda. yani cuma günü arayıpta gel deseler işim var dedin mi kimse seni okula getiremez.. idareci olarak söylüyorum
canımm ya içime kurt düştü. bi ara bende araştırdım şu mental aritmetiği.ama sonra boşverdim. sonra piyano ders imkanımız oldu piyano dersi alıyoo.. daha 7 yaşında. şimdilik çok iyi çalıyorr.. benim nota bilgim var.ama onunkadar çalamam. artık takip etmekte zorlanıyorumm.. piyano yeterlimi yoksa mentali bi araştırsam mı ? ne dersiniz. birde çok sıkmak istemiyorumm..
gamzem çok iyiyiz. kuzum senin iş nasıl gidiyooo
slm hanımlar nasılsınız ben sabahtan beri sporla mesgulum ılk defa ıcımden spor yapmak gelıo bizimkının gobegi cıkmıs cok kotu oldm dıo grsmemızede 3 hafta fln var grsmeden erimesı lazm gobegn dıoonun erir bnm erimezse rezil olcm gene offffff spor salonuna yazıldı bgunde bu yuzden bende kendımı spora verdim eger burda yoksam bılınkı spor yapıorm
ukyo sen bi gün nöbetçi bi gün izinli mi oluyorsun? sağlıkçılarda genelde 1 gün nöbetçi olup 2 gün dinleniriyorlar mıydı?şimdi uzanıyorum koltukta işler ben bekliyo varya 1 gün bana az gelyo sanki bazende çok uzun
slm hanımlar nasılsınız ben sabahtan beri sporla mesgulum ılk defa ıcımden spor yapmak gelıo bizimkının gobegi cıkmıs cok kotu oldm dıo grsmemızede 3 hafta fln var grsmeden erimesı lazm gobegn dıoonun erir bnm erimezse rezil olcm gene offffff spor salonuna yazıldı bgunde bu yuzden bende kendımı spora verdim eger burda yoksam bılınkı spor yapıorm
evet sorunun cevabını merakla bekliyorumbirsen canım idarecisin sen bişey sorayım mı sana.ya da 2
1.okulda öğrenci yokken nöbetçi öğretmen okulda kalmak zorunda mıdır..
2.8 yılını dolduran idarecilere rotasyon haberi çıktı şubat ayındaydı snaırım..o hala geçerli mi ki..bizim okulda iptal olmuş vs gibi laflar geziniyo:44::44:
Ayyy canmmm sormaaa bendede bi suru is bekliyooo hafta sonuda evde degildikşimdi uzanıyorum koltukta işler ben bekliyo varya 1 gün bana az gelyo sanki bazende çok uzun
birsen canım idarecisin sen bişey sorayım mı sana.ya da 2
1.okulda öğrenci yokken nöbetçi öğretmen okulda kalmak zorunda mıdır..
2.8 yılını dolduran idarecilere rotasyon haberi çıktı şubat ayındaydı snaırım..o hala geçerli mi ki..bizim okulda iptal olmuş vs gibi laflar geziniyo:44::44:
Ayyy canmmm sormaaa bendede bi suru is bekliyooo hafta sonuda evde degildik
Canm cevap1 biz illkokul oldugumuz icin ilkogretim kurumlar yonetmeligine gore ders baslamadan ve bitisinden sonra 20 dakika okulda olmak zorunda ama sizin yonetmelik farkli ona bakmak lazm
cevap 2
Es
cevap 2 belli değil sanırımbizim okuldaki söylentiler doğru değildir inşallah...20 yılı dolmuş hala aynı okulda hocalar var...
değişiklik iyidiryeni hava almaları şart olmuş
teşekkürler canım
CANIM CEVABI YAZARKEN zil çaldı eşim geldi.eşimin dersi bugün 2:30 da bitiyor akşam yemekleri ondan bugünkızımı aldım onları eve gönderdimm. şimdi yazma fırsatım oldu.
evet yönetmelik çıktı 8 yılda bi zorunlu rotasyonn. ama aynı yerde 2 yılını dolduranda iste bağlı isteyebilecek. ama herşey arap saçıı. normalde şubat ayında sınav puanıyla atama yapılması gerekirken o bile yapılmadı. iller duyuruya çıktı ama yarım kaldı. şimdi yeni yönetmelikte mahkemeye verildi falan filan............. anlıyacağınız buda oldu bi çorbaaha birde ortaokul ilkokul idareci sorunu var yani sınıfçı idareci ortaokulda çalışıyoo bunlarında ayrılması gerekiyor.. yani rotasyon uygulanana kadar baya bi zaman geçer..
bugün rahatsın birsen ohhyemekler hazır..
güzel yemek yapar mı eşin..bizimki bi kaç şey bilir...sucuklu yumurta...balık.makarna gibi
az önce aradıı kıymanın içine ne koyacam diyeee.. tarif ettim istedi mi yaparr.. ama en güzeli kızın derslerini yaptırmasıı o benim çok vaktimi alıyooo
Bebekle disari cikip yuruyebilsek aslinda daha super.Ama disardaki kar yagisini gorseniz.Heves meves kalmiyor.Eve alma konusunuda olcup biciyorum.bence bebeğinle dışarıda yürüyüş yapman zor olacağından evde olması daha iyi gibi..
evet jujunun var mesela bayada kullanıyor sanırım..
canım bende de var eliptik bisiklet her zaman kullanamıyorum ama diyete başlayınca olması güzel oluyor arada kullanıyorum..
yer konusu çok sıkıntı olmayacaksa al derim ben..
zamanı 5 yıl sonra değilmiş o zamanmış demek ki canım
bence benim gibi beklemektense sürprizle gelmesi çok daha iyi çok şanslısın sensakın üzülme
Ev kucuk olmasa hic acimam ama evim cok kucuk.Birde gecici bir heves icin o para verilirmi dusunuyorum.Esim al diyor ama kullanamamda bir kosede durursa icime dert olur.Ben luzumsuz para harcamada oldum olasi gicik bir tipim ya.Memur ailenin cocugu olunca............ HAFTA SONU GIDIP BIR BUYUKLUKLERINE BAKACAM:kESIN KARARIMI VERECEM:canım ben 2. doğumdan sonra aldım eşim fazla yürümezsin fazlalık olur ne gereği var dedi ama çok kilolu olduğum için bi de 2 çocuk aldık bizim ev 4+1 ona ragmen ben sığdıramıyorum şimdi çok fazla kullanamıyorum hatta diyete başladığımda toplamıştım yeniden açtım ama akşamları çocuktan fırsat olmadığı için ben kullanamıyorum eğer eşin çocuğa bakar sen yürüyüşe çıkarsan hiç alma kalabalık yapma ama eşin yardımcı olmazsa o zaman kullanabilirsin ben işe başlaöadan önce bebek uyuduğu zamanlarda kullanıyordum ama işe başlayınca süs olarak duruyor
Eceye endeksli canimNasılsınız arkadaşlar? gününüz nasıl geçiyor bakalım..
.
Ben burdayim ama.......................bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa
Bebekle disari cikip yuruyebilsek aslinda daha super.Ama disardaki kar yagisini gorseniz.Heves meves kalmiyor.Eve alma konusunuda olcup biciyorum.
Ev kucuk olmasa hic acimam ama evim cok kucuk.Birde gecici bir heves icin o para verilirmi dusunuyorum.Esim al diyor ama kullanamamda bir kosede durursa icime dert olur.Ben luzumsuz para harcamada oldum olasi gicik bir tipim ya.Memur ailenin cocugu olunca............ HAFTA SONU GIDIP BIR BUYUKLUKLERINE BAKACAM:kESIN KARARIMI VERECEM:
Eceye endeksli canim
Ben burdayim ama.......................
evet istedimi her işten anlıyolar da çoğu zaman işlerine gelmiyo
dün ütü yapacaktım ben yağladım balladım geçirdim ütünün başına aaa bi ütü yaptı benden güzel gözlerime inanamadım
kendi gömleklerini ütüledi bıraktı tabiolsun oda yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?