Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben sisle gelen yıolcuyu çıktığı hafta alıp bitirmiştim manyak güzel oluyo grange ın romanları

valla bizim arkadaşlar hep gönderiyorlar benim oğlan da 8 yaşında ama çok ayran gönüllü gecen sene basket dedi 1 ay gitti devamı gelmedi matematiği çok seviyo inşallah sıkılmaz diye düşünüyorum bakalım ne zaman bıkacak ne güzel piyano çalması yaa maşallah ona bende isterdim böyle bi enstrüman çalmasını mental aritmetik için beynin diğer lobunu çalıştırdığı için iyi diyorlar bi de sen araştır bakalım hafıza geliştirmesine falan iyi geliyormuş kursun sahibi söylemişti

garfi canım demek spora verdin kendini hadi bakalım kuzum kolay gelsin sana

Canım rabbim yardımcın olsun, hiç korkma, herşey hallolur biter inşaallah canım..dualarım seninle..

.

Bakk yaaa benide kudurtma şimdii bize de uğrasana balımmm geçerkennn

.
canım benim sağolasın

ne çok isterim gamzem ancak perşembe iş çıkışı yola çıkacağız çok gece olmadan istanbula varmamız gerekiyor..
sabahta erkenden hastaneye...vakit öyle sınırlı ki...ama gelmiş kadar oldum canım benim sağolasın

canım meslek liselerinde koordinatörlük diye bişey var bilirsin ben cumaları hem pazarıma çıkıyorum hemde onları yapıyorum yani okula gitmiyorum o yüzden boş günüm diyorum ama aslında koordinatörlük günüm..ş.dışına çıkmam yasak olabilir yani
ama bu haftalık şöyle bi çözüm buldum telefonumu mesai saati bitimine kadar kapatacağım
yada sesini kısacağım ki arayan olursa koordinatörlükteydim telimi evde unutmuşum derim
arayan olmaz normalde ama aksilik bu ya bu hafta arayıverirler.

iyi dileklerin için sağol canım

şimdi uzanıyorum koltukta işler ben bekliyo varya 1 gün bana az gelyo sanki bazende çok uzun

eeeeeeeee Esrammmm..görelim mevla ne eyler, ne eylerse güzel eyler haydeee sabır ve azim tatlımmm...çok az kalmış..göster kendiniii

.

birsen canım idarecisin sen bişey sorayım mı sana.ya da 2

1.okulda öğrenci yokken nöbetçi öğretmen okulda kalmak zorunda mıdır..

2.8 yılını dolduran idarecilere rotasyon haberi çıktı şubat ayındaydı snaırım..o hala geçerli mi ki..bizim okulda iptal olmuş vs gibi laflar geziniyo:44::44:

evet sorunun cevabını merakla bekliyorum

şimdi uzanıyorum koltukta işler ben bekliyo varya 1 gün bana az gelyo sanki bazende çok uzun
Ayyy canmmm sormaaa bendede bi suru is bekliyooo hafta sonuda evde degildik

Canm cevap1 biz illkokul oldugumuz icin ilkogretim kurumlar yonetmeligine gore ders baslamadan ve bitisinden sonra 20 dakika okulda olmak zorunda ama sizin yonetmelik farkli ona bakmak lazm
cevap 2
Es

cevap 2 belli değil sanırım bizim okuldaki söylentiler doğru değildir inşallah...20 yılı dolmuş hala aynı okulda hocalar var...
değişiklik iyidiryeni hava almaları şart olmuş

teşekkürler canım

CANIM CEVABI YAZARKEN zil çaldı eşim geldi.eşimin dersi bugün 2:30 da bitiyor akşam yemekleri ondan bugün kızımı aldım onları eve gönderdimm. şimdi yazma fırsatım oldu.

evet yönetmelik çıktı 8 yılda bi zorunlu rotasyonn. ama aynı yerde 2 yılını dolduranda iste bağlı isteyebilecek. ama herşey arap saçıı. normalde şubat ayında sınav puanıyla atama yapılması gerekirken o bile yapılmadı. iller duyuruya çıktı ama yarım kaldı. şimdi yeni yönetmelikte mahkemeye verildi falan filan............. anlıyacağınız buda oldu bi çorbaa ha birde ortaokul ilkokul idareci sorunu var yani sınıfçı idareci ortaokulda çalışıyoo bunlarında ayrılması gerekiyor.. yani rotasyon uygulanana kadar baya bi zaman geçer..

anladım çıkmaz ayın son çarşambasına kaldı yani
Allahım bizim okulda bir idarecimiz var..15 yıldır burada burası okul değil onun evi çiftliği sanki.gidecek diye çok sevinmiştik ama kısmet değilmiş demek ki

hayırlısı ne ise o olsun..

konuşmuyoruz zaten...inşallah seneye artıkın..

bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa

bugün rahatsın birsen ohhyemekler hazır..

güzel yemek yapar mı eşin..bizimki bi kaç şey bilir...sucuklu yumurta...balık.makarna gibi

bugün rahatsın birsen ohhyemekler hazır..

güzel yemek yapar mı eşin..bizimki bi kaç şey bilir...sucuklu yumurta...balık.makarna gibi

az önce aradıı kıymanın içine ne koyacam diyeee.. tarif ettim istedi mi yaparr.. ama en güzeli kızın derslerini yaptırmasıı o benim çok vaktimi alıyooo

az önce aradıı kıymanın içine ne koyacam diyeee.. tarif ettim istedi mi yaparr.. ama en güzeli kızın derslerini yaptırmasıı o benim çok vaktimi alıyooo

evet istedimi her işten anlıyolar da çoğu zaman işlerine gelmiyo

dün ütü yapacaktım ben yağladım balladım geçirdim ütünün başına aaa bi ütü yaptı benden güzel gözlerime inanamadım
kendi gömleklerini ütüledi bıraktı tabi olsun oda yeter.

Bebekle disari cikip yuruyebilsek aslinda daha super.Ama disardaki kar yagisini gorseniz.Heves meves kalmiyor.Eve alma konusunuda olcup biciyorum.

Ev kucuk olmasa hic acimam ama evim cok kucuk.Birde gecici bir heves icin o para verilirmi dusunuyorum.Esim al diyor ama kullanamamda bir kosede durursa icime dert olur.Ben luzumsuz para harcamada oldum olasi gicik bir tipim ya.Memur ailenin cocugu olunca............ HAFTA SONU GIDIP BIR BUYUKLUKLERINE BAKACAM:kESIN KARARIMI VERECEM:
Nasılsınız arkadaşlar? gününüz nasıl geçiyor bakalım..

.
Eceye endeksli canim
bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa
Ben burdayim ama.......................

yaa memur çocuğu olmanın ne olduğunu bende çok iyi bilirim canım bişey alırken 40 kere ölçüp biçiyoruz canım yaa bi bak bakalım genelde 90 cm x 150 cm gibi düşün bi kenarda duracak

Aynen hayatimm :)))

Benim diziler bitti yururken vakit iyi geciyordu tavsiye edebileceginiz diziler var mi ben v (Ziyaretciler)-the walking dead -mentalist-dexter izledm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…