Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen hayatimm :)))

Benim diziler bitti yururken vakit iyi geciyordu tavsiye edebileceginiz diziler var mi ben v (Ziyaretciler)-the walking dead -mentalist-dexter izledm

Ben bir karadayiyi seyrediyorum.Ama oda baydi biraz canim.Birde yeni bir dizi basladi galip komser dizinin adini unuttum persembeleri

valla çok iyi fiyat bende bulsam o fiyata hemen yazdırırdım iyi etmişsin şahnurcum... bizdi kredilerle boğuşuyoruz mesela .....
Kizlar hic lahana corbasi yaptinizmi yada bir tanidiniz yaptimi.Sonuclari ne oldu acaba.Gercekten verilen kilo alinmiyormu.?
Yagdan yaktigi dogrumu.Topige baktim ama kimse duzenli ugramamis.
sakın ha lahana çorbası felan deneyeyim deme ....

valla ben kullanıyorum... eski evimde yerim yoktu gittimsalonun ortasına koydum... bu evde yerim bol ve kullanıyorum... oğlum küçükken onu uyuttuğumda yürüyordum yada ona tv de çizgi film açıp yürüyordum şimdi büyüdü derse yolluyorum odasına ben yürüyorum koşu bandı çok faydalı kilo vermek için ama senin ev için bişey diyemeyeceğim... benim koşu bandı eskidi mesela eşimi ikna edebilsem profesyonel bi koşu bandı alacam ama ikna edemiyorum

Bu eslerden cektimiz ne ya.Kilolardan cek, eslerden cek.Imdatttttttttttt

jujum ben yapamam suanda sen ne biliyorsun lahana corbasiyla ilgili. Bak sahnurda dusunuyor.

bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa

Canım buradayım da, yoğun biraz bu gün..Pazartesi yaa

.

bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa

bizim daireden bir arkadaş vefat etmiş yemekten sonra cenazeye gittik yeni geldim bende....

Bu eslerden cektimiz ne ya.Kilolardan cek, eslerden cek.Imdatttttttttttt

jujum ben yapamam suanda sen ne biliyorsun lahana corbasiyla ilgili. Bak sahnurda dusunuyor.

lahana kürü sağlıksız vucudu tek tip gıda ile hizaya sokmayın... ben sağlıksız yollardan geçtiğim için biliyorum sakın ha metabolizmanızı tehlikeye atmayın heleki sen emziren annesin yeşil çayı bile içmezken lahana kürüne hiç başlama derim

Benim diziler bitti yururken vakit iyi geciyordu tavsiye edebileceginiz diziler var mi ben v (Ziyaretciler)-the walking dead -mentalist-dexter izledm

yaa Private practice ve Grey's Anatomy tavsiye ederim güzel bu diziler

başınız saolsun canım
yaa ben de bi ara vucudu şoklamayı düşünüyorum ama sürekli olarak değil bakalım ne zaman yaparım kilo veriminin tamamen durduğu bir dönemde düşünüyorum ya lahana ya da elma diyeti

şahnurcum vucudu başka şekilde şoklasan olmazmı gerçekten çok sağlıksız o... bi araştırırız sağlıklı şoklama yöntemlerini

hadi kaç bakalım afiyet olsun

kızlar aşağıdaki resmi gördüm aklıma ne geldi dersiniz

Eki Görüntüle 667628

wawww güzel bir resim miş :)

jujum ben menümü yazayım akşama da yiyeceğimi yazayım bunu yazmıştım fazlasını yiyemem diye kendimi şartlarım en azında

sabah
erik pestili 2 bardak sıcağa yakın ılık su (yarım avuç büyüklüğünde)
kahvaltı
tost ekmeği ile yapılmış yağsız kaşarlı tost un 1/3 ü
2 zeytin (oğlanın kalan tostu onu yiyince canım başka yemek istemedi)
ara yok
öğle
1 küçük yoğurt (ölçtüm 3 kaşık çıktı)1 kaşık yulaf
1 galeta 1 kk peynir
ara
12 beyaz leblebi
3 kuru üzüm
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak üzeri yoğurt

spor öğleyin orta tempoda 40 dk yürüyüş
su şu ana kadar 2 lt oldu akşama 2,5 -3 u bulur

şahnurcum vucudu başka şekilde şoklasan olmazmı gerçekten çok sağlıksız o... bi araştırırız sağlıklı şoklama yöntemlerini

canım zaten şu aşamada düşünmüyorum onu 2-3 hafta kg vermem durursa o zaman yapacağım bi şok da bilmiyorum şimdiden ufak ufak bakınıyorum 70 in altına inerken bi zorlama olacak muhtemelen çünkü yaklaşık 3-4 senedir 70 ve üstü kg dayım vücut direnecektir diye düşünüyorum

sabah
2 dilim ekmekten kasarlı tost

öğle
yarım kase sütlaç

akşam
3 köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
salata

su tamamdır
spor
aralıklı olarak 2 saat yrüys bandı
500 ip atlama
100 yarm mekik
5 şınav

ben gezmeye gidiorm şimdi gelince gecmısı okucam

ben izlediklerimi ve çok beğendiklerimi yazayım..

hürremimi ilk bölümünden beri kaçırmam
20 dakika güzel.
intikam güzel.
merhamet fena değil güzel

hadi kaç bakalım afiyet olsun

kızlar aşağıdaki resmi gördüm aklıma ne geldi dersiniz

Eki Görüntüle 667628

yollarını şaşırmış şaşkınlar

benim aklıma direk rabişşş geldiii

Benim aklıma sperm geldi

Sütlaç sabah gibi..ama az daha çok oluyormuşş

menüm.
kalkınca 2 kuru kayısı

kahvaltı.
-2 dl buğday ekmeği
-1 haşlama yumurta
2 zeytin
-peynir

ara:yk

öğle saçma oldu
yarım tabak barbunya
peynir
2 dl ekmek

ara yok

akşam
pırasa
yoğurt

su içtim
spor yok

1300 kalori

hayırdır yaaaaaaaaaaaaaa neden sessiz topik artık hafta sonuda değil....

aynen jujum yaaaaaa :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…