- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.441
Aynen hayatimm :)))
Benim diziler bitti yururken vakit iyi geciyordu tavsiye edebileceginiz diziler var mi ben v (Ziyaretciler)-the walking dead -mentalist-dexter izledm
valla çok iyi fiyat bende bulsam o fiyata hemen yazdırırdım iyi etmişsin şahnurcum... bizdi kredilerle boğuşuyoruz mesela .....jujum evet bizim hastane maceramız hüsranla bitti bakalım ne zaman tekrar ranvedu alırım
bu arada bizim kurum bi dersane ile işbirliği yapmışlar ben 1/3 fiyatına gönderdim bizim sıpayı normalde 1500-1800 arası ben 500 e verdim dersaneye uygun olunca gönderdim açıkcası değilse ev borcu falan öderken zorlanırız bu parayı versem bi de ben memleketten gelirken babamın arabasını getirdim şimdi eşime göre lüzümsuz 2 araba diyor fazla masraf yapmamam lazım benimde bu arabanın bütün masrafları bana ait olacağı için :) ama benim elim ayağım normalde işe servisle gidip geliyorum hastane vs olursa arabayı alıyorum daha boynum da tam düzelmeyince araba kullanmak biraz zor oluyo başımı doğru dürüst sağa sola çviremiyom 2. randevuyu bakalım ne zamana alırım
daldan dala atladım yazarken siz anlayın artık
alev cim yaa yakın bi öğretmen arkadaşın falan yok mu en azından ona imzalı bi kağıt bıraksan allah göstermesin yolda bişey mişey olursa arkadaşın o kağıdı idareye verir inş öyle bişeye gerek kalmaz da
sakın ha lahana çorbası felan deneyeyim deme ....Kizlar hic lahana corbasi yaptinizmi yada bir tanidiniz yaptimi.Sonuclari ne oldu acaba.Gercekten verilen kilo alinmiyormu.?
Yagdan yaktigi dogrumu.Topige baktim ama kimse duzenli ugramamis.
Kuzular size birsey danisacam benim patavatsiz herif bir iki tane fiyati uygun yurume bandi buldu ama bilemiyorum.1.benim evim 2+1 yani kucuk nereye koyacam
2. bana ben eve gelince sen git yuru diyor.Alsam hep kullanirmiyim bilmiyorum.Yarin birgun ecenin yeme oturagiydi, yuruteciydi, oyuncagiydi yer daralacak.Sonra nerdeyse 2-3 haftada bir alis veri ihtiyaci oluyor kizin.Sizce aliyimmi yoksa almayimmi.Sanirim jujum senin vardi sen ne dusunuyorsun.Balkonuda dusundum ama bizim balkona camasir asacagimiz bile anca sigiyor.
valla çok iyi fiyat bende bulsam o fiyata hemen yazdırırdım iyi etmişsin şahnurcum... bizdi kredilerle boğuşuyoruz mesela .....
sakın ha lahana çorbası felan deneyeyim deme ....
valla ben kullanıyorum... eski evimde yerim yoktu gittimsalonun ortasına koydum... bu evde yerim bol ve kullanıyorum... oğlum küçükken onu uyuttuğumda yürüyordum yada ona tv de çizgi film açıp yürüyordum şimdi büyüdü derse yolluyorum odasına ben yürüyorum koşu bandı çok faydalı kilo vermek için ama senin ev için bişey diyemeyeceğim... benim koşu bandı eskidi mesela eşimi ikna edebilsem profesyonel bi koşu bandı alacam ama ikna edemiyorum
bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa
bugün topiğimiz amma sessiz yaa hiç hareket yok corni hala düzeltemedi pc yi heralde
juju da yalnız bıraktı bizi
dalin tatilde zaten
rabişde yok gamzenin de sesi çıkmıyo
nerdesiniz kızlar yaaaa
Bu eslerden cektimiz ne ya.Kilolardan cek, eslerden cek.Imdatttttttttttt
jujum ben yapamam suanda sen ne biliyorsun lahana corbasiyla ilgili. Bak sahnurda dusunuyor.
Benim diziler bitti yururken vakit iyi geciyordu tavsiye edebileceginiz diziler var mi ben v (Ziyaretciler)-the walking dead -mentalist-dexter izledm
bizim daireden bir arkadaş vefat etmiş yemekten sonra cenazeye gittik yeni geldim bende....
lahana kürü sağlıksız vucudu tek tip gıda ile hizaya sokmayın... ben sağlıksız yollardan geçtiğim için biliyorum sakın ha metabolizmanızı tehlikeye atmayın heleki sen emziren annesin yeşil çayı bile içmezken lahana kürüne hiç başlama derim
şahnurcum vucudu başka şekilde şoklasan olmazmı gerçekten çok sağlıksız o... bi araştırırız sağlıklı şoklama yöntemleriniyaa Private practice ve Grey's Anatomy tavsiye ederim güzel bu diziler
başınız saolsun canım
yaa ben de bi ara vucudu şoklamayı düşünüyorum ama sürekli olarak değil bakalım ne zaman yaparım kilo veriminin tamamen durduğu bir dönemde düşünüyorum ya lahana ya da elma diyeti
hadi kaç bakalım afiyet olsun
kızlar aşağıdaki resmi gördüm aklıma ne geldi dersiniz
Eki Görüntüle 667628
şahnurcum vucudu başka şekilde şoklasan olmazmı gerçekten çok sağlıksız o... bi araştırırız sağlıklı şoklama yöntemlerini
Eki Görüntüle 667628
ben izlediklerimi ve çok beğendiklerimi yazayım..Aynen hayatimm :)))
Eki Görüntüle 667628
benim aklıma direk rabişşş geldiii
sabah
2 dilim ekmekten kasarlı tost
öğle
yarım kase sütlaç
akşam
3 köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
salata
su tamamdır
spor
aralıklı olarak 2 saat yrüys bandı
500 ip atlama
100 yarm mekik
5 şınav
ben gezmeye gidiorm şimdi gelince gecmısı okucam
menüm.
kalkınca 2 kuru kayısı
kahvaltı.
-2 dl buğday ekmeği
-1 haşlama yumurta
2 zeytin
-peynir
ara:yk
öğle saçma oldu
yarım tabak barbunya
peynir
2 dl ekmek
ara yok
akşam
pırasa
yoğurt
su içtim
spor yok
1300 kalori
hayırdır yaaaaaaaaaaaaaa neden sessiz topik artık hafta sonuda değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?