Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Sabah 1 dilim kepek ekmeği, krem peynir sürdüm yedim..

Ara 1 meyve

Öğle yarım porsiyorn filiz kebabı

Ara yok

Akşam 1 kase çorba
az salata
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara 1 kuru kayısı

Su içiyorum
Spor 1 saat yürüme

.

corninin bilgisayar çötü sanırım yok ortalarda...

senin iş nasıl gidiyor bakalım

Evet jujum pc tamamen çöktü sanırım...telefonu da kimsede yok galiba :26::26:

İş iyi gidiyor çok şükür..günden güne daha da alışıyorum..hayırlısı olsun bakalım..inşaallah huzurlu olur ve devamı gelir...

Sen nasılsın kaptanım, haftasonu çok özledik sizleri, çok yalnız kadık...artık yalnızlıktan saçmalamaya başladık

.

sabah
1 has.yumurta+1 minik domates+1 dilim ekmek
ara
1 minik elma
ogle
0,1 yagli bir kase yogurt+2 kepce ezogelin corba+salata
ara yok
aksam
2 kepce ezogelin corba+salata+3 yk.z.fasulye+0,1 yagli bir kase yogurt+yarim dilim ekmek
ara(cok gec yatiyorum 12-1 gibi)
sut veya bir meyve
3 lt.su
50 dakika yuruyus

ece nin atesi cikmadi sukur bugun hic kusmadi ama simdide ishal oldu.son 1 saatte 3.bezi degistim.Ne oluyor buna biri bana bir akil versin yalvaririm.

inşallah öyle olur senin içinde bir değişiklik oldu en azından....

hımmmmmmmmmmmmm evet hafta sonu cozutanları okudum cuma günü görcem ben onları.....

benim hayatımdaaaa evet bişey oluyor sanırım .. sitenin yöneticisi kocam dün bir komşu geldi kızı spor öğretmeniymiş atanamımış sitedeki bayanlar plates yaptırcakmış makul bir ücretle ortak kullanım alanı olan toplantı salonunu kullanabilirmiyiz dedi.. eşim izin verdi ve sanırım bende katılıcam plates yapmak için...

afiyet olsun arkadasimda filiz kebabi ne acaba?

ece nin atesi cikmadi sukur bugun hic kusmadi ama simdide ishal oldu.son 1 saatte 3.bezi degistim.Ne oluyor buna biri bana bir akil versin yalvaririm.

Çok şükür canım...menün içinde kocaman birrr

Jujummmm çok sevindim bu habereee sporum kursağımda kaldı valaa :26::26:

Senin adina cok sevindim jujum.Gamzeye gecen spor salonu icin dediklerini rabbim duydu bak.Hemde daha yakinina acti salonu.

selamlar herkese hayırlı akşamlar.herkesin menüsünü çok beğendim.
penolepe cnm yürüyüş bandı eğer alacaksan ben sana eliptik bisikleti tercih et derim hem fazla yer kaplamıyor hemde bütün vücudunu çalıştırıyor.
aysunay tatlım allah herşeyi gönlüne göre versin ..ne kadar da heyecan yapma desekte illaki heyecanlanacaksın bu bir gerçek..herşeyin hayırlısı olsun cnm.

.

doktoru ile konuştun mu ???

Ct gunu acildeki dr.saliya kadar duzelir duzelmezse kendi dr.unuza gidin demisti.Bugun allaha sukur hersey iyiydi kusmasi atesi olmadi.Guzel yedi iki kez bderin uyudu.Aksam kakasi normaldi 20 dakika sonra yine yapti oda sulu degil ama biraz onceki resmen suluydu.Hastaneyi aradim nobetci dr.soylettim bunlari adam ishal icin bir gun boyu sulu kaka olmasi lazim demis.Bekliyecez bugun yine olmadi gideriz yine hastane yollarina.Ama acayip rahat, guluyor.Agrisi felan yok, inlemiyor, aglamiyorda.

menümü yazayım bende ama nasıl yazacağımı bilemiyorum bu gün okadar düzensizdiki hep ayak üstü sadece sabah misafirim vardı ozaman işte kahvaltı sofrasına oturdum o

sabah:1 dilim beyaz ekmek
1k.k peynir
1 t.k kadar labne
1t.k reçel
patates kavurma 3 çatal falandır sanırsam

öğle :ayak üstü 1 dilim ekmeğe labne sürüp yedim
1 avuç çekirdek
1 fincan latte

akşam:1 dilim ekmek 2 t.k reçel
4 tane kadar bisküvi

ayy ne sağlıksız bir menü bu aman allahım....

spor:10 dakika eliptik
100 mekik

su:1.5 litre....

.

Canim sevdam dusunuyorum ama evim 2+1 ve kucuk kesim bir ev.Yer sorunu var.Birde fiyati tabiki.Bebek icin cok harcadik halada gidiyor , eksigi hic bitmiyor allahim eksik etmesin.Ama en onemlisi nereye koyacam.Hafta sonu gidip bakacaz, burda birde ikinci el satan bir yer varmis oraya bakacam cok uygun birseye alabilirsek atsamda, kirilsada icime dert olmaz en azindan.

Jujular daha guzel yorum yaparlar mutlaka ama evde spor aletin varsa daha duzenli kullan be gulum.Ben cok ozeniyorum evinin ortaminda spor yapabilenlere.

hadi kaç bakalım afiyet olsun

kızlar aşağıdaki resmi gördüm aklıma ne geldi dersiniz

Eki Görüntüle 667628

hahahahah Beni Affet

.
öğlen bana göre çok az olmuşş:26::26::26: film tavsiyesi için teşekkür ederin bi nette bakayımm..

sporlarına bayıldımmm ama aralarda hiç acıkmıyon mu canmmm..

genelde yabancı izliyomm.koşu bandında ses sorun oluyoo

ya ben ara yapmadım mı çokkkkk acıkıyomm

hımmm filiz kebabını hiçç yemedimmmm. ama kebep değilmi eminim güzeldir

canımm suan ece mikroplara savaş açmış durumdaa. vucudu susuz kalıyooo..olabildiğince sıvı takviyesi yapp... ben boyle biliyorumm.

mönünü yazıyorum:
sabah:
çeyrek armut
öğle:
yahni tarzı et hemen hemen 1 servis tabağı kadar
2 dilim çavdar ekmeği
ara:
çikolatalı gofret( 179 kalori)
akşam:
1 dilim ekmekle yiyecek kadar hafif bi kahvaltılık
peynir, 2-3 tane hindi salam

Fena değil gibi canım :26: :44:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…