Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım o kadar da kötü değil benceeee :26::26::26:
benm pazar günün ki menüme göreeee

Çok şükür canım...menün içinde kocaman birrr

Jujummmm çok sevindim bu habereee sporum kursağımda kaldı valaa :26::26:

valla bende sevindim tek düşüdüğüm katılım 45-55 arası olucak gibi onlara uygun basit şeyler yaptırmaz inşallah

Senin adina cok sevindim jujum.Gamzeye gecen spor salonu icin dediklerini rabbim duydu bak.Hemde daha yakinina acti salonu.
valla öyle sevindim bunu duyunca

acaba yüksek ateşten dolayımı isale döndü neyse bebek mutluysa sorun yok demektir

bende bari biraz manidar sözler yazayım:

"Mü’min kardeşinin bir ayıbını gördüğünde, onu yetmiş çeşit mazeret bularak temize çıkarmaya çalış. Eğer mazeret bulamazsan, sen yine de yetmiş mazerete iknâ olamadın diye kendini ayıpla!.. (İmam Kureyşî)"

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir

ara
7 fındık

öğle
döner (sadece eti)
yoğurt
salata

ara

7 fındık

akşam

15 yaprak sarma
yoğurt

2 lt su
spor yok

salam çok kalorili değil miii

:26::26::26::26::26:

bana gelince :18::18::18:

menüm sabah 1 kase sütlü meyveli kornfleks
ara bil elma
öğle 1 porsiyon saç kavurma-yarım kase yoğurt 2 dilim ekmek :18:
ara 1 elma
akşam 3 köfte 1 kepek ekmek közlenmiş kırmızı biber yogurtlu meze
ara 1 çay bardağı sütlü kahve

su tamam spor yokk biraz migren yokluyo beniii sağ gözümden doğruuu.. hafta sonu ilaçlarımı içmedimmmm sonuççç bu.

evet ben dinledim juju güzel bi açıklama olmuş teşkürler...

hahahahah Beni Affet

.
beni affet evet

süppper hele o yaptığın sporlar varya mest oldum cidden garfim günün en iyi besleneni ve en iyi spor yapanı seçiyorum

gayet güzel asynunaycım

gayet güzel gamzemcim

emziren bir anne için güzel bebeğinin iyiye gitmesi güzel maşallah belkide ishal değildir bebekler genelde sıvı kaka yapıyorlar ya birde her zamankinden farklı bir şey vermişsende bağırsakları etkilemiş olabilir... koşu bandı içinde bende aldım bi 4 ay önce kadar ben memnunum iyiki almışım...

güzel haber juju pilates yapacaksın en azından grupla daha istikrarlı olur zamanı belli yeri belli...

evet pek dengeli menü olmamaış ama telafi edersin sen sevdam

benim menüm çikolaTA Olduğu için çok gelebilir ama 1200-1300 kaloriyi geçmez

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir

ara
7 fındık

öğle
döner (sadece eti)
yoğurt
salata

ara

7 fındık

akşam

15 yaprak sarma
yoğurt

2 lt su
spor yok
15 yaprak sarması akşam için biraz çok gibi ama genel besin grupları açısından güzel...

aslında fena değil birsendenizcim bide spor yapsan ama migrenden dolayı yapamayacaksın sanırım sağlık olsun yarın artık...

İşte buu diyorummm, tamda geçtiğimiz günlerde bir konu sevdama bu sözü demek istemiştim

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir

ara
7 fındık

öğle
döner (sadece eti)
yoğurt
salata

ara

7 fındık

akşam

15 yaprak sarma
yoğurt

2 lt su
spor yok

Jujum sarmalar çok gibi ama başka bişi yememişsin, dengelemiştir sanırım :44::44:

Et ağırlıklı bir menü olmuş

.

sabah 1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara öğün

1 avuç beyaz nohut

öğlen

5 zeytin
1 salatalık
1 domates
pırasa yemeği

akşam
domates
salatalık
zeytn

spor

1 saat step
hoca eşliğinde
1.5 saat yürüyüş sahilde

su içiyorum
metabolizma çayı içtim 2 bardak

Bu hafta senden sürpriz bekliyorum canım, menülerine dikkat ediyorsun, helal sanaaa

.

vuuuuuuuuu süpersin ukyo

merhabaaaaa

gamze menünü beğendim canım filiz kebabı ne olaki

penalope menüne bebişine çok gçmiş olsun:26:

juju çok güzel pilates haberine sevindim

sevda çok teşekkür ederim menün olmamış çekirdek var akşam öğününde de abur cubur

zes karışık bi menü olmuş..çikolata olmamış kahvaltın yok.

juju beğendim canım..

birsen beğendim güzel menü geçmiş olsun canım..

Tatlım sebzelerin uzun uzun kesilip etle pişirildiği bir yemek ama yarım porsiyonda 1 parça et vardı

.

hep sebze olmuş hasretcim acıkmıyormusun:26:bana az gibi geldi:44:
sporuna bayıldım

ukyo sen bi gün nöbetçi bi gün izinli mi oluyorsun? sağlıkçılarda genelde 1 gün nöbetçi olup 2 gün dinleniriyorlar mıydı?
ayda 7 nbt flan tutuyoruz çok olmuyor nbtlerde 24 saat oluyor ama bu ay 8 nbt var izine ayrılan arkadaşlar var 1 gün nbt 3 gün izinli oluyoruz bazen 2 gün oluyor ara değişiyor

hep sebze olmuş hasretcim acıkmıyormusun:26:bana az gibi geldi:44:
sporuna bayıldım

sebze yedim bugün yarın nbtçiyim kesin bakliyat vardı gene doyuyım dedim sebzeye spor gerçekten zevkli arkadaş var spora gelen beli 60 cm valla birde azimliki ben öyle olsam spor salonunu yolunu bilmem herhale

Herkese iyi geceler, biraz tv izleyeyim..izlerken uyurum zaten ALLAH rahatlık versin...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…