- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.501
Herkese iyi geceler, biraz tv izleyeyim..izlerken uyurum zatenALLAH rahatlık versin...
.
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde beni anlamıyorlar diye üzülmek niye?
Ayyyy jujummm başlığı gördüm ne korktum..kim üzüş jujumu dedimmm
Güzel sözmüş
.
ZES i kızkandım bende bi söz bulayım dedim anam ne zormuş bişi bulmak...
bu arada bi cenaze daha var sanırım bi arkadaşın babası vefat etmiş öğleden sonra sanırım yine cenazede olacağım ...
canım küçük bebeklerde günde 7-8 bez normal ishal sayılmaz endişelenme hemen keyfi yerindeyse gayet güzelece nin atesi cikmadi sukur bugun hic kusmadi ama simdide ishal oldu.son 1 saatte 3.bezi degistim.Ne oluyor buna biri bana bir akil versin yalvaririm.
jujum hadi bakalım gözün aydın ne güzel plates istiyordun başlayacaksıninşallah öyle olur senin içinde bir değişiklik oldu en azından....
hımmmmmmmmmmmmm evet hafta sonu cozutanları okudum cuma günü görcem ben onları.....
benim hayatımdaaaa evet bişey oluyor sanırım .. sitenin yöneticisi kocam dün bir komşu geldi kızı spor öğretmeniymiş atanamımış sitedeki bayanlar plates yaptırcakmış makul bir ücretle ortak kullanım alanı olan toplantı salonunu kullanabilirmiyiz dedi.. eşim izin verdi ve sanırım bende katılıcam plates yapmak için...
wawww güzel bir resim miş :)
jujum ben menümü yazayım akşama da yiyeceğimi yazayım bunu yazmıştım fazlasını yiyemem diye kendimi şartlarım en azında
sabah
erik pestili 2 bardak sıcağa yakın ılık su (yarım avuç büyüklüğünde)
kahvaltı
tost ekmeği ile yapılmış yağsız kaşarlı tost un 1/3 ü
2 zeytin (oğlanın kalan tostu onu yiyince canım başka yemek istemedi)
ara yok
öğle
1 küçük yoğurt (ölçtüm 3 kaşık çıktı)1 kaşık yulaf
1 galeta 1 kk peynir
ara
12 beyaz leblebi
3 kuru üzüm
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak üzeri yoğurt
spor öğleyin orta tempoda 40 dk yürüyüş
su şu ana kadar 2 lt oldu akşama 2,5 -3 u bulur
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... tibetin gençlik pınarını yapmaya başladım ve erkenciyim bugün
Günaydınnn kaptanımmm...
Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım..kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır
.
evet canm ete bayiliyrm:))))))))
İşte buu diyorummm, tamda geçtiğimiz günlerde bir konu sevdama bu sözü demek istemiştim
Jujum sarmalar çok gibi ama başka bişi yememişsin, dengelemiştir sanırım :44::44:
Et ağırlıklı bir menü olmuş
.
Wawwwww super olmus canmsabah 1dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara öğün
1 avuç beyaz nohut
öğlen
5 zeytin
1 salatalık
1 domates
pırasa yemeği
akşam
domates
salatalık
zeytn
spor
1 saat step
hoca eşliğinde
1.5 saat yürüyüş sahilde
su içiyorum
metabolizma çayı içtim 2 bardak
canm bence bi meyve ayran metebolizman icin daha iyi olmaz mi:)))))))herkes yatmış ben daha yeni geldim eve
herkesi menusu ne kdr gzl olmus oyleee biraz sevdanın duzensiz olmus
jujum cok sevndm plates olayına umarım eğlenceli ve verimli gecer
birsencm aralarda acıkmazmıyım suyla cayla geciştiriorm hep içecekelri hep sekersiz kullanıdım için cay kahve vs. yazmıorm buraya unutyrm hatta
bugün kardesim yok evde bana kaldı yanı ev ohh sabaha kdr keyfını cıkarcam evde tek cocuk olmanın
:)))))))))"Bırak yiyecekler hep dışında kalsın!
Yemek ağızda bir dakika bile kalmaz; ama midede iki saat ve kalçanın çevresinde üç ay kalır!"
Madame Le Comte
Gunaydinnnnnnngünaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... tibetin gençlik pınarını yapmaya başladım ve erkenciyim bugün
Günaydınnn kaptanımmm...
Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım..kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır
.
Herkese kocaman gunaydinnn
Gunaydinnnnnnnn
aksam allahtan migrenim ilerlemefi ama sporum kaldi napalim saglik oldun
günaydınlarrrrr
canım küçük bebeklerde günde 7-8 bez normal ishal sayılmaz endişelenme hemen keyfi yerindeyse gayet güzel
jujum hadi bakalım gözün aydın ne güzel plates istiyordun başlayacaksın
dün akşam biraz cozuttum buraya 1 tabak ıspanak yazmıştım ama o 2 kaşık ıspanak ve 1 kaşık yoğurt oldu o an için yeter dedim ama biraz zaman geçince midem kazındı 1 dilim mısır ekmeği ve 1/2 bardak ayranı karıştyırıp yedim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti eşimde yemeği o kadar az yersen acıkman gayet normal dedi
jujum sizinde amma cenaze oldu bu hafta yaa allah sabır versin ailelerine
GUNAYDIN kizlar
bugun benim bayagi bir isim var.Akrabalar gelecekmis kv.deye yardima gidecem.Gerci benim minisle bir yardimim olmaz ama en azindan geldi desinde sorun yasamayalim.Birde burda bu cumadan haftaya saliya kadar resmi tatil artik kv nin evi dolar tasar benimde sikintilarim katlanir da katlanir.Hic sevmiyorum bu bulusmalari cok sikici geliyor.Ogleden sonra gelirim insallah.
Juju basiniz sagolsun.Gamze seni goruyorum altta hayirli isler canim
Sahnur insallah dedigin gibidir ishal degildir.
Herkese kocaman gunaydinnn
evet canm ete bayiliyrm:))))))))
Wawwwww super olmus canm
canm bence bi meyve ayran metebolizman icin daha iyi olmaz mi:)))))))
:)))))))))
Gunaydinnnnnnn
Gunaydinnnnnnnn
aksam allahtan migrenim ilerlemefi ama sporum kaldi napalim saglik oldun
"Bırak yiyecekler hep dışında kalsın!
Yemek ağızda bir dakika bile kalmaz; ama midede iki saat ve kalçanın çevresinde üç ay kalır!"
Madame Le Comte
gzlmiş jujum sozSadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde beni anlamıyorlar diye üzülmek niye?
ZES i kızkandım bende bi söz bulayım dedim anam ne zormuş bişi bulmak...
bu arada bi cenaze daha var sanırım bi arkadaşın babası vefat etmiş öğleden sonra sanırım yine cenazede olacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?