Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkes yatmış ben daha yeni geldim eve
herkesi menusu ne kdr gzl olmus oyleee biraz sevdanın duzensiz olmus
jujum cok sevndm plates olayına umarım eğlenceli ve verimli gecer
birsencm aralarda acıkmazmıyım suyla cayla geciştiriorm hep içecekelri hep sekersiz kullanıdım için cay kahve vs. yazmıorm buraya unutyrm hatta
bugün kardesim yok evde bana kaldı yanı ev ohh sabaha kdr keyfını cıkarcam evde tek cocuk olmanın

"Bırak yiyecekler hep dışında kalsın!
Yemek ağızda bir dakika bile kalmaz; ama midede iki saat ve kalçanın çevresinde üç ay kalır!"

Madame Le Comte

Günaydınnn kaptanımmm...

Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım.. kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır

.

Ayyyy jujummm başlığı gördüm ne korktum..kim üzüş jujumu dedimmm

Güzel sözmüş

.

ZES i kızkandım bende bi söz bulayım dedim anam ne zormuş bişi bulmak...

bu arada bi cenaze daha var sanırım bi arkadaşın babası vefat etmiş öğleden sonra sanırım yine cenazede olacağım ...

ALLAH RAHMET EYLESİN KAPTANIM, SABIRLAR DİLİYORUM..:26::26::26:

Evet Zes bir ilk bu konuda

.

günaydınlarrrrr

ece nin atesi cikmadi sukur bugun hic kusmadi ama simdide ishal oldu.son 1 saatte 3.bezi degistim.Ne oluyor buna biri bana bir akil versin yalvaririm.
canım küçük bebeklerde günde 7-8 bez normal ishal sayılmaz endişelenme hemen keyfi yerindeyse gayet güzel

jujum hadi bakalım gözün aydın ne güzel plates istiyordun başlayacaksın

dün akşam biraz cozuttum buraya 1 tabak ıspanak yazmıştım ama o 2 kaşık ıspanak ve 1 kaşık yoğurt oldu o an için yeter dedim ama biraz zaman geçince midem kazındı 1 dilim mısır ekmeği ve 1/2 bardak ayranı karıştyırıp yedim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti eşimde yemeği o kadar az yersen acıkman gayet normal dedi

jujum sizinde amma cenaze oldu bu hafta yaa allah sabır versin ailelerine

GUNAYDIN kizlar
bugun benim bayagi bir isim var.Akrabalar gelecekmis kv.deye yardima gidecem.Gerci benim minisle bir yardimim olmaz ama en azindan geldi desinde sorun yasamayalim.Birde burda bu cumadan haftaya saliya kadar resmi tatil artik kv nin evi dolar tasar benimde sikintilarim katlanir da katlanir.Hic sevmiyorum bu bulusmalari cok sikici geliyor.Ogleden sonra gelirim insallah.
Juju basiniz sagolsun.Gamze seni goruyorum altta hayirli isler canim
Sahnur insallah dedigin gibidir ishal degildir.

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... tibetin gençlik pınarını yapmaya başladım ve erkenciyim bugün

Günaydınnn kaptanımmm...

Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım.. kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır

.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah sana juju erkencisin sabah sabah spor mu yaptın

Herkese kocaman gunaydinnn
evet canm ete bayiliyrm:))))))))

Wawwwww super olmus canm
canm bence bi meyve ayran metebolizman icin daha iyi olmaz mi:)))))))

Yemek ağızda bir dakika bile kalmaz; ama midede iki saat ve kalçanın çevresinde üç ay kalır!"

Madame Le Comte
:)))))))))
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... tibetin gençlik pınarını yapmaya başladım ve erkenciyim bugün
Gunaydinnnnnnn
Günaydınnn kaptanımmm...

.

Gunaydinnnnnnnn
aksam allahtan migrenim ilerlemefi ama sporum kaldi napalim saglik oldun

Herkese kocaman gunaydinnn

Gunaydinnnnnnnn
aksam allahtan migrenim ilerlemefi ama sporum kaldi napalim saglik oldun

migren belasını çok iyi bilirim benim regli de yaklaştı gece ilk sinyali migren ağrısı olarak verdi sabah 5 te kalkıp ağrı kesici içtim neyse allahtan seninki ilerlememiş bende ilacı içip biraz daha uyuyunca daha iyiyim

[TABLE="width: 1009"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.80)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,80
[/TD]
[TD]/++* spor yapmadım dün reglimin ilk günüydü. Sarmalar bana normal geldi ama siz fazla olduğunu düşündünüz bişey demiyorum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD]/++arada gofret yemişsin bukadar çok mu tatlı isteğin var merak ediyorum… spor ve su yazmamışsın
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,90
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]/++** aslında aşırı kalorili beslenmemişsin evet sağlıksız…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,50
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,10
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,70
[/TD]
[TD]/+++* menü fena değil yalnız sporla desteklenmeli.. baş ağrısından dolayı yapamamışsın
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

malesef iki gündür cenaze haberleri geliyor... ozaman anlıyorsun ecelin kime ne zaman geleceği belli değil... Allah rahmet eylesin ne diyelim...

sabah sabah spor yapmadım... tibetin beş hareketini yaptım ilk başlayanlar için 3 er kez yapılıyor her hareket onun için pek yorucu ve zorlayıcı değildi ilerleyen haftalarda zorlaşacaktır elbet.. yinede umutluyum ben bu egzersizden.. saçımda çıkar 3-5 ak yok olsun başka bişey istemem

veee evet platese sevindim zaten ekipmanlarım tamam her bişeyini aldım ben kadının telefonunu aldım arayacağım bugün tam olarak ne zaman başlayacak...

günaydın şekerler

Madame Le Comte

Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde beni anlamıyorlar diye üzülmek niye?

gzlmiş jujum soz

Allah rahmet eylesin

günaydınnnnnnnnnn kızlar erken uyandım yuppiiiii
bu hafta bnm bi sürü kilom gtcek oyle hissediyorum aynaya bakınca sankı burnum gzlerim buyuo yanaklarım kuucluo gbi gruorm gobegme bakıorm mide kısmındakı sislik inmiş sadce simitler var yada bu hafta az yedıgm ve spor yaptgm için pskolojık olarak boyle hissediyorum
rüyamda dalini grdum ben dalinlere gidiorm cocuklara bakmak ıcın

günaydın esracım

evet bende artık çok farkediyorum ve acaip mutlu oulyorum...

40 beden kumaş bir pantolonum vardı o benim en dar pantolonum hep dar olurdu hata 70 kilo iken bacaklardan çıkmıyordu veee artık baya bol geliyo ne kadar keyif verici bişey anlatamam ben artık tam 40-38 arası beden oldum demek ki...1 beden gitti.....38 olacağım inşallah

Son düzenleme:
busra canım dün menü yazmamışsın gözümden kaçmadı....

aysunayy canım ne güzel bir duygu inşallah devamıda gelecek bu mutluluğu kaybetmek istemezsin herhalde... darısıda benim başıma inşallah

yaa bana da bu sabah işyerinde sen çok zayıfladın dediler aslında çok değil buraya başlayalı 4 dikkat etmeye başlayalı 5 kg oldu sayılır ama insanın hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…