- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.521
kaybetmek istemem juju ben en az 64 ü gördüm uzuuun yıllardır...64 ün altına hiç inemedim...yani bundan sonra vücudumda bana direnmeye başlayacaktır sanırım...ama kıracam inadınıbusra canım dün menü yazmamışsın gözümden kaçmadı....
aysunayy canım ne güzel bir duygu inşallah devamıda gelecek bu mutluluğu kaybetmek istemezsin herhalde... darısıda benim başıma inşallah
yaa bana da bu sabah işyerinde sen çok zayıfladın dediler aslında çok değil buraya başlayalı 4 dikkat etmeye başlayalı 5 kg oldu sayılır ama insanın hoşuna gidiyor
bnm kotlarm hep likralı o yzden pantolondan hıc farkedemıorm:26:günaydın esracım
evet bende artık çok farkediyorum ve acaip mutlu oulyorum...
40 beden kumaş bir pantolonum vardı o benim en dar pantolonum hep dar olurdu hata 70 kilo iken bacaklardan çıkmıyordu veee artık baya bol geliyone kadar keyif verici bişey anlatamam ben artık tam 40-38 arası beden oldum demek ki...1 beden gitti.....38 olacağım inşallah
bana hiç kimse söylemedi
bi tek kocam senin toto biraz küçüldümü ne dedi sadece
eşler söyleyince daha etkili oluyo canım önemli olan o bence de...bana hiç kimse söylemedi
canım bence 21 olsun daha aşağısı zor olur 0 beden mi istiyorsun?bnm kotlarm hep likralı o yzden pantolondan hıc farkedemıorm:26:
en gzli kocanın soylemesı bnce
[/B]
bısı sorcamda nasıl sorcam toparlayamadm nese ben baslaym devamı gelir
şimdi bnm yaş 23 malum bekarım halıyle cocuk yok
bnm bu sartları goz onune alarak beden kıtle indeksim kaç olmalı 19,20,21 bunlardan biri olmalıda hangisi olmalı
boyun kaç esracm..
eşler söyleyince daha etkili oluyo canım önemli olan o bence de...
CANIM İYİKİ ÜŞANMEYİP SABAH İÇMİŞSİN YOKSA GÜNÜN HAYRI KALMAZDI..migren belasını çok iyi bilirim benim regli de yaklaştı gece ilk sinyali migren ağrısı olarak verdi sabah 5 te kalkıp ağrı kesici içtim neyse allahtan seninki ilerlememiş bende ilacı içip biraz daha uyuyunca daha iyiyim
hayırdır inşallah
gzlmiş jujum soz
Allah rahmet eylesin
günaydınnnnnnnnnn kızlar erken uyandım yuppiiiii
bu hafta bnm bi sürü kilom gtcek oyle hissediyorum aynaya bakınca sankı burnum gzlerim buyuo yanaklarım kuucluo gbi gruorm gobegme bakıorm mide kısmındakı sislik inmiş sadce simitler var yada bu hafta az yedıgm ve spor yaptgm için pskolojık olarak boyle hissediyorum
rüyamda dalini grdum ben dalinlere gidiorm cocuklara bakmak ıcın
canmm ben kendimden bahsedeyim. benim boy 155 ve beden kitle endeksi baya bi düşük çıkıyo kiloyada 48 diyooo.. tabi 20 li yaşlarda bekarkenbnm kotlarm hep likralı o yzden pantolondan hıc farkedemıorm:26:
en gzli kocanın soylemesı bnce
[/B]
bısı sorcamda nasıl sorcam toparlayamadm nese ben baslaym devamı gelir
şimdi bnm yaş 23 malum bekarım halıyle cocuk yok
bnm bu sartları goz onune alarak beden kıtle indeksim kaç olmalı 19,20,21 bunlardan biri olmalıda hangisi olmalı
boyun kaç esracm..
bence de 21 iyi daha aşağısı çok zayıf olur sanki..hadi en az 20 olsun
CANIM İYİKİ ÜŞANMEYİP SABAH İÇMİŞSİN YOKSA GÜNÜN HAYRI KALMAZDI..
hayırdır inşallah
canmm ben kendimden bahsedeyim. benim boy 155 ve beden kitle endeksi baya bi düşük çıkıyo kiloyada 48 diyooo.. tabi 20 li yaşlarda bekarkenben hiç hiçççççççç 48 i-50 yi görmedim. yapı olarak bu imkansızzz.. senin vücudun da sana söyleyecek.kaç olacağını.. bence bu benim fikrimm
CANIM İYİKİ ÜŞANMEYİP SABAH İÇMİŞSİN YOKSA GÜNÜN HAYRI KALMAZDI..
hayırdır inşallah
canmm ben kendimden bahsedeyim. benim boy 155 ve beden kitle endeksi baya bi düşük çıkıyo kiloyada 48 diyooo.. tabi 20 li yaşlarda bekarkenben hiç hiçççççççç 48 i-50 yi görmedim. yapı olarak bu imkansızzz.. senin vücudun da sana söyleyecek.kaç olacağını.. bence bu benim fikrimm
hrkese gunaydiiin juju menumu bilerek yazmadm ya valla cok duzensz sacma bi menu oldu ckolata falan yedm ne blm diyet yapmiyomusum gibi davrandim dun :)
boyuna göre bence 55 fazla inmişsin be güzelim 58 sınır olsaydı iyiydikızlar boyum 1.64 fln hedef 55 koydum kemiklerim incecik msla 36 numara ayakkabı gyıorm ellerim cocuk eli gbi yanı kemıklerimde agır basmıyo eskiye kıyaslaym dicem yapmam cnku ben 65 asagı hıc inmedim valla zayıflaynca nasıl olcm en buyuk merakım bubu arada kan akışı en gzl 4te oluyomus bu saatte yapılan spor daha etkılıymıs
kızlar boyum 1.64 fln hedef 55 koydum kemiklerim incecik msla 36 numara ayakkabı gyıorm ellerim cocuk eli gbi yanı kemıklerimde agır basmıyo eskiye kıyaslaym dicem yapmam cnku ben 65 asagı hıc inmedim valla zayıflaynca nasıl olcm en buyuk merakım bubu arada kan akışı en gzl 4te oluyomus bu saatte yapılan spor daha etkılıymıs
olsun bilmem lazım menüler nekadar kaçamak olursa olsun yazılmalı
boyuna göre bence 55 fazla inmişsin be güzelim 58 sınır olsaydı iyiydi
esracım şu an kaç bki hiç inmedim 65 in altına diyorsun o zaman 55 senin için çok olmaz mı?
günaydınlarrrrr
canım küçük bebeklerde günde 7-8 bez normal ishal sayılmaz endişelenme hemen keyfi yerindeyse gayet güzel
jujum hadi bakalım gözün aydın ne güzel plates istiyordun başlayacaksın
dün akşam biraz cozuttum buraya 1 tabak ıspanak yazmıştım ama o 2 kaşık ıspanak ve 1 kaşık yoğurt oldu o an için yeter dedim ama biraz zaman geçince midem kazındı 1 dilim mısır ekmeği ve 1/2 bardak ayranı karıştyırıp yedim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti eşimde yemeği o kadar az yersen acıkman gayet normal dedi
jujum sizinde amma cenaze oldu bu hafta yaa allah sabır versin ailelerine
GUNAYDIN kizlar
bugun benim bayagi bir isim var.Akrabalar gelecekmis kv.deye yardima gidecem.Gerci benim minisle bir yardimim olmaz ama en azindan geldi desinde sorun yasamayalim.Birde burda bu cumadan haftaya saliya kadar resmi tatil artik kv nin evi dolar tasar benimde sikintilarim katlanir da katlanir.Hic sevmiyorum bu bulusmalari cok sikici geliyor.Ogleden sonra gelirim insallah.
Juju basiniz sagolsun.Gamze seni goruyorum altta hayirli isler canim
Sahnur insallah dedigin gibidir ishal degildir.
gzlmiş jujum soz
Allah rahmet eylesin
günaydınnnnnnnnnn kızlar erken uyandım yuppiiiii
bu hafta bnm bi sürü kilom gtcek oyle hissediyorum aynaya bakınca sankı burnum gzlerim buyuo yanaklarım kuucluo gbi gruorm gobegme bakıorm mide kısmındakı sislik inmiş sadce simitler var yada bu hafta az yedıgm ve spor yaptgm için pskolojık olarak boyle hissediyorum
rüyamda dalini grdum ben dalinlere gidiorm cocuklara bakmak ıcın
günaydın esracım
evet bende artık çok farkediyorum ve acaip mutlu oulyorum...
40 beden kumaş bir pantolonum vardı o benim en dar pantolonum hep dar olurdu hata 70 kilo iken bacaklardan çıkmıyordu veee artık baya bol geliyone kadar keyif verici bişey anlatamam ben artık tam 40-38 arası beden oldum demek ki...1 beden gitti.....38 olacağım inşallah
yaa bana da bu sabah işyerinde sen çok zayıfladın dediler aslında çok değil buraya başlayalı 4 dikkat etmeye başlayalı 5 kg oldu sayılır ama insanın hoşuna gidiyor
bana hiç kimse söylemedi
boyun kaç esracm..
Hrkese gunaydiiin juju menumu bilerek yazmadm ya valla cok duZensz sacma bi menu oldu ckolata falan yedm ne blm diyet yapmiyomusum gibi davrandim dun :)
olsun bilmem lazım menüler nekadar kaçamak olursa olsun yazılmalı
boyuna göre bence 55 fazla inmişsin be güzelim 58 sınır olsaydı iyiydi
kızlar şimdi beden kitle indeksimi 24.5 gösteriyo ideal kilomada 56 demiş 56 kılo oluncada bden kıtle20.8 oluyo bilmem normal gbi bana bk 19un altına ınerse normalden zayıf oluyomuusz
ben şeyi düsünüorm msla siz evlendiğimde su kadar kıloydum ama snra bıda gremedım o kıloyu fln diosunuz eee halıyle evlendıkten dgm yaptıktan snrada ne kdr zayıf olursam oluyum 55 olamıcam barı simdi oluyum diorm
olcam 55 valla koydm ben kafaya zaten bu hafta cok pıs kılo veresm vr
kızlar şimdi beden kitle indeksimi 24.5 gösteriyo ideal kilomada 56 demiş 56 kılo oluncada bden kıtle20.8 oluyo bilmem normal gbi bana bk 19un altına ınerse normalden zayıf oluyomuusz
ben şeyi düsünüorm msla siz evlendiğimde su kadar kıloydum ama snra bıda gremedım o kıloyu fln diosunuz eee halıyle evlendıkten dgm yaptıktan snrada ne kdr zayıf olursam oluyum 55 olamıcam barı simdi oluyum diorm
olcam 55 valla koydm ben kafaya zaten bu hafta cok pıs kılo veresm vr
garfi cim ben evlenmeden önce hatta eşimle tanıştığımda 49 kg idim eşim hala dalga geçer sen reklamları oynamışsın bi daha o kiloda olmadın diye ama o zamanlar çok zayıftım zaten hayatımın bi o döneminde ilk defa diyetisyene gidip akapunkturla kg vermiştim o zaman dr 52 nin altına inmeyelim senin için en ideali 52 demişti ama ben koruma evresinde gene diyet yapmıştım koruma menüsüne uymamıştım sanırım bi 6 ay 49 kg kaldım sonra 52-55 arası yaklaşık bi 3 sene kaldım hamile kalıp doğuma 30 kg ile gidince kg maceram hep benimle beraber kaldı :)
önceden yapıodm artık usenıorm kılo czlgesı yapmak cok sıkıcı yatatlımm çizelgeni yaparken yazsan..otomatik olarak bmı ındeksin çıkar bebeğimm....:44::44::44:
ahh bu hamılelık her guzel seyın bı bedeli var işte:26:garfi cim ben evlenmeden önce hatta eşimle tanıştığımda 49 kg idim eşim hala dalga geçer sen reklamları oynamışsın bi daha o kiloda olmadın diye ama o zamanlar çok zayıftım zaten hayatımın bi o döneminde ilk defa diyetisyene gidip akapunkturla kg vermiştim o zaman dr 52 nin altına inmeyelim senin için en ideali 52 demişti ama ben koruma evresinde gene diyet yapmıştım koruma menüsüne uymamıştım sanırım bi 6 ay 49 kg kaldım sonra 52-55 arası yaklaşık bi 3 sene kaldım hamile kalıp doğuma 30 kg ile gidince kg maceram hep benimle beraber kaldı :)
üfffff yaaaa tam yemek saatinde ilçe müdürü çıktı geldiii...öğlen ne gözüm doydu ne karnımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?