Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaybetmek istemem juju ben en az 64 ü gördüm uzuuun yıllardır...64 ün altına hiç inemedim...yani bundan sonra vücudumda bana direnmeye başlayacaktır sanırım...ama kıracam inadını

hedefim 60 ama 5 li rakamları unından görmeden bırakmam 59.9 gibi

lise de 60 kiloydum sanırım sonrasında hiç olamadım

vazgeçmem jujuuuuu sende göreceksin inşallah
yaa bana da bu sabah işyerinde sen çok zayıfladın dediler aslında çok değil buraya başlayalı 4 dikkat etmeye başlayalı 5 kg oldu sayılır ama insanın hoşuna gidiyor

evet çok hoş bi duygudevamı da elecek şahnurcum

bnm kotlarm hep likralı o yzden pantolondan hıc farkedemıorm:26:
bana hiç kimse söylemedi

bi tek kocam senin toto biraz küçüldümü ne dedi sadece

en gzli kocanın soylemesı bnce

bısı sorcamda nasıl sorcam toparlayamadm nese ben baslaym devamı gelir
şimdi bnm yaş 23 malum bekarım halıyle cocuk yok
bnm bu sartları goz onune alarak beden kıtle indeksim kaç olmalı 19,20,21 bunlardan biri olmalıda hangisi olmalı

canım bence 21 olsun daha aşağısı zor olur 0 beden mi istiyorsun?

boyun kaç esracm..

eşler söyleyince daha etkili oluyo canım önemli olan o bence de...

valla jujum gecen hafta benimki de dedi ki senin popo kim kardeşian ınkine benzemeye başladı çok hoşuma gitti yaaaa
hep kilolusun derdi hatta adanada iken bu yüzden küsmüştüm bile ona sömestr de

bence de 21 iyi daha aşağısı çok zayıf olur sanki..hadi en az 20 olsun

CANIM İYİKİ ÜŞANMEYİP SABAH İÇMİŞSİN YOKSA GÜNÜN HAYRI KALMAZDI..

hayırdır inşallah

canmm ben kendimden bahsedeyim. benim boy 155 ve beden kitle endeksi baya bi düşük çıkıyo kiloyada 48 diyooo.. tabi 20 li yaşlarda bekarken ben hiç hiçççççççç 48 i-50 yi görmedim. yapı olarak bu imkansızzz.. senin vücudun da sana söyleyecek.kaç olacağını.. bence bu benim fikrimm

boyun kaç esracm..

bence de 21 iyi daha aşağısı çok zayıf olur sanki..hadi en az 20 olsun

kızlar boyum 1.64 fln hedef 55 koydum kemiklerim incecik msla 36 numara ayakkabı gyıorm ellerim cocuk eli gbi yanı kemıklerimde agır basmıyo eskiye kıyaslaym dicem yapmam cnku ben 65 asagı hıc inmedim valla zayıflaynca nasıl olcm en buyuk merakım bubu arada kan akışı en gzl 4te oluyomus bu saatte yapılan spor daha etkılıymıs

canım evet eğer üşenseydim bugünüm iptal olacaktı

yaa benim de beden kitle indeksine göre 50-55 olmam lazım ama ilk oğluma hamile kalmadan yeni evlendiğim dönemlerde 52-53 kg dum şimdi hiç o kilolara inmeyi düşünmüyorum 65 yeterli benim için diye düşünüyorum bki o durumda 25-26 arası olacak çok ince olmayacam ama en azından obez durumda da olmayacam şimdi obezden çok kiloluya geçtim 30 üstünden 29 a düşerek

hrkese gunaydiiin juju menumu bilerek yazmadm ya valla cok duzensz sacma bi menu oldu ckolata falan yedm ne blm diyet yapmiyomusum gibi davrandim dun :)

olsun bilmem lazım menüler nekadar kaçamak olursa olsun yazılmalı
boyuna göre bence 55 fazla inmişsin be güzelim 58 sınır olsaydı iyiydi

esracım şu an kaç bki hiç inmedim 65 in altına diyorsun o zaman 55 senin için çok olmaz mı?

esracım şu an kaç bki hiç inmedim 65 in altına diyorsun o zaman 55 senin için çok olmaz mı?

kızlar şimdi beden kitle indeksimi 24.5 gösteriyo ideal kilomada 56 demiş 56 kılo oluncada bden kıtle20.8 oluyo bilmem normal gbi bana bk 19un altına ınerse normalden zayıf oluyomuusz
ben şeyi düsünüorm msla siz evlendiğimde su kadar kıloydum ama snra bıda gremedım o kıloyu fln diosunuz eee halıyle evlendıkten dgm yaptıktan snrada ne kdr zayıf olursam oluyum 55 olamıcam barı simdi oluyum diorm
olcam 55 valla koydm ben kafaya zaten bu hafta cok pıs kılo veresm vr

Offfff canım çekti valaaaa

Canımm bence mutlu olmaya bak..ömür boyu böyle harab edemezsin hayatını..illaki sevdiklerin vardır aralarında, onlarla sohbet edersin...mutlu olursun...yorgunluk, koşturmacayı da spor say...

hahahahahaha hayır olur inşaallah....

yaa bana da bu sabah işyerinde sen çok zayıfladın dediler aslında çok değil buraya başlayalı 4 dikkat etmeye başlayalı 5 kg oldu sayılır ama insanın hoşuna gidiyor

aynenn, hemde nasıl...

bana hiç kimse söylemedi

bi tek kocam senin toto biraz küçüldümü ne dedi sadece

eveett bence de en iyi gözlemci kocaaa

boyun kaç esracm..

:87::87::87::87::87::87:

Hrkese gunaydiiin juju menumu bilerek yazmadm ya valla cok duZensz sacma bi menu oldu ckolata falan yedm ne blm diyet yapmiyomusum gibi davrandim dun :)

günaydın canımm...kesin kuş kadar yemişsindir..miktarını bilelim en azından hacı

tatlımm çizelgeni yaparken yazsan..otomatik olarak bmı ındeksin çıkar bebeğimm....:44::44::44:

garfi cim ben evlenmeden önce hatta eşimle tanıştığımda 49 kg idim eşim hala dalga geçer sen reklamları oynamışsın bi daha o kiloda olmadın diye ama o zamanlar çok zayıftım zaten hayatımın bi o döneminde ilk defa diyetisyene gidip akapunkturla kg vermiştim o zaman dr 52 nin altına inmeyelim senin için en ideali 52 demişti ama ben koruma evresinde gene diyet yapmıştım koruma menüsüne uymamıştım sanırım bi 6 ay 49 kg kaldım sonra 52-55 arası yaklaşık bi 3 sene kaldım hamile kalıp doğuma 30 kg ile gidince kg maceram hep benimle beraber kaldı :)

offffffffff offfffff, ne güzel demişti Banu kilo sebebeimiz diye

.

tatlımm çizelgeni yaparken yazsan..otomatik olarak bmı ındeksin çıkar bebeğimm....:44::44::44:
önceden yapıodm artık usenıorm kılo czlgesı yapmak cok sıkıcı ya
ahh bu hamılelık her guzel seyın bı bedeli var işte:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…