Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bundan böyle karar verdim, yediğim herşeyin kalorisiyle yazacağım...

Ne yediğimi biliyor fakat ne kadar kalori aldığımıda bilerek yemek istiyorum...

Bu kararı almama sebep şu oldu..Bu gün öğlen 1 adet kır pidesi yedim, diğer pidelere göre hem daha küçük hemde daha masumdur diye düşünmüştüm...

Fakat o masum görünüşlü şey tam 420 kaloriymiş

Bilinçli yemeliyim...eskiden yediğimi kalorisiyle yerdim, fazlaya kaçmamak daha kolay gibiydi...şimdi ise..yiyiyorum ve gözümde masumlaştırıyorum...

Ne kötü oldum ayyy

.

Son düzenleme:

e bu kuzum kendi ayarını kendin yapacaksın elbet biz nerden bilelim yediğinin miktarını büyüklüğünü küçüklüğünü...

bnde dun yarm kase sutlaç yemıstımya sutlu tatlı azdr kalorisi dedim yedıkten snra bı baktm yarım kase 200 kalorymıs Allahtan tamamını yemedım:26:

kaptanm yok hala corniden hbr ya kardesi flnda bısı demedi gelıodu ara sıra gelmedı hıc

Ümit fakirin ekmeği, ye Mehmet ye...
Kendini ümit ile besleyen insanlar şişmanlamaz!
Sicilya Özdeyişi

herkese selamlar hanmlar!... güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle biraz işlerim var sonra gelip geçmişe göz atıp sonra yazacağım şimdilik ben gidiyorum Allah'a emanet olun...

öğlen arkadaşla yemeğe gittik ben diyetteyim deyince 1 tabak karışık zyağlı yemek, 1/2 kase cacık, 1 dilim çavdar ekmeği yedim acaip yok hissediyorum

2 gündür ölüorm bu sozlerne

şahnur abartılı yememıssın mıde kculuooo

garfi cim işin kötüsü akşama pizza yapacam benim büyük oğlan uzun süredir istiyordu pizza yapacam artık ben de 1 dilim ekmek büyüklüğünde yiyeyim ekmek yerine gecer üzerindeki sosis sucuklar da abartı olmaz diye düşünüyorum ne dersiniz

top olsun o müdürr

.

SÜREKLİ HESAPLAYABİLECEKSEN ÇOK İİİİ

öğlen arkadaşla yemeğe gittik ben diyetteyim deyince 1 tabak karışık zyağlı yemek, 1/2 kase cacık, 1 dilim çavdar ekmeği yedim acaip yok hissediyorum

toplight bir küçük dilim olabilir bencee

pizza dilimi kadar değil ama ekmek dilimi kdr olur yanındada corba içebilirsin bnce

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
maydonoz

öğle
1 kase yoğurt
1 lokma ekmek
1 parça çikolata:26:

akşam
1 tabak erişte
1 kase yoğurt

su tamam
spor 30 dk yuruys 500 ip atlama
cnm cok çikolata biskuvı kreker yemek istio 1 parcadan bişi olmaz ama baslaynca durduramam kendımı
bide cok skıldm

ayy kızlarr bizim topik hiç bu kadar sessiz kalmamıştı yaaaa

corninin bılg gitti dalın iiznde rabiş gezmede cenhiq ders calışyo banu kaynvalidesinde juju cenazede alev okuldaydı gamze işte geri kalanlar nerdeeeeee sevda arzu dilek flnnn:26:
büşrada kesın sevdicegyle gezıodur:):)

Son düzenleme:

geldim garficim NASILSIN can sikintisiyla gecen bir gunun ilk yarisini hallettik.Ben cok sikiliyorum oyle kadin toplantilarindan, eften puften konulara yorum yapmaktan.Ama o memnun kalsinla omrumu curutecem.Kv dem genc daha ama elalem takintisi var.Bu nedenle pek ayni kafadan degiliz.Hayatimda en nefret ettigim sey birileri gorsun ve dil ucuyla taktir etsin diye birseyler yapmak.Ece de dedikoducu olacak sanirim o kalabalikta cok neseli oluyor.Acaba hastanede karistimiki huylari pek bana benzemiyor.Cok sukurki ne ishalimiz, ne atesimiz , nede kusmamiz var:Malesef aksama geri gidecez babamiz gelince.Elti hanimla annesigil gelecekmis.Kadinin obur geliniyle dunuru geliyor biz niye gidiyoruz.Tecrubeli evlilerden bir cevap bekliyorum.

Gercekten burasi cok sessiz bugun:

bende hiç sevmem kalabalıgı kaynvalıde durumlarnı henz bı kaynvalıdem yok ama babannem ve annemden biliorm gelin olmak cok kotu bişi ya biz aynı yastayz cnm senle masallah ne gzl bebegnde var bazen duusnuorm ben evlı olsam napardm die ya kendımı salar 100 kılo olurdum yada onume gelenı doverdm bebegnde iyileşmiş superr eceler hep cıtı pıtı narin oluyo tanııdgm 4 ece var hepside boyle eminim senın kııznda cok tatlıdır

Ben essek gibi pismanim inanki kendi kendime s........hayatima.Sevgide bir yere kadarmis diye dusunuyorum.Hayal ettigim yada planladim hayati 3 ayda hallettim.Cok buyuk ask yasadik ne olduysa.Simdi anliyorumki ben ev hanimi olamam.Kanepeler, dolaplar resmen batiyor.Bazen yetisemedim isler uzerime uzerime geliyor sanki.Hayatimdaki en guzel sey ece.Ama anneligide beceremiyecem sanirim.Cok korkuyorum garfi kizima yetememekten.Esimin tavirlari annesi vs.........bazen bunlari disardan seyrediyorum gibi geliyor.Sevgi neki diyorum simdi.Yasadiklarimiz sevgimiydi.Aslinda herseyi cok hizli yasamak heyecani bitiriyor.Suan beni heyecanlandiran hic birsey yok.Cogu sey cocukca geliyor.Anlamsiz buluyorum.Psikiyatriste gitmistim ece 1,5 aylikken lohusalik depresyonu dedi.Adi umrumda degil neyse cabuk gecsin.Ben cok sikiliyorum.

karamsar düşünerek daha cok eziyet etme cnm kendine olmus artık sevdgn kişiyle evlenmişsn bi bebegn var kadn her yerde kadn iştede calışsa evdede otursa her yuku kadnlar cekıyo bunalıma gırende kadn yuzyıllarca boyle devam etms bundan snrada degişmez sizin tek hatanız evlilikte acele etmıssınız keske biraz daha bekleseydnız cnm

Annemin dedigi adam kacmiyor kizim bekle hepsi zamaninda olsun.
Adam kaciyor sandim herhalde.
Neyse sizler varsiniz, zayiflayacam.Kizimin fistik gibi bir annesi olacak, ben bu donemi atlatip birgun mutlaka calisacagim.
opüldunuz

Annemin dedigi adam kacmiyor kizim bekle hepsi zamaninda olsun.
Adam kaciyor sandim herhalde.
Neyse sizler varsiniz, zayiflayacam.Kizimin fistik gibi bir annesi olacak, ben bu donemi atlatip birgun mutlaka calisacagim.
opüldunuz

aşkın gozu kor cnm cok ıyı anlıorm senı su an
zayıfsn sen zaten cnm taktgn kadar bı grntun yok az bıraz ver gbek rahatla

mönüm:
sabah:
yok( geç kalktık)
öğle:
2 orta boy haşlanmış patatesi biraz kaşar peyniri biraz acılı ezmeyle harmanlayıp yalandan kumpir yapmaya çalıştım
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
birde 2 kaşık tam buğday unundan yaptığım modern adı krep olan şeyden yaptım ben bir tanenin içine biraz peynir ve 1 ince dilim de hindi salam koydum yedim. (2 kaşık undan 4 tane falan çıktı)
su fazlasıyla tamam
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…