- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.581
gayet güzel olmuş tatlım krepler biraz fazla gibi ama bişey demeye de hakım yok pek bende revaniyi götürdüm...
çok beğendim...
gayet güzel bir menü kaptanım beğendim...
bçrek ve poğaçanın sabah olması iyi diğerleri de süper olmuş afiyet olsun..
ohhh yavrum kır pidesi he. lannnnn bana bak işe girdin zaten sen yokken bende götürüyom malı ....çabuk bırak işi..
.
kızzzz gamze arzu nereye gitti bitek biz kalmışız kimsecikler yok ya....
.
yemek yemeğe gitmiştir..senin koca uyanmadı mı
.
Bende bukeyii izlyorum...1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim :26::26::26: offfffff ne oluyor banaa yaaa
.
corninin bılg gitti dalın iiznde rabiş gezmede cenhiq ders calışyo banu kaynvalidesinde juju cenazede alev okuldaydı gamze işte geri kalanlar nerdeeeeee sevda arzu dilek flnnn:26:
büşrada kesın sevdicegyle gezıodur:):)
Datttt yanlis cevap ders calisiyorm gunlerdir :) sira geldi menumeee
Sabah: bi lase ligjt sutlu yulaf
Ara: kahve
Oglen: yarim tabak patatesli etli firin yemegi 2 kasik pilav yarim kase cacik
Aksam: sade kahve ve 100 kalorilik bi gofret yulafli
Ara: bir avuc cagla
Su 2 litre
yemeseneeeeee
Datttt yanlis cevap ders calisiyorm gunlerdir :) sira geldi menumeee
Su 2 litre
canım ben çantama kuru kayısı fındık leblebi gibi acil durumlar için bi küçük poşetle geziyorummm. sende birseyler yemek istediğinde bu tarz şeyler isteğini köreltebilir.. hatta aynı poşetten masamın çekmecesinede zulaladımmselam arkadaşlarım sizleri çok özledim nasılsınız ?ben moral olarak çok kötü bir hafta gecirdim arabam sanayide kaldı evde camaşır makinam bozuldu inşaaat evlen başım belada ve moral bozukluğu bana istah acıcı ilaç gibi geliyor yemek yemeye doyamadım üç gündür ne olur birileri bana dur desin.yoksa verdiğim kiloların hepsini geri alacam.
selamlar herkese ..menüm
sabah-1 dilim beyaz ekmek
1 k.k peynir
4 zeytin
domates,slatalık
ara-1 elma
öğle-1 kase mercimek çorbası
6 tane sarma,1 bardak ayran,salata
ara.küçük bir dilim revani
akşam- 5 tane sarma,1 bardak ayran
salata
spor- yarım saat eliptik,100 mekik
su- 2 litreye yakın oldu
.
Bende bukeyii izlyorum...1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim :26::26::26: offfffff ne oluyor banaa yaaa
.
canmm biraz daha ye bana göreeeDatttt yanlis cevap ders calisiyorm gunlerdir :) sira geldi menumeee
Su 2 litre
Poffffffffffffffffffffffffffff :26::26::26::26::26:
Tatlım cağla ne yaaa :44::44::44::44: off ne kadar az yemişsinnn :2::2::2::2:
Poffffffffffffffffffffffffffff :26::26::26::26::26:
Tatlım cağla ne yaaa :44::44::44::44: off ne kadar az yemişsinnn :2::2::2::2:
Boyle yesil olur ya erik gibi badem mi diolar bide :) valla dun o kadar gereksiz yedimki bugun cezaliyim 60i gormem lazim ama zor 61e sukredcem cuma gunu kesin :) nyse juju kizmadan su dunku menumude yazayim
Sabah: yulaf sut yedim doymadim 2 3 saat sonra bi yumurta yarim salatalik yedim ( yarim dilim ekmek)
Oglen: mihlama yedim :) gecen alev abla dyince canim cekti yaptim oldu :) hemde 2 dilim ekmekle yedim
Ara: oglenkine hic pisman olmamis gibi 400 kalorilik bi cikolata yedim bi bira ictim birazda yerfistigi yedim :))
Aksam: 3 kasik sote 2 kasik pilav yedim
Su ictim ama sporda yapmadim.alin size 1 camisin gunluk menusu ahahah
Ali Ağaoğlu gibinnn, yaptım oldu diyorsun heeee bakalım juju bize ne diyecek
.
Valla ne dese hakli cunku dun sacmaladim yani hicte pisman olmadm isin tuhafi :))
Arsızlaştık iyice tatlımm:18: birazcık düşünce olsa, şahsen bende..belim daha ağaç kütüğü gibii...biraz az yerim..amaaa nerde..utanmak denen bişi kalmadı bende
.
offff kızlar bugün benim doğum günüm eşimle yemeğe dışardaydık menüm cısslarla dolu:18::18::18::18: eşim zorladı diyet falan yok bugünlük diye ama içim hiç rahat değilgeçmişi bi bakıp geliyorum
offff kızlar bugün benim doğum günüm eşimle yemeğe dışardaydık menüm cısslarla dolu:18::18::18::18: eşim zorladı diyet falan yok bugünlük diye ama içim hiç rahat değilgeçmişi bi bakıp geliyorum
İyiki dgduun dogum gunun kutlu olsuuuun :) bize hic bakma bugun pek bi utanmaz takiliyoruz yiyip icip utanmadan yazip guluyorum ben bide :)
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn...... nice senelereeeeedoğum günün kutlu olsunn canımmmmmmmmmm :92::92::92::92: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129::129::129::123::123::123::123::123::123::123:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?