- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.601
ayyy hanımlar herkese iyi geceler bugün öyle yorgun gibiyim ki geçmişi bugün değilde yarın okuyacağım bende... hepinize hayırlı bir uyku diliyorum...yarın görüşmek üzere...
gamzem noldu sana böyle silkelen ve kendine gel sen çok dikkat ediyordun yediğine içtiğine... Bak ne güzel kilolar verdin geri alma sakınGünaydınnn kaptanımmm...
Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım..kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır
.
arkadaşının başı sağolsun. Allah acılarını unutturmasın...
ZES i kızkandım bende bi söz bulayım dedim anam ne zormuş bişi bulmak...
bu arada bi cenaze daha var sanırım bi arkadaşın babası vefat etmiş öğleden sonra sanırım yine cenazede olacağım ...
gzlmiş jujum soz
Allah rahmet eylesin
günaydınnnnnnnnnn kızlar erken uyandım yuppiiiii
bu hafta bnm bi sürü kilom gtcek oyle hissediyorum aynaya bakınca sankı burnum gzlerim buyuo yanaklarım kuucluo gbi gruorm gobegme bakıorm mide kısmındakı sislik inmiş sadce simitler var yada bu hafta az yedıgm ve spor yaptgm için pskolojık olarak boyle hissediyorum
rüyamda dalini grdum ben dalinlere gidiorm cocuklara bakmak ıcın
ne güzel darısı sağlıkla benim ve isteyen tüm herkesin başınagünaydın esracım
evet bende artık çok farkediyorum ve acaip mutlu oulyorum...
40 beden kumaş bir pantolonum vardı o benim en dar pantolonum hep dar olurdu hata 70 kilo iken bacaklardan çıkmıyordu veee artık baya bol geliyone kadar keyif verici bişey anlatamam ben artık tam 40-38 arası beden oldum demek ki...1 beden gitti.....38 olacağım inşallah
desene garfim sen zayıflayınca çıtır bi kız olacan yüzünde fıstık gibi maşallah sakın koyverme kendini ben senin çok daha güzel olacağına inanıyorum...
kızlar boyum 1.64 fln hedef 55 koydum kemiklerim incecik msla 36 numara ayakkabı gyıorm ellerim cocuk eli gbi yanı kemıklerimde agır basmıyo eskiye kıyaslaym dicem yapmam cnku ben 65 asagı hıc inmedim valla zayıflaynca nasıl olcm en buyuk merakım bubu arada kan akışı en gzl 4te oluyomus bu saatte yapılan spor daha etkılıymıs
hep zamansız geliyolar herhalde yemek saati geldikleri iyi olmuş az yemişsindir birsen denizcimÜFFFFF yaaaa tam yemek saatinde ilçe müdürü çıktı geldiii...öğlen ne gözüm doydu ne karnımm
top olsun o müdürr
.
evet gamze artık otokontrolünü yeniden eline almanın zamanı geldi. Kilo almanı isteniyorum ne güzel oldunuz yaaa hemen kır pideleri tatlıları götürmeyin tamam mı?Arkadaşlar bundan böyle karar verdim, yediğim herşeyin kalorisiyle yazacağım...
Ne yediğimi biliyor fakat ne kadar kalori aldığımıda bilerek yemek istiyorum...
Bu kararı almama sebep şu oldu..Bu gün öğlen 1 adet kır pidesi yedim, diğer pidelere göre hem daha küçük hemde daha masumdur diye düşünmüştüm...
Fakat o masum görünüşlü şey tam 420 kaloriymiş
Bilinçli yemeliyim...eskiden yediğimi kalorisiyle yerdim, fazlaya kaçmamak daha kolay gibiydi...şimdi ise..yiyiyorum ve gözümde masumlaştırıyorum...
Ne kötü oldum ayyy
.
2 gündür ölüorm bu sozlerne
şahnur abartılı yememıssın mıde kculuooo
bende farkettim şimdi geçmişi okuyunca:44::44::44::44:ayy kızlarr bizim topik hiç bu kadar sessiz kalmamıştı yaaaa
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
maydonoz
öğle
1 kase yoğurt
1 lokma ekmek
1 parça çikolata:26:
akşam
1 tabak erişte
1 kase yoğurt
su tamam
spor 30 dk yuruys 500 ip atlama
cnm cok çikolata biskuvı kreker yemek istio 1 parcadan bişi olmaz ama baslaynca durduramam kendımı
bide cok skıldm
öncelikle kızının iyi olduğuna sevindim... İnşallah her şey zamanla düzelir. sen gurbettesin bilmiyorum kendi ailen ordamı ama eğerki öyleysede sanırım çok da yanlızlık çekiyorsun yeni doğum yapmış olmanın etkisi seni dahada alıngan ve duygusalda yapıyordur hayatta bazen istemediğimiz şeylerin içinde olabiliyoruz ama sen güzel şeyleri görmeye çalış bunlardan en güzelide "ECE"N tabiki hayata hep böyle bakarsan mutsuz olursun... Birde sen yeni doğum yapmış bir hanımsın bana göre her yere gitmek zorunda değilsin sen yeterince bebeğinle ilgileniyor yoruluyorsun insanın kendi evinde bebeğiyle ilgilenmesi kadar rahat bişiy yok... Bazı şeyler bize anlamsız geliyor ama insan evlendiği zaman iki farklı hayattan yeni bir hayat meydana geliyor yeri geliyor sen yapıyorsun yeri geliyor eşin yapıyor işte... ne bilim hayat böyle işte... Eminim eşinde herkeste seni çok seviyor sende kendini çok sev o göbeğin emin ol gidecek lohusalığın psikolojisi gerçekten farklı oluyor bende doğumdan sonra ne alıngandım her şeye alınıyor her lafı üzerime alıyordum kendi kendime ona buna kızıyordum inşallah geçecek hepsi... Birde çok şanslısın şu an çalışmadığın için bebeğin senin elinde büyüyor bu o kadar güzel bir şey ki çalışsaydın onunla bu kadar ilgilenemeyecektin ve bebeğin annesinden mahrum kalacaktı bence şu an iyikide çalışmıyorsun... Canını çok fazla sıkma her şey güzel olacak...geldim garficim NASILSIN can sikintisiyla gecen bir gunun ilk yarisini hallettik.Ben cok sikiliyorum oyle kadin toplantilarindan, eften puften konulara yorum yapmaktan.Ama o memnun kalsinla omrumu curutecem.Kv dem genc daha ama elalem takintisi var.Bu nedenle pek ayni kafadan degiliz.Hayatimda en nefret ettigim sey birileri gorsun ve dil ucuyla taktir etsin diye birseyler yapmak.Ece de dedikoducu olacak sanirim o kalabalikta cok neseli oluyor.Acaba hastanede karistimiki huylari pek bana benzemiyor.Cok sukurki ne ishalimiz, ne atesimiz , nede kusmamiz var:Malesef aksama geri gidecez babamiz gelince.Elti hanimla annesigil gelecekmis.Kadinin obur geliniyle dunuru geliyor biz niye gidiyoruz.Tecrubeli evlilerden bir cevap bekliyorum.
Gercekten burasi cok sessiz bugun:
Güzel şeyler düşün penelope kendini yıpratmaBen essek gibi pismanim inanki kendi kendime s........hayatima.Sevgide bir yere kadarmis diye dusunuyorum.Hayal ettigim yada planladim hayati 3 ayda hallettim.Cok buyuk ask yasadik ne olduysa.Simdi anliyorumki ben ev hanimi olamam.Kanepeler, dolaplar resmen batiyor.Bazen yetisemedim isler uzerime uzerime geliyor sanki.Hayatimdaki en guzel sey ece.Ama anneligide beceremiyecem sanirim.Cok korkuyorum garfi kizima yetememekten.Esimin tavirlari annesi vs.........bazen bunlari disardan seyrediyorum gibi geliyor.Sevgi neki diyorum simdi.Yasadiklarimiz sevgimiydi.Aslinda herseyi cok hizli yasamak heyecani bitiriyor.Suan beni heyecanlandiran hic birsey yok.Cogu sey cocukca geliyor.Anlamsiz buluyorum.Psikiyatriste gitmistim ece 1,5 aylikken lohusalik depresyonu dedi.Adi umrumda degil neyse cabuk gecsin.Ben cok sikiliyorum.
İnşallah... Ama lütfen pozitif düşün...Annemin dedigi adam kacmiyor kizim bekle hepsi zamaninda olsun.
Adam kaciyor sandim herhalde.
Neyse sizler varsiniz, zayiflayacam.Kizimin fistik gibi bir annesi olacak, ben bu donemi atlatip birgun mutlaka calisacagim.
opüldunuz
khvaltı.
2 dl beyaz ekmek
2 zetin
kıymalı yumurta
peynir
ara:yok
öğle
tavuk çorbası
1 dl ekmek
ara:
2 ceviz
1 çatal peynir
akşam
1 tabak pırasa
1 kase oğurt
suyumu içtim spor yok
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ... ben kendimi kitaba kaptırdım topik öksüz mü kaldı ne...
menüm
sabah
1 dilim ekmek
zeytin
peynir
ara
6 fındık
öğlen
patlıcan yemeği
1/2 pilav
mantar çorba
az şekerli muhallebi
ara
elma
5 fındık
akşam
10 sarma
1 kase yoğurt
su tamamdır
spor yok
hımmmm:44: sabahki menün dışında iyisabah 1 dilim pazılı börek
1 tane elmalı poaça
öğlen
tavuk haşalma
yoğurt
akşam
tavuk haşlama yoğurt
su içtim
spor
nbtçiyim
ohhh kır pideleri, sütlü irmik tatlısı( canım çekti bu arada) maşallah gamze afiyet olsun...İyi akşamlar arkadaşlar...
Menüm
sabah: 1 dilim ekmeğe krem peynir sürdüm yedim
Ara: 1 porsiyon sütlü irmik tatlısı
Öğlen: 1 adet kır pidesi, 1 bardak ayran
Ara: yok
Akşam: 1 kase çorba, 1 porsiyon yeşil salata
2 dilim ekmek :26:
Su içiyorum..
Spor 1 saat yürüdüm..
.
bana gelince
gene bol bol ara yaptımmm
sabah 1 kase kornfleks
ara:1 dal marul
1 bardak ayran
2 kuru kayısı
öğle :1 tabak bol marullu patates salatası-2 dilim ekmek:26:
ara:1 ayva
akşam:1 tabak yeşil mercimek-1 bardak ayran(şiştimmmmm)
su tamam- yürüyeceğimm
öncelikle geçmiş olsun ve sakın verdiğin kiloları almaselam arkadaşlarım sizleri çok özledim nasılsınız ?ben moral olarak çok kötü bir hafta gecirdim arabam sanayide kaldı evde camaşır makinam bozuldu inşaaat evlen başım belada ve moral bozukluğu bana istah acıcı ilaç gibi geliyor yemek yemeye doyamadım üç gündür ne olur birileri bana dur desin.yoksa verdiğim kiloların hepsini geri alacam.
bence güzelselamlar herkese ..menüm
sabah-1 dilim beyaz ekmek
1 k.k peynir
4 zeytin
domates,slatalık
ara-1 elma
öğle-1 kase mercimek çorbası
6 tane sarma,1 bardak ayran,salata
ara.küçük bir dilim revani
akşam- 5 tane sarma,1 bardak ayran
salata
spor- yarım saat eliptik,100 mekik
su- 2 litreye yakın oldu
.
Bende bukeyii izlyorum...1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim :26::26::26: offfffff ne oluyor banaa yaaa
.
bence iyidirDatttt yanlis cevap ders calisiyorm gunlerdir :) sira geldi menumeee
Sabah: bi lase ligjt sutlu yulaf
Ara: kahve
Oglen: yarim tabak patatesli etli firin yemegi 2 kasik pilav yarim kase cacik
Aksam: sade kahve ve 100 kalorilik bi gofret yulafli
Ara: bir avuc cagla
Su 2 litre
Arsızlaştık iyice tatlımm:18: birazcık düşünce olsa, şahsen bende..belim daha ağaç kütüğü gibii...biraz az yerim..amaaa nerde..utanmak denen bişi kalmadı bende
.
Doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşsun biricik...oğlunun annesi eşinin eşi 5. takımın biriciğioffff kızlar bugün benim doğum günüm eşimle yemeğe dışardaydık menüm cısslarla dolu:18::18::18::18: eşim zorladı diyet falan yok bugünlük diye ama içim hiç rahat değilgeçmişi bi bakıp geliyorum
karın ağrın çok oluyorsa şimdiden geçmiş olsun... Yarın sakın çok yeme haaaİyi geceler canımm...ben de sanırım regl oluyorum :26::26::26: iş telaşıyla anlamadım ama günüm gelmiş bile...:44::44::44: biraz ağrım var ama yarın olurmuyum, yoksa 2-3 gün daha geçer mi bilemiyorum...hayırlısı olsun bakalım
.
- Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"insan, karnından daha kötü bir kabı doldurmamıştır Belini doğrultacak birkaç lokma yeterlidir, mutlaka bundan fazla yemesi gerekirse, midesini üçe bölsün: Üçte birini yemek, üçte birini su, üçte birini de nefesi için"
Mikdam radıyallahu anh Tirmizî
bugün tükanı ben açayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn..
evet malesef öyle oldu bu hafta... izindekiler giremeyenler birde benim kitaba kendimi kaptırmam sanırım iyici tenhalaştı...ayy kızlarr bizim topik hiç bu kadar sessiz kalmamıştı yaaaa
tam çeteresini tutmuşsun valla ... şu izinler vs durumlar bitsede canlansak dimi...corninin bılg gitti dalın iiznde rabiş gezmede cenhiq ders calışyo banu kaynvalidesinde juju cenazede alev okuldaydı gamze işte geri kalanlar nerdeeeeee sevda arzu dilek flnnn:26:
büşrada kesın sevdicegyle gezıodur:):)
selam arkadaşlarım sizleri çok özledim nasılsınız ?ben moral olarak çok kötü bir hafta gecirdim arabam sanayide kaldı evde camaşır makinam bozuldu inşaaat evlen başım belada ve moral bozukluğu bana istah acıcı ilaç gibi geliyor yemek yemeye doyamadım üç gündür ne olur birileri bana dur desin.yoksa verdiğim kiloların hepsini geri alacam.
evet malesef öyle oldu bu hafta... izindekiler giremeyenler birde benim kitaba kendimi kaptırmam sanırım iyici tenhalaştı...
tam çeteresini tutmuşsun valla ... şu izinler vs durumlar bitsede canlansak dimi...
evet günlerdir göremiyoruz seni nedenini anladık... desene aksilikler üst üste gelmiş...ama kendini yemeye verme bu hatayı yapma vermek için çabaladığın günlerini hatırla
bu arada benim plates yatar gibi ... kadın kişi başı 60 tl ücret istemiş... telefonla arayıp soranlarda fazla buldukları için mırın kırın etmişler .. kadında kapıcıya dert yanmış bu millet beleş mi yapmamı istiyo dışarıya 75-100 tl ödüyorlar yağmurda yaşda gitmek sıkıntı her zaman gidilmiyor ben burda evlerinin dibinde vereceğim bu hizmedi demiş vazgeçtim yapmıyorum diye çıkışmış...
valla ohhhhhhh iyi ne ala memleket... bende heves heves yazılacaktım ama bunları duyunca ohaaaa dedim resmen...
sitenin ortak kullanım alanını kullanacak kira vermeyecek...
elektirk kullanacak ödemeyecek
plates ekipmanı yok herkes kendi getirecek
üstüne 60 tl vereceğim öylemi yuh dedim içimden eşime de söyledim saçmalamış kadın diye... hani atanamamış eline iki kuruş para geçsin diye komşular teşvik etmişler ama abartttı .. eşimde de bende aklımızdan 30 tl felan gibi bir ücret ister diye geçirmiştik hani amaç birilerine faydalı olmak ama bir miktarda ücret almak...
yoksa benim pilates topum var hem büyüğü hem küçüğü , lastiklerim var , pilates çemberim var eeeeee kocaman bir salonum sınırsız internetim var , kocaman bir tv ve ebru şallının yada başka pilates eğitmenlerinin istediğim bölümünü açıp yapabileceğim imkanım var ben niye sana para ödeyimki ozaman enayimiyim...
spor salonuna 75-100 tl veriyorum ama bana orda tüm spor aletlerinden ve ekipmanlarından yararlanma imkanı var istediğim saatte gidip istediğim saatte çıkarım orda .. neyse yattı o iş .. eşime de dedim sakın taviz verme 60 tl istiyorsa kirasını ödesin ozaman diye
aynen bende öyle düşündüm.... hatta şeytan diyo koydur oraya bi plazma, ebru şallının bölümlerini yükle videoya in aşağı çağır kadınları ahanda plates ekipmanı olan gelsin hep birlikte yapalım de.... valla yakında onu yaptırcaklar bana....Harbiden o ne yaaa, şımarıklık yapmış...o ne sanıyor oradakileri..hiç bir imkan yok..ohh salla başı al maaşı gibi..ayıp etmiş, birde kendi dert yanmış..jujum ben başladığım salonda 2 saat kalıyordum ve tüm imkanlar oraya ait...tüm aletler koşu bandı, eliptik vs..plates top, lastikleri 20 tl...yuh derim bende yani sizin hocayaa..kolay yoldan para kazanmak bu olsa gerek...
Varya bizler utana sıkıla, fiyat bile veremeyiz..bu insanlar ne acayip ve yüzlerinin astarı yok yaaa
.
aynen bende öyle düşündüm.... hatta şeytan diyo koydur oraya bi plazma, ebru şallının bölümlerini yükle videoya in aşağı çağır kadınları ahanda plates ekipmanı olan gelsin hep birlikte yapalım de.... valla yakında onu yaptırcaklar bana....
Gunaydinnnnnnnn herkese....
zes jujum sozler harikaaaa...
bugun okulda gun var....insallah hayirlisiyla atlatirimmmm.)))))))
Kaptanm sen yaparsin :))) ama hocada cooook istemisssaynen bende öyle düşündüm.... hatta şeytan diyo koydur oraya bi plazma, ebru şallının bölümlerini yükle videoya in aşağı çağır kadınları ahanda plates ekipmanı olan gelsin hep birlikte yapalım de.... valla yakında onu yaptırcaklar bana....
Herkese gunaydiiiiiiin
banucum boşver hayatım şu anda ne güzel bir kızın var onu düşün lohusalık depresyonu 6 ay falan sürer canım yaa sen çıok dolaş temiz hava iyi gelirBen essek gibi pismanim inanki kendi kendime s........hayatima.Sevgide bir yere kadarmis diye dusunuyorum.Hayal ettigim yada planladim hayati 3 ayda hallettim.Cok buyuk ask yasadik ne olduysa.Simdi anliyorumki ben ev hanimi olamam.Kanepeler, dolaplar resmen batiyor.Bazen yetisemedim isler uzerime uzerime geliyor sanki.Hayatimdaki en guzel sey ece.Ama anneligide beceremiyecem sanirim.Cok korkuyorum garfi kizima yetememekten.Esimin tavirlari annesi vs.........bazen bunlari disardan seyrediyorum gibi geliyor.Sevgi neki diyorum simdi.Yasadiklarimiz sevgimiydi.Aslinda herseyi cok hizli yasamak heyecani bitiriyor.Suan beni heyecanlandiran hic birsey yok.Cogu sey cocukca geliyor.Anlamsiz buluyorum.Psikiyatriste gitmistim ece 1,5 aylikken lohusalik depresyonu dedi.Adi umrumda degil neyse cabuk gecsin.Ben cok sikiliyorum.
Menüsünü yazmayanlar
Rabyas --------------- izinde
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26--------------- izinde
Penelope1990--------????
Biricikoglumerttug - ????
Toplight-------------- Allah Allah yazdıda ben mi görmedim
Cornella-------------- maalesef kendisinden haber alamıyoruz
Chentiq--------------- kaçak inşallah yeme krizine girmemiştir[/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?