Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy hanımlar herkese iyi geceler bugün öyle yorgun gibiyim ki geçmişi bugün değilde yarın okuyacağım bende... hepinize hayırlı bir uyku diliyorum...yarın görüşmek üzere...

ayyy hanımlar herkese iyi geceler bugün öyle yorgun gibiyim ki geçmişi bugün değilde yarın okuyacağım bende... hepinize hayırlı bir uyku diliyorum...yarın görüşmek üzere...

İyi geceler canımm...ben de sanırım regl oluyorum :26::26::26: iş telaşıyla anlamadım ama günüm gelmiş bile...:44::44::44: biraz ağrım var ama yarın olurmuyum, yoksa 2-3 gün daha geçer mi bilemiyorum...hayırlısı olsun bakalım

.

Evet özlü söz yazma modasına ben de uyuyorum ve yapıştırıyorum sözü

Dünyada 4 tane sandık vardır;
1.Çeyiz sandıklarımız
2.adam sandıklarımız
3.sizin sınandıklarınız bizim inandıklarımız
4.sözünü veripte tutar sandıklarınız.
.

İyiiii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr, öpsün sizii yediii cücelerrrrrrrrrrrr

.

Günaydınnn kaptanımmm...

Günaydın arkadaşlarr.....sen spor yapıyorsun bende yiyiyorum kaptanım.. kahvaltımı yaparken size bakayım dedim...herkes nasıl acaba? inşaallah harikayızdır

.
gamzem noldu sana böyle silkelen ve kendine gel sen çok dikkat ediyordun yediğine içtiğine... Bak ne güzel kilolar verdin geri alma sakın

arkadaşının başı sağolsun. Allah acılarını unutturmasın...

dalin duysa ne sevinirdi bende senin daha azimli olduğunu hissetmeye başladım garficim... İnsanın önünde bi hedef olduğu zaman ona yaklaşmak için elinden gelen her şeyi yapmak istiyor sende yapacaksın güveniyorum... Arkadaşınla buluştuğunda seni son gördüğünden çok farklı olacaksın inşallah

ne güzel darısı sağlıkla benim ve isteyen tüm herkesin başına

desene garfim sen zayıflayınca çıtır bi kız olacan yüzünde fıstık gibi maşallah sakın koyverme kendini ben senin çok daha güzel olacağına inanıyorum...

ÜFFFFF yaaaa tam yemek saatinde ilçe müdürü çıktı geldiii...öğlen ne gözüm doydu ne karnımm
hep zamansız geliyolar herhalde yemek saati geldikleri iyi olmuş az yemişsindir birsen denizcim

top olsun o müdürr

.

evet gamze artık otokontrolünü yeniden eline almanın zamanı geldi. Kilo almanı isteniyorum ne güzel oldunuz yaaa hemen kır pideleri tatlıları götürmeyin tamam mı?

2 gündür ölüorm bu sozlerne

şahnur abartılı yememıssın mıde kculuooo

ayy kızlarr bizim topik hiç bu kadar sessiz kalmamıştı yaaaa
bende farkettim şimdi geçmişi okuyunca:44::44::44::44:

dünki gibi bide spor yapsan valla 2 haftaya ne kadar farkeder ama offff garfim

öncelikle kızının iyi olduğuna sevindim... İnşallah her şey zamanla düzelir. sen gurbettesin bilmiyorum kendi ailen ordamı ama eğerki öyleysede sanırım çok da yanlızlık çekiyorsun yeni doğum yapmış olmanın etkisi seni dahada alıngan ve duygusalda yapıyordur hayatta bazen istemediğimiz şeylerin içinde olabiliyoruz ama sen güzel şeyleri görmeye çalış bunlardan en güzelide "ECE"N tabiki hayata hep böyle bakarsan mutsuz olursun... Birde sen yeni doğum yapmış bir hanımsın bana göre her yere gitmek zorunda değilsin sen yeterince bebeğinle ilgileniyor yoruluyorsun insanın kendi evinde bebeğiyle ilgilenmesi kadar rahat bişiy yok... Bazı şeyler bize anlamsız geliyor ama insan evlendiği zaman iki farklı hayattan yeni bir hayat meydana geliyor yeri geliyor sen yapıyorsun yeri geliyor eşin yapıyor işte... ne bilim hayat böyle işte... Eminim eşinde herkeste seni çok seviyor sende kendini çok sev o göbeğin emin ol gidecek lohusalığın psikolojisi gerçekten farklı oluyor bende doğumdan sonra ne alıngandım her şeye alınıyor her lafı üzerime alıyordum kendi kendime ona buna kızıyordum inşallah geçecek hepsi... Birde çok şanslısın şu an çalışmadığın için bebeğin senin elinde büyüyor bu o kadar güzel bir şey ki çalışsaydın onunla bu kadar ilgilenemeyecektin ve bebeğin annesinden mahrum kalacaktı bence şu an iyikide çalışmıyorsun... Canını çok fazla sıkma her şey güzel olacak...

Güzel şeyler düşün penelope kendini yıpratma

Annemin dedigi adam kacmiyor kizim bekle hepsi zamaninda olsun.
Adam kaciyor sandim herhalde.
Neyse sizler varsiniz, zayiflayacam.Kizimin fistik gibi bir annesi olacak, ben bu donemi atlatip birgun mutlaka calisacagim.
opüldunuz
İnşallah... Ama lütfen pozitif düşün...

khvaltı.
2 dl beyaz ekmek
2 zetin
kıymalı yumurta
peynir

ara:yok

öğle
tavuk çorbası
1 dl ekmek

ara:
2 ceviz
1 çatal peynir

akşam
1 tabak pırasa
1 kase oğurt

suyumu içtim spor yok
sporda olsa süpper olurdu

sabah 1 dilim pazılı börek
1 tane elmalı poaça

öğlen

tavuk haşalma
yoğurt

akşam
tavuk haşlama yoğurt

su içtim
spor

nbtçiyim

hımmmm:44: sabahki menün dışında iyi

ohhh kır pideleri, sütlü irmik tatlısı( canım çekti bu arada) maşallah gamze afiyet olsun...

öncelikle geçmiş olsun ve sakın verdiğin kiloları alma

bence güzel

Bende bukeyii izlyorum...1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim :26::26::26: offfffff ne oluyor banaa yaaa

.
sen gene mi yedin?

bence iyidir

Arsızlaştık iyice tatlımm :18: birazcık düşünce olsa, şahsen bende..belim daha ağaç kütüğü gibii...biraz az yerim..amaaa nerde..utanmak denen bişi kalmadı bende

.

Doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşsun biricik...oğlunun annesi eşinin eşi 5. takımın biriciği

karın ağrın çok oluyorsa şimdiden geçmiş olsun... Yarın sakın çok yeme haaa

- Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"insan, karnından daha kötü bir kabı doldurmamıştır Belini doğrultacak birkaç lokma yeterlidir, mutlaka bundan fazla yemesi gerekirse, midesini üçe bölsün: Üçte birini yemek, üçte birini su, üçte birini de nefesi için"
Mikdam radıyallahu anh Tirmizî

Offfffff zesimmmm, bütün yazdıklarını hayranlıkla ve gülümseyerek okudum..Ne güzelsin yaaaa, inan kaybettiğim tüm motivasyonumu geri kazandım... oysa ben 1 gün yediğimde hafta sonuna kadar yer, pazartesi başlardım :26::26::26: şimdi yine doldum moralle..iyiki yazmışsın bitanemm sanırım ben gazı alamadım kaç gündür, ondan böyle oldum..söylemesi ayıp..gazla çalışıyorum

bugün tükanı ben açayım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn..

Günaydınnnnnnnnnnn, güzeller güzelimm...cicişşş anne adayımm herşey daha güzel olucak tatlım...

Bu arada Şahnurummmmmmmmmmm, gece seni rüyamda gördümmm geldiğinde anlatırımm

.

ayy kızlarr bizim topik hiç bu kadar sessiz kalmamıştı yaaaa
evet malesef öyle oldu bu hafta... izindekiler giremeyenler birde benim kitaba kendimi kaptırmam sanırım iyici tenhalaştı...

tam çeteresini tutmuşsun valla ... şu izinler vs durumlar bitsede canlansak dimi...

evet günlerdir göremiyoruz seni nedenini anladık... desene aksilikler üst üste gelmiş...ama kendini yemeye verme bu hatayı yapma vermek için çabaladığın günlerini hatırla

bu arada benim plates yatar gibi ... kadın kişi başı 60 tl ücret istemiş... telefonla arayıp soranlarda fazla buldukları için mırın kırın etmişler .. kadında kapıcıya dert yanmış bu millet beleş mi yapmamı istiyo dışarıya 75-100 tl ödüyorlar yağmurda yaşda gitmek sıkıntı her zaman gidilmiyor ben burda evlerinin dibinde vereceğim bu hizmedi demiş vazgeçtim yapmıyorum diye çıkışmış...

valla ohhhhhhh iyi ne ala memleket... bende heves heves yazılacaktım ama bunları duyunca ohaaaa dedim resmen...
sitenin ortak kullanım alanını kullanacak kira vermeyecek...
elektirk kullanacak ödemeyecek
plates ekipmanı yok herkes kendi getirecek
üstüne 60 tl vereceğim öylemi yuh dedim içimden eşime de söyledim saçmalamış kadın diye... hani atanamamış eline iki kuruş para geçsin diye komşular teşvik etmişler ama abartttı .. eşimde de bende aklımızdan 30 tl felan gibi bir ücret ister diye geçirmiştik hani amaç birilerine faydalı olmak ama bir miktarda ücret almak...

yoksa benim pilates topum var hem büyüğü hem küçüğü , lastiklerim var , pilates çemberim var eeeeee kocaman bir salonum sınırsız internetim var , kocaman bir tv ve ebru şallının yada başka pilates eğitmenlerinin istediğim bölümünü açıp yapabileceğim imkanım var ben niye sana para ödeyimki ozaman enayimiyim...

spor salonuna 75-100 tl veriyorum ama bana orda tüm spor aletlerinden ve ekipmanlarından yararlanma imkanı var istediğim saatte gidip istediğim saatte çıkarım orda .. neyse yattı o iş .. eşime de dedim sakın taviz verme 60 tl istiyorsa kirasını ödesin ozaman diye

Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa eğer; kalanlarla yaşamaya devam edecesin.

[TABLE="width: 1009"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.80)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,80
[/TD]
[TD]+++* iki gündün spor yok çünkü iki gündür cenazeye gidiyorum ve eve gittiğimde ayaklarımın aldı sızlıyor resmen spora gücüm kalmıyor saatlerce ayakta bekliyoruz malum… öğünlerimi küçülttüğümü söylemişsiniz ama bilmem bana öyle gelmiyor ben hala doyarak kalkıyorum… ukyo canım bizim yemekler evet arada kötü çiksada genelinde en azından çeşitlilik olduğundan iyi sayılır gel canım bekleriz trt ye…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD]++* ZES kuzum öncelikle düzensiz bir öğün. Sonrasında sanki kh günü gibi olmuş senin için. Sonrasında hareket yok anam nerde hareket orda bereket
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,90
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]++** sevda revani yemişsin ki kalorisi az değildir onun… ha revani üstüne ciddi bir spor yapsaydın yakmışsın derdim ama sporunda az
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,50
[/TD]
[TD]+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,80
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,10
[/TD]
[TD]+++** canım canın neye sıkıldı??? Bir parça çikolatadan zarar gelmez hatta çikolata isteğini giderdiyse iyiki yemişsin bile diyebilirim… sanki öğünlerin gereğinden az gibi geliyor bana canımın içi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]+++** öncelikle kır pidesi yiyip çok kalorili olduğunu söyleyen sen değimliydin peki bunun akabinde akşam neden ekmek yedin??? Sonra günlük kalorilerimi hesaplayacağım diyende sendin peki kalorini neden hesaplamadın. Ve sütlü irmik tatlısı yemişsin hepsinin kalorisini toplasan bence bügünün hedefini aştığını görürsün. Denge nedir bir öğünde abarttıysan diğerinde azaltmakdır tamam mı kuzum…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,70
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD]+++* güzel canım menün ama hareket hareket hareket…. Spor olmalı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,90
[/TD]
[TD]++* öncelikle kaçamak yaptın kendini cezalandırdığın günde neden gofret yiyorsun akşam??? Bu yanlış onu normal bir gününde özellikle spor yapacağın zaman tüketseydin yaktın derdim… ve spor yine yok hareket olmazsa kilo vermekde yok… gelelim dünkü menüye… mıhlamaya kadar tamam öğlen yenmiş ve o tok tutar akşam bişey yemesen bile yeridir sen ondan sonra cozutmuşsun çikolada akşam yemeği felan artı gelmiş üstüne sporda olmayınca fazla olmuş senin için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,40
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü yazmayanlar
Rabyas --------------- izinde
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26--------------- izinde
Penelope1990--------????
Biricikoglumerttug - ????
Toplight-------------- Allah Allah yazdıda ben mi görmedim
Cornella-------------- maalesef kendisinden haber alamıyoruz
Chentiq--------------- kaçak inşallah yeme krizine girmemiştir

Harbiden o ne yaaa, şımarıklık yapmış...o ne sanıyor oradakileri..hiç bir imkan yok..ohh salla başı al maaşı gibi..ayıp etmiş, birde kendi dert yanmış..jujum ben başladığım salonda 2 saat kalıyordum ve tüm imkanlar oraya ait...tüm aletler koşu bandı, eliptik vs..plates top, lastikleri 20 tl...yuh derim bende yani sizin hocayaa..kolay yoldan para kazanmak bu olsa gerek...

Varya bizler utana sıkıla, fiyat bile veremeyiz..bu insanlar ne acayip ve yüzlerinin astarı yok yaaa

.

aynen bende öyle düşündüm.... hatta şeytan diyo koydur oraya bi plazma, ebru şallının bölümlerini yükle videoya in aşağı çağır kadınları ahanda plates ekipmanı olan gelsin hep birlikte yapalım de.... valla yakında onu yaptırcaklar bana....

aynenn jujummmm, birlikte olunca da çok keyifli oluyorr...

.

Gunaydinnnnnnnn herkese....
zes jujum sozler harikaaaa...
bugun okulda gun var....insallah hayirlisiyla atlatirimmmm. )))))))

Canımmm günaydınnn...sen atlatırsınn, güçlüsün sen...hem zesinn özlü sözlerini düşün..midenin 4/1 i gıdayla dolmalıymışşşşşşşş

.

Kaptanm sen yaparsin :))) ama hocada cooook istemisss
Herkese gunaydiiiiiiin

Gunaydin canimmmm

günaydınlarrr

banucum boşver hayatım şu anda ne güzel bir kızın var onu düşün lohusalık depresyonu 6 ay falan sürer canım yaa sen çıok dolaş temiz hava iyi gelir

jujum bugün akşamdan yazmadığım için menümü göremedin canım yaa hata bende aslında akşamdan yazsam iyi idi hemen yazıyorum menümü

sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara 1/2 elma
öğlen
1 tabak zyağlı karışık yemek
1/2 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
ara
elmanın diğer yarısı
akşam
2 ekmek dilimi büyüklüğünde pizza ev yapımı
ara
2 kuru kayısı

kendimi çok suçlu hissettim 2 dilim pizza yiyince ama gözüm döndü miktarı sanırım çok olmadı tost ekmeği büyüklüğündeydi dilimler (biraz daha küçük olabilir)

bu arada boyun ağrım hala geçmedi boğazım şişmişti de size yazmamıştım 2 gündür antibiyotiğe başlamıştım dr a gitmeden dün bütün gece kulağım ağrısı bu öğlene kbb den randevu aldım gidecem sol kulağım duymuyo son durum bunun üstüne dün küçük oğlanın gözleri çapaklanmış akşam gözlerinin içi kıpkırmızı idi sabah gene oğluşum çapaktan gözlerini açamadı yavru sabah sabah annee açılmıyooo annee açılmıyooo diye diye bi hal oldu gözlerini temizledim ona da dr dan randevu aldım öğleden sonra giremeyebilirim

biricik doğum günün kutlu olsun
arzu sana da geçmiş olsun aksilikler üstüste gelmiş benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…