Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinnnnnnnn herkese....
zes jujum sozler harikaaaa...
bugun okulda gun var....insallah hayirlisiyla atlatirimmmm. )))))))

bizi aklına getir ve ağzına attığın lokmanın kalorisini düşün canın çekmez ozaman

Kaptanm sen yaparsin :))) ama hocada cooook istemisss

Gunaydin canimmmm

yapmaya yaparımda istemiyorum... kendimle uğraşamıyorum birde başkaları ile uğraşamam ...

evet şahnur o pizzalar akşam akşam hiççç olmamış .. kendini nasıl cizalandıracaksın bakalım bugün ???

bu arada geçmiş olsun neden etki etmedi ki ilaçlar sana

Günaydınnnnnnnnnnn, güzeller güzelimm...cicişşş anne adayımm herşey daha güzel olucak tatlım...

.

sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..

yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım

yaa bilmiyorum ilaçlar neden etki etmedi bana ama çok kötü durumdayım ama kaptanım kendimi şöyle kandırıyom 2 dilim ekmek yerine 2 dilim pizza hazır pizza dilimi gibi görünmesin lütfen ondan başka da bişey yemedim öğlende hafifti diyerek seni kandırmaya çalışayım ama olmadı biliyom sanırım bi daha bu uzunca bi süre olmayacak en azından 70 kg ya inene kadar spor yapabilecek durumum olsa yapacağım da hem boynum hem kulağım kötü durumda ayakta bile duramıyorum ama bugün öğle ve akşam yemekleri ile dengeleyeceğim

sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..

yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım

aysunay cım hayırlısı ile gider gelirsin inş canım benim güzel haberlerini de alırız en kısa sürede

çok teşekkür ederim juju şahnur...
inşallah güzel haberlerle gelmek nasip kısmet olur :38
:

cornellanın sayfasına girince kk en son giriş saatleri görülüyo giriyo ama yazamıyo sanırım :26:yada kardeşi falan giriyo hesabından..cornella inşallah iyisindir canım kendinden haberdar et bizi:26:

Son düzenleme:
cornellanın sayfasına girince kk en son giriş saatleri görülüyo giriyo ama yazamıyo sanırım :26:yada kardeşi falan giriyo hesabından..cornella inşallah iyisindir canım kendinden haberdar et bizi:26:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Giriş tarihi 14-09-2010
Son Aktivite Bugün 00:35

böyleymiş...:26::26::26::26::26::26::26:

evet bencede kandırmayalım kendimizi.... sporsuz bir hayatın var şuanda onun için yediklerin daha önemli şahnur sende biliyorsun...
hımmm vardır bir sebebi belki kendisi belki kardeşi girdi bilinmez
Giriş tarihi 14-09-2010
Son Aktivite Bugün 00:35

böyleymiş...:26::26::26::26::26::26::26:
elbet merakta bırakmazdı bişeyler yazardı

evet kesinlikle yazardı..belki de misafirlikte bir yerden girdi ve bakıp çıktı..düşüncelidir cornimmm

.

zesim güzel sözlerin için tşklr

şahnurcum saol cnm sana ve oğluna çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuş inşallah

alevcim dualarımız seninle cnm ALLAH yardımcın olsun melekleri hep yanında olsun

herkese GÜNAYDINNNNNNNNN

kuzum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç.... ???

hahahahahha aynı ben arkadaş bir insanın ayağı hiç mi ısınmaz :44::44:

aysunayımmm, senide resimci başı seçelim...süper resimler buluyorsun
.
evet bende böyleyim
güzel resimler bulunca koyarım canımmmm

evet bende böyleyim
güzel resimler bulunca koyarım canımmmm

Tamam

*JUJU* kaptanCan

Zes: özlü sözlerden sorumlu başkan

Aysunay: resim işleri başkanı

Ben de cozutanlar kurulu başkan adayıyım.. oyunuzu bana kullanın, cozutmanın dibine vuralım

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…