- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.621
Gunaydinnnnnnnn herkese....
zes jujum sozler harikaaaa...
bugun okulda gun var....insallah hayirlisiyla atlatirimmmm.)))))))
Kaptanm sen yaparsin :))) ama hocada cooook istemisss
Gunaydin canimmmm
günaydınlarrr
banucum boşver hayatım şu anda ne güzel bir kızın var onu düşün lohusalık depresyonu 6 ay falan sürer canım yaa sen çıok dolaş temiz hava iyi gelir
jujum bugün akşamdan yazmadığım için menümü göremedin canım yaa hata bende aslında akşamdan yazsam iyi idi hemen yazıyorum menümü
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara 1/2 elma
öğlen
1 tabak zyağlı karışık yemek
1/2 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
ara
elmanın diğer yarısı
akşam
2 ekmek dilimi büyüklüğünde pizza ev yapımı
ara
2 kuru kayısı
kendimi çok suçlu hissettim 2 dilim pizza yiyince ama gözüm döndü miktarı sanırım çok olmadı tost ekmeği büyüklüğündeydi dilimler (biraz daha küçük olabilir)
bu arada boyun ağrım hala geçmedi boğazım şişmişti de size yazmamıştım 2 gündür antibiyotiğe başlamıştım dr a gitmeden dün bütün gece kulağım ağrısı bu öğlene kbb den randevu aldım gidecem sol kulağım duymuyo son durum bunun üstüne dün küçük oğlanın gözleri çapaklanmış akşam gözlerinin içi kıpkırmızı idi sabah gene oğluşum çapaktan gözlerini açamadı yavru sabah sabah annee açılmıyooo annee açılmıyooo diye diye bi hal oldu gözlerini temizledim ona da dr dan randevu aldım öğleden sonra giremeyebilirim
biricik doğum günün kutlu olsun
arzu sana da geçmiş olsun aksilikler üstüste gelmiş benden bu kadar
Günaydınnnnnnnnnnn, güzeller güzelimm...cicişşş anne adayımmherşey daha güzel olucak tatlım...
.
inşallah hayırlı haberlere gelecensin canım.. gönlünü ferah tut ve rabbine sığın
sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..
yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
yaa bilmiyorum ilaçlar neden etki etmedi bana ama çok kötü durumdayım ama kaptanım kendimi şöyle kandırıyom 2 dilim ekmek yerine 2 dilim pizza hazır pizza dilimi gibi görünmesin lütfen
bizi aklına getir ve ağzına attığın lokmanın kalorisini düşün canın çekmez ozaman
yapmaya yaparımda istemiyorum... kendimle uğraşamıyorum birde başkaları ile uğraşamam ...
evet şahnur o pizzalar akşam akşam hiççç olmamış .. kendini nasıl cizalandıracaksın bakalım bugün ???
bu arada geçmiş olsun neden etki etmedi ki ilaçlar sana
cornellanın sayfasına girince kk en son giriş saatleri görülüyo giriyo ama yazamıyo sanırım :26:yada kardeşi falan giriyo hesabından..cornella inşallah iyisindir canım kendinden haberdar et bizi:26:
evet bencede kandırmayalım kendimizi.... sporsuz bir hayatın var şuanda onun için yediklerin daha önemli şahnur sende biliyorsun...yaa bilmiyorum ilaçlar neden etki etmedi bana ama çok kötü durumdayım ama kaptanım kendimi şöyle kandırıyom 2 dilim ekmek yerine 2 dilim pizza hazır pizza dilimi gibi görünmesin lütfenondan başka da bişey yemedim öğlende hafifti diyerek seni kandırmaya çalışayım ama olmadı biliyom sanırım bi daha bu uzunca bi süre olmayacak en azından 70 kg ya inene kadar spor yapabilecek durumum olsa yapacağım da hem boynum hem kulağım kötü durumda ayakta bile duramıyorum ama bugün öğle ve akşam yemekleri ile dengeleyeceğim
aysunay cım hayırlısı ile gider gelirsin inş canım benim güzel haberlerini de alırız en kısa sürede
hımmm vardır bir sebebi belki kendisi belki kardeşi girdi bilinmezcornellanın sayfasına girince kk en son giriş saatleri görülüyo giriyo ama yazamıyo sanırım :26:yada kardeşi falan giriyo hesabından..cornella inşallah iyisindir canım kendinden haberdar et bizi:26:
elbet merakta bırakmazdı bişeyler yazardıGiriş tarihi 14-09-2010
Son Aktivite Bugün 00:35
böyleymiş...:26::26::26::26::26::26::26:
evet bencede kandırmayalım kendimizi.... Sporsuz bir hayatın var şuanda onun için yediklerin daha önemli şahnur sende biliyorsun...
Hımmm vardır bir sebebi belki kendisi belki kardeşi girdi bilinmez
elbet merakta bırakmazdı bişeyler yazardı
kuzum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç.... ???zesim güzel sözlerin için tşklr
şahnurcum saol cnm sana ve oğluna çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuş inşallah
alevcim dualarımız seninle cnm ALLAH yardımcın olsun melekleri hep yanında olsun
herkese GÜNAYDINNNNNNNNN
kuzum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç.... ???
jujum bu hafta eeşim evdeydi genelde dışardaydık o yüzden ara ara girebildim
hahahahahha aynı benarkadaş bir insanın ayağı hiç mi ısınmaz :44::44:
aysunayımmm, senide resimci başı seçelim...süper resimler buluyorsun
.
zesim güzel sözlerin için tşklr
şahnurcum saol cnm sana ve oğluna çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuş inşallah
alevcim dualarımız seninle cnm ALLAH yardımcın olsun melekleri hep yanında olsun
herkese GÜNAYDINNNNNNNNN
evet bende böyleyim
güzel resimler bulunca koyarım canımmmm
vayyy seni bizden koparan kişi eş olunca söyleyecek söz yok.. ama diyete dikkat etmeye devam ...jujum bu hafta eeşim evdeydi genelde dışardaydık o yüzden ara ara girebildim
hayırdır ne kutlaması ????Ohooooo ne kutlamalr yapıldı jujummmm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?