Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kzlar mrb benm pc bozuldu o yüzden giremiyorum.Bu msjı kardesım aracılıgıyla yazıyorum.Ins en kısa surede sorun cozulur aranza donerm.

juju ben sana msj attm özelden gormednmııı

kzlar mrb benm pc bozuldu o yüzden giremiyorum.bu msjı kardesım aracılıgıyla yazıyorum.ıns en kısa surede sorun cozulur aranza donerm.
len ne ara attın ben niye görmedim du bi bakim geliyom

Evet kontrol ettim mesaj yok güzelim olsa farkederdim .... neyse sorun değil.. kilo bildirimini nasıl yapacaksın sen biz bekleriz seni sorun olmaz da cuma günü erken çıkacağım ....

Son düzenleme:

Canım msjı kardesıme soluyorum o atıyor. Ben cuma günü bildirim yapacagım sen bana telefon numaranı msj atabılırmsn. netten yapamazsam sana msj atarım.

vayyy seni bizden koparan kişi eş olunca söyleyecek söz yok.. Ama diyete dikkat etmeye devam ...

Hayırdır ne kutlaması ????

doğum gününü kutladılar biriciğin Tabi yanlış hatırlamıyorsam :44::44:

Cornimmmmmmm, hoş geldin kuzum....diyetine dikkatttt..sakın fre vermeeee

.

canım msjı kardesıme soluyorum o atıyor. Ben cuma günü bildirim yapacagım sen bana telefon numaranı msj atabılırmsn. Netten yapamazsam sana msj atarım.
attım canım numaramı ...
doğum gününü kutladılar biriciğin Tabi yanlış hatırlamıyorsam :44::44:

Cornimmmmmmm, hoş geldin kuzum....diyetine dikkatttt..sakın fre vermeeee

.
hadiya kaçmış gözümden sabah bi ara farkettim ama unutmuşum demekki

sanada bu yakışır gamzem moralini yüksek tut ve sahnelere artık bomba menülerle dön( sağlıklı az kalorili besleyici)

yaşa juju

bence fazla diğil sadece spor yapabilseydin kendini daha iyi hissederdin... oğlun için çoook geçmiş olsun...Acil şifalar...

sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..

yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
dualarımız seninşe aysunaycım Allah yardımcın olsun

Kzlar mrb benm pc bozuldu o yüzden giremiyorum.Bu msjı kardesım aracılıgıyla yazıyorum.Ins en kısa surede sorun cozulur aranza donerm.
aaaaaaaaa hoş geldin cornella valla senin ve diğer gelemeyen arkadaşların avatarını görmeyi özlemişiz gelin artık sağlıkla...

mazi çok kalabalık değil çabuk gelirsin sende
benim kız uyandı beni,m geçmiş yarıda kaldı şimdi tamamladım ve geldim

Zesimmmmmmmmmmmm kadının dibisin beeeeeeeeeeeeee

aleyküm selam canım, hoşgeldinn

aynennn

.
sağ ol gamzem sağol... sen erkencisin... erken kalkan erken yol alır benim uykularım çok bozuldu gece 8-10 kere kalkıyorum kızım sağolsun teyzesi sabah 6 dan sonrada uyku faslı başlıyor

Teyzesiii yer onu yerrrrrrrrrrrrrr

.

hoooopp nolüüüüü burada... dedikodular ne? zes ne yazmış da gamze motive olmuş bana da deyin....

oooooooooooooo çentik hanımlarda burdaymış dırımdırımdırmdırımmmmmmmmm hoş geldin çentikoviç gece nöbetlerde çok fire vermeye başladın ama neyse olsun sen dersine çalışta 7 nisandan sonra artık
nassın
iyi misin

hoş geldin

ben diğil Mevlana demiş ben yazmışım onu diyo gamzem

ne demiş rahmetli mevlana hazretleri

nolsun bacım ya.. sizleri çok özledim. ev kalabalık gelen giden oluyor. ders çalışamıyorum hiiç motive kalmadı.. bugün kan aldırdım yarın sonuçlar çıkacakmış. ona göre bakayım diyet rejime engel bir ey varmıymış. kendime spor düzeni ayarlıyorum. öyle takılıyorum.

çok çok dertleşesim var.. içimde yığınla şey biriktirdim. sen böyle hadis yazınca da kendimi sorguladım gene.. onlar nerede biz neredeyiz.. nelerle uğraıyoruz. ahh zes zes...

var ya iyi ki bi geldim bakınayım dedim. dağılın hemen.. yarım saat ara verdim onda da konuşacak bir kalmadı..

Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostlarım nasılsınız..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…