- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.641
juju ben sana msj attm özelden gormednmııı
len ne ara attın ben niye görmedim du bi bakim geliyomkzlar mrb benm pc bozuldu o yüzden giremiyorum.bu msjı kardesım aracılıgıyla yazıyorum.ıns en kısa surede sorun cozulur aranza donerm.
len ne ara attın ben niye görmedim du bi bakim geliyom
Evet kontrol ettim mesaj yok güzelim olsa farkederdim .... neyse sorun değil.. kilo bildirimini nasıl yapacaksın sen biz bekleriz seni sorun olmaz da cuma günü erken çıkacağım ....
vayyy seni bizden koparan kişi eş olunca söyleyecek söz yok.. Ama diyete dikkat etmeye devam ...
Hayırdır ne kutlaması ????
attım canım numaramı ...canım msjı kardesıme soluyorum o atıyor. Ben cuma günü bildirim yapacagım sen bana telefon numaranı msj atabılırmsn. Netten yapamazsam sana msj atarım.
hadiya kaçmış gözümden sabah bi ara farkettim ama unutmuşum demekkidoğum gününü kutladılar biriciğinTabi yanlış hatırlamıyorsam :44::44:
Cornimmmmmmm, hoş geldin kuzum....diyetine dikkatttt..sakın fre vermeeee
.
mazi çok kalabalık değil çabuk gelirsin sendeherkese selamlar hanımlar... Ben bi geçmişe göz gezdireyim geliyorum
"Az ye, az söyle, az incit"
MEVLANA
herkese selamlar hanımlar... ben bi geçmişe göz gezdireyim geliyorum
mazi çok kalabalık değil çabuk gelirsin sende
Offfffff zesimmmm, bütün yazdıklarını hayranlıkla ve gülümseyerek okudum..Ne güzelsin yaaaa, inan kaybettiğim tüm motivasyonumu geri kazandım...oysa ben 1 gün yediğimde hafta sonuna kadar yer, pazartesi başlardım :26::26::26: şimdi yine doldum moralle..iyiki yazmışsın bitanemm sanırım ben gazı alamadım kaç gündür, ondan böyle oldum..söylemesi ayıp..gazla çalışıyorum
Günaydınnnnnnnnnnn, güzeller güzelimm...cicişşş anne adayımmherşey daha güzel olucak tatlım...
Bu arada Şahnurummmmmmmmmmm, gece seni rüyamda gördümmmgeldiğinde anlatırımm
.
aynen bende öyle düşündüm.... hatta şeytan diyo koydur oraya bi plazma, ebru şallının bölümlerini yükle videoya in aşağı çağır kadınları ahanda plates ekipmanı olan gelsin hep birlikte yapalım de.... valla yakında onu yaptırcaklar bana....
bence fazla diğil sadece spor yapabilseydin kendini daha iyi hissederdin... oğlun için çoook geçmiş olsun...Acil şifalar...günaydınlarrr
banucum boşver hayatım şu anda ne güzel bir kızın var onu düşün lohusalık depresyonu 6 ay falan sürer canım yaa sen çıok dolaş temiz hava iyi gelir
jujum bugün akşamdan yazmadığım için menümü göremedin canım yaa hata bende aslında akşamdan yazsam iyi idi hemen yazıyorum menümü
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara 1/2 elma
öğlen
1 tabak zyağlı karışık yemek
1/2 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
ara
elmanın diğer yarısı
akşam
2 ekmek dilimi büyüklüğünde pizza ev yapımı
ara
2 kuru kayısı
kendimi çok suçlu hissettim 2 dilim pizza yiyince ama gözüm döndü miktarı sanırım çok olmadı tost ekmeği büyüklüğündeydi dilimler (biraz daha küçük olabilir)
bu arada boyun ağrım hala geçmedi boğazım şişmişti de size yazmamıştım 2 gündür antibiyotiğe başlamıştım dr a gitmeden dün bütün gece kulağım ağrısı bu öğlene kbb den randevu aldım gidecem sol kulağım duymuyo son durum bunun üstüne dün küçük oğlanın gözleri çapaklanmış akşam gözlerinin içi kıpkırmızı idi sabah gene oğluşum çapaktan gözlerini açamadı yavru sabah sabah annee açılmıyooo annee açılmıyooo diye diye bi hal oldu gözlerini temizledim ona da dr dan randevu aldım öğleden sonra giremeyebilirim
biricik doğum günün kutlu olsun
arzu sana da geçmiş olsun aksilikler üstüste gelmiş benden bu kadar
dualarımız seninşe aysunaycım Allah yardımcın olsun
sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..
yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
zesim güzel sözlerin için tşklr
şahnurcum saol cnm sana ve oğluna çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuş inşallah
alevcim dualarımız seninle cnm ALLAH yardımcın olsun melekleri hep yanında olsun
herkese GÜNAYDINNNNNNNNN
aaaaaaaaa hoş geldin cornella valla senin ve diğer gelemeyen arkadaşların avatarını görmeyi özlemişiz gelin artık sağlıkla...Kzlar mrb benm pc bozuldu o yüzden giremiyorum.Bu msjı kardesım aracılıgıyla yazıyorum.Ins en kısa surede sorun cozulur aranza donerm.
benim kız uyandı beni,m geçmiş yarıda kaldı şimdi tamamladım ve geldimmazi çok kalabalık değil çabuk gelirsin sende
sağ ol gamzem sağol... sen erkencisin... erken kalkan erken yol alır benim uykularım çok bozuldu gece 8-10 kere kalkıyorum kızım sağolsun teyzesi sabah 6 dan sonrada uyku faslı başlıyor
Zesimmmmmmmmmmmm kadının dibisin beeeeeeeeeeeeee
aleyküm selam canım, hoşgeldinn
aynennn
.
sanada bu yakışır gamzem moralini yüksek tut ve sahnelere artık bomba menülerle dön( sağlıklı az kalorili besleyici )
yaşa juju
bence fazla diğil sadece spor yapabilseydin kendini daha iyi hissederdin... oğlun için çoook geçmiş olsun...Acil şifalar...
dualarımız seninşe aysunaycım Allah yardımcın olsun
aaaaaaaaa hoş geldin cornella valla senin ve diğer gelemeyen arkadaşların avatarını görmeyi özlemişiz gelin artık sağlıkla...
benim kız uyandı beni,m geçmiş yarıda kaldı şimdi tamamladım ve geldim
sağ ol gamzem sağol... sen erkencisin... erken kalkan erken yol alır benim uykularım çok bozuldu gece 8-10 kere kalkıyorum kızım sağolsun teyzesi sabah 6 dan sonrada uyku faslı başlıyor
ben diğil Mevlana demiş ben yazmışım onu diyo gamzemhoooopp nolüüüüü burada... dedikodular ne? zes ne yazmış da gamze motive olmuş bana da deyin....
kaçakkkkkkkkkkkkkkhoooopp nolüüüüü burada... dedikodular ne? zes ne yazmış da gamze motive olmuş bana da deyin....
ben diğil Mevlana demiş ben yazmışım onu diyo gamzem
ne demiş rahmetli mevlana hazretleri
nolsun bacım ya.. sizleri çok özledim. ev kalabalık gelen giden oluyor. ders çalışamıyorum hiiç motive kalmadı.. bugün kan aldırdım yarın sonuçlar çıkacakmış. ona göre bakayım diyet rejime engel bir ey varmıymış. kendime spor düzeni ayarlıyorum. öyle takılıyorum.
çok çok dertleşesim var.. içimde yığınla şey biriktirdim. sen böyle hadis yazınca da kendimi sorguladım gene.. onlar nerede biz neredeyiz.. nelerle uğraıyoruz. ahh zes zes...
sağolun canlarım yaaaya bu diyet ne menen bişey insana rahat yemek yedirmiyo ya
vicdan yaptırıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?