Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalin sen bir annesin öncelikle çocuklaerına karşı sorumlulukların var inşalllah tedavi süreci güzel geçerve tez zamanda sağlığına kavuşur ve çok mutlu olursunuz kendine iibak sakın üzülme su akar yuvasını bulur allah yardımcın olsun dualarımızdasın/color]

dalincim güzel annecik Allah şifa versin bebeğine yardım etsin size en doğru kararı vermissin bebeğinin ihtiyacı var cnm sana

bugün spor yapamamıştım 30 dk koştumda geldim çok huzurluyum şu an
en gzl menü büşranın nasıl dayanıyo bu kız derste çalşıo anlamadm bnm midemde fil var sanıırm
rabiş ananas bitti heralde hurmaya geri dönmüşsün
jujuu senın menu gene yok

alam yaaaaaaaaaaaaa ne farkediyon kızım üşeniyom yazmaya alalalalaaaaaaaaa:78:

sabah
3 bardak su
pilates
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar ama kalın dilim

öğlen
kavurma
pilav
salata
ayran

akşam
tavuk sote
yoğurt
1 dilim ekmek

pilates

su tamamdır...

karar verdim yarın tartılmıcam ... korkuyorum -300 azalır diye bu sabah tartıldığım kilo ile giriş yapıcam cumaya :18:

farkederm kıızm bnde spor yapmaya usenıorm bnm yerıme bırı spor yapsa akşama kdr menu yazmaya razıyım
juju sen sporu sevıyosun maşallah vakıtte ayırıyosun üşenmiyosun plateslern yerıne bnce kosu yuruyus yap sen dıyodunya 75e gelym yedıklermı azaltcam fln sporuda oyle yap once yagları yak snra sıkılaşma hareketlerı yap yok plateste yapcm dıosan yuruysu kosuyu ıhmal etme bnce

esoş aynen ananas bıttı kotu gunler ıcın hurma ayırmıstım ondan yedım bugun saka bı yana ananas ve hurma ınanılmaz tok tutuyo benı yarın yıne alcam ananasss

bari hafif bir tatlı olsun ödül ....

Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım

bugün tatlı kaçamağımı yaptımmmm

canım üf yaaaaaaaaaaaa yine kafam karıştıı...eski kreş arkadaşıyla konuştum o zamanlar kızımın en iyi arkadaşıydı kızları.onlar koleje vermiş. 10 binliracık servis yemek etüt yüzme müzik kursu yok içinde... seneye 2 dile geçiyorlarmışşş.. yok anam yok ben o kadar para verememm. yok çünki. heralde devlette karar kılcaz.

canım kaşar yerine normal peynir daha az kalorili ve ara yapmıyosunnn

çentikçim geçen gün sorduydun yazamadın sanırım benim bebeğim yok tüp bebek denedik olmadı hayırlısıyla olur inşalllah tek isteğim bu yüce rabbbimden hayırlısıyla
ukyom inşallah hayırlısıyla tüm evlat isteyenlere rabbim evlat nasip eder.
sabah simit yenmiş afiyet olsun

canımmm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Sabah: tost yedim domatesli yagsiz ve cay

Ara: kahve

Oglen: karniyarik firinda yapilmis cacik

Aksam: ton balikli salata

2 litre su

büşram menün her zamanki gibi azcukkk
wawwwwww gamzem harikasınn

bana gelince

sabah standart tembel kahvaltısı sütlü kornfleks

ara: 4 sarma

öğle: 1 kepçe şehriye çorbası+ 10 tane patates kızartması :18::18::18:

ara:1 elma+ yarım puaça
ara: 3 parça bitter çikolata

akşam: krep domates

su tamam. sizin spor yapasınız geliyo mu yoksa benmi ağır kalıyorum. bir kaçgündür uyku yorgunluk çok hissediyorum

doğru söze ne denir valla haklısın
bugün tatlı kaçamağımı yaptımmmm
neye dayanarak kaçamak yaptığını sorayım sana ... yarın tartı günü farkındasın dimi

esoş aynen ananas bıttı kotu gunler ıcın hurma ayırmıstım ondan yedım bugun saka bı yana ananas ve hurma ınanılmaz tok tutuyo benı yarın yıne alcam ananasss

iyi yapıosun cnm afyet olsun hurmada cok faydalı ananasta kılo verdırıomus

birsencim ben ara yapmıorm cnm pek zaten kahvaltmı 11e dgru yapyrm oğunler kayıo hep bide benim peynır yogurt yumurtaya karsı bazen tıksntm gelyo yıyemıorm hep degıl donem donem su an haslama yumurta ve beyaz peynıre karsı var o yuzden kaşarla ıdare edıorm gecen ayda kaşara vardı bole hayvansal seylere krsı oluo bazen balık ve tavugada olyo:26::26:
bnmde hıc spor yapasm gelmıo sabah ertelıorm oglene oglen akşama artık akşam sıkısınca yapıorm zorla ama gzm saatte hep

kızlar ben maç izlemeye kacıorm yarn grskkk

ortalama bir kibrit kutusu peynir ne kadar kalori içerir? Bu sorunun cevabı hangi peynir olduğuna göre değişiyor.

BRİE: 96 kalori, CAMEMBERT: 89 kalori, PARMESAN : 136 kalori, SÜZME PEYNİR : 29 kalori, KAŞAR PEYNİRİ : 124 kalori, MOZARELLA : 90 kalori, RİCOTTA : 56 kalori, KEÇİ PEYNİRİ : 59 kalori, BEYAZ PEYNİR : 75 kalori içeriyor.

kaşara

canım bende üşeniyomm. 40 dakka koş yürü sonra duş sonra saç faslı gözümde büyüyooooooo

doğru söze ne denir valla haklısın

neye dayanarak kaçamak yaptığını sorayım sana ... yarın tartı günü farkındasın dimi

kaptanım gerçekten kendimle savaş veriyorummm.. arkadaşa kahveye gittim okuldan sonra ooo kahvenin yanına lokum-irmik helvası ve çukulata çıkardı... ısrar cabası bende en masum olan bitterden acuk yedimm

kaptanım cristian bitti mi???

Son düzenleme:
calısıyorum, okuyamadım..

sabah:
sebzelı omlet
tulum peynırı
2zeytın
1 dılım tahıllı

aksam:
1 kase mercımek corba
salata
1 kase yogurt

su tmm..
spor 30dk

günaydın kızlarrrr...

geçen hafta 63.9

bu hafta 63.8

yüzdem.0.15

hiç dikkat edemedim kilo alımışımdır diordum ama almamaışım sevindim..
k.validem gitti bundan böyle son hız devam

kızlar günaydın daha nbtbitmedi evwe gidince yazarım kilomu bayyyyyyyyyyy

öyle her gün yediğim bişey değil birsencim ayda yılda bir :)

iyi bari bitterden acucuk makul ama abartmayın ....

cristians bitti toplamda 3 kitabı 1 haftada okudum ama pişman oldum keşke sindire sindire okusaymışım cris siz dünya aman ne renksiz oldu şimdi :)

ahhhhhhhh ahhhhhh crissss ne çektin beeeeeeeeee

5.Takım 303. Etap
*JUJU* ( 85,00 / 84,70 / 0,30 / % 0,35 )
aysunayy ( 63,90 / 63,80 / 0,10 / % 0,16 )
biricikoglumertug ( 73,60 /
ZES ( 77,90 /
garfield06 ( 65,50 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 65,20 /
ukyo ( 69,30 /
Gamze_M ( 65,20 /
busramnmn ( 61,50 /
chentiq ( 59,70 /
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 73,70 /
Sevda_M ( 73,60 /

Son düzenleme:
günaydın kızlar ...dün çok belim ağrıdığı için nete hiç oturamadım oyüzden şimdi menümü yazayım sonra kilomu sölim allahım birde biz yarıştaydık..yarışta olmasaydım nolcaktı acaba..

sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates ,salatalık,1 tane sivri biber
1 k.k peynir,3 tane zeytin ,1 t.k pekmez

ara :1 tane muz

öğle:2 ince dilim kurutulmuş kepek ekmeği
1 t.k acılı ezme,1 haşlanmış yumurta,söğüş sebze
(eşim kahvaltı tarzı istediği için yemek yapmamıştım)

ara:1 tane nescafe

akşam:1 kase çorba ,yeşil soğanla yumurta salatası ama yumurtalarına hiç dokunmadım sadece soğanlarından yedim (az yağlı)
1 bardak ayran

saat 9 gibi de bir fincan nescafe

spor:yok belim hala ağrıyor ve dün regl olmam gerekiyordu hala olamadım..
su:1.5 litre

.

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aysunay senin adına çok sevindim

kaptanım inanmıyorum yaa bende aynı şeyi düşünmüştümm.. o yüzden seriyi 2 kere okudum.. :)))

geçen hafta64.5 bu hafta 64.1 giden 400 gr. hesaplamayı unuttummm.

sevda
neden kilonu söylemeden gittin ... ????

birsen
iki kere okumaya fırsatım oldumu ki kitabı bitirir bitirmez sırada bekleyen okuyuculara dağıttım herkes dört gözle kendi sırasını bekliyo çevremde.... elden ele dolaşır bana geri gelirse kelime kelime tekrar okurum gibi geliyor banada.... filmi nasıl çekerler bilmiyorum ama kitaptaki tadı alamam gibime geliyor

kaptanım gitmedim de yüzdesini hesaplamaya uğraşıyorum ama yapamadım alınan kilonun yüzdesi nasıl hesap edliyor ki ?

geçen hafta ki kilom:73.6

bu hafta ise 74.4

yüzdesi doğru hesapladıysam: % -1.0 sanırım böyle

yani aldığım 1 kilonun 200 gr ı gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…