- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.541
bugün spor yapamamıştım 30 dk koştumda geldim çok huzurluyum şu an
en gzl menü büşranın nasıl dayanıyo bu kız derste çalşıo anlamadm bnm midemde fil var sanıırm
rabiş ananas bitti heralde hurmaya geri dönmüşsün
jujuu senın menu gene yok
farkederm kıızm bnde spor yapmaya usenıorm bnm yerıme bırı spor yapsa akşama kdr menu yazmaya razıyımalam yaaaaaaaaaaaaa ne farkediyon kızım üşeniyom yazmaya alalalalaaaaaaaaa:78:
sabah
3 bardak su
pilates
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar ama kalın dilim
öğlen
kavurma
pilav
salata
ayran
akşam
tavuk sote
yoğurt
1 dilim ekmek
pilates
su tamamdır...
karar verdim yarın tartılmıcam ... korkuyorum -300 azalır diye bu sabah tartıldığım kilo ile giriş yapıcam cumaya :18:
bugün spor yapamamıştım 30 dk koştumda geldim çok huzurluyum şu an
en gzl menü büşranın nasıl dayanıyo bu kız derste çalşıo anlamadm bnm midemde fil var sanıırm
rabiş ananas bitti heralde hurmaya geri dönmüşsün
jujuu senın menu gene yok
bari hafif bir tatlı olsun ödül ....
Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım
canım üf yaaaaaaaaaaaa yine kafam karıştıı...eski kreş arkadaşıyla konuştum o zamanlar kızımın en iyi arkadaşıydı kızları.onlar koleje vermiş. 10 binliracık servis yemek etüt yüzme müzik kursu yok içinde... seneye 2 dile geçiyorlarmışşş.. yok anam yok ben o kadar para verememm. yok çünki. heralde devlette karar kılcaz.evet yarın akkoyun karakoyun belli olacak bakalım
bu arada dalinin tatilden sonra fazla mesaj yazmamasından ben kendi kendime acaba mı demiştim ama izin dönüşü diye çok düşünmemiştim aramızda en azimlimiz oydu gerçi yaptığı diyeti çok tasvip etmesekde verdiği cezalar neyim benim hoşuma gidiyordu inşallah geri döner peki jujum izinli olarak mı kalacak yoksa takımdan mı ayrılacak?
inş rabişim emeklerimiz boşa çıkmayacak
birsen cin okulda netleşmen iyi olmuş devlet okulu mu özel mi?
bu arada sen zaten ödül veriyon arada kendine :26::26: bence 500 gr çıksa da verme ödül vereceksen kıyafet al kendine tatlı yiyerek bozmaa
akşam çıkış saatimiz gelmiş ben şimdiden bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
10 kuru üzüm
1küçük elma (ceviz kadar)
öğle
2 dilim ekmek arası balık (dün akşamdan kalan)
1 ayran
ara
1/2 normal elma
akşam
1 kase çorba
1tabak ıspanak yoğurt
su tamamdır
spor tamamdır 45 dk tempolu parkurda yürüyüş
büyük bir heyecanla yarını bekliyorum bakalım ne çıkacakkkkk
canım kaşar yerine normal peynir daha az kalorili ve ara yapmıyosunnnyarn ak koyun kara koyun belli oluomus ben kara koyunum 500den fazla veryim butun foruma ben eşeğim yazcm
dalinın umarım onemli ve halledilemıcek bı sorunu yoktur
şahnurcum menünü begendim öğle yemeklerni hep evdenmı getiriyosun
menüm
sabah
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
öğle
1 kaşık muzlu puding
5 6 çatal tavuk döner
akşam
1 havuç
1 kase yoğurt
su tamam
spor henuz yapmadm koşu yapmayı planlıorm 30 dk kdr
bugun az yedm aslında akşama baska planım vardı yarn tartı gunu oldgunu hatrlaynca az yemek ıstedm cnku 100 200 giderse hadi gtmeyı gectm bide alırsam motıvasynum ucup gtcek biraz aldatma yaptm yanı
sabah 7
1 simit
öğlen saat 12
1 kase ezogelin çorbası
2 çatal patlıcan yemeğinin etleri
ara öğün saat 3
1 elma
akşam saat 6
5 zeytin
1 dilim kaşar
yarım kase ezogelin çorbası
su içiyorum
spor
nbtçiyim /color]
ukyom inşallah hayırlısıyla tüm evlat isteyenlere rabbim evlat nasip eder.çentikçim geçen gün sorduydun yazamadın sanırım benim bebeğim yok tüp bebek denedik olmadı hayırlısıyla olur inşalllah tek isteğim bu yüce rabbbimden hayırlısıyla
selam canolar.ozeldekı msjları cvplıcam ama sımdık deıl
kızlar sımdıye kadar 1 kaç kısı dısında kımseye soz etmedım bnm ıkızlerımden erkek olan yawrum bedensel engellı erken doguma baglı oksıjensız kaldı ve beyın felcı gecırdı.tek bır terapı programı varken sımdı 3 ecıkacak buda demek oluyorkı bol kosturmaca bol aksıyon bugun ogleden berı bu gorusmelerdeydım
uzay terapısı refleksolojı botoks ve fızık tedavı ordan oraya koscaz durcaz anlıcanız.en azından su onumuzdekı 1 kaç ay tum ılgımı ogluma aktarmam lazım ılgılenmem lazım 10 seans surecek hepsı yanı 2 bucuk ay yapar.ben sımdı lıste kalayım desem paylasım yapamam gun gelır kılo bıldırımı yapamam takıma karsı sorumluluk duygum var o yuzden ayrılmayı en dogru karar olarak gordum.juju 6 ay benı ızınlı gosterecek ben o sure ıcınde gerı donucem ıns.ama su 10 ar seanslar suresınce oglumla ıkı kat ılgılenmeyım..annelık boyle bısey ıste.anne olanalr benı anlar zaten.
arada sırada vakıt bulduklca gelıp halınızı hatrınızı soracam elbet.yarında gene bu saatlere kadar evde yokum allah kolaylık versın bana dua edın kızlar bnm ıcın.hepınızı sevıyorum.
bu gece sonnnnnn bıraz sonraaaaaaa bu kapıdan sonkez cıkıp yıne kendımı vuracagım yollaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kım bılır kaç kere ıslanacak yuzummmmmmm....
alın sıze bı veda busesı
yedıkelrınıze dıkkat edın ona gore yoldurmayın kendınızı abur cubur yaglı seyler yemeyın.donersem eger hepınızı kılo vermıs bulayım.bnm halım nolur bılemem bu kosturmacada dıyetıme nekadar ozen gosterırım bılemıyorum.ama su ongorusmeler vs bıtse bıraz tempom azalacak.
Sabah: tost yedim domatesli yagsiz ve cay
Ara: kahve
Oglen: karniyarik firinda yapilmis cacik
Aksam: ton balikli salata
2 litre su
wawwwwww gamzem harikasınnMenüm
Sabah
2 yumurtanın beyazı
1 yeşil zeytin
Ara - yok
Öğle
1 porsiyon kapuska ( diyete uygun yapıldı )
1 küçük kepek ekmeği
3-4 adet acı biber (minik)
Ara: minik ay şeklinde tuzlu kurabiye (1 adet)
Akşam
1 porsiyon kapuska
1 dilim ekmek
1 salatalık
Ara - yok (tartı öncesi hazırlığı)
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik
.
menümm
sabah
1 dilim ekmek uzeri nutella
ara
2 hurma
oglen
1 dilim ekmek uzerı labne
ara
5 fındık
aksam
yarım kase corba
1 tabak sulu kofte
yogurt
su:2 lt tamamdır yatana kadar daha ıcerm
spor:50 mekık yarım saat dans 50 ıp atlama
farkederm kıızm bnde spor yapmaya usenıorm bnm yerıme bırı spor yapsa akşama kdr menu yazmaya razıyım
juju sen sporu sevıyosun maşallah vakıtte ayırıyosun üşenmiyosun plateslern yerıne bnce kosu yuruyus yap sen dıyodunya 75e gelym yedıklermı azaltcam fln sporuda oyle yap once yagları yak snra sıkılaşma hareketlerı yap yok plateste yapcm dıosan yuruysu kosuyu ıhmal etme bnce
neye dayanarak kaçamak yaptığını sorayım sana ... yarın tartı günü farkındasın dimibugün tatlı kaçamağımı yaptımmmm
esoş aynen ananas bıttı kotu gunler ıcın hurma ayırmıstım ondan yedım bugunsaka bı yana ananas ve hurma ınanılmaz tok tutuyo benı yarın yıne alcam ananasss
alam yaaaaaaaaaaaaa ne farkediyon kızım üşeniyom yazmaya alalalalaaaaaaaaa:78:
sabah
3 bardak su
pilates
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar ama kalın dilim
öğlen
kavurma
pilav
salata
ayran
akşam
tavuk sote
yoğurt
1 dilim ekmek
pilates
su tamamdır...
karar verdim yarın tartılmıcam ... korkuyorum -300 azalır diye bu sabah tartıldığım kilo ile giriş yapıcam cumaya :18:
canım bende üşeniyomm. 40 dakka koş yürü sonra duş sonra saç faslı gözümde büyüyooooooofarkederm kıızm bnde spor yapmaya usenıorm bnm yerıme bırı spor yapsa akşama kdr menu yazmaya razıyım
juju sen sporu sevıyosun maşallah vakıtte ayırıyosun üşenmiyosun plateslern yerıne bnce kosu yuruyus yap sen dıyodunya 75e gelym yedıklermı azaltcam fln sporuda oyle yap once yagları yak snra sıkılaşma hareketlerı yap yok plateste yapcm dıosan yuruysu kosuyu ıhmal etme bnce
doğru söze ne denir valla haklısın
neye dayanarak kaçamak yaptığını sorayım sana ... yarın tartı günü farkındasın dimi
ortalama bir kibrit kutusu peynir ne kadar kalori içerir? Bu sorunun cevabı hangi peynir olduğuna göre değişiyor.
BRİE: 96 kalori, CAMEMBERT: 89 kalori, PARMESAN : 136 kalori, SÜZME PEYNİR : 29 kalori, KAŞAR PEYNİRİ : 124 kalori, MOZARELLA : 90 kalori, RİCOTTA : 56 kalori, KEÇİ PEYNİRİ : 59 kalori, BEYAZ PEYNİR : 75 kalori içeriyor.
kaşara
canım bende üşeniyomm. 40 dakka koş yürü sonra duş sonra saç faslı gözümde büyüyooooooo
iyi bari bitterden acucuk makul ama abartmayın ....kaptanım gerçekten kendimle savaş veriyorummm.. arkadaşa kahveye gittim okuldan sonra ooo kahvenin yanına lokum-irmik helvası ve çukulata çıkardı... ısrar cabası bende en masum olan bitterden acuk yedimm
kaptanım cristian bitti mi???
öyle her gün yediğim bişey değil birsencim ayda yılda bir :)
iyi bari bitterden acucuk makul ama abartmayın ....
cristians bitti toplamda 3 kitabı 1 haftada okudum ama pişman oldum keşke sindire sindire okusaymışım cris siz dünya aman ne renksiz oldu şimdi :)
ahhhhhhhh ahhhhhh crissss ne çektin beeeeeeeeee
[/B][/FONT]
sevda
neden kilonu söylemeden gittin ... ????
birsen
iki kere okumaya fırsatım oldumu ki kitabı bitirir bitirmez sırada bekleyen okuyuculara dağıttım herkes dört gözle kendi sırasını bekliyo çevremde....elden ele dolaşır bana geri gelirse kelime kelime tekrar okurum gibi geliyor banada.... filmi nasıl çekerler bilmiyorum ama kitaptaki tadı alamam gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?