- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.501
5.Takım 303. Etap
*JUJU* ( 85,00
aysunayy ( 63,90
biricikoglumertug ( 73,60
ZES ( 77,90
garfield06 ( 65,50
birsen-deniz ( 64,50
cornella ( 65,20
ukyo ( 69,30
Gamze_M ( 65,20
busramnmn ( 61,50
chentiq ( 59,70
rabyas ( 79,00
toplight ( 73,70
Sevda_M ( 73,60
5.Takım 303. Etap
*JUJU* ( 85,00
aysunayy ( 63,90
biricikoglumertug ( 73,60
ZES ( 77,90
garfield06 ( 65,50
birsen-deniz ( 64,50
cornella ( 65,20
ukyo ( 69,30
Gamze_M ( 65,20
busramnmn ( 61,50
chentiq ( 59,70
rabyas ( 79,00
toplight ( 73,70
Sevda_M ( 73,60
anamm liste çıktı meydane yiğitler birbirnden bilmemne böyle bi laf mı vardı nee heyecan yaptım şimdi yarın ne çıkcak diye yaaaa
biricik, sevda ve ben onlardan 100 gr fazlayım bakalım bu hafta sonuç ne olacak o ikisini ekarte edersemSırada ukyo var
Bende amma attım dimi biricik ve sevdayı geçtim yeni hedefim hasreti geçmek
yarn cumamı hiççç frkında değilim o zaman bu akşam az yıorz
ben yarını unuttururmuyum sizeoy oy oy yarın buyuk gun heyecan doruktaaaaaaa
ben yarını unuttururmuyum size
Yarın dökülecek bakalım ak koyun kara koyun kim olacak
kızlar bu arada dalin aramızdan ayrılma kararı aldı özel nedenlerden ötürü....
dalin neden ayrılıyor niçin ayrılıyor bilmiyorum ama ben buna gerçekten üzüldüm... İnşallah kararı kati değildir ve aramıza döner...ben yarını unuttururmuyum size
eveett yaaa ben yarından ümitliyim bu hafta sporu ihmal etmedim azda olsa yaptım bişiler yarınnn lütfen yüzümü güldür kilomu düşürrrrr
aaa neden ayrılıyoki jujumm???:26::26:
[h=1]homend 3901 gramatıc baskül aynen bu canım benimkisi ben çok memnunum yerini tam bulduysan eğer kıpırdatmıcan onu anladım... Elimde 6 kiloluk deterjan paketiyle evin her yerini taradım farklı değerler verdi en bi yerde 6 kilo dedi 7-8 kere koydum baktıkm değer değişmiyo tamam dedim burası sağlam [/h]
eşim özel sektörde 2,500-2,900 arası aylık ortalaması benimkisi 2,250 ama ben veremiyorum maselef gönül isterdi ama bir yıl sıksamda sonraki yıllara çıkamam
öğretmenler %10 indirim var . ama şimdi bi okulda netleştim gibi inşallah hayırlısı olur..canım öğretmenler özel okullarda indirim var eğer düşünüyorsanız ama merkezde iyi bi devlet okulu yokmudur? oraDA OKUSUN EĞİTİMCİ OLAN SİZLERSİNİZ AMA BENİM DÜŞüncem param olsa bile ilkokulda devlet okuluna gitmesi
yaa harflerin yarısı küçük yarısı büyük olmuş neysee ya da seninkisi ilköğretimse seninle beraber gelsin gitsin ya da eşinle beraber öyle zor mu olur?
eveett yaaa ben yarından ümitliyim bu hafta sporu ihmal etmedim azda olsa yaptım bişiler yarınnn lütfen yüzümü güldür kilomu düşürrrrr
bari hafif bir tatlı olsun ödül ....öğretmenler %10 indirim var . Ama şimdi bi okulda netleştim gibi inşallah hayırlısı olur..
Bende umutluyum. 500 gram vevirsem ödülümü belirledimmm..(tatlıııııııııııııııııııııı)
dalinimmm gitmeeeeeeeeeeeee
evet yarın akkoyun karakoyun belli olacak bakalımben yarını unuttururmuyum size
inş rabişim emeklerimiz boşa çıkmayacakeveett yaaa ben yarından ümitliyim bu hafta sporu ihmal etmedim azda olsa yaptım bişiler yarınnn lütfen yüzümü güldür kilomu düşürrrrr
öğretmenler %10 indirim var . ama şimdi bi okulda netleştim gibi inşallah hayırlısı olur..
bende umutluyum. 500 gram vevirsem ödülümü belirledimmm..(tatlıııııııııııııııııııııı)
dalinimmm gitmeeeeeeeeeeeee
bari hafif bir tatlı olsun ödül ....
Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;
Kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. Kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.
Erkeklerde ise durum biraz daha farklı
Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar.
anamm liste çıktı meydane yiğitler birbirnden bilmemne böyle bi laf mı vardı nee heyecan yaptım şimdi yarın ne çıkcak diye yaaaa
biricik, sevda ve ben onlardan 100 gr fazlayım bakalım bu hafta sonuç ne olacak o ikisini ekarte edersemsırada ukyo var
bende amma attım dimi biricik ve sevdayı geçtim yeni hedefim hasreti geçmek
oy oy oy yarın buyuk gun heyecan doruktaaaaaaa
dalin neden ayrılıyor niçin ayrılıyor bilmiyorum ama ben buna gerçekten üzüldüm... İnşallah kararı kati değildir ve aramıza döner...
bari hafif bir tatlı olsun ödül ....
Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım
evet yarın akkoyun karakoyun belli olacak bakalım
bu arada dalinin tatilden sonra fazla mesaj yazmamasından ben kendi kendime acaba mı demiştim ama izin dönüşü diye çok düşünmemiştim aramızda en azimlimiz oydu gerçi yaptığı diyeti çok tasvip etmesekde verdiği cezalar neyim benim hoşuma gidiyordu inşallah geri döner peki jujum izinli olarak mı kalacak yoksa takımdan mı ayrılacak?
Inş rabişim emeklerimiz boşa çıkmayacak
birsen cin okulda netleşmen iyi olmuş devlet okulu mu özel mi?
Bu arada sen zaten ödül veriyon arada kendine :26::26: Bence 500 gr çıksa da verme ödül vereceksen kıyafet al kendine tatlı yiyerek bozmaa
anlaşılan jujum sen dalinin sebebine hak vermişsin
doğru olan neyse inşallah öyle olur hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun dalin için
seni seviyoruz dalin biz burdayız ne zaman istersenn
Seni tutuyorum
bildiğim kadarı ile geri dönmek üzere ayrıldı demekle izinli demek aynı şey... 6 ay süre ile izne ayrılabiliyor bir yarışmacı o süreyi aştığında diskalifiye ediliyor
dur bidaha bakayım emin olayım o halde
evet şahnur 14 kişi olacağız artık....teşekkür ederim gamze cim görecez bakalım
onu bilmiyorum da takım sayımız azalacak mı? 14 e mi düşeceğiz onu merak ettim
hoş geldin... evet 5. takım kapatılmıştı tozlu raflardan yeniden gün yüzüne çıkardık inş hedeflerimize ulaşarak da terkedeceğiz burayı...merhalar 5. Takım benim eski takımım görünce takımıma bir selam vermeden geçemedim sizler tanımazsınız beni eskilerdenim hep beraber dagılmıştık tekrar 5. Takım olmuş ne güzel ben bu takım da 8 kilo ya veda etmiştim hepinize başarılar diliyorum umarım bizim yapamadığımızı yapar hedefiniz ile ayrılırsınız buradan
evet şahnur 14 kişi olacağız artık....
hoş geldin... evet 5. takım kapatılmıştı tozlu raflardan yeniden gün yüzüne çıkardık inş hedeflerimize ulaşarak da terkedeceğiz burayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?