Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım 303. Etap
*JUJU* ( 85,00
aysunayy ( 63,90
biricikoglumertug ( 73,60
ZES ( 77,90
garfield06 ( 65,50
birsen-deniz ( 64,50
cornella ( 65,20
ukyo ( 69,30
Gamze_M ( 65,20
busramnmn ( 61,50
chentiq ( 59,70
rabyas ( 79,00
toplight ( 73,70
Sevda_M ( 73,60

Son düzenleme:

anamm liste çıktı meydane yiğitler birbirnden bilmemne böyle bi laf mı vardı nee heyecan yaptım şimdi yarın ne çıkcak diye yaaaa
biricik, sevda ve ben onlardan 100 gr fazlayım bakalım bu hafta sonuç ne olacak o ikisini ekarte edersem sırada ukyo var
bende amma attım dimi biricik ve sevdayı geçtim yeni hedefim hasreti geçmek

yarn cumamı hiççç frkında değilim o zaman bu akşam az yıorz

yarn cumamı hiççç frkında değilim o zaman bu akşam az yıorz

oy oy oy yarın buyuk gun heyecan doruktaaaaaaa
ben yarını unuttururmuyum size

Yarın dökülecek bakalım ak koyun kara koyun kim olacak

kızlar bu arada dalin aramızdan ayrılma kararı aldı özel nedenlerden ötürü....

eveett yaaa ben yarından ümitliyim bu hafta sporu ihmal etmedim azda olsa yaptım bişiler yarınnn lütfen yüzümü güldür kilomu düşürrrrr

aaa neden ayrılıyoki jujumm???:26::26:

dalin neden ayrılıyor niçin ayrılıyor bilmiyorum ama ben buna gerçekten üzüldüm... İnşallah kararı kati değildir ve aramıza döner...

eveett yaaa ben yarından ümitliyim bu hafta sporu ihmal etmedim azda olsa yaptım bişiler yarınnn lütfen yüzümü güldür kilomu düşürrrrr

kendine göre nedenleri var elbette özelden konuştuk ve bir süre uzak kalması mantıklı onun açısından ...

öğretmenler %10 indirim var . ama şimdi bi okulda netleştim gibi inşallah hayırlısı olur..

bende umutluyum. 500 gram vevirsem ödülümü belirledimmm..(tatlıııııııııııııııııııııı)

dalinimmm gitmeeeeeeeeeeeee

bari hafif bir tatlı olsun ödül ....

Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım

evet yarın akkoyun karakoyun belli olacak bakalım
bu arada dalinin tatilden sonra fazla mesaj yazmamasından ben kendi kendime acaba mı demiştim ama izin dönüşü diye çok düşünmemiştim aramızda en azimlimiz oydu gerçi yaptığı diyeti çok tasvip etmesekde verdiği cezalar neyim benim hoşuma gidiyordu inşallah geri döner peki jujum izinli olarak mı kalacak yoksa takımdan mı ayrılacak?

inş rabişim emeklerimiz boşa çıkmayacak

birsen cin okulda netleşmen iyi olmuş devlet okulu mu özel mi?
bu arada sen zaten ödül veriyon arada kendine :26::26: bence 500 gr çıksa da verme ödül vereceksen kıyafet al kendine tatlı yiyerek bozmaa

Dalinin üzeri gitmeyin kızlar geçerli bir neden ve ısrar edilecek bir konu değil.. Işler rayına girerse elbette aramıza döner ama bir süre uzak kalması lazım

anlaşılan jujum sen dalinin sebebine hak vermişsin
doğru olan neyse inşallah öyle olur hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun dalin için
seni seviyoruz dalin biz burdayız ne zaman istersenn

Offfff kahretsin hepimiz çekiciyiz yahu

Seni tutuyorum

oy oy oy yarın buyuk gun heyecan doruktaaaaaaa

aynennn geberiyorum rabişimmmmmmmmmm

:26::26::26::26::26::26: Hakkında hayırlısı olsun dalinciğimin..inşaallah doğru bir karar almıştır..:26::26:

dalin neden ayrılıyor niçin ayrılıyor bilmiyorum ama ben buna gerçekten üzüldüm... İnşallah kararı kati değildir ve aramıza döner...

:44::44::44::44::44::26::26::26::26::26:

ayyyyy hafif olsun ama tatlı olsunnnnnnnnnnnnn

anlaşılan jujum sen dalinin sebebine hak vermişsin
doğru olan neyse inşallah öyle olur hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun dalin için
seni seviyoruz dalin biz burdayız ne zaman istersenn

bildiğim kadarı ile geri dönmek üzere ayrıldı demekle izinli demek aynı şey... 6 ay süre ile izne ayrılabiliyor bir yarışmacı o süreyi aştığında diskalifiye ediliyor

dur bidaha bakayım emin olayım o halde

teşekkür ederim gamze cim görecez bakalım

onu bilmiyorum da takım sayımız azalacak mı? 14 e mi düşeceğiz onu merak ettim

akşam çıkış saatimiz gelmiş ben şimdiden bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
10 kuru üzüm
1küçük elma (ceviz kadar)
öğle
2 dilim ekmek arası balık (dün akşamdan kalan)
1 ayran
ara
1/2 normal elma
akşam
1 kase çorba
1tabak ıspanak yoğurt

su tamamdır
spor tamamdır 45 dk tempolu parkurda yürüyüş
büyük bir heyecanla yarını bekliyorum bakalım ne çıkacakkkkk

yarn ak koyun kara koyun belli oluomus ben kara koyunum 500den fazla veryim butun foruma ben eşeğim yazcm
dalinın umarım onemli ve halledilemıcek bı sorunu yoktur
şahnurcum menünü begendim öğle yemeklerni hep evdenmı getiriyosun

menüm

sabah
2 dilim ekmekten kaşarlı tost

öğle
1 kaşık muzlu puding
5 6 çatal tavuk döner

akşam
1 havuç
1 kase yoğurt

su tamam
spor henuz yapmadm koşu yapmayı planlıorm 30 dk kdr

bugun az yedm aslında akşama baska planım vardı yarn tartı gunu oldgunu hatrlaynca az yemek ıstedm cnku 100 200 giderse hadi gtmeyı gectm bide alırsam motıvasynum ucup gtcek biraz aldatma yaptm yanı

merhalar 5. Takım benim eski takımım görünce takımıma bir selam vermeden geçemedim sizler tanımazsınız beni eskilerdenim hep beraber dagılmıştık tekrar 5. Takım olmuş ne güzel ben bu takım da 8 kilo ya veda etmiştim hepinize başarılar diliyorum umarım bizim yapamadığımızı yapar hedefiniz ile ayrılırsınız buradan

Son düzenleme:
teşekkür ederim gamze cim görecez bakalım

onu bilmiyorum da takım sayımız azalacak mı? 14 e mi düşeceğiz onu merak ettim
evet şahnur 14 kişi olacağız artık....
hoş geldin... evet 5. takım kapatılmıştı tozlu raflardan yeniden gün yüzüne çıkardık inş hedeflerimize ulaşarak da terkedeceğiz burayı...

evet şahnur 14 kişi olacağız artık....

hoş geldin... evet 5. takım kapatılmıştı tozlu raflardan yeniden gün yüzüne çıkardık inş hedeflerimize ulaşarak da terkedeceğiz burayı...

ne kadar güzel 5. takımı dolu dolu nefes alır şekilde görmek çok güzel başarılar diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…