Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler...

merak ettim hedefe ulaşamadan ayrılmak zorunda kalmışsınız sanıyorum.. ayrıldıktan sonra istediğiniz kiloya inebildiniz mi?

şöyle anlatayım biliyorsun ki mimik ses olmadığı için yanlış anlaşılmalar oluyor kırılmalar falan bizi bitirende oydu hedefe ulaştımmı daha değil 83 ile başladım buraya 75 ile de ayrıldım açıkçası ayrıldığıma çok üzüldüm keske oraya yazılmasaydı kendi isteği ile ayrıldı diye ama çok geç olmuştu zamanla da diger arkadaşlarda ayrıldı şuan 73 kilo yum hedefim 60 umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırız

kim ayrıldı da 14 olduk ya:44:

evet malesef mimikler çok önemli... biz elimizden geldiğince bu sıkıntıları yaşamamaya çalışıyoruz ne kadar tartışırsak tartışalım sonrasında takıma yamsıtmadan normale dönebiliyoruz... farklı düşünce ve görüşlere sahip olabiliriz bu bir arada bulunmamıza engel olmamalı diye düşünüyoruz ve şuana kadar da iyi gittik...

şayet desteğe motivasyona ihtiyaç duyarsan istediğin zaman gelebilirsin

teşekkürler seve seve uğrarım kaptan ve yardımcısı kim bilmiyorum daha öncesinde kaptanlık da yardıma ihtiyaç olduğunda seve seve ederim hoşcakalınnn

sabah 7
1 simit

öğlen saat 12

1 kase ezogelin çorbası
2 çatal patlıcan yemeğinin etleri

ara öğün saat 3

1 elma

akşam saat 6

5 zeytin
1 dilim kaşar
yarım kase ezogelin çorbası

su içiyorum

spor

nbtçiyim /color]

kızlar sımdı gırdım eve gelecem ve acıklamamı yapacam bekleyım benı anacımm.ama juju dogru soluyor lıstelerde olmayacagım ama vakıt bulduklca ugrayacagım sızlere.sadece adım lıstelerde olmıcak eve sımdı gırdım ve evde yemek telası var onu halledıp gelıcem bugunluk pestıl modundayım

çentikçim geçen gün sorduydun yazamadın sanırım benim bebeğim yok tüp bebek denedik olmadı hayırlısıyla olur inşalllah tek isteğim bu yüce rabbbimden hayırlısıyla

kim ayrıldı da 14 olduk ya:44:
canım dalin ayrıldı ... inşallah bir süre sonra döner ama ara ara uğrayacak.
teşekkürler seve seve uğrarım kaptan ve yardımcısı kim bilmiyorum daha öncesinde kaptanlık da yardıma ihtiyaç olduğunda seve seve ederim hoşcakalınnn
kaptan benim.. ikici takım kaptanlığı tecrübem ...:) yardımcı yok şuanda .. senin deneyimin varsa sevinirim sıkıştığım durumlarda desteğini alırım

elbette güzeel bir açıklaması vardır seninn için ama gel git tamammı özlettme kendini

selam canolar.ozeldekı msjları cvplıcam ama sımdık deıl

kızlar sımdıye kadar 1 kaç kısı dısında kımseye soz etmedım bnm ıkızlerımden erkek olan yawrum bedensel engellı erken doguma baglı oksıjensız kaldı ve beyın felcı gecırdı.tek bır terapı programı varken sımdı 3 ecıkacak buda demek oluyorkı bol kosturmaca bol aksıyon bugun ogleden berı bu gorusmelerdeydım

uzay terapısı refleksolojı botoks ve fızık tedavı ordan oraya koscaz durcaz anlıcanız.en azından su onumuzdekı 1 kaç ay tum ılgımı ogluma aktarmam lazım ılgılenmem lazım 10 seans surecek hepsı yanı 2 bucuk ay yapar.ben sımdı lıste kalayım desem paylasım yapamam gun gelır kılo bıldırımı yapamam takıma karsı sorumluluk duygum var o yuzden ayrılmayı en dogru karar olarak gordum.juju 6 ay benı ızınlı gosterecek ben o sure ıcınde gerı donucem ıns.ama su 10 ar seanslar suresınce oglumla ıkı kat ılgılenmeyım..annelık boyle bısey ıste.anne olanalr benı anlar zaten.

arada sırada vakıt bulduklca gelıp halınızı hatrınızı soracam elbet.yarında gene bu saatlere kadar evde yokum allah kolaylık versın bana dua edın kızlar bnm ıcın.hepınızı sevıyorum.

bu gece sonnnnnn bıraz sonraaaaaaa bu kapıdan sonkez cıkıp yıne kendımı vuracagım yollaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kım bılır kaç kere ıslanacak yuzummmmmmm....

alın sıze bı veda busesı

yedıkelrınıze dıkkat edın ona gore yoldurmayın kendınızı abur cubur yaglı seyler yemeyın.donersem eger hepınızı kılo vermıs bulayım.bnm halım nolur bılemem bu kosturmacada dıyetıme nekadar ozen gosterırım bılemıyorum.ama su ongorusmeler vs bıtse bıraz tempom azalacak.

juju 10 dakıkam dolmdıgı ıcın yazamadım buraya yazayım tamam yarında bıldırım yaparım ama oglene kadar yapamazsam bıdaha yapamam demektır.sabah yapmaya calısıcam.olmadı msj atarım.son bıldırımım olur zaten.

Bilemedim şimdi sadece şunu biliyorum...seni çok seviyorum dalinciğim :26: rabbim gönlünde ne dileğin, isteğin ve duan varsa yerine getirsin inşaallah..

Menüm

Sabah
2 yumurtanın beyazı
1 yeşil zeytin

Ara - yok

Öğle
1 porsiyon kapuska ( diyete uygun yapıldı )
1 küçük kepek ekmeği
3-4 adet acı biber (minik)

Ara: minik ay şeklinde tuzlu kurabiye (1 adet)

Akşam
1 porsiyon kapuska
1 dilim ekmek
1 salatalık

Ara - yok (tartı öncesi hazırlığı)

Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik

.

püsküüt le konuşmam yukarıdaki gibi dalin şimdi sen karar ver hangi şekilde ayrılmak istiyorsun??

daliiinnnnnn Allah yar ve yardımcın olsun canımm tez vakıtte guzel sonuclar alsın melegın ınsallah... arada ugra....

menümm

sabah
1 dilim ekmek uzeri nutella

ara
2 hurma

oglen
1 dilim ekmek uzerı labne

ara
5 fındık

aksam
yarım kase corba
1 tabak sulu kofte
yogurt

su:2 lt tamamdır yatana kadar daha ıcerm
spor:50 mekık yarım saat dans 50 ıp atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…