- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.681
hosbuldum gamzemmm ıyım canım sen nasılsınnnnn??
Canımm iyiyimmm, ortalığı boş buldum birazcık..bunu fırsat bilip ders çalışıyorumsenin sınav hazırlıkları nasıl gidiyor?
.
iyi yapmısın canımmm kolay gelsınn.. hangı sınav hazırlıgı gamzemmm
herkese günaydın kızlar biz akam evde değildikhastaneden rkadaşın kardeşi vefat etmişti ona başsağlığına gittik sonraa başka arkadaşa oturmaya gittik şimdide kahvaltıyı bitirdil evi topladım odaya girdimki eşim tekrar uyuuş uykucu sizler nasılsınız
kızlar bugün akşama misafirim var sabahtan beri evi temizledim kıymalı pide ve haşhaşlı tatlı yaptım bide geçen misafirimden kalan kuru pastalarım vardı derin dondurucuda onu indirdim... birazdan meyva felan almaya çıkacağım ordan forum a gidip 2 tane pantolon alaıcam malesef istemesemde almak zorundayım üstüme bişi olmuyo ve yaz geldi mersine.... giremedim bu saate kadar ve bu satten sonrada giremem yarın görüşürüz...
bir gün olmak kaydı ile özgürsünüz.... ama sadece bugün ona göre
geçen hafta ben kitaba daldım siz kim bilir nerelere daldınız.... bu hafta kitap ta yok ahhhhhh cris ahhhhhh ne çektin beeeeeeeee... boşluktayım valla bana yeni crisler azım
hayırdır ne günlüğüm kim nerede nasıl
bana niye demiyonuz ya günlük mü var neredeymişşş
38 lik kotumu giydiiiiiiim 6 seneden sonra aaaaaaaaaaaaaaa
yaaaaa kızımm bakkkk gitttt....ne hava atıyorsunnnnn belamısın senn şşşşşşşşş
kaptanım kolay gelsinnnkızlar bugün akşama misafirim var sabahtan beri evi temizledim kıymalı pide ve haşhaşlı tatlı yaptım bide geçen misafirimden kalan kuru pastalarım vardı derin dondurucuda onu indirdim... birazdan meyva felan almaya çıkacağım ordan forum a gidip 2 tane pantolon alaıcam malesef istemesemde almak zorundayım üstüme bişi olmuyo ve yaz geldi mersine.... giremedim bu saate kadar ve bu satten sonrada giremem yarın görüşürüz...
Menüm
Sabah: 1,5 k.k peynir, 1 zeytin, 1 salatalık, yarım domates..50 kuruş boyutunda sucuk
Ara: 90 kalorilik form pirinç patlağı..
Öğle: ızgara sebze (2 biber, 2 domates, 1 patlıcan) üzerine 4 kaşık yoğurt, 1 küçük dilim k.ekmeği
Ara: 10 fındık
Akşam: 2 parça tavuk (ızgara) 1 dilim ekmek, 3 zeytin..
Ara: inşaallah Şeytana uymam
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 1 saat hızlı ev işi..
.
Allah rahmet eylesin, arkadaşın kardeşi demişsin..genç olsa gerek canım :26: ölüm sebebi nedir ki :26::26:
Vala ben uykucu değilim, işimin başındayım ve saat 7:40 tan beri ayaktayımpardon oturuyorum
.
sınava girecek olanlar Kur’an’ı Kerim’den İnşirah suresini okusun… Bir manevi duadır… “Elem neşrah” diye başlar. Bu sureyi sınava girmeden önce okuyunuz. Buna ek olarak Duhan suresini okuyarak kişinin başarılı olması için temennide bulunulabilir…hiç okuyamadım. menülerim aklımda merak etmeyin...
yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr
hep bildiklerimden sorsunlar
hiç okuyamadım. menülerim aklımda merak etmeyin...
yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr
hep bildiklerimden sorsunlar
teşekkür ederim gamzecim kardeşinde kas erimesi varı en son solunum kaslarını tutyor sonrada götürüyor 24 yaşındaydı şimdi eve geldim dışarıdaydık kimsecikler yokmuş
sınava girecek olanlar Kuranı Kerimden İnşirah suresini okusun Bir manevi duadır Elem neşrah diye başlar. Bu sureyi sınava girmeden önce okuyunuz. Buna ek olarak Duhan suresini okuyarak kişinin başarılı olması için temennide bulunulabilir
Öğrenciler de imtihana girmeden önce veyahud imtihanın başlangıcında şu duayı okuyabilirler
*Allahumme eseluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-sebi ve Rabb-el-Arş-il-azîm.
*Ve eseluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-sebi ve Rabb- el-Arş-il-Kerîm.
*Ve eseluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-sebi veleradîn-es-sebi ve mâ fîhinne.
*inneke alâ kulli şeyin kadîr. Rabb-işrah lî sadrî ve yessir lî emrî vahlul ukdeten min lisânî yefkahû kavlî.
Anlamı:
*Allahım! Senden başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Senden isterim. Ey yedi göklerin Rabbi ve büyük Arşın Rabbi. Senden başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Senden isterim.
*Ey yedi göklerin Rabbi ve kerîm olan Arşın Rabbi. Senden başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Senden isterim.
*Ey yedi kat göklerin Rabbi yedi kat yerlerle bunlarda bulunanların Rabbi. Sen her şeye Kâdirsin.
*Ey Rabbim! Göğsüme genişlik ver. İşimi kolayla. Dilimden düğümü çöz. ( Tâ ki) Sözümü iyiden iyiye anlasınlar.
menüm:
sabah:
yarım tabak sarımsak yoğurtlu az zeytin yağlı makarna( valla makarnayı yemek için sabahı bekledim)
öğlen:
yarım kase tarhana çorbası
yarın porsiyon patlıcan salatası
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam:
1 dilim ekmek biraz penir
ara:
1 dilim ekmek
küçük bir kerevizden yaptığım sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
su tamam
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?