Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın kızlar biz akam evde değildikhastaneden rkadaşın kardeşi vefat etmişti ona başsağlığına gittik sonraa başka arkadaşa oturmaya gittik şimdide kahvaltıyı bitirdil evi topladım odaya girdimki eşim tekrar uyuuş uykucu sizler nasılsınız

Allah rahmet eylesin, arkadaşın kardeşi demişsin..genç olsa gerek canım :26: ölüm sebebi nedir ki :26::26:

Vala ben uykucu değilim, işimin başındayım ve saat 7:40 tan beri ayaktayım pardon oturuyorum

.

38 lik kotumu giydiiiiiiim 6 seneden sonra aaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaa kızımm bakkkk gitttt.... ne hava atıyorsunnnnn belamısın senn şşşşşşşşş

kızlar bugün akşama misafirim var sabahtan beri evi temizledim kıymalı pide ve haşhaşlı tatlı yaptım bide geçen misafirimden kalan kuru pastalarım vardı derin dondurucuda onu indirdim... birazdan meyva felan almaya çıkacağım ordan forum a gidip 2 tane pantolon alaıcam malesef istemesemde almak zorundayım üstüme bişi olmuyo ve yaz geldi mersine.... giremedim bu saate kadar ve bu satten sonrada giremem yarın görüşürüz...

ohhhhh mis gibi olmuştur jujumm, ellerine sağlık olsunn...

.

Menüm

Sabah: 1,5 k.k peynir, 1 zeytin, 1 salatalık, yarım domates..50 kuruş boyutunda sucuk

Ara: 90 kalorilik form pirinç patlağı..

Öğle: ızgara sebze (2 biber, 2 domates, 1 patlıcan) üzerine 4 kaşık yoğurt, 1 küçük dilim k.ekmeği

Ara: 10 fındık

Akşam: 2 parça tavuk (ızgara) 1 dilim ekmek, 3 zeytin..

Ara: inşaallah Şeytana uymam

Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 1 saat hızlı ev işi..

.

cris cris jujum belli bi süre bende kitağ okuyamadım ama o boşluk yeni kitaba başlayınca geçiyorr.yoksa sürekli düşünüyosun en azından bende öyle oldu

38 lik kotumu giydiiiiiiim 6 seneden sonra aaaaaaaaaaaaaaa
darısı başımızaaaa.

yaaaaa kızımm bakkkk gitttt.... ne hava atıyorsunnnnn belamısın senn şşşşşşşşş

kaptanım kolay gelsinnn

sakınnnnnnnnnnnn ne güzel menün varrr..unutma sadece istek yedikten sonra pişmanlıkkk..tecrübeyle sabittt

sabahtan beri pazara git evi temizle yemek pişirr yorgunluktan ölüyorummmmm

hiç okuyamadım. menülerim aklımda merak etmeyin...

yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr

hep bildiklerimden sorsunlar

teşekkür ederim gamzecim kardeşinde kas erimesi varı en son solunum kaslarını tutyor sonrada götürüyor 24 yaşındaydı şimdi eve geldim dışarıdaydık kimsecikler yokmuş

yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr

sınava girecek olanlar Kur’an’ı Kerim’den İnşirah suresini okusun… Bir manevi duadır… “Elem neşrah” diye başlar. Bu sureyi sınava girmeden önce okuyunuz. Buna ek olarak Duhan suresini okuyarak kişinin başarılı olması için temennide bulunulabilir…

Öğrenciler de imtihana girmeden önce veyahud imtihanın başlangıcında şu duayı okuyabilirler…

*Allahumme es’eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb’i ve Rabb-el-Arş-il-azîm.
*Ve es’eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb’i ve Rabb- el-Arş-il-Kerîm.
*Ve es’eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb’i vel’eradîn-es-seb’i ve mâ fîhinne.
*inneke alâ kulli şey’in kadîr. Rabb-işrah lî sadrî ve yessir lî emrî vahlul ukdeten min lisânî yefkahû kavlî.

Anlamı:

*Allahım! Sen’den başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Sen’den isterim. Ey yedi göklerin Rabb’i ve büyük Arş’ın Rabb’i. “Senden başka hiçbir ilah yoktur.” Arabî nazmının sırlarıyla Sen’den isterim.

*Ey yedi göklerin Rabb’i ve kerîm olan Arş’ın Rabb’i. ” Sen’den başka hiçbir ilah yoktur.” Arabî nazmının sırlarıyla Sen’den isterim.

*Ey yedi kat göklerin Rabb’i yedi kat yerlerle bunlarda bulunanların Rabb’i. Sen her şeye Kâdir’sin.

*Ey Rabb’im! Göğsüme genişlik ver. İşimi kolayla. Dilimden düğümü çöz. ( Tâ ki) Sözümü iyiden iyiye anlasınlar.

menüm:
sabah:
yarım tabak sarımsak yoğurtlu az zeytin yağlı makarna( valla makarnayı yemek için sabahı bekledim)
öğlen:
yarım kase tarhana çorbası
yarın porsiyon patlıcan salatası
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam:
1 dilim ekmek biraz penir
ara:
1 dilim ekmek
küçük bir kerevizden yaptığım sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
su tamam
spor yok

Canım şu an sınava girmemişsin daha, yetiştim bende dua etmeye...İnşaallah sular seller gibi geçersin sınavını, Rabbim huzur, sabır ve zihin açıklığı versin..heyecan bapmaaa olur muuuuuuuu fillerin en tatlısına sahip gzüel insan

teşekkür ederim gamzecim kardeşinde kas erimesi varı en son solunum kaslarını tutyor sonrada götürüyor 24 yaşındaydı şimdi eve geldim dışarıdaydık kimsecikler yokmuş

Rabbim sabır versin, günahlarına kefaret olur nşaallah çektikleri...

Bunu bir kenara not alıyorumm

helal olsun arkadaşım, başarı senin 2. adın artık beklemeyi bilen, diyeti en iyi bilir bence...Neler yemek için günlerce bekledik, ne çektik beeeee

Herkese günaydın olsun, iyi pazarlar...Bu hafta giden kilom beni iyi motive ettii...Bu gün ödül öğünüm var, kahvaltı..Eşimle beraber sınırsız, özgürce kahvaltı etmek istiyorum..Diğer yandanda kaçamak yapacak cıss bir gıda yok galiba ödülüm köy ekmeği olucak açıkçası insan çok fazla yiyemiyor da, şişiyor göbiş hemen

Sizlere bir şey daha söylemek istiyorum.. şimdi ben 60 kiloda mezun olucam yaa, işin gerçeği ben mezun olmak istiyorum fakat buradan gitmek hiç istemiyorum...Mezun olmak istememin sebebi de şudur..O kadar kilo vermek, motive olmak isteyen varki..hiç bir yere giremeden bekliyorlar..İyi yürekli bir kaptana ve takıma düşmeleri onlara büyük şans olucaktır..Jujumuz bitane..onlara yer açmak amaçlı mezun olmayı istiyorum evet ama asıl konu şudur ben 50 li rakamları görmeyi çok istiyorummmmmm yani 59 u görmeyi ne kadar isterim bilseniz chentiqleee hiççççç alakası yokk

Ayyy çenem açıldı ayolllllll

herkeseee kocaman gunayydınnn canlarrrrrrrr

çentikçim allah zıhın acıklıgı versınnn basarılarr ınsallahh guzell sonuclarla gel hadı bakımmm

selamlarr geçmişi okuyamadım hemn menülerimi yazıp çıkacam
cuma
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 ısırık poaça
öpğlen
2kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 kaşık ıspanak
1 kase çorba
spor tamam su tamam
1 avuç kuruyemiş (ödül)
ctesi
sabah
3-4 çatal peynir eritmesi
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 tabak ton balıklı salata
ara yok akşam
çeyrek ekmek arası kokoreç 1 bira (saat 5 gibi) (ödül)
ara
8 badem
fazla oldu diye günü o şekilde kapattım

spor accık yürüyüş su feba değildi
bugün büyük oğlanın doğum günü inş fazla abartmam kendinize iyi bakın geçmişi sabah okurum artık

ben geldiiiiiiiiimmm...

dedikodulara başlayayım hemen..

sabah erkenden kalktık. benzin aldık, simit yedik. simit ve çayı pastanede yemeyi önerdi eşim ben ayak üstü yiyecektim ama kabul ettim. keşke etmeseydim sınava 10 dk geç girdim..

80 sorudan 15 soruyu hiçç okuyamadım. Gözetmen öküzün önde gideniydi. Sınav bitti dedi ve tepemde bitti. Kağıdımı çekiştiriyor işaretleme yapamazsınız diye. En önde oturuyordum. Ben de geç girdiğimi önce diğerlerininkini toplayıp sonra bana gelmesini söyledim. Hala ısrarla kağıdı çekştiriyor sınav bitti, bakın kameralar var tutanak tutarız diye bağırıyor. Ben işaretleme yapmaya devam edince, tamam tutanaklara geçsin diye kameraya bakarak konuştu malll herif. Çok sinirlendirdi beni. Ben 60 km yol gitmişim o okula, sanki sınavdan 10 dk geç çıktım. 15 soruyu iuyduruktan işaretlemek kaç sn sürerki!!!!! aşağıya indiğimde başka sınıflarda öğrencler hala ellerinde kalem kitapçığa bakıyorlardı. Sınavım iptal olursa çok pis yıkarım ortalığı..

Gamze sen 50 yi görürsen ben de 40 ı görürüm haberin olsun

Ben sanırım kilo alacağım.. Kp çökmüşsün diyo, kv salata ile besleniyor diyo, arkadaşlar sen annesin bekar halin olamazsın diyo, kuzen çocuk mu olacaksın diyo, eşim çıtır diyor ama kendisi kilo alıp gelmiş. Bir de bugünki sinir oturup bisküviye vereceğim kendimi..

Menüler:
sabah:
sucuklu yumurta
peynir
1 dilim ekmek
akşam:
çerkez tavuğu galiba..
böyle koyu kıvamlı sıvı birşeyin içinde yüzen haşlanmış tavuklar var. içine bulgur haşlaması gibi bir şeyden kaşıkla koyup yiyorsun.
Bastaşipsi diyorlar. Kv yaptı. Bana da koca porsiyon koymuş. Yedim valla. Hemde saat 9 da.. Çok acıkmıştım.. Bugün sporla telafi edebilirsem edeceğim

Bugün:
sabah:
simit
2 üçgen peynir

ara:
3 ösym şekeri
3 kare portakallı bitter çikolata

gerisini ilave ederim.. ben geyik topiğine kaçar burada kimse yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…