Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bunu ben uyguladım 1 ay boyunca bende bi etkisi olmadı. sabahları limonlu ılık su içiyorum inş bu yarar.

Kimselerrr yokmuuuu acabaaa ayyyy bu gün çok güzel SAKARYA sıcacıkkkkkk...bahar gibisi yokkk beeeee haftaya daha bir güzel olur inşaallah -100 yettimiiiiiiiiiiiiiiiiii :44::44::44::44: hayıırrrrr yetmediiii

.

*JUJU* (84,10)hedef kilo /65,00 /19,10 kilo kaldı

ZES (77,60)hedef kilo /64,00 /13,60 kilo kaldı

rabyas (79,50)hedef kilo /68,00 /11,50 kilo kaldı

garfield06 (64,40)hedef kilo /55,00/ 9,40kilo kaldı

Sevda_M (73,50)hedef kilo /65,00 /8,50 kilo kaldı

toplight (72,20)hedef kilo /65,00 /7,20 kilo kaldı

biricikoglumertug (71,60)hedef kilo /65,00 /6,60 kilo kaldı

cornella (65,20)hedef kilo /60,00 / 5,20 kilo kaldı

birsen-deniz (64,40)hedef kilo /60,00 /4,40 kilo kaldı

aysunayy (64,00)hedef kilo /60,00 / 4,00kilo kaldı

Gamze_M (64,00)hedef kilo /60,00 /4,00 kilo kaldı

ukyo (68,70)hedef kilo /65,00 /3,70 kilo kaldı

chentiq (58,40)hedef kilo /57,00 /1,40 kilo kaldı

birbirine rakip olabilecek çiftler... bu hafta sizleri rakip yapıyorum bakalım kim kimi geçecek

1. grup
penelope1990 ( 72,00 /
toplight ( 72,20 /

2.grup
garfield06 ( 64,40 /
birsen-deniz ( 64,40 /

3.grup
Gamze_M ( 64,00 /
aysunayy ( 64,00 /

Son düzenleme:

Tamammm jujummmmmmmmmmmmmmm, ben aysunayıı havada karada yerim beeee

.

jujummmmmmmm dısarı cıkıcaktım uzerımı degısıyodum tartılayım dedım tartıldım 79.1 kg geldımm ne bu sımdı??

jujummmmmmmm dısarı cıkıcaktım uzerımı degısıyodum tartılayım dedım tartıldım 79.1 kg geldımm ne bu sımdı??

Canım şişliğin inmiştir birazcık, 3-5 gram oynamasının pek önemi yok benim için, yani o kadar oalabilir bence, ama bence

.

canım şişliğin inmiştir birazcık, 3-5 gram oynamasının pek önemi yok benim için, yani o kadar oalabilir bence, ama bence

.

gamzeye katılıyorum demekki ödem varmış sabah sende.. Sorun yok canım haftaya güzel inişler yaşarsın ama sen şimdi neden tartıldın bakim... Yasak tartılmak cumaya kadar

deminden beri nette tarif bakınıyorum pasta poğaça kurabiye vs.. Beğendiklerimi yazıyorum fırsatım olursa denicem

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederimmm.

Kaptanım benimki sürekli eğimli ve sürekli koşu ve koşu hızında yürüme yapıyorum. bu gerçekten işe yarıyor. nabzın atış sayısı konusunu bana tenis hocamız söylemişti hatta buna göre saatler var ölçen. alayım mı diye çok düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim.

LÜTFEN koşun koşun faydasını göreceksiniz.

birsen seninde hedefine çok az kaldı ... biraz gayret istiyorum biraz istikrar biraz hırs biraz ne bilim yaz geliyor bi düşün 60 kilo olarak salınmak varken neden böyle iki ileri bir geri kendini yıpratasın ki...

kesinlikle haklısın kaptanım..

canım ilaçların etkisi ödem olabilir bence sıkma canını

Son düzenleme:
birsen koşmayı bende istiyorum ama benim emektar koştuğumda inanılmaz ses çıkarıyor napim... Bende eğimde yürümeyi keşfettim işte dün... Vucudum için şaşırtmaca oldu alışık değildi ve bir süre etki edecektir bana ....

Hadi bakalım birsen alkış yapıyorsun ama haftaya kim kimi geçecek göreceğiz senin de rakibin var 3 gruptan galip çıkan kim olacak ona göre yeni eşleştirmeler yapacağım

GARFİELLDDD06 yı ben herhalukarda gecerimmm

listeler hazırlanmış benim rakip iyi de pc si de geleydi hadi banu gel bakimm hangimiz çok vercez biricik geçti gitti bu hafta beni yaa maşallah 71,6 darısı benim başıma haftaya inşallah

hiçççç belli olmaz kimin kimi geçeceği... Ben geçerim deyipde sonrasında tısssss diye sönmeyin hanımlar... Sessiz kalanlardan korkacan derler...

Gamze kesin hafta sonu kendinden geçecek

şahnur bugün ve yarın ohooooo yedik çe yiyecek diyetten şaşacak

birsen zaten bu hafta aldığı kiloyu verir ancak...

hahahahahah tozatırım mı diyorsunnn

Şahnurcuğum ben seni tutuyorum

.

:)))))) sen beni tutma bakalımm... :)))))

sessiz kalıyorummm.. ve diğer cumaya havamı basmak üzeree

Son düzenleme:
sen öyle jujum seni utandıracam ben demek sen yedikçe yiyeceğimi söylüyorsun haa bu hafta 1 kg gidecek bak haberin olsun tek korkum banu emzirdiği için onun daha çabuk kilo vereceği ama bende spora asılacam yesem de verecem o kiloları

hahahahahah tozatırım mı diyorsunnn

Şahnurcuğum ben seni tutuyorum

.

gamzecim saol şekerim seni mahcup etmeyeceğim göreceksin gerekirse şoklayıp bu hafta gene öne gececeğim

hahahahahah jujum yaaaa herşeyi bu kadar güzel bilmek zorundamısın

Aslında ben seni tutuyordum klavyem sürçmüş Evet ben seni tutuyorum

Sana güveniyorum balımmmm

Menüm

Sabah: 1 k.k peynir, 1 domates, 1 zeytin

Ara: 1 lokma çikolata (bitter) 50 kuruş büyüklüğünde

Öğle: 1 porsiyon közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan
1 dilim ekmek (kepek) 1 zeytin

Ara: Form pirinç patlağı 3 adet (60 kalori)

Akşam: 1 dilim ekmek, 1 büyük tabak sebze çorbası, yarım k.k. peynir

Ara: 2 kayısı

Su: içiyorum
Spor: 30 dk. yürüme

.

gaz 1. doz tamamdır

gaz 2. doz tamam
hahahahahah jujum yaaaa herşeyi bu kadar güzel bilmek zorundamısın

Aslında ben seni tutuyordum klavyem sürçmüş Evet ben seni tutuyorum

Sana güveniyorum balımmmm
gaz 3. doz .. fıssssssssssssssssssssssssssssss depo delik çıktı

gaz 1. doz tamamdır

gaz 2. doz tamam

gaz 3. doz .. fıssssssssssssssssssssssssssssss depo delik çıktı

hahahahahahahah ben öyleee baştan sallamammm cuma gelince kapağı yapıştırım jujumm yaaa valaa sesli gülüyorum şu annn...cumaya görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz pis taktım şimdii bu akşam spor yapmayacaktım, 1 saat yapıcam

.

gaz 3. doz 2. denemede tamamdır

sıradaki gelsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…