Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biricikkk tebrık ederım 1.8 kg super gıtmısss

teşkkürler cnm

menüm

SABAH 2 karışık tost ayran

ARA sütlü nescafe

ARA 1 dilim ayva

AKŞAM 1 kase çorba salata

SU tamam SPOR yarım saat tempolu olmak uzere 2 saat yürüyüş eve gelincede deli gibi ev işi yaptım

eşimde benimle diyete girdi ama o hemencecik veriyo kiloları oda 2 kilo verdi o yüzden kahvaltı öğünü ödüldü ama yaptığım sporla erittiğimi düşünüyorum (inşaallah)

güzel menü

Biriciğimmm bu harika menülerle sanırım 6 lı rakamları görmek hedefinnn süpersin tatlım, senii tutuyorum bennnnnnnn

meltemim çok iyi geliyorsun bana valla çok seviyorum seni....herkesi de seviyorum .....

canım sevda gecen hafta 800 gr almıştı o yüzden beğenmiyor bu kilosunu ama en azından gecen hafta aldıkları gitmiş
bakalım biricik ne yaptı bu hafta ondan atak bekliyorum

çoookkk şükürrrrrr....

biriciğim tebrik ederim beklenmedik bir atak oldu valla helal olsun sana....darısı bizim başımıza inşallah.

.

ooooo herkes gaza gelmiş valla ben yokken ....ben de 1. grupta şahnuru tutuyorum....2. grupta biricik i tutuyorum....3. grupta karar veremedim ama sanırsam gamze seni tutucammmm...laf aramızda gamzedeyim de şimdi tutmaya mecburum yukarı çıkayım aysunay seni tutarım....

.

menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
4 tane zeytin

ara:1 salatalık

öğle:2 y.k pilav,2 y.k kurufasulye
1 tane közlenmiş patlıcan,1/2 bardak ayran

ara: 2 ceviz

akşam:4 y.k pilav,1 domates ,1salatalık

ara: 1 kayısı ,1 petibör

spor:yarım saat eliptik, 4 saat çarşı da yürüyüş

.

Tamammm jujummmmmmmmmmmmmmm, ben aysunayıı havada karada yerim beeee

.

sağol bacım.

rakipmiiz gamzeeee valla doğru diyosun ben haftada 100 gr vereerk nasıl geçerm ki seni
ama hiçç belli olmaz bak kaç haftadır veremiyorum gidiverir bir anda bu hafta yyürüyüş yapacağım bolca ahanda yazıorum

sabah
1 kase sütlaç

ara
1 nescafe

öğlen
3 çatal pilav
bezelye yemeği

akşam
salatalık domates
peynir zeytin
1 dilim ekmek

su içtim

spor nbttteyim

Juju belirtmiş zaten, sessizden kork diyeee koş peşime belki yakalarsın

slmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflayayımm inşllh

Aleyküm selam canım, hoş geldinnnn

lütfen lütfennnn benide alınnn zayıflıyım bende yaaa çok fenayımm ooff

kilo bildirimi cumadan cumaya mı yapılıyo

.

sabah
1 kase sütlaç

ara
1 nescafe

öğlen
3 çatal pilav
bezelye yemeği

akşam
salatalık domates
peynir zeytin
1 dilim ekmek

su içtim

spor nbttteyim

Güzel vala sütlaç sabah yenmiş, üstelik juju öğleye kadar istediğnizi yiyin, serbestsiniz demiştii

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…