Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınlarrr..

64,10/64,40/0,30/-0,47

inşallah doğru olmuştur. 300 gr almışım.(64,400)
birsen seninde hedefine çok az kaldı ... biraz gayret istiyorum biraz istikrar biraz hırs biraz ne bilim yaz geliyor bi düşün 60 kilo olarak salınmak varken neden böyle iki ileri bir geri kendini yıpratasın ki...

sorma jujum yaaa dün akşam öyle oldu ama bu haftasonu niyetim en az kaçamak bu akşamki çiğköfte partisinden sonra yarında bi arkadaşa ev göremeye gideceğiz kız günlerdir hazırlanıyor ordan en az kaçamakla çıkabilmek
bu akşam misafir olunca sadece çiğ köfte ve 1-2 tane midye dolma yerim en fazla 1 duble rakı içerim belki o da olmaz ev sahibi olunca
keşke sahil olsa da yürüsem ama sahil yok maalesef ama mümkün olduğu kadar çok hareket edeceğim

günaydın arkadaşlarrr....çok yoğun olduğum için ancak gelebildim...ve 100 gr - ile geldim.

.

veee kilo bildirimimi yapmadan önce herkesi tebrik ediyorum..

geçen haftaki kilom: 64,10

bu hafta :64,00

giden:0,10

yüzdesi :0,15

.

hakkat kız hangi akla hizmet sahil diyosam ben...ankaraya deniz getircem...

şahnurum bu hafta pek bi parlak görünmü senin için arka arkaya ziyaretlerden sağ çıkabilecekmisin??? çok dikkat etmen gerekecek..

günaydın arkadaşlarrr....çok yoğun olduğum için ancak gelebildim...ve 100 gr - ile geldim.

.

hımmmmm -100 hiç yoktan iyidir... koydum keseye onuda bakim kaç gr satmışız bu hafta

5.Takım 304. Etap
*JUJU* ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 )
aysunayy ( 63,80 / 64 / -0,20 / %0,31 )
biricikoglumertug ( 73,40 / 71.6 / %2,45
ZES ( 77,60 /
garfield06 ( 65,10 / 64,40 / 0,70 / % 1,08 )
birsen-deniz ( 64,10 /
cornella ( 65,40 /
ukyo ( 69,10 /
Gamze_M ( 64,10 / 64,00 / 0,10 / 0,16 )
busramnmn ( 61,70 /
chentiq ( 57,90 /
rabyas ( 78,60 /
toplight ( 72,50 / 72,2 / 0,30 / %0,41 )
Sevda_M ( 74,40 / 73,50 / 0.90 / % 1,21 )
5.TAKIM ORTALAMASI

Ben çok memnunum aslında, yani büyük ihtimalle ödemim var bu - 300 bile olurdu ama buna şükür bu arada ben yaklaşık 7 yıl 64 kiloyla yaşadım, eeee o kadar uzun yılların hatırına zorluyor haspamm

Verdim gitttiiiii jujummm, helali hoş olsun

.

hımmmmmmmmmm ozaman 64 kilo senin kırılma noktan... ve kırıcaz onu...

chentiq dün akşam sisteme giriş yapmış ama yazmamış neden acaba.. inş bi sorun yoktur

kaptanımö ben daha öncesinde spor salonunda rampada yürüryenleri görmüştüm ammma velakin bu kadar kalori yaktığını bilmiyuordum evde de var bende yürürüş bandı ama benim rampası nazcık salonda 12 dereceye kadar rampası var bandın dün 20 dakika yürüdüm 6.2 de 220 kalori yaktı öğrenincwede hemne paylaştım kaptanım birde yürürüken hocamız 9 hızına çıkarrtıp 3 dakkika koşturuyor arada hareketlenin nabız hızlansın diyor amam ancak 2 3 dakika koşuyorum gerriiisi zor benden günah giiti ben size dün annlattım

benim emektarla koşamam malesef 9 hıza hiç gelmedim zaten.. koşytuğumda inanılmaz ses çıkıyo benimkinde ama rampa yürüyüş işe yaradı sanırım bu sabahki tartı sonucum onu gösteriyor.. hiç yoktan iyidir

valla jujum ne güzel olur yaaa ankaraya deniz getirsen çok memnun olurum ben şahsım adına

bu arada canım sabahleyin giyinip evden çıktım laci kot laci bluz kırmızı ayakkabı ve kırmızı yağmurluk kendimi aynada pek bi beğendimm öyle olunca bi sürü şey olsa da ben haftaya 71 leri görmeye and içtim

canım cok sıkkınn kızlar... herkese gunaydınn...

gecen hafta:78.6
bu hafta:79.5
fark:+900
yuzde:-1.14 dogrumu bılemedım kızlar bı kontrol edın

bu hafta kacamak yapmadım spor yapmaya calıstım sadece suyu ıhmal ettım bıraz nıe bole oldu yaa acayıp cokusteyım su an delı gıbı yıyesım var o kadar kısıtlıyorum kendımı ama sonuca bakın yaaa...

jujum bu arada ruyamda senı gordum.. kıtapcıya gıdıyoruz senınle beraber bırsuru kıtap alıyorsun kıtapcı kadın sureklı kıtap onerıyo sana hatta bı tanesının adı 3 günde 4 sey oluyo bende dıyorum kı meltem abla al kıtabı merak ettım valla o 4. sey neymıs dıyorum onunda alıyosun...

bende yeşil pantılın ve laci gömlek giydim tesadüfe bak... fenerbahçenin dün akşamki mutluluğuylada sarı lacivert oje sürdüm... gs liyim ama olsun yurt dışında kim temsil ederse etsin farketmez...

canım aşılama için hormon aldın sen vudunun dengesi o nedenle şaşmış olabilir sakın pes etme yoksa önüne geçemez ben gibi olursun....

bu arada rüyanda tam bi tesadüf olmuş bende dün akşam Bared to You diye bi kitaba rastladım baya ilgimi çekti onu araştırıyordum türkçeye çevriliyormuş şuanda sabırsızlıkla bekliyorum hemen alıcam... ama pazartesi verdiğim diğer kitap siparişlerim bugün gelecekti tam yerinde bi rüya olmuş...

günaydın canım.... fazla bişey deil 200 gr ....canını sıkmana gerek yok belki sabah erken tartıldıysan da şiş olabilirsin....geçen hafta ben hepten 800 gr fazla çıktım....moralini bozma sakın....
sağol canımevet gram gram da olsa bundan sonra + çıkmak istemiorum geçti canım sıkılmıyor artık
geçen hafta kilom:74.41

bu hafta kilom:73.5

giden :0.90

yüzde: 1.21

geçen hafta 69.1
bu hafta 68.7
giden 400 gr

kaptanım yüzde 68.7/0.4/ 0.57 sağlamasını yaparmısın kaptanım

merhaba hoşgeldin

oy oy maşallah

herkese günaydınlarrr..

64,10/64,40/0,30/-0,47

inşallah doğru olmuştur. 300 gr almışım.(64,400)
bende + çıktım bu hafta cnm..haftaya artık
veee kilo bildirimimi yapmadan önce herkesi tebrik ediyorum..

geçen haftaki kilom: 64,10

bu hafta :64,00

giden:0,10

yüzdesi :0,15

.

bende 64 e takıldım kaldım aşağıya inecek mi vucut bilmiorum inatlaşıyo bana..
ben diyet aparım hep 64 e takılır kalırım inmemişki daha aşağıya alışık değil

Kaptanim o zaman sen beni 2 hafta izinli yazarmsn cnku hic giremedm bu hafta aklmdasnz hep menulermi bile yazamadm dgru dzgun.yine arti cikmadgma da sasrdim acikcasi az uyku duzensz ymk fln.nyse bn su snavlari btrim problemleride halledm oyle donm buraya :)

uzuluyorum artık jujum ya caba gosterıyorum ama sonuc + ya nerdeyse 1 kıloya yakın + kac aydır ugrasıyorum vere vere 3 kılo verdım yaaa.. daha asılama yapılmadı jujum eger ılac tedavısı sonuc vermezse asılama dedı doktor ama bırsuru ılac kullanıyrum sanırım onlar dengemı bozdu dedıgın gıbı bu hafta yedıklerımı dahada azaltcam suyu artırcam baska care yok

desene malum olmus kıtap olayın bana ama sana ımrenerek bakıyorum kıtap okuma konusunda ornek sın bu konuda kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…