- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.101
birsen seninde hedefine çok az kaldı ... biraz gayret istiyorum biraz istikrar biraz hırs biraz ne bilim yaz geliyor bi düşün 60 kilo olarak salınmak varken neden böyle iki ileri bir geri kendini yıpratasın ki...herkese günaydınlarrr..
64,10/64,40/0,30/-0,47
inşallah doğru olmuştur. 300 gr almışım.(64,400)
ah şahnur ahhhhhh sadece bademle kalsaydın iyiydi ama viski 250-300 arası diye biliyorum ben... neyse haftaya bakalım ne yapacaksın hoşşş çiğ köfte partisi var bugün ve yine içiceksin sanırım bişiler onun için hafta sonunu sıfır kaçamakla geçirmen gerekecek ve fırsat bulursan sahilde yada parmta bi yerde yürü.....
bende akşam 11,30 da çokkkkk acıktım çünkü akşam yemeği olarak bir kase yoğurla bir dilim ekmek yemiştim neyse gittim 10 tane fındık yedim bende ... ama yinede tartıdaki sonuca sevindim hatta 5-6 kere tartıldım indim eşimi tarttım sonra deterjanı tarttım sonra ben çıktım yine aynı .. ohhhh dedim şükür...
hakkat kız hangi akla hizmet sahil diyosam ben...sorma jujum yaaa dün akşam öyle oldu ama bu haftasonu niyetim en az kaçamak bu akşamki çiğköfte partisinden sonra yarında bi arkadaşa ev göremeye gideceğiz kız günlerdir hazırlanıyor ordan en az kaçamakla çıkabilmek
bu akşam misafir olunca sadece çiğ köfte ve 1-2 tane midye dolma yerim en fazla 1 duble rakı içerim belki o da olmaz ev sahibi olunca
keşke sahil olsa da yürüsem ama sahil yok maalesef ama mümkün olduğu kadar çok hareket edeceğim
günaydın arkadaşlarrr....çok yoğun olduğum için ancak gelebildim...ve 100 gr - ile geldim.
.
hakkat kız hangi akla hizmet sahil diyosam ben...ankaraya deniz getircem...
şahnurum bu hafta pek bi parlak görünmü senin için arka arkaya ziyaretlerden sağ çıkabilecekmisin??? çok dikkat etmen gerekecek..
hımmmmm -100 hiç yoktan iyidir... koydum keseye onuda bakim kaç gr satmışız bu hafta
hımmmmmmmmmm ozaman 64 kilo senin kırılma noktan... ve kırıcaz onu...Ben çok memnunum aslında, yani büyük ihtimalle ödemim var bu - 300 bile olurdu ama buna şükürbu arada ben yaklaşık 7 yıl 64 kiloyla yaşadım, eeee o kadar uzun yılların hatırına zorluyor haspamm
Verdim gitttiiiii jujummm, helali hoş olsun
.
aslında o nedenle de yazmıyorum menülerimi.. çünkü dediğin gibi düzenli yiyorum eee kaçamak da yok bide kendi kendimi kontrol edemem ya neyse menümü yazmıyorum diye kaçamak var sanmayın olsa söylerim emin olun....
Bu arada koşu bandında eğimli yürümeyi neden kimse söylemedi bana???? Debelendim durdum aylarca bi işe yaramadı.. Dün bi sitede koşu bandı ve nabız la ilgili makale okudum .. Ordaki adam nabız belli bi seviyeye gelmeli yoksa kilo veremezsiniz diyordu onun içinde koşmak en akıllıca olanı diyordu.. Ama koşarken tıkananlar oluyorsa ve yürüdüklerindede istedikleri nabzı yakalayamıyorlarsa eğimli olarak yürümelerini tavsiye ediyordu ki bende denedim dün gerçektende yürüyüş yaparkenki hızımda yürüdüm ama nabzımın hızlandığını hissettim bu hafta böyle devam edecegim
kaptanımö ben daha öncesinde spor salonunda rampada yürüryenleri görmüştüm ammma velakin bu kadar kalori yaktığını bilmiyuordum evde de var bende yürürüş bandı ama benim rampası nazcık salonda 12 dereceye kadar rampası var bandın dün 20 dakika yürüdüm 6.2 de 220 kalori yaktı öğrenincwede hemne paylaştım kaptanım birde yürürüken hocamız 9 hızına çıkarrtıp 3 dakkika koşturuyor arada hareketlenin nabız hızlansın diyor amam ancak 2 3 dakika koşuyorum gerriiisi zor benden günah giiti ben size dün annlattım
hakkat kız hangi akla hizmet sahil diyosam ben...ankaraya deniz getircem...
şahnurum bu hafta pek bi parlak görünmü senin için arka arkaya ziyaretlerden sağ çıkabilecekmisin??? çok dikkat etmen gerekecek..
hımmmmm -100 hiç yoktan iyidir... koydum keseye onuda bakim kaç gr satmışız bu hafta
bende yeşil pantılın ve laci gömlek giydim tesadüfe bak... fenerbahçenin dün akşamki mutluluğuylada sarı lacivert oje sürdüm...valla jujum ne güzel olur yaaa ankaraya deniz getirsen çok memnun olurum ben şahsım adına
bu arada canım sabahleyin giyinip evden çıktım laci kot laci bluz kırmızı ayakkabı ve kırmızı yağmurluk kendimi aynada pek bi beğendimmöyle olunca bi sürü şey olsa da ben haftaya 71 leri görmeye and içtim
canım cok sıkkınn kızlar... herkese gunaydınn...
gecen hafta:78.6
bu hafta:79.5
fark:+900
yuzde:-1.14 dogrumu bılemedım kızlar bı kontrol edın
bu hafta kacamak yapmadım spor yapmaya calıstım sadece suyu ıhmal ettım bıraz nıe bole oldu yaa acayıp cokusteyım su an delı gıbı yıyesım var o kadar kısıtlıyorum kendımı ama sonuca bakın yaaa...
jujum bu arada ruyamda senı gordum.. kıtapcıya gıdıyoruz senınle beraber bırsuru kıtap alıyorsun kıtapcı kadın sureklı kıtap onerıyo sana hatta bı tanesının adı 3 günde 4 sey oluyo bende dıyorum kı meltem abla al kıtabı merak ettım valla o 4. sey neymıs dıyorum onunda alıyosun...
sağol canım
günaydın canım.... fazla bişey deil 200 gr ....canını sıkmana gerek yok belki sabah erken tartıldıysan da şiş olabilirsin....geçen hafta ben hepten 800 gr fazla çıktım....moralini bozma sakın....
geçen hafta kilom:74.41
bu hafta kilom:73.5
giden :0.90
yüzde: 1.21
evet sevda bu hafta aslında sadece 100 gr vermiş sayılırsın... geçen haftadan +800 vardı çünkü... bi yerde hata yapıyorsundur yada du bakim sen kaç kilo vermiştin ....
7,40 kilo vermişsin şimdiye kadar .. vucudun direnç gösteriyor olabilir bu en fazla 2-3 hafta sürer ki sen ilk iki haftayı atlattın... sakın pes etme bi noktada kırılacak bu diren ve eskisi gibi vermeye devam edeceksin
bu arada benim kilom..
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]*JUJU*[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl30, width: 103, align: right"]84,70[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]84,10[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]0,60[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]0,71[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
geçen hafta 69.1
bu hafta 68.7
giden 400 gr
kaptanım yüzde 68.7/0.4/ 0.57 sağlamasını yaparmısın kaptanım
merhaba hoşgeldinkızlar kac zamandır gelemedım hala bır bılgısayarım yok.esım bekle deyıp duruyor ama yettı canıma.
umarım hepınız ıyı kılolar vermıssınızdır .dun eltım bızde kaldı -ıyıkı kaldıda sıze onun cebınden yazabılıyorum-
juju ben tam 72 kıloyum.sıze katılamadım ama gun gun menu yazdım bır deftere hergun yuruyuse cıktım.ama asıl etken sanırım sana ozelden yazdıgım ılacı bırakmamla oldu.en kısa zamanda aranıza gelmem ıcın dua edın.sızı sevıyorum.
oy oy maşallahçooookkkkk mutluyum bu hafta çok iyi geldi bana
bu arada kaptanım tebrikler iyi vermişsin eksiye çevirmekle kalmamış bayada gitmiş
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
inş doğru yazmışımdır kaptanım
herkese günaydınlarrr..
64,10/64,40/0,30/-0,47
inşallah doğru olmuştur. 300 gr almışım.(64,400)
veee kilo bildirimimi yapmadan önce herkesi tebrik ediyorum..
geçen haftaki kilom: 64,10
bu hafta :64,00
giden:0,10
yüzdesi :0,15
.
canım cok sıkkınn kızlar... herkese gunaydınn...
gecen hafta:78.6
bu hafta:79.5
fark:+900
yuzde:-1.14 dogrumu bılemedım kızlar bı kontrol edın
bu hafta kacamak yapmadım spor yapmaya calıstım sadece suyu ıhmal ettım bıraz nıe bole oldu yaa acayıp cokusteyım su an delı gıbı yıyesım var o kadar kısıtlıyorum kendımı ama sonuca bakın yaaa...
jujum bu arada ruyamda senı gordum.. kıtapcıya gıdıyoruz senınle beraber bırsuru kıtap alıyorsun kıtapcı kadın sureklı kıtap onerıyo sana hatta bı tanesının adı 3 günde 4 sey oluyo bende dıyorum kı meltem abla al kıtabı merak ettım valla o 4. sey neymıs dıyorum onunda alıyosun...
canım aşılama için hormon aldın sen vudunun dengesi o nedenle şaşmış olabilir sakın pes etme yoksa önüne geçemez ben gibi olursun....
bu arada rüyanda tam bi tesadüf olmuş bende dün akşam Bared to You diye bi kitaba rastladım baya ilgimi çekti onu araştırıyordum türkçeye çevriliyormuş şuanda sabırsızlıkla bekliyorum hemen alıcam... ama pazartesi verdiğim diğer kitap siparişlerim bugün gelecekti tam yerinde bi rüya olmuş...
çooookkkkk mutluyum bu hafta çok iyi geldi bana
bu arada kaptanım tebrikler iyi vermişsin eksiye çevirmekle kalmamış bayada gitmiş
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
inş doğru yazmışımdır kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?