- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.181
menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
4 tane zeytin
ara:1 salatalık
öğle:2 y.k pilav,2 y.k kurufasulye
1 tane közlenmiş patlıcan,1/2 bardak ayran
ara: 2 ceviz
akşam:4 y.k pilav,1 domates ,1salatalık
ara: 1 kayısı ,1 petibör
spor:yarım saat eliptik, 4 saat çarşı da yürüyüş
.
sabah
1 kase sütlaç
ara
1 nescafe
öğlen
3 çatal pilav
bezelye yemeği
akşam
salatalık domates
peynir zeytin
1 dilim ekmek
su içtim
spor nbttteyim
ayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
benim favorim biricikoğlumertuğ keşke kilolarımız yakınken biricikle yarışa başlasaydım...boşuna zırlıyorum biliyorum... formül basit yemene dikkat et... bol bol hareket et...
ayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
herkese günaydınlar çok güzel bir geçirmenniz dileğiyle
cnm ne yaptın o yediklerinden ara olurmu hiçkalorilerine baktınmı onların gamzenin dediklerine katılıyorum birz sık dişini yaz geldi bak bugün hiç kaçamak yapma 2 gün sonra kaçamak yapsanda senin için rahat etmiyicek inan bana
GÜNAYDIN
herkese günaydın hava güzel bugün yürüyüş yapmak için mükemmel bi gün
Juju belirtmiş zaten, sessizden kork diyeeekoş peşime belki yakalarsın
Aleyküm selam canım, hoş geldinnnn
.
çoraplarda çıkıyor ohh miss valla cnm aynen senin fotolardaki en kilolu olan resmine bakıyorum bide son hallarine büyük başarı gerçekten kilo yaş ekliyor insana sen 86 bende 84 le başladım umarım senin gibi 68 leri görürüm
h.b canım ayyyy alındım mı gruba çok sevindimm :)) bende 68 kg yum 60 olmak istiyorum önümde kocamannnn 8 kilo var ooofffff verebilirim inşllh
herkese iyi hafta sonları diliyorum...bugün hava çok güzel gerçekten tam spor havası... havada spor kokusu var bugün...
herkese merhabaaaaaaaaaa bakayım napar bızım balık etlı kelebekler dedım.dun kı bıldırımlere sole bı goz gezdırdımde guzel kılo vermıs herkes tebrık ederım.ee nasılsınız bakammm kım ozledı benı barnak kaldırsın :)
Ben çalışıyorummm :26::26::26::26::26:
bennnnnnnnnnnnn
.
nasılsınız bakalım anlatın azcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?