Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 kase sütlaç

ara
1 nescafe

öğlen
3 çatal pilav
bezelye yemeği

akşam
salatalık domates
peynir zeytin
1 dilim ekmek

su içtim

spor nbttteyim

menümü yazayım:
sabah:
6 çilek
yarım muz
yarım elmadAN oluşan meyve salatası
öğle:
1 tabak et sote
2 dilmi ekmek
ara:
sütlü neskafe
halley
akşam:
dürüm çiğ köfte
1 bardak ayran
ara:
sütlü neskafe
çokoprens

ayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

benim favorim biricikoğlumertuğ keşke kilolarımız yakınken biricikle yarışa başlasaydım... boşuna zırlıyorum biliyorum... formül basit yemene dikkat et... bol bol hareket et...

ayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Niye yiyiyorsun demiyorumm, yedinde ne oldu diyorum..Ne çektinn bee yavrummm..Artık kendine gelde kurtul şu kilolardann

benim favorim biricikoğlumertuğ keşke kilolarımız yakınken biricikle yarışa başlasaydım... boşuna zırlıyorum biliyorum... formül basit yemene dikkat et... bol bol hareket et...

Aslında biliyorsun, işte en tehlikelisi ve en zoru..bilipte yapmamak çok ayıp zesim...seçim senin, ister ye, ister kilo verenlere uzaktan bakıp şişko kal, istersen de aklını başına alıp kurtul o pis kilolarından

Bu arada hepimize hayırlı gecelerr.. gece duadır, umuttur, diriliştir, yoldur, sabırdır, tevekküldür.

/ Yeni günümüz mübarek olsun. Şimdiden gün aydın olsun ♥ Allah rahatlık versin. ♥

.

cnm ne yaptın o yediklerinden ara olurmu hiç kalorilerine baktınmı onların gamzenin dediklerine katılıyorum birz sık dişini yaz geldi bak bugün hiç kaçamak yapma 2 gün sonra kaçamak yapsanda senin için rahat etmiyicek inan bana

Son düzenleme:
herkese günaydınlar çok güzel bir geçirmenniz dileğiyle

Günaydınnn

hahahahahhahhahahah

Aynenn tatlım, gerçekten biz yemeyi bilmeyerek alıyoruz o kiloları..Kendimden misal vereyim..Çatlayana kadar yer, rahat yiyebilmek içinde en rahat kıyafetlerimi giyer, çoraplarımı bile çıkarırdım :26::26::26: Ne oldu 24 yaşındayken 30 gösterdim.. Şimdi 30 larda yaşımı göstermediğimi duymaya başladım..

Size küçük bir anımı anlatayım..3 sene önce çalıştığım ecza deposuna kiloluyken çekildiğim resimlerimi götürdüm..yani resimler yaklaşık 12 sene öncenin resimleri ve ben 86 kiloyum..boyda yok, neysee o zamanlar böyle büyük beden için şık kıyafetlerde üretilmiyor..en son 44 beden onlarda anne kıyafeti gibi..Fakat ben 48 bedene zor sığdığımdan daha çok diktirmeye çalışıyorum giydiklerimi..Üstüme bol oluyor ve anne kazağı, anne eteği dediğimiz türden giyiniyorum..İşte böyle bir kıyafetle resim çekilmişim (ne cesaret) o resmide depoya arkadaşlarıma göstermeye götürdüm..(Ben hep diyet yaptığım ve en fazla 68 kilo olduğum için o zamanlar, senin çok kilon yok ne parçalıyorsun kendini birde yapıyorsun ama hiç bir gelişme yok dediklerinden, kendimi ıspat için resimleri götürdüm..

Arkadaşım resme baktı ve direk küftettii s... git beee, dedi...Bu senin ''ANNEN'' Yaaaaaa o kadar kötü birşey bu kilolar..Anneme benzemek tabiki çok güzel amma 20 li yaşlarımda annem zannedilmek ''KÖTÜ''

Ayağınızı denk, Aklınızı başınıza alın yandaşlarım..Devrim yapmaya geldik ve davamızdan vazgeçmiyoruz...

Not: Deniz Gezmiş'in yandan yemişi

GÜNAYDIN

herkese günaydın hava güzel bugün yürüyüş yapmak için mükemmel bi gün

Günaydın canımmmmmmmmmmmm

çoraplarda çıkıyor ohh miss valla cnm aynen senin fotolardaki en kilolu olan resmine bakıyorum bide son hallarine büyük başarı gerçekten kilo yaş ekliyor insana sen 86 bende 84 le başladım umarım senin gibi 68 leri görürüm

Daha iyileri görücez arkadaşım...

h.b canım ayyyy alındım mı gruba çok sevindimm :)) bende 68 kg yum 60 olmak istiyorum önümde kocamannnn 8 kilo var ooofffff verebilirim inşllh

Pembişş mavişşş heyyyy bunu nerden çıkardın balımm....Gruba alınma işlerine kaptanımız bakıyorr..

.

herkese iyi hafta sonları diliyorum... bugün hava çok güzel gerçekten tam spor havası... havada spor kokusu var bugün...

herkese merhabaaaaaaaaaa bakayım napar bızım balık etlı kelebekler dedım.dun kı bıldırımlere sole bı goz gezdırdımde guzel kılo vermıs herkes tebrık ederım.ee nasılsınız bakammm kım ozledı benı barnak kaldırsın :)

herkese iyi hafta sonları diliyorum... bugün hava çok güzel gerçekten tam spor havası... havada spor kokusu var bugün...

Ben çalışıyorummm :26::26::26::26::26:

bennnnnnnnnnnnn

.

iyi akşamlarrr
yoğun bi 2 günden sonra ben geldim,
dün yediklerim,
sabah
1 dilim ekmek,
1kk peynir
ara yok
öğle yoğurt yulaf ezmesi karışımı
ara
1 elma
akşam
4-5 midye dolma,
5-6 çiğköfte bol bol salata
1/3 bardak rakı
spor tamam
su tamam
dün akşamı güzel atlattım sıra bugüne geldi
sabah
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
ara yok
öğlen yok
gezmede
1 kaşık yeşil mercimek salatası
1 kaşık buğday salatası
1 kaşık çerkez tavuğu
1 kaşık kısır
2 sarma
1/2 afyon lokumu (ev yapımı 1/2 lokum büyüklüğünde)
1 çatal cheesekek
akşam
1 kase çorba
bu arada ev sahibi abartmış 20-25 çeşit vardı ben en masum olanların tadına baktım,
gözüm kaldı ama yemedim yemediklerim arasında boşnak böreği, cocostar kurabiye armut kurabiye çikolatalı toplar kereviz salatası kuru patlıcn biber dolması elmalı kurabiye köstebek pasta gül tatlısı un kurabiyesi aklıma diğerleri gelmiyo
su az içildi ama spor yok maalesef

dalinim gelmiş hoşgelmiş nasıl bebeler sen nasılsın
gamzem de mesai yapmış bugün
sevda biricik aysun zes kaptan uğramamış unuttuğum var mı kızlar öpüldünüz fırsatım olursa gene yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…