- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.201
canlarrrr nasılsınız bakem neden kımsecıkler yok bugun hava superdı fırsat bıldım ve sureklı hareket halındeydımmm
garfi hoşgeldin canım kilo almadan gelmiş olman gayet güzel maalesef corni halen yok kaptan da hiç uğramamış haftasonu
Daha iyileri görücez arkadaşım...
Pembişş mavişşşheyyyy bunu nerden çıkardın balımm....Gruba alınma işlerine kaptanımız bakıyorr..
.
centik cim gecenin 3 ünde hayırdır şekerim yaaaauyku tutmadı... yarın güzel bir haftaya başlıyoruz.. ara sıra yağmur ara sıra güneşş..
Herkese gunaydinlarrrrr
Garfield hosgeldin canmmmm
Burdada hava kapali dahada kotusu elektrk yokkkkkk bos oturyozherkese gübnaydın bugün hava çok yağmurlu ben yine hastanede yine diyettte
günaydınlarrrr
centik cim gecenin 3 ünde hayırdır şekerim yaaaa
günaydın canım
yeni bir hafta başladı yine hepimize bol kilo vermeli günler diliyorum
ooooo herkes gaza gelmiş valla ben yokken ....ben de 1. Grupta şahnuru tutuyorum....2. Grupta biricik i tutuyorum....3. Grupta karar veremedim ama sanırsam gamze seni tutucammmm...laf aramızda gamzedeyim de şimdi tutmaya mecburum yukarı çıkayım aysunay seni tutarım....
.
sadece onları değil kendim bile gaza geldim bol bol yürüdümmeltem iyi gaza getirmişsin kızları .....gülmekten öldük gamzeyle ....
.
ha şöyleeeeeeee pazartesi geldiğimde aman şöyle kaçamak yaptım tüh tüh tüh vah vah vah okumaktan iyidir...hahahahhaahha aynenn arkadaşımmmm, neyse ben spora giderr
.
aysunay kuzum asıl asılabildiğin kadar yere ser rakibeni ....sağol bacım.
Rakipmiiz gamzeeee valla doğru diyosun ben haftada 100 gr vereerk nasıl geçerm ki seni
Ama hiçç belli olmaz bak kaç haftadır veremiyorum gidiverir bir andaBu hafta yyürüyüş yapacağım bolca ahanda yazıorum
ben seni bi durdurucam varya zesssss ne diyim sanaayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... Biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
bekle canım sen bekle ben azmettim seni vericem bu kiloları senin kilona geldiğimde el sallar sonra aşağılada doğru devam ederim...benim favorim biricikoğlumertuğ keşke kilolarımız yakınken biricikle yarışa başlasaydım...Boşuna zırlıyorum biliyorum... Formül basit yemene dikkat et... Bol bol hareket et...
günaydınnn
Hahahahahhahhahahah
Aynenn tatlım, gerçekten biz yemeyi bilmeyerek alıyoruz o kiloları..kendimden misal vereyim..çatlayana kadar yer, rahat yiyebilmek içinde en rahat kıyafetlerimi giyer, çoraplarımı bile çıkarırdım :26::26::26: Ne oldu 24 yaşındayken 30 gösterdim..şimdi 30 larda yaşımı göstermediğimi duymaya başladım..
Size küçük bir anımı anlatayım..3 sene önce çalıştığım ecza deposuna kiloluyken çekildiğim resimlerimi götürdüm..yani resimler yaklaşık 12 sene öncenin resimleri ve ben 86 kiloyum..boyda yok, neysee o zamanlar böyle büyük beden için şık kıyafetlerde üretilmiyor..en son 44 beden onlarda anne kıyafeti gibi..fakat ben 48 bedene zor sığdığımdan daha çok diktirmeye çalışıyorum giydiklerimi..üstüme bol oluyor ve anne kazağı, anne eteği dediğimiz türden giyiniyorum..işte böyle bir kıyafetle resim çekilmişim (ne cesaret) o resmide depoya arkadaşlarıma göstermeye götürdüm..(ben hep diyet yaptığım ve en fazla 68 kilo olduğum için o zamanlar, senin çok kilon yok ne parçalıyorsun kendini birde yapıyorsun ama hiç bir gelişme yok dediklerinden, kendimi ıspat için resimleri götürdüm..
Arkadaşım resme baktı ve direk küftettii s... Git beee, dedi...bu senin ''annen'' yaaaaaa o kadar kötü birşey bu kilolar..anneme benzemek tabiki çok güzel amma 20 li yaşlarımda annem zannedilmek ''kötü''
[sıze=2]ayağınızı denk, aklınızı başınıza alın yandaşlarım..devrim yapmaya geldik ve davamızdan vazgeçmiyoruz...[/sıze]
not: Deniz gezmiş'in yandan yemişi
Günaydın canımmmmmmmmmmmm
canım sen yarışmaya katılmak isteyenler topiğine "yarışmaya katılmak istiyorum diye" yazdın mı??? çünkü alımlar bu şekilde oluyor... Hoşş bende almak isterdim ama bizim takım üst sınırda ve full dolu melesefh.b canım ayyyy alındım mı gruba çok sevindimm :)) bende 68 kg yum 60 olmak istiyorum önümde kocamannnn 8 kilo var ooofffff verebilirim inşllh
oooooo sonunda aklı gelebildik demek dalin nerelerdesin bi ses ver nasıl gidiyor senin pencerenden hayatherkese merhabaaaaaaaaaa bakayım napar bızım balık etlı kelebekler dedım.dun kı bıldırımlere sole bı goz gezdırdımde guzel kılo vermıs herkes tebrık ederım.ee nasılsınız bakammm kım ozledı benı barnak kaldırsın :)
vavvvvvvvvvvvvv gaz iyi gelmiş sanada aşırı abartılmamış ... Sonuçları cuma günü göreceğiz şahnurcum....iyi akşamlarrr
yoğun bi 2 günden sonra ben geldim,
dün yediklerim,
sabah
1 dilim ekmek,
1kk peynir
ara yok
öğle yoğurt yulaf ezmesi karışımı
ara
1 elma
akşam
4-5 midye dolma,
5-6 çiğköfte bol bol salata
1/3 bardak rakı
spor tamam
su tamam
dün akşamı güzel atlattım sıra bugüne geldi
sabah
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
ara yok
öğlen yok
gezmede
1 kaşık yeşil mercimek salatası
1 kaşık buğday salatası
1 kaşık çerkez tavuğu
1 kaşık kısır
2 sarma
1/2 afyon lokumu (ev yapımı 1/2 lokum büyüklüğünde)
1 çatal cheesekek
akşam
1 kase çorba
bu arada ev sahibi abartmış 20-25 çeşit vardı ben en masum olanların tadına baktım,
gözüm kaldı ama yemedim yemediklerim arasında boşnak böreği, cocostar kurabiye armut kurabiye çikolatalı toplar kereviz salatası kuru patlıcn biber dolması elmalı kurabiye köstebek pasta gül tatlısı un kurabiyesi aklıma diğerleri gelmiyo
su az içildi ama spor yok maalesef
dalinim gelmiş hoşgelmiş nasıl bebeler sen nasılsın
gamzem de mesai yapmış bugün
sevda biricik aysun zes kaptan uğramamış unuttuğum var mı kızlar öpüldünüz fırsatım olursa gene yazarım
herhangi bir takıma çağırılmadıysan şayet bizimle takılabilirsin bunda bir sorun yok ama dediğim gibi öncelikle yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyoryaaaaaa bende bana hoşgeldin denilince havalara girmiştimm( e verin artık benim kararımı
kuzum sessizleri oynuyorsun bu aralar hayırdır ..????uyku tutmadı... Yarın güzel bir haftaya başlıyoruz.. Ara sıra yağmur ara sıra güneşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?