Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek domates peynir 2 zeytin salatalık yumurta

ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 meyve

ARA diyet krakerlerden 60 kalori

ARA diyet kraker yine dışardaydım 30 kalori

AKŞAM yarım kase çorba 1 zeytinyağlı enginar (zeytinyağlı dediğime bakmayın yağdan çok fakirdi) salata

SU tamamlıyıcam SPOR 1saat yürüyüş

canlarrrr nasılsınız bakem neden kımsecıkler yok bugun hava superdı fırsat bıldım ve sureklı hareket halındeydımmm

Herkese günaydın!... dünkü menüm:
sabah:
menemen
1.5 dilim ekmek
ara:
muz
öğle:
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
ara:
muz
akşam:
biraz ızgara et( avuç içinin yarısı kadar)
1 kase çorba
1 dilim ekmek
su tamam
spor 45 dakika tempolu temiz hava yürüyüşü

Son düzenleme:
mutlu pazarlar arkadaşlar. hemen yazmadığım menülerimi yazmaya geçeyim

cuma:
sabah- 1 e yakın bazlama ile peynr
öğle: yok
akşam: 1 kase mercimek+salata+6 kaşık yoğurt+6 kaşık kadar bakla+1 çatal haşlanmış tavuk

ctesi:
sabah:1,5 dilim kadar beyaz ekmek+peynir+zeytin+patatesli omlet (patates yağda kızardı biraz)+babamın dün akşam aldığı tulumbadan 3 tane
öğle: sabah hepsini bitiremediğim patatesli omletin kalanı+bulgur pilavı ile tavuk
akşam: 4 top dondurma
11 cvarlarında midem kazınınca 2 küçük kase kadar çekirdek

pazar:
sabah:3 küçük ekmek lokması üzeri tereyağ üzüm reçeli+peynir+yeşil zeytin+2 dilim kepekli ekmek dışı(içini kızım yemiş)+sucuk(9-10 tane idi)
öğle: geç kalktığım için yemeyeceğim
akşam: menülerime bakıp da siz söyleyin ona göre düzenleyeceğim...

iyi akşamlar haftasonu pek kimse uğramamış bugünki menümü yazayım bende hemen
sabah
1 krep
1 kk peynir
2 zeytin
ara yok
öğle
1 kepçe sulu köfte
ara yok
akşam
sebze kavurma+hindi kavurma wok tavada 1 tabak
2 çatal cheesekek

yürüyüş 1,5 saat su az oldu ama tamam şimdilik bu kadar

ben geldimmmmmmmmm çok özledim sizleri gecmıse bakmadım daha inşş herkes kılo vermıstır
az önce geldim diyetimi bozmadm son bildirimimden beri kılo veremedm ama almadmda
bakım bi kımler kaç kılo vermıs

garfi hoşgeldin canım kilo almadan gelmiş olman gayet güzel maalesef corni halen yok kaptan da hiç uğramamış haftasonu

uyku tutmadı... yarın güzel bir haftaya başlıyoruz.. ara sıra yağmur ara sıra güneşş..

herkese gübnaydın bugün hava çok yağmurlu ben yine hastanede yine diyettte

herkese gübnaydın bugün hava çok yağmurlu ben yine hastanede yine diyettte
Burdada hava kapali dahada kotusu elektrk yokkkkkk bos oturyoz
günaydınlarrrr

centik cim gecenin 3 ünde hayırdır şekerim yaaaa

günaydın canım

yeni bir hafta başladı yine hepimize bol kilo vermeli günler diliyorum

Bu yeni haftaile canlanalim artikkkkk hafta sonu bi moralim bozuldu ki herkes badileri giymisss dedim yaz geldi ben hala 3_4kiloyu veremedim..yani gaza geldimmmm :)))))))

hiç keyfim yok bugün halsizim burnum tıkalı belim ağrıyor annnanem gibiyim

Ne yapim canım yoksa hafta sonu çozutacaklardı böylelikle hafta sonunu garantiye aldım....

meltem iyi gaza getirmişsin kızları .....gülmekten öldük gamzeyle ....

.
sadece onları değil kendim bile gaza geldim bol bol yürüdüm
hahahahhaahha aynenn arkadaşımmmm, neyse ben spora giderr

.
ha şöyleeeeeeee pazartesi geldiğimde aman şöyle kaçamak yaptım tüh tüh tüh vah vah vah okumaktan iyidir...
aysunay kuzum asıl asılabildiğin kadar yere ser rakibeni ....
ayyy şu yediklerime bak utanıyorum desem bu ne yüzsüzlük diyceksiniz madem utanıyorsun ne diye bu kadar yiyorsun.... Biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ben seni bi durdurucam varya zesssss ne diyim sana
benim favorim biricikoğlumertuğ keşke kilolarımız yakınken biricikle yarışa başlasaydım... Boşuna zırlıyorum biliyorum... Formül basit yemene dikkat et... Bol bol hareket et...
bekle canım sen bekle ben azmettim seni vericem bu kiloları senin kilona geldiğimde el sallar sonra aşağılada doğru devam ederim...

işte bir ibret öyküsü ve süper motive edici emin olki.... şimdi aynı konumda ben varım 44 bedenler dar geliyordu bana 89 kilo iken 48 de almak istemiyordum ve işte kk ya başladım senin başarı öykünün aynısını şimdi ben yapacağım üzerinde bulunan ağırlığı atıp vay beeeeeeeeeee ne çok fazlalığım varmış diyeceğim ve hakikaten yaşımın kadını olacağım... Bu öyküden kendi adıma çıkardığım ders budur...

h.b canım ayyyy alındım mı gruba çok sevindimm :)) bende 68 kg yum 60 olmak istiyorum önümde kocamannnn 8 kilo var ooofffff verebilirim inşllh
canım sen yarışmaya katılmak isteyenler topiğine "yarışmaya katılmak istiyorum diye" yazdın mı??? çünkü alımlar bu şekilde oluyor... Hoşş bende almak isterdim ama bizim takım üst sınırda ve full dolu melesef
oooooo sonunda aklı gelebildik demek dalin nerelerdesin bi ses ver nasıl gidiyor senin pencerenden hayat
vavvvvvvvvvvvvv gaz iyi gelmiş sanada aşırı abartılmamış ... Sonuçları cuma günü göreceğiz şahnurcum....
yaaaaaa bende bana hoşgeldin denilince havalara girmiştimm( e verin artık benim kararımı
herhangi bir takıma çağırılmadıysan şayet bizimle takılabilirsin bunda bir sorun yok ama dediğim gibi öncelikle yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyor
uyku tutmadı... Yarın güzel bir haftaya başlıyoruz.. Ara sıra yağmur ara sıra güneşş..
kuzum sessizleri oynuyorsun bu aralar hayırdır ..????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…