Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mezun olunca napacagız ya ben en cok onu düşünüyorum:26::26::26:
hım bu konu beni de düşündürüyo pasif olan takımların birinde toplaşsak mı ki kilo verip de korumak isteyenler olarak ...
kızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......
inş istediğin gibi geçer canım sınavın sağlıkla git sağlıkla gel

belki seni gaza getirir bu .. bak dalin izin mahmuru alışma evresi felan o arada açabilirsin arayı

sınavı olanlara basarılar dılıyore ne cektınız su sınavlar be yeeerumm ne cektınızz.bu espırımden sonra buz gıbı oldu ortalık usudum

zes cım hadı bakalım yarıs baslasın ver kendıne dıyete spora

juju kızları mezun edınce 3-5 kısı kalıcaz hakaten demır bas olarak tohuma ayırdık kendımızı.

aynen öyle herkesi yollayıp kapatacam takımı

bir süre yeni eleman almayı planlamıyorum chentiq halletsin o işi

MENÜM

SABAH domates salatalık 1 dilim ekmek yumurta 1 tatlı kaşiığı nutella peynir

ÖĞLE 1dilim revani

ARA 1domates 1 salatalık

AKŞAM 1 kase çorba salata

SU tamamlanıyor

SPOR 45 dk tempolu yürüyüş akşama 1 nescafe içerim artık

Son düzenleme:
çentikkkk mezuniyetın hayırlı olsun kuzummm darısı basımıza ınsallah kopmak yok burdan gel yineee
kızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......

tubişimmmm basarılarr canımm allah zıhın acıklıgı versinnn

menüm

sabah:
1 kase nesfit

ogle
1 dilim aglayan pasta ama kucuk bı dılım

aksam
1 dilim ekmek
menemen

su:içiliyor
spor:yuruyuse cıkılacak

bu arada regl oldum kızlarr....

Son düzenleme:
chentiq mezun mu oldun şimdi sen..tebrik ederim canımmmmmm hedefine ulaştın:119:arasıra uğra canım bizde seni seviyoruz

dalin saçlarını ne yaptın düzelttirdin mi..foto ekleyecektin. oğluşun nasıl diş ağrıları geçti mi?
..

başarılar canımmmmmm.güle güle git gel.

İyi akşamlar kızlarrr

Menümü yazayım, geçmişi okumaya gideyim, ölcem meraktan

Sabah: yok

Ara: 6 fındık

Öğle: 1,5 dilim k.e. labne sürdüm, 5 zeytinle yedim

Ara: 1 dilim pasta sevda kanıma girdi

Akşam: 2 d.ekmek
3 yumurta, tereyağlı

Su: içiyorum, henüz bitmedi..
Spor: 1 saat yürüme

eee biz haftanın 4 günü neredeyse beraber yer içeriz jujum bazen beraber cozuturuz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

wc ye çıkamadığım halde 64.2 geldimmmmmm ayy çok mutlu oldum....

cornella ( 65,10 / 64,20 / 0,90 / % 1,38

Harbii jujum hayranım sana, şimdi beraber ve solo şarkılar

jujum gülmekten oldumm

gamzeyi bu hafta geçeceğimmmmmm. o 100-200 grm verir
cornim tebrikk ederimmm... çok güzel vermişsin. tabi beni yakalayamazsın istersen yarışa devam edelimm rakibemmmmmmmmmmmmmm

Babayı geçersinnn

efkarlandımm

valla şöyle bi baktım da 8-9 kişi gidecek yaklaşık 1 ay içerisinde haziranda sizi mezun edeceğim takımda 3-5 kişi kalacaz baş başa oturup derdimize yanacaz .. yanmayıp da napacaz mecburrrrrrrrrrrr

Yazıııkkkkk mezun olacaz sanıyoooo, buraları yabancılara armut suratlılara mı bırakacakk jujuuuu, böylee konuşmaa demiyorum, konuşuyorsunda ne oluyorr diyorumm hahahaha

Bütün dualarım seninleeeee, başarılarrrr tatlımmm

yok yokkk bozdu kafayı biricik..tam gaz geliyorr

menüm

sabah:
1 kase nesfit

ogle
1 dilim aglayan pasta ama kucuk bı dılım

aksam
1 dilim ekmek
menemen

su:içiliyor
spor:yuruyuse cıkılacak

bu arada regl oldum kızlarr....

:26::26: ağlayan pastana ölürler seninnn

iyi akşamlar kızlarr
koca yok bende hemen menümü yazıp çıkayım ufaklık başımda
sabah
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
ara
1 elma
öğle
3 kaşık kısır
ara
1 elma
akşam
4kaşık türlü
2 kaşık pilav
su tamam
yürüyüş az oldu 30 dk yavaş tempoda tamam
iyi hafta sonları

3 yumurta rteryağlıbilemedim şincik nedesem

kızlar selamlar herkese en güzel hafta sonu sizin olsun...

sevda bende 3-4 haftadır kilo veremiyorum bu hafta kırdım direncimi..
oluyor arada direniyor bize senin vücudununda kırılacaktır sakın bırakma canım

aysunay tatlım inşallah dediğin gibi olur ...geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta hiç memnun kalmadım bilmiyorum artık ödemmi yaptı .geçen hafta tam direnci kırdım dedim bu hafta böyle oldu işte...

valla rahatladım.1 aydır kıpırdamaz mı ya kilo......ohh bunun şerefine cetveli mi değiştireyim ben

tuğbişim valla demir atmış gibi hissediyorum demişsin ya bu hafta demir aldın sanırım okyanusun ortasından hadi bakalım hayırlısı olsun çok çok tebrik ederim kuzum
....

meltem sen bir harikasın hatta harika ötesi bişeysin .... seviyorum senin bu yorumlarını ...

.

tuğbişim inşallah sınavın güzel geçmiştir tatlım hayırlısıyla dön gel ....

centig tebrik ederim canım mezun oldun yani ...eminim 10. takım için güzel şeyler yapıcaksın....

jujum herkes mezun olsun bizbize yavaş yavaş verelim kilolarımız boşver .....

he bu arada ben dünkü menümü de yazmamıştım yazıyım

sabah:2 dilim lıght tost ekmeğiyle arasına ince bir dilim kaşar koyup tost yaptım

öğle:2 orta boy biber dolması ,1 bardak ayran

arada yaptığım pastadan dayanamadım 1 dilim yedim

akşam da salata tarzı birşeyler karışık ,1 kase de yoğurt yedim

.

aysunaycım duzelttırdım cnm sarsın olduk olmasınada ıstedıgım gıbı olmadı gene en temızı alacam sıyahı boyayacam soparlara dondum cok cıg oldu

dısım 2 gundur agımıyor ne hıkmetse masalah

oglusun buyuk olanı rahatsız bıraz kucugude 2 gundur sakın masallah

sen nasılsın ?

iyi akşamlar haftasonu rehaveti sarmış gene burayı kızlar yaa
benim hiç keyfim yok ufaklık dün gece 3 ten beri ateşli malum babamız yurtsuşında sabah 9 da hastaneye götürdüm 12 ye kadar hastanedeydik orta kulak iltihabı olmuş gene boğazı da kızarıkmış bebeğe kaç defa duş aldırdım hatırlamıyorum ateşi bi trlü düşmedi en son fitil koydum onunla düştü biraz şimdi sızdı uyuyo yavrum hiç nişey yemedi belki yer diye börek kek ve yoğurt çorbası yaptım en sevdiği şeylerdi o yemedi ben sinirden 3 dilim börek yedim
menümü yazayım börek demişken,
sabah
3-4 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek (8 de)
ara yok
öğle yok
saat 4 te 3 dilim börek
akşam yok
şimdi de 1 avuç yeerfıstığı abuk subuk bi beslenmem oldu
su idare eder
spor maalesef yok ya da uykusuzluk ve hastane koşturmaları var benden bu kadar hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…