- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.641
hım bu konu beni de düşündürüyo pasif olan takımların birinde toplaşsak mı ki kilo verip de korumak isteyenler olarak ...
mezun olunca napacagız ya ben en cok onu düşünüyorum:26::26::26:
inş istediğin gibi geçer canım sınavın sağlıkla git sağlıkla gelkızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......
çentiko mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun 10. takımın kaptanı olarakta sana başarılar diliyorum...
aysunaycım pis kilolar gitsin boş ver diğer giysiler bol gelsin artık dar paça pantolonlara merhaba deme zamanın geldi...
cornican yarın ki sınavında başarılar Allah zihin açıklığı versin şansın yaver gitsin...
dalintoş senle rakip olduk artık anam ben sana nasıl yetişcem sen bi anda füze hızıyla verirsin kiloları ben arkandan el sallarım ama artık seninle yarış başlıyor veriyoz artık kiloları haaaaaaaaaaaaaa...
sınavı olanlara basarılar dılıyore ne cektınız su sınavlar be yeeerumm ne cektınızz.bu espırımden sonra buz gıbı oldu ortalık usudum
zes cım hadı bakalım yarıs baslasın ver kendıne dıyete spora
juju kızları mezun edınce 3-5 kısı kalıcaz hakaten demır bas olarak tohuma ayırdık kendımızı.
çentikkkk mezuniyetın hayırlı olsun kuzummm darısı basımıza ınsallah kopmak yok burdan gel yineeeay sesim kısık gülemiyorum arkadaşlar yapmayın böyle
jujunun esprileri, birsenn helva lafı... yazarken bile gülüyorum..
benim tatlı kızım sabırla bekliyor annesi net işlerini halletsin de kendiyle ilglensin diye..
mezun oluyorum...yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler.. hiç bitmeyecek hiç olmayacak gibiydi.
ama oldu.. ay hiç veda konuşması yapamıyorum çünkü içten içe size veda etmediğimi biliyorum..
kızlar açtığım günlükvari konular var. sonra 10. takım var.. buraya artık uğramasam da hep orada olacağım. hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. fotoğrafını göremediklerim var. tamam artık hazırım dedğinizde koyun siz de fotolarınızı..
sonracıgıma.. ne diyim işte seviom lan hepinizi
kızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......
CANMMM sen kendini böyle avut bakalmmm :129: :129: haftaya arkamdan el sallarsınn
kaptanmm heeppsinii geşçemmmmmamma gaza geldimmm
kaptanımmm inşallah bizler mezun oluruz siz yeni arkadaşlarla yeniden canlanırsızzzz....
başarılar canımmmmmm.güle güle git gel.kızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......
çentiko mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun 10. takımın kaptanı olarakta sana başarılar diliyorum...
aysunaycım pis kilolar gitsin boş ver diğer giysiler bol gelsin artık dar paça pantolonlara merhaba deme zamanın geldi...
cornican yarın ki sınavında başarılar Allah zihin açıklığı versin şansın yaver gitsin...
dalintoş senle rakip olduk artık anam ben sana nasıl yetişcem sen bi anda füze hızıyla verirsin kiloları ben arkandan el sallarım ama artık seninle yarış başlıyor veriyoz artık kiloları haaaaaaaaaaaaaa...
eee sona yaklaştın gamze ufak ufak dinlenmek seninde hakkın ... bu haftayı durgun geçirdin... farkettim de sen iyi bi kilo verdiğinde sevdada veriyo sevda kilo veremediğinde sende veremiyorsun...
corni sen niye onu bunu kıskanıyorsun içimizde an çok kilo verenlerden biriside sensin anam bu ne kıskançlık... tartıl gel bakalım sonuç ne
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wc ye çıkamadığım halde 64.2 geldimmmmmmayy çok mutlu oldum....
cornella ( 65,10 / 64,20 / 0,90 / % 1,38
birsencim evet seninki kırılma oldu...
corni evet chentiq mezun olacak mecburrrrr mezun olmayıpda napacak iğne ipliğe mi dönecek... biz onu 10. takıma uğurlayacağız orda başarılı bir kaptan olacak
zes öyle deme 300 de iyidir sonuçda - değer olsunda gerisi mühim değil
evet geçen hafta yarış durumları yukarıdaki gibidir.....birsen gamzeye meydan okumuştu bakalım sonuçlar ne
toplight ( 70,50)----69,80 (0,70) gr verdi
biricikoglumertug (70,50)---- 69,80 (0,70) gr verdi
şahnur ve biricik bu yarışta dişli rakipler olduklarını göstererek dişi diş , göze göz, kana kan bir rekabet ile berabere kalmışlardır.... otomatikman bu haftada yarışacaklar varmı bahse giren.....
birsen-deniz (64,50)----63,40 (1,10) gr verdi
Gamze_M (62,90)----62,80 (0,10) gr verdi
birsen ciddi bir atak yaparak gamzeye rakip oldu ama onun kilosunu yakalayamadı... buna rağmen 1,10 gr vererek bu konuda ciddiyetini gösterdi ve gamzenin ensesinde nefesini hissetmesine ve tedirgin olmasına neden oldu...
gamze gezen haftata bahsettiğim gibi verdiği kilonun rehavetiyle harap ve bitap düştüğü için bu hafta 0,10 gr vererek inzivaya çekildi ...
bu hafta her ikisini de yeniden rakip yapmaya karar verdim.. bakalım birsen gamzeyi yakalayabilecekmi... gamze arayı açarak birsene hahayyy çok beklersin diyebilecekmi... yoksa ikiside berabere kalıp biraz dinlenmek mi isteyecekler...
hepsi ve daha fazlası haftaya cuma günü bültenimizde olacak...
jujum gülmekten oldumm
gamzeyi bu hafta geçeceğimmmmmm.o 100-200 grm verir
cornim tebrikk ederimmm... çok güzel vermişsin. tabi beni yakalayamazsınistersen yarışa devam edelimm rakibemmmmmmmmmmmmmm
ay sesim kısık gülemiyorum arkadaşlar yapmayın böyle
jujunun esprileri, birsenn helva lafı... yazarken bile gülüyorum..
benim tatlı kızım sabırla bekliyor annesi net işlerini halletsin de kendiyle ilglensin diye..
mezun oluyorum...yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler.. hiç bitmeyecek hiç olmayacak gibiydi.
ama oldu.. ay hiç veda konuşması yapamıyorum çünkü içten içe size veda etmediğimi biliyorum..
kızlar açtığım günlükvari konular var. sonra 10. takım var.. buraya artık uğramasam da hep orada olacağım. hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. fotoğrafını göremediklerim var. tamam artık hazırım dedğinizde koyun siz de fotolarınızı..
sonracıgıma.. ne diyim işte seviom lan hepinizi
valla şöyle bi baktım da 8-9 kişi gidecek yaklaşık 1 ay içerisinde haziranda sizi mezun edeceğim takımda 3-5 kişi kalacaz baş başa oturup derdimize yanacaz .. yanmayıp da napacaz mecburrrrrrrrrrrr
kızlar ben saat 17.30 da Antalya yolcusuyum sınav için gidiyoruz....pofffffff..kısmetse pazara dönecegız....meraklanmayın....kendınıze de iyi bakın......
MENÜM
SABAH domates salatalık 1 dilim ekmek yumurta 1 tatlı kaşiığı nutella peynir
ÖĞLE 1dilim revani
ARA 1domates 1 salatalık
AKŞAM 1 kase çorba salata
SU tamamlanıyor
SPOR 45 dk tempolu yürüyüş akşama 1 nescafe içerim artık
menüm
sabah:
1 kase nesfit
ogle
1 dilim aglayan pasta ama kucuk bı dılım
aksam
1 dilim ekmek
menemen
su:içiliyor
spor:yuruyuse cıkılacak
bu arada regl oldum kızlarr....
chentiq mezun mu oldun şimdi sen..tebrik ederim canımmmmmm hedefine ulaştın:119:arasıra uğra canım bizde seni seviyoruz
dalin saçlarını ne yaptın düzelttirdin mi..foto ekleyecektin. oğluşun nasıl diş ağrıları geçti mi?
..
başarılar canımmmmmm.güle güle git gel.
İyi akşamlar kızlarrr
Menümü yazayım, geçmişi okumaya gideyim, ölcem meraktan
Sabah: yok
Ara: 6 fındık
Öğle: 1,5 dilim k.e. labne sürdüm, 5 zeytinle yedim
Ara: 1 dilim pastasevda kanıma girdi
Akşam: 2 d.ekmek
3 yumurta, tereyağlı
Su: içiyorum, henüz bitmedi..
Spor: 1 saat yürüme
iyi akşamlar kızlarr
koca yok bende hemen menümü yazıp çıkayım ufaklık başımda
sabah
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
ara
1 elma
öğle
3 kaşık kısır
ara
1 elma
akşam
4kaşık türlü
2 kaşık pilav
su tamam
yürüyüş az oldu 30 dk yavaş tempoda tamam
iyi hafta sonları
sevda bende 3-4 haftadır kilo veremiyorum bu hafta kırdım direncimi..
oluyor arada direniyor bize senin vücudununda kırılacaktır sakın bırakma canım
valla rahatladım.1 aydır kıpırdamaz mı ya kilo......ohh bunun şerefine cetveli mi değiştireyim ben
evet geçen hafta yarış durumları yukarıdaki gibidir.....birsen gamzeye meydan okumuştu bakalım sonuçlar ne
toplight ( 70,50)----69,80 (0,70) gr verdi
biricikoglumertug (70,50)---- 69,80 (0,70) gr verdi
şahnur ve biricik bu yarışta dişli rakipler olduklarını göstererek dişi diş , göze göz, kana kan bir rekabet ile berabere kalmışlardır.... otomatikman bu haftada yarışacaklar varmı bahse giren.....
birsen-deniz (64,50)----63,40 (1,10) gr verdi
Gamze_M (62,90)----62,80 (0,10) gr verdi
birsen ciddi bir atak yaparak gamzeye rakip oldu ama onun kilosunu yakalayamadı... buna rağmen 1,10 gr vererek bu konuda ciddiyetini gösterdi ve gamzenin ensesinde nefesini hissetmesine ve tedirgin olmasına neden oldu...
gamze gezen haftata bahsettiğim gibi verdiği kilonun rehavetiyle harap ve bitap düştüğü için bu hafta 0,10 gr vererek inzivaya çekildi ...
bu hafta her ikisini de yeniden rakip yapmaya karar verdim.. bakalım birsen gamzeyi yakalayabilecekmi... gamze arayı açarak birsene hahayyy çok beklersin diyebilecekmi... yoksa ikiside berabere kalıp biraz dinlenmek mi isteyecekler...
hepsi ve daha fazlası haftaya cuma günü bültenimizde olacak...
ukyo nerede??? izinli mi yazılacaktı.. benim gözümden mi kaçtı unuttum mu bilmiyorum iyiki hatırlattın corni
dalin geri dönecekmi ???
büşra geleceğim dedi ama vaz mı geçti????
sorularımın cevabı kimde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?