Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynennn jujummmmm mezun olmaya gelince, kısmet diyelimm

gamzecimm dikkat et kendine.....:26::26:

evet ama hafta sonu olduğundandır jujum.....chentiqe bende bı bakayım neler döktürüyor

canım hoş geldin, sefalar getirdin..nasıl geçti sınavın? anlat bakalım...yediğin içtiğin senin olsun daa neler yaptın, misafirler ne durumda bu arada

sağol cnmmhoşbuldumm

valla hafta sonu yorucu gectı.hava değişiminden midir nedir hayalet gıbı dolaştım desem yerıdır...
dün sabah kayınvalideyı yolladık...o gitti ama annem-babam bızdeler...
çok sık su kesıntısı oluyor,babam dellenıyoronlar gazete okurken ,bende buraya damladım hemen.....
misafir ağırlamak gerçekten zor ya Allahtan yemeklerı falan hep annem yapıyor....

bu arada chentiqin mesajına bayıldım,gerçekten çok güzel yazmış.....bunlar ilk heyecanlar tabi

misafirlikte herkes acayip zayıflamıssın dedi bu gittiğim yerın ayrı bır önemı var....ben ocak ayında sınav ıcın antalyaya gitmiştim...5-6 ocak dı sanırım sınav.oradan dönünce zayıflama kararı aldım ve 7 ocakta diyetime başladım....ve tam 4 aydır sizinleyimsizsiz bu iş olmaz

inşaallah düşmüştür artık ateşi şahnurcum

dikkat et kendine cnm

günaydın rabişim nörüyon bakim....

nörimm bacım sen nörüyon bızım orda konusma bu sekılde devam eder bılırsınn bu sabah pek bı hamaratım camasır yıkadım aksamın yemeklerını yaptıım ortalıgı toparladım bırazdan da dusa gırcem...
sınavlar nasıldı bakem??

eeeee sınav nasıl geçti onu söylemedin....

gittiğin yerde aldığın iltifatlar senin motivasyonu tavan yapmıştır corni...
herkeslere kocaman gunaydınnnn

inşaallah düşmüştür artık ateşi şahnurcum

dikkat et kendine cnm

hoşgeldini biricik ve rabiş....

bu arada rabiş senin şu kist olayı ne oldu ???

valla jujum 2 doktora gıttım farklı seyler soylemıslerdı bılıyosun bu ay hıc bı doktora gıtmeme kararı aldım cok yordu gecen ay benı. bu ay dınlenmede olcam bebıs calısmalarına devam edıcez onumuzdekı ay tekrar bı doktora gıdıcem bakalım..

GÜNAYDIN

of ya ben 2 gündür ruh gibiyim canım hiç bişey yapmak istemiyo havalardan galiba

al benden de o kadar

maşallah sana...
valla sınavlar ortaydı...off zaten hıc cnm ıstemıyor sınava girmek

evet jujum demek ki bayağı fark edılıyor dıyorum...normalde bız kendımızı hep gördüğümüzden ben çok anlamıyordum ama annemler de fark edınce demek dışardan bakınca incelmişim......

sınavlara aslında sırf girim de kurtulayım dıye gıdıyorum.yoruluyorum artık jujum 2014 kpss de yaklaşıyor ona çalışmam lazım daha

jujum esra ne zaman dönecek? 2 hafta mı izne ayrılmıştı:26::26::26:

iki hafta diye biliyorum ama ne zaman uygun olursa o zaman gelmekte özgür...

bugün posta gazetesinde şeyda coşkunun yazısı vardı onu okudum..hani şu sanatçıları zayıflatan kadın varya o......

karabuğday dıye bırsey varmış.....glutensız olduğundan şişkınlık ve ödem yapmıyormuş...
gazeteyı alma şansınız olursa alın.güzel bir yazı dizisi.......

millet nerde yaaaaaaaaaaaa....

ben iş yerimde ufak sıkıntılar atlattığımdan gergindim yazamadım eee size ne oldu neden ortalarda yoksunuz bakalım....

valla kuralları bana yeniden hatırlattırmayın ...

yarın sabah menüleri eksiksiz görmek istiyorum okadar

baktım da 6 kişi uğramış bugün... çok az çokkkkk

Son düzenleme:

jujum ben burdayım da kimse olmayınca öle dolanıyorum kk da......

kızlar selam hızlıca bi geçmişi okudum böreklere rağmen haftaya + ile başlamadım hatta kahvaltıdan sonra tartıldım cuma günki kilodaydım yeme düzenim çok bozuldu bugün işe bile gidemedim ufaklığın ateşi düşmediği gibi büyükde ateşlenmeye başladı sabah onu dr a götürdüm onunda bademcikleri şişmiş az önce ufaklığın dr u ile konuştuım yarın akşama kadar düşmezse hastaneye yatırma veya iğneye başlama durumu var bakalım ne olacak inş bir an önce düşer genelde 39 civarı seyrediyo duş fitil ateş düşürücülerle anca 38 e düşürebiliyoruz ant de kullanıyo yemek yemiyo süt içmiyo su içmiyo hemen soldu yavrum dr 72 saati bekleyelim dedi ben aryık iptal oldum sizden ricam menümü şu sıpalar düzelene kadar paylaşmayayım çünkü çok abuk subuk oluyo ama kalorili şeyler yememeye dikkat ediyorum yarın ufaklığın ateşi düşerse işe gideceğim bakalım benden haberler bu kadar

şahnurcum zaten yokluğunu fark etmiştim....çok geçmiş olsun cnm.önemli olan sizin sağlığınız....sen çocuklarınla ilgilen ,umarım hastaneye yatırmaya gerek kalmadan düşer ateşi...

Son düzenleme:
evet kızlar.....annemler yemeği çok gec yedıgı için ben onları beklemiyorum dolayısı ile akşam yemegınden yiyemeden yemegımı sonlandırmak zorunda kalıyorum......

menüm........
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile krem peynir,1 çay k. şeftali reçeli ile kahvaltı

öğle-ikindi: 1 tabak dolusu salata
3 adet siyah zeytın

ara: 1 küçük kase ay çekirdeği

akşam: henüz yıyemedım ama yersem 1 kase yoğurt çorbası.....

spor: yok
su: içmeye çalışıyorum ama bugun uyandığımızdan berı sular kesık...rezil olduk desem yeridir...

şahnurcumm cok gecmıs olsun canım ınsallah cabucak ıyılesır melegin....

menum

sabah
1 dilim ekmek
peynır

ogle
2 top dondurma

aksam
2 kepce corba
1 tabak taze fasulye
salata, ayran

su:ıcıyorum
spor:yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…