- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.661
jujumm bende istiyom daaaaaaaaaaaaa
birsen umudum sensin bak gamzeyi solla geç ...gamzede arkandan baksın noluyoz diye
hakkat yaaaaaaaaa sen bi çocuk daha doğurdun da aldın bana ne oldu da aldıysam
canmm çok geçmiş olsunniyi akşamlar haftasonu rehaveti sarmış gene burayı kızlar yaa
benim hiç keyfim yok ufaklık dün gece 3 ten beri ateşli malum babamız yurtsuşında sabah 9 da hastaneye götürdüm 12 ye kadar hastanedeydik orta kulak iltihabı olmuş gene boğazı da kızarıkmış bebeğe kaç defa duş aldırdım hatırlamıyorum ateşi bi trlü düşmedi en son fitil koydum onunla düştü biraz şimdi sızdı uyuyo yavrum hiç nişey yemedi belki yer diye börek kek ve yoğurt çorbası yaptım en sevdiği şeylerdi o yemedi ben sinirden 3 dilim börek yedim
menümü yazayım börek demişken,
sabah
3-4 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek (8 de)
ara yok
öğle yok
saat 4 te 3 dilim börek
akşam yok
şimdi de 1 avuç yeerfıstığı abuk subuk bi beslenmem oldu
su idare eder
spor maalesef yok ya da uykusuzluk ve hastane koşturmaları var benden bu kadar hepinize iyi geceler
gamzemmm gell seninle spor haftası yapalım. yoksa bende totiyi kaldıramıyacağımmm..birbirimizi gaza getirekkkkGünaydıınnn arkadaşlarrrrdün akşam iş çıkışı koştura koştura ablama gittim, benim koca arkadaşlarıyla takılmayacağı tutmuş ve ben koştura koştura akşam 9 gibi geri geldim..sonrasıbdaysa misafirim geldi ve ben burayı açamadım..hemen dün yediklerimi yazıyorum..Çok parlak bir geçmişimde yok gerçi ama :26::26:
Sabah: 1 paket çubuk kraker
Ara: yok
Öğle: 1,5 pide
Ara: 1 porsiyon kare gofret
Akşam: ablamın ev yemeklerinden, sağlıklı bir şekilde karnımı doyurdum ama ölçü veremiyorumhepsinden 2-3 çatal aldım..
Aara: kalan küp goftet ve 3 dilim baklavaarzu pis baklava yapar
spor: harbi koşturdum ve 1 saat yürüdüm
Su içtim..
Dip Not: önümüzdeki hafta amcamın oğlunun düğünü var ve ben aylardır görmediğim sülalemi görücembeni bu hafta lütfen sarsın, silkeleyin hatta sövün ama ne olur diyet ve spora asılmama yardımcı olun
aysunaycım duzelttırdım cnm sarsın olduk olmasınada ıstedıgım gıbı olmadı gene en temızı alacam sıyahı boyayacam soparlara dondum cok cıg oldu
dısım 2 gundur agımıyor ne hıkmetse masalah
oglusun buyuk olanı rahatsız bıraz kucugude 2 gundur sakın masallah
sen nasılsın ?
iyi akşamlar haftasonu rehaveti sarmış gene burayı kızlar yaa
benim hiç keyfim yok ufaklık dün gece 3 ten beri ateşli malum babamız yurtsuşında sabah 9 da hastaneye götürdüm 12 ye kadar hastanedeydik orta kulak iltihabı olmuş gene boğazı da kızarıkmış bebeğe kaç defa duş aldırdım hatırlamıyorum ateşi bi trlü düşmedi en son fitil koydum onunla düştü biraz şimdi sızdı uyuyo yavrum hiç nişey yemedi belki yer diye börek kek ve yoğurt çorbası yaptım en sevdiği şeylerdi o yemedi ben sinirden 3 dilim börek yedim
menümü yazayım börek demişken,
sabah
3-4 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek (8 de)
ara yok
öğle yok
saat 4 te 3 dilim börek
akşam yok
şimdi de 1 avuç yeerfıstığı abuk subuk bi beslenmem oldu
su idare eder
spor maalesef yok ya da uykusuzluk ve hastane koşturmaları var benden bu kadar hepinize iyi geceler
iyi akşamlar bufün biraz daha iyiyiz ama atel yükseldimi düşmek bilmiyo biricik ufaklık 21 aylık benim 2 gündür 38 in altıba indiremiyorum ateşini bugün sonunda babamız geld, biraz rahatladım ama abuk bir menüm oldu neyse hep,nize iyi geceler kime uğramamoş hafta sonu
kızlar selamlar herkese en güzel hafta sonu sizin olsun...
aysunay tatlım inşallah dediğin gibi olur ...geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta hiç memnun kalmadım bilmiyorum artık ödemmi yaptı .geçen hafta tam direnci kırdım dedim bu hafta böyle oldu işte...
tuğbişim valla demir atmış gibi hissediyorum demişsin ya bu hafta demir aldın sanırım okyanusun ortasından hadi bakalım hayırlısı olsun çok çok tebrik ederim kuzum
....
meltem sen bir harikasın hatta harika ötesi bişeysin .... seviyorum senin bu yorumlarını ...
.
öyle de oluyor sevda.. gene haftaya +700 le başladım ben ulan nedir benim bu çektiğim her hafta artı ile başlıyorum cumaya eksiye çevirmeye çalışıyorum bir günde eksi ile başlasam olmaz mı yaaaaaaaa
tuğbişim inşallah sınavın güzel geçmiştir tatlım hayırlısıyla dön gel ....
centig tebrik ederim canım mezun oldun yani ...eminim 10. takım için güzel şeyler yapıcaksın....
jujum herkes mezun olsun bizbize yavaş yavaş verelim kilolarımız boşver .....
resim felan koysan dö görsek dalin nasıl bişey gözümde canlandıramıyorum benaysunaycım duzelttırdım cnm sarsın olduk olmasınada ıstedıgım gıbı olmadı gene en temızı alacam sıyahı boyayacam soparlara dondum cok cıg oldu
sen nasılsın ?
şahnur hayırdır kendinden mi geçtin börekler felan.... bu arada çocuk nasıl oldu geçtimi ateşiyi akşamlar haftasonu rehaveti sarmış gene burayı kızlar yaa
seni gamzeyle eş yapmadım hadi gene iyisin... aysunayy ile yarışıcan....jujumm bende istiyom daaaaaaaaaaaaa
canmm çok geçmiş olsunn
gamzemmm gell seninle spor haftası yapalım. yoksa bende totiyi kaldıramıyacağımmm..birbirimizi gaza getirekkkk
canmm ya çok geçmiş olsunn..
Günaydın kızlar, çok keyifsiz başladım güne..Yataktan hızlı kalktığım için felaket bir baş dönmesi ve geç saatte yiyip yattığım için felaket bir mide bulantısı yaşıyorum..:26::26:
Gün boyu sürer gibi bu baş dönmesi :26: Allah yardımcım olsun...
Siizler nasılsınız bakalım, nasıl geçti haftasonunuz
canımm geçmiş olsunn..Günaydın kızlar, çok keyifsiz başladım güne..Yataktan hızlı kalktığım için felaket bir baş dönmesi ve geç saatte yiyip yattığım için felaket bir mide bulantısı yaşıyorum..:26::26:
bi şekilde burayı eylenceli kılmaya çalışıyorum sadece napim..:)
öyle de oluyor sevda.. gene haftaya +700 le başladım ben ulan nedir benim bu çektiğim her hafta artı ile başlıyorum cumaya eksiye çevirmeye çalışıyorum bir günde eksi ile başlasam olmaz mı yaaaaaaaa
resim felan koysan dö görsek dalin nasıl bişey gözümde canlandıramıyorum ben
şahnur hayırdır kendinden mi geçtin börekler felan.... bu arada çocuk nasıl oldu geçtimi ateş
seni gamzeyle eş yapmadım hadi gene iyisin... aysunayy ile yarışıcan....
bunun sevinci ile gamzede salar kendini bu hafta sanada hazırlık olur yakalarsın onu
kızlar 10. takımda chentiq'in kaptan mesajını okudum kendimden utandım valla. ilk dönemlerdeki benim enerjim var onda ve ben saldım kendimi bişeyle ilgilenmez oldum... neyse bugün akşamdan itibarek menüleri eksiksik yazıyorsunuz ne yendi ne içildi hangi sporlar yapıldı bende yorumluyorum yavaş yavaş ısınma turlarıma başlıyorum anlayacağınız....
hafta sonları takıma giremiyorum malum havalar ısındı evde kim durur artık dışarılarda oluyorum genellikle evde olduğum zaman dilimi temizlik için harcanan zaman diliminden ibaret artık... ama bakıyorum sizde girmez olmuşsunuz olsun niye girmediniz demem ben hakkınız gezin tozun hayatın tadını çıkarın ama aklınızın bir köşesinde kalısn burası ve yediğiniz her lokmada hatırlayın beni bizi ....
yataktan hızlı kalktın diye baş dönmesi gün boyu sürmüz kuzum tansiyon felan olmasın o
şahnur hayırdır kendinden mi geçtin börekler felan.... bu arada çocuk nasıl oldu geçtimi ateş
bunun sevinci ile gamzede salar kendini bu hafta sanada hazırlık olur yakalarsın onu
kızlar 10. takımda chentiq'in kaptan mesajını okudum kendimden utandım valla. ilk dönemlerdeki benim enerjim var onda ve ben saldım kendimi bişeyle ilgilenmez oldum... neyse bugün akşamdan itibarek menüleri eksiksik yazıyorsunuz ne yendi ne içildi hangi sporlar yapıldı bende yorumluyorum yavaş yavaş ısınma turlarıma başlıyorum anlayacağınız....
hafta sonları takıma giremiyorum malum havalar ısındı evde kim durur artık dışarılarda oluyorum genellikle evde olduğum zaman dilimi temizlik için harcanan zaman diliminden ibaret artık... ama bakıyorum sizde girmez olmuşsunuz olsun niye girmediniz demem ben hakkınız gezin tozun hayatın tadını çıkarın ama aklınızın bir köşesinde kalısn burası ve yediğiniz her lokmada hatırlayın beni bizi ....
yataktan hızlı kalktın diye baş dönmesi gün boyu sürmüz kuzum tansiyon felan olmasın o
öyle de olmalı daha sıkı asılmalıyız ki hafta sonu rehavetinin vucudumuza kazandırdığı artı değeri eksi değere çevirebilelim...canımm geçmiş olsunn..
haklısın kaptanmm.. hafta sonları artık hepimiz gezme piknik derken giremiyoruz. ama hafta içi hem kilo hem iletişimimiz açısından aksatmamalıtız
huzursun jujum, evet bende okudum chentiqin yazısını..döktürmüş mübarek..Hey gidi jujum sen kendinle övün, ne cevherler yetiştirmişsin sen...
Bu hafta salma konusuna gelince, evet salabilirdim ama haftasonu düğün olmasaydıamcamın oğlunun düğünü var ve ben herşeyden çok asılmalıyım bu hafta
Çoookkk beklersinizz çokkkkk
foto ekleşende görsek dalinnnnnn...aysunaycım duzelttırdım cnm sarsın olduk olmasınada ıstedıgım gıbı olmadı gene en temızı alacam sıyahı boyayacam soparlara dondum cok cıg oldu
sen nasılsın ?
geçmiş olsun gamzee...Günaydın kızlar, çok keyifsiz başladım güne..Yataktan hızlı kalktığım için felaket bir baş dönmesi ve geç saatte yiyip yattığım için felaket bir mide bulantısı yaşıyorum..:26::26:
aynen bende artı değeri görüp asılanlardanım... ne yapalım bizimde ateşleyici unsurumuz bu sanırımherkes iyidir inşallah...
evet hafta sonu giremiyoruz artık valla havalar öyle güzel ki evde durulmuyor ki
foto ekleşende görsek dalinnnnnn...
geçmiş olsun gamzee...
günaydın juju..
bende haftaya + ile uyandım adetimde başladı onunda etkisi olabilir diyeceğim ama her hafta + ile başlıyorum ben
- ye dönecek inşallah.
günaydınnnnnnn kızlar.......
geçmişe bir bakayım neler kaynatmışsınız?
iyi yolculuklar canım inş sınavın güzel geçer allah kolaylık versin
çentiko mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun 10. takımın kaptanı olarakta sana başarılar diliyorum...
aysunaycım pis kilolar gitsin boş ver diğer giysiler bol gelsin artık dar paça pantolonlara merhaba deme zamanın geldi...
cornican yarın ki sınavında başarılar Allah zihin açıklığı versin şansın yaver gitsin...
dalintoş senle rakip olduk artık anam ben sana nasıl yetişcem sen bi anda füze hızıyla verirsin kiloları ben arkandan el sallarım ama artık seninle yarış başlıyor veriyoz artık kiloları haaaaaaaaaaaaaa...
hım bu konu beni de düşündürüyo pasif olan takımların birinde toplaşsak mı ki kilo verip de korumak isteyenler olarak ...
inş istediğin gibi geçer canım sınavın sağlıkla git sağlıkla gel
belki seni gaza getirir bu .. bak dalin izin mahmuru alışma evresi felan o arada açabilirsin arayı
sınavı olanlara basarılar dılıyore ne cektınız su sınavlar be yeeerumm ne cektınızz.bu espırımden sonra buz gıbı oldu ortalık usudum
zes cım hadı bakalım yarıs baslasın ver kendıne dıyete spora
juju kızları mezun edınce 3-5 kısı kalıcaz hakaten demır bas olarak tohuma ayırdık kendımızı.
tuğbacım sınavın inş iyi gecer
evet şahnur bakalım hangimiz önce mezun olacakama ben mezun olmak istemiiiyyyooorrruuummm buradan kopmak hiçççç
çentikkkk mezuniyetın hayırlı olsun kuzummm darısı basımıza ınsallah kopmak yok burdan gel yineee
tubişimmmm basarılarr canımm allah zıhın acıklıgı versinnn
chentiq mezun mu oldun şimdi sen..tebrik ederim canımmmmmm hedefine ulaştın:119:arasıra uğra canım bizde seni seviyoruz
dalin saçlarını ne yaptın düzelttirdin mi..foto ekleyecektin. oğluşun nasıl diş ağrıları geçti mi?
..
başarılar canımmmmmm.güle güle git gel.
eee biz haftanın 4 günü neredeyse beraber yer içeriz jujumbazen beraber cozuturuz
Harbii jujum hayranım sana, şimdi beraber ve solo şarkılar
Babayı geçersinnn
efkarlandımm
Yazıııkkkkk mezun olacaz sanıyoooo, buraları yabancılara armut suratlılara mı bırakacakk jujuuuu, böylee konuşmaa demiyorum, konuşuyorsunda ne oluyorr diyorumm hahahaha
Bütün dualarım seninleeeee, başarılarrrr tatlımmm
yok yokkk bozdu kafayı biricik..tam gaz geliyorr
:26::26: ağlayan pastana ölürler seninnn
kızlar selamlar herkese en güzel hafta sonu sizin olsun...
aysunay tatlım inşallah dediğin gibi olur ...geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta hiç memnun kalmadım bilmiyorum artık ödemmi yaptı .geçen hafta tam direnci kırdım dedim bu hafta böyle oldu işte...
tuğbişim valla demir atmış gibi hissediyorum demişsin ya bu hafta demir aldın sanırım okyanusun ortasından hadi bakalım hayırlısı olsun çok çok tebrik ederim kuzum
....
meltem sen bir harikasın hatta harika ötesi bişeysin .... seviyorum senin bu yorumlarını ...
.
tuğbişim inşallah sınavın güzel geçmiştir tatlım hayırlısıyla dön gel ....
centig tebrik ederim canım mezun oldun yani ...eminim 10. takım için güzel şeyler yapıcaksın....
jujum herkes mezun olsun bizbize yavaş yavaş verelim kilolarımız boşver .....
Günaydın kızlar, çok keyifsiz başladım güne..Yataktan hızlı kalktığım için felaket bir baş dönmesi ve geç saatte yiyip yattığım için felaket bir mide bulantısı yaşıyorum..:26::26:
aynen bende artı değeri görüp asılanlardanım... ne yapalım bizimde ateşleyici unsurumuz bu sanırım
bişi yok corni geçmişte
gamzecimm dikkat et kendine.....:26::26:
evet ama hafta sonu olduğundandır jujum.....chentiqe bende bı bakayım neler döktürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?