- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.701
kızlar selam hızlıca bi geçmişi okudum böreklere rağmen haftaya + ile başlamadım hatta kahvaltıdan sonra tartıldım cuma günki kilodaydım yeme düzenim çok bozuldu bugün işe bile gidemedim ufaklığın ateşi düşmediği gibi büyükde ateşlenmeye başladı sabah onu dr a götürdüm onunda bademcikleri şişmiş az önce ufaklığın dr u ile konuştuım yarın akşama kadar düşmezse hastaneye yatırma veya iğneye başlama durumu var bakalım ne olacak inş bir an önce düşer genelde 39 civarı seyrediyo duş fitil ateş düşürücülerle anca 38 e düşürebiliyoruz ant de kullanıyo yemek yemiyo süt içmiyo su içmiyo hemen soldu yavrum dr 72 saati bekleyelim dedi ben aryık iptal oldum sizden ricam menümü şu sıpalar düzelene kadar paylaşmayayım çünkü çok abuk subuk oluyo ama kalorili şeyler yememeye dikkat ediyorum yarın ufaklığın ateşi düşerse işe gideceğim bakalım benden haberler bu kadar
kızlar selam hızlıca bi geçmişi okudum böreklere rağmen haftaya + ile başlamadım hatta kahvaltıdan sonra tartıldım cuma günki kilodaydım yeme düzenim çok bozuldu bugün işe bile gidemedim ufaklığın ateşi düşmediği gibi büyükde ateşlenmeye başladı sabah onu dr a götürdüm onunda bademcikleri şişmiş az önce ufaklığın dr u ile konuştuım yarın akşama kadar düşmezse hastaneye yatırma veya iğneye başlama durumu var bakalım ne olacak inş bir an önce düşer genelde 39 civarı seyrediyo duş fitil ateş düşürücülerle anca 38 e düşürebiliyoruz ant de kullanıyo yemek yemiyo süt içmiyo su içmiyo hemen soldu yavrum dr 72 saati bekleyelim dedi ben aryık iptal oldum sizden ricam menümü şu sıpalar düzelene kadar paylaşmayayım çünkü çok abuk subuk oluyo ama kalorili şeyler yememeye dikkat ediyorum yarın ufaklığın ateşi düşerse işe gideceğim bakalım benden haberler bu kadar
canm çok geçmiş olsun.inşallahh ateşi düşerrde iğneye hastaneye gerek kalmazz.kızlar selam hızlıca bi geçmişi okudum böreklere rağmen haftaya + ile başlamadım hatta kahvaltıdan sonra tartıldım cuma günki kilodaydım yeme düzenim çok bozuldu bugün işe bile gidemedim ufaklığın ateşi düşmediği gibi büyükde ateşlenmeye başladı sabah onu dr a götürdüm onunda bademcikleri şişmiş az önce ufaklığın dr u ile konuştuım yarın akşama kadar düşmezse hastaneye yatırma veya iğneye başlama durumu var bakalım ne olacak inş bir an önce düşer genelde 39 civarı seyrediyo duş fitil ateş düşürücülerle anca 38 e düşürebiliyoruz ant de kullanıyo yemek yemiyo süt içmiyo su içmiyo hemen soldu yavrum dr 72 saati bekleyelim dedi ben aryık iptal oldum sizden ricam menümü şu sıpalar düzelene kadar paylaşmayayım çünkü çok abuk subuk oluyo ama kalorili şeyler yememeye dikkat ediyorum yarın ufaklığın ateşi düşerse işe gideceğim bakalım benden haberler bu kadar
canmm az olmamış mı:44::44::44::44:evet kızlar.....annemler yemeği çok gec yedıgı için ben onları beklemiyorum dolayısı ile akşam yemegınden yiyemeden yemegımı sonlandırmak zorunda kalıyorum......
menüm........
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile krem peynir,1 çay k. şeftali reçeli ile kahvaltı
öğle-ikindi: 1 tabak dolusu salata
3 adet siyah zeytın
ara: 1 küçük kase ay çekirdeği
akşam: henüz yıyemedım ama yersem 1 kase yoğurt çorbası.....
spor: yok
su: içmeye çalışıyorum ama bugun uyandığımızdan berı sular kesık...rezil olduk desem yeridir...
şahnurcumm cok gecmıs olsun canım ınsallah cabucak ıyılesır melegin....
menum
sabah
1 dilim ekmek
peynır
ogle
2 top dondurma
aksam
2 kepce corba
1 tabak taze fasulye
salata, ayran
su:ıcıyorum
spor:yuruyus
Benim menümde şöyle
Sabah: yarım paket çubuk kraker
Ara: 10 fındık
Öğle: 1,5 k.k. peynir
1 dilim k.ekmeği
2 domates
Ara: kalan çubuk krakeri yedim..
Akşam: 1 dilim k.ekmeği
4 zeytin
2 domates
3 kaşık yoğurt
yarım taze soğan..
Ara: yok
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik..100 mekik
selam kızlar bende menümü yazıp çıkayım....
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı bal
3 tane zeytin
ara:1 tane salatalık
öğle 3 y.k bulgur pilavı
4 y.k yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:3 y.k nohut,yarım domates,yarım salatalık
spor: oturma grubunu yıkadım ,mutfak dolaplarını sildim
su:1.5 litre
az değilmi canmm :26::26::26::26::26:
.
ohh evin mis olcakkkk.kolaygelsin canmm. benimde camlar leşşşşşşşşşşşşkızlar bu arada temizliğe başladım akşamdan akşama menümü yazıp çıksam olur mu canlarım ? birkaç gün sadece.....
kahvaltına bayıldımçok geçmiş olsun şahnur:26:
menüm..
kahvaltı:
kıymalı yumurta
salatalık
peynir zeytin
2 dl buğday ekmeği
1 tk bal
ara.
6-7 fındık
öğle.
kaşarlı tost
ayran
akşam.
1/2 kase k.mercimek çorbası
3 köfte
salata
1 bardak ayran
suyumu tamamlayamadım:26:
spor 20 dk yürüyüş
Şahnurcum geçmiş olsun... geçmişi okuyamadım ama 1-2 sayfaya göz gezdirebildim... Bi ara okuyacağım...
menüm:
1,5 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
domates
salatalık
öğle:
1 er servis kaşığıyla pilav ve tavuk sote
1 bardak ayran
ara:
3 parçabitter çikolata
akşam:
5 köfte(ceviz büyüklüğünde)
2 dilim ekmek
bu ara hem yemem düzensiz hem sporum düzensiz...
spor yok
su içiliyor...
şahnurcum sen burayı düşünme bile oğluşların sağlığı hepsinden önemli ...
sevda elbette mazeret bildirdiğin sürece sadece akşamdan akşama girebilirsin ama illaki gir menünün yaz tamam mı
kızlar menülere baktım ama yarın sabah yazcam .. ben sahilde birbuçuk saat yürüdüm tabanlarım ağrıyo uzandım valla 2-3 saat ohhh mis mis
Arkadaşlar oylama katılımcı sayısı henüz 53. (52 evet, 1 hayır)
Aktif yarışmacı sayımız 100 civarında.
Sağlıklı sonuç alabilmemiz adına herkesin oy kullanmasını rica ediyorum. Takım topiklerinizde, bu konuyu bir kez daha hatırlatın lütfen..
günaydın bugün işe geldim ama uykusuzlukatan ölüyorum
hakanın allahtan dün akşamdan beri ateşi çıkmadı inşallah bugünde çıkmaz da hastane iğne ile uğraşmayız
kaan bu arada iyice kötüledi sabah 6 da kalkıp istifra etti bugün okula gönderdim öğretmenine haber verdim eğer kendini kötü hissederse arayın gelip alalım diye
bana gelince dün çok canım sıkkındı çocukların haline menümü paylaşayım şimdi işte olduğum sürece menümü paylaşmaya devam
r
şahnurcumm cok gecmıs olsun canım ınsallah cabucak ıyılesır melegin....
menum
sabah
1 dilim ekmek
peynır
ogle
2 top dondurma
aksam
2 kepce corba
1 tabak taze fasulye
salata, ayran
su:ıcıyorum
spor:yuruyus
Benim menümde şöyle
Sabah: yarım paket çubuk kraker
Ara: 10 fındık
Öğle: 1,5 k.k. peynir
1 dilim k.ekmeği
2 domates
Ara: kalan çubuk krakeri yedim..
Akşam: 1 dilim k.ekmeği
4 zeytin
2 domates
3 kaşık yoğurt
yarım taze soğan..
Ara: yok
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik..100 mekik
selam kızlar bende menümü yazıp çıkayım....
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı bal
3 tane zeytin
ara:1 tane salatalık
öğle 3 y.k bulgur pilavı
4 y.k yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:3 y.k nohut,yarım domates,yarım salatalık
spor: oturma grubunu yıkadım ,mutfak dolaplarını sildim
su:1.5 litre
.
çok geçmiş olsun şahnur:26:
menüm..
kahvaltı:
kıymalı yumurta
salatalık
peynir zeytin
2 dl buğday ekmeği
1 tk bal
ara.
6-7 fındık
öğle.
kaşarlı tost
ayran
akşam.
1/2 kase k.mercimek çorbası
3 köfte
salata
1 bardak ayran
suyumu tamamlayamadım:26:
spor 20 dk yürüyüş
Şahnurcum geçmiş olsun... geçmişi okuyamadım ama 1-2 sayfaya göz gezdirebildim... Bi ara okuyacağım...
menüm:
1,5 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
domates
salatalık
öğle:
1 er servis kaşığıyla pilav ve tavuk sote
1 bardak ayran
ara:
3 parçabitter çikolata
akşam:
5 köfte(ceviz büyüklüğünde)
2 dilim ekmek
bu ara hem yemem düzensiz hem sporum düzensiz...
spor yok
su içiliyor...
canım çok ama çoookkk geçmiş olsun allah şifasını versin
bugün bende kayınvalidemdeydim o yüzden giremedim
MENÜM
SABAH soslu biber çok az yağla yapılmış domates peynir 1,5 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı nutella
ÖĞLE sütlü nescafe 40 kalorilik kraker 6 erik
ARA 1 avuç beyaz leblebi 10 tane erik
AKŞAM 1,5 parça ızgar tavuk salata
SU içemedim
SPOR 1 saat tempolu yürüyüş
canm çok geçmiş olsun.inşallahh ateşi düşerrde iğneye hastaneye gerek kalmazz.
canmm az olmamış mı:44::44::44::44:
ohh evin mis olcakkkk.kolaygelsin canmm. benimde camlar leşşşşşşşşşşşş
kahvaltına bayıldımmenün güzel canm
canm bence menün güzell..
bana gelince
sabah:1 kk ekmek-domat peynir
ara 1 kase kara dut
öğle çeyrek tost
ara:1 elma
akşam: yarım tabak menemen 2 kk ekmek
su 2 lt yi geçti 30 dakika koşu+yürüş
menüm
sabah
aç karnına 4 tane kuru incir
iki dilim ekmek arası tulum peyniri
öğle 5 lahmacun
ayran
4-5 çilek
akşam
10-15 tane fındık yürüyüş öncesi açlığı bastırsın diye yendi
yürüyüş sonrası
bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek
2 dilim karpuz
3 tane yenidünya
1 parça bitter
gece alerjik nezleden dolayı burun akıntısı ve hapşuruk krizleri ile uyandım ilaç içmem lazımdı ve atıştırdım mecbur ne yedim hatırlamıyorum inanın ama abarttığımıda sanmıyorum...
1 saat 30 dakika yürüyüş... koşmayı denedim ama kaval kemiklerim ağrıdı neden acaba...
su 2 lt geçmiştir...
yeşil çal içildi
1. grup(80.00-84.90)
*JUJU* ( 83,60 /şimdi açıklıyor
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 78,40 /++**
ZES ( 75,70 /++*sanki bişey fazla gibi hani acıcık kaçırmışın ucunu gibi ama ne çözemedim
dalin26 ( 75,60 /????
3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 71,70 /+++** yaptığın ev işi spor yerine geçmiş kolay değil yorulmuşsundur
4. grup(65.00-69.90)
toplight ( 69,80 /kaptan izni
biricikoglumertug ( 69,80 /++** biraz düzensiz olmuş ve suyunu ihmal etme biricik …
ukyo ( 68,50 /izinli
5. grup(60.00-64.90)
garfield06 ( 64,40 /izinli
cornella ( 64,20 /++* biraz düzensiz de olsa fena değil
birsen-deniz ( 63,40 /+++**
aysunayy ( 63,30 /+++**
Gamze_M ( 62,80 /++** günün kahvaltı edasında geçmiş.. yemek yemiyormusun sen kuzum
busramnmn ( 60,20 /????
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
günaydın bugün işe geldim ama uykusuzlukatan ölüyorum
hakanın allahtan dün akşamdan beri ateşi çıkmadı inşallah bugünde çıkmaz da hastane iğne ile uğraşmayız
kaan bu arada iyice kötüledi sabah 6 da kalkıp istifra etti bugün okula gönderdim öğretmenine haber verdim eğer kendini kötü hissederse arayın gelip alalım diye
bana gelince dün çok canım sıkkındı çocukların haline menümü paylaşayım şimdi işte olduğum sürece menümü paylaşmaya devam
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle
3 kaşık fırında sebze 2 kaşık yoğurt
ara
1 kaşık pilav 1 kaşık tavukl sote
ara yok
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı 2 parça tavuk ızgara
8-10 tane küçük bonibon
spor 20 dk yürüyüş yapıldı (sabah sağlık ocağına gidiş ve öğleden sonra hastaneye giderken arabayı 10 dk mesafeye bırakıp yürüdüm)
su tamam
benden haberler bu kadar
bilmiyorum corni sabah hala artı değerleri gösterdi tartım bide üstüne üstlük +700 değil +900 gösterdi gelde çıldırma .. neyse yılmak yok akşak yine ineceğim sahile yine yürüyeceğim...
jujum yürüyüşün mükemmelyedıklerınden gerıye bır şey bırakmamıssın
şahnurcum tez zaman da sıkıntılarınızı atlatırsınız inşallah.....menün buna rağmen düzenli
günaydın canım hoş geldingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HERKESE GÜNAYDINNN
şahnurcum inş biran evvel hastalıklardan kurtulursunuz cnm çocuk hasta olunca çok zor ouyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?