Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese hayırlı akşamlar...bugün benim için çok yoğun bir gündü ve ancak fırsat buldum neler olmuş neler...kaptanım ben oylamamı yarın yapayım tatlım şimdi kafam çok dolu iyice okuyup oylamamı yapayım...

ben koçluk sistemini talep edebilirim.... En iyi kilo veren en öz kilo veren olan bana koçluk yapabilir:26:

bende istiyorum koç jujum...,

günaydın cnm.hayırlısı olsun........

bende bugun dişçi yolcusuyum.regl oldum.......dişlerimi yaptıracağım.azap gibi ya

geçmiş olsun ve de hayırlı olsun....

.

benim menüm bugün çok karışık oldu

sabah :yok

öğle :ayak üstü atıştırmaca..

akşam:2 büyük dilim ekmek arası

spor : yarım saat kadar yürüyüş
squata tekrardan başladım. gamzeyle beraber devam edicez bugün 50 tane...

.

canm hoş geldin

iyi geceler herkesee..

kalkınca 1 aktivia 1 bardak sıcak su

kahvaltı..
1 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
salatalık
zeytin
peynir

öğle.
kaşarlı tost-çay

akşam.
1 kase tavuk çorbası
3 parça karpuz
1/2 kase yoğurt

30 dk yürüdüm.

ebeetttt

herkese günaydın kızlar bizim bilgisayar arızalandı nbtteyim burdan yazıyım dedim kusura bakmayın yazamadım bide juju kaptanım bu hafta cumartesi tatile çıkcaz 1 temmuza kadar yokum izin isteyecektim evde de bilisyar arızalandığından sizede yazamıyorum mahcup olmak istemiyorum varmı müsaden

müsade ne demen sen söylersin ben izinli yazarım olur biter....

Bu cumada yazarım kilomu cumartesi kuşadası 1 2 bakalım marmaris dedikolmadı kuşadasıyla sonlandırdık

günaydın arkadaşlarrr

tost yarım ekmek değildir inşallah

Bu cumada yazarım kilomu cumartesi kuşadası 1 2 bakalım marmaris dedikolmadı kuşadasıyla sonlandırdık

iyi tatiller canmm ..desene benm yanıma geliyosunuz.

İyi tatiller canım

günaydın arkadaşlarrr

tost yarım ekmek değildir inşallah

iyi tatiller canmm ..desene benm yanıma geliyosunuz.

Günaydın arkadaşım, günaydın arkadaşlar..

Acayip bir mide bulantısı var :26: sabahın köründe dut yememle alakalı olabilir mi acaba :44:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız.benı soracak olursanız ıyıyım gozlerınızxden öper saygıyla selamalrım.cok sessızsınız hadı gelınde cosak kopak

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız.benı soracak olursanız ıyıyım gozlerınızxden öper saygıyla selamalrım.cok sessızsınız hadı gelınde cosak kopak

hahahahah kopar bizi dalinnnnnnnnnn, dalin bizi diskoya götürr

gel balım gotureyım tabı .ama ıckısız yer bulursak sonra tayyıp amca kızıyo hanı nerde bu mıllet yaaa

Yedirtme Tayyip amcanı şimdi, Önce İslamiyet izin veriyor mu içkiye ona bak..dinimiz en önemli olan..İçer içmez o da kişinin özgür iradesidir sen şarap iç ben su içerim unutmayalım ki, günde 3 litre

İyi tatiller canım

Günaydın arkadaşım, günaydın arkadaşlar..

Acayip bir mide bulantısı var :26: sabahın köründe dut yememle alakalı olabilir mi acaba :44:

GÜNAYDIN KIZLAR....

dün koçluk sistemini devreye sokmaya çalıştım ama kimse elini taşın altına sokmadı... hatta koç olarak belirlediğim kişi kendisine koç istedi artık durumu düşünün....

şimdi düşünüyorum da ben aylarca tek başıma 14 kişiye koçluk yaptım menülerini yorumladım içtikleri suyu irdeledim yaptıkları sporu denetledim ve sanırım birden bukadar kişi ile ilgilenmek beni yıprattı ki artık ne menü yazasım var ne menü yorumlayasım var....

anladım ki dün bas bas bağırmama rağmen koç istiyorum dememe rağmen kimse ne bana nede diğer koç isteyen arkadaşlarıma yardım elini uzatmadı... iş başa düştü kendi göbeğimi kendim keseceğim koç istemiyorum artık ben kendimin koçu olurum... bu konuda diğerleri ne düşünür bilmiyorum ama benim düşüncem bu yönde ... artık kendim için çabalayacağım

:) NE ICERSEK ICELIM 3 LITER ICELIM HAHAHAH yok cnm bende ıcmem su ıcerık portakal suyu ıcerık olmadı eve gıder 3 kılo portakal alır kendımız sıkar kendımız ıcerık.kendın pısır kendın ye oluyoda kendık sık kendın ıc olmazmı yanı

tamam ben elımı tasın altına koyuyorum koc olmaya adayım.ama senden koc olamz kelın ılacı olsa kendı basına surer dersen eyw.

en azından eskı basarıma dayanaraktan ver bana bı kurban

Jujum bu yorumun beni biraz şaşırttı açıkçası, en başta cornella olmak üzere hepimiz bu sistemi beğendik ve çok ılımlı yaklaştık..Hatta cornella gönüllü sana koç olayım bile dedi..Üstelik sen sistemi sundun, biz beğendik ama kesin şu şununla koç olsun konusu netlik kazanmamıştı evet..Sakın küsme, darılma..Biz takımcak senin sözlerine hep değer vermiş, hep mutlu olmuş ve hep bizleri düzenlemeni istemişizdir..

Tek kalmaya kalkarsak emin ol çökeriz(m) kendi adıma konuşmam gerekirse de böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…