Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju bak yaptıgım oylamada senın yazdıgında ben oyum arasında bosluk bıraktım bnm oyun ınce yazı stılı sıyah.senın paragrafın altıdna bır bosluk ve altında oyum dıkkatlı bak anlayacaksın
sonradan farkettim bende not aldım senin oylarıda....

bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
ağlamayana meme yokmuş ikimizde debelenelim bakalım bir meme veren olacakmı
bende ıstıyom bı koc yaaaaaaaaaaaa
kuzum dalin sana koç bulsak da koç seni bulamaz ki... öncelikle takıma girmeye başlasan iyi edersin

gelemez kiii gelemez kiiiiiiiii

merhaba kızlarrrrrrrrrr....

iki tane 14 varmış ben de tekine cvp vermişim juju...

14a:HAYIR
14b:EVET olsun

Selam kizlar cibutiden burda hava su an 37derece deniyor ama hissedilen45 falan derece halk sefalet icinde heryerde dilenciler kaldigimiz otel rezalet ama keminski de kalacak parayi devlet vermedigi icin burda kalmak zorundayiz gece bile kadinlar cocuklari ile dileniyorlar insanin ici parcalaniyor 3gundur ilk defa bugun yemek yedik cin usulu tavuklu noddle bol su meyve suyu iciyoruz wc ler rezalet yemek yiyecek yer bile bulamiyor insan tum haberlerde turkiyeden bahsediliyor net iletisimi cok kotu durum cok mu vahim haberler fransizca oldugu icin anlamiyoruz bu arada geldigimden beri wc ye cikamadim cunku surekli kati biseyler yiyoruz bakalim geldigimizde durum nasil olacak ben bi gecmisi okuyayim sanirim oylama olacak jujum sen beni bilirsin benim yerime de sen oy versen olursa kabulumdur

vayyyyyy cibuti gazisinden haber var.... Bende heveslenmiştim yeni yerler göreceksin diye desene sana baceradan çok çile gibi bişey olmuş... ... En azından benim en sevdiğim şeyi yiyebilmişsin noddle ... Ahhh nası canım çekti...

Türkiyede durum vahim millet ayaklandı ve durmak bilmiyor... Her ilde eylem var aslında eylem değil ama öyle alğılanıyor aslında tepkisini göstermek istedi halk ama polis aşırı şiddet uyguladığı için olaylar aldı başını gitti.. Görüntülere baksan sanki iç savaş var ama 10 yılın isyanı var aslında halkta

bu arada nereden giriyorsun şahnur nete.??? Fırbat bulursan kendinden haberler ver bize..

Offff tatlım yaaaa, Rabbim yardımcın olsun..Çok zor gibi görünüyor ama biliyorum ki sen bunun da üstesinden gelirsin

Canim kalcigimiz otelde guya wifi var ama surekli kesintili mesela evle goruntulu gorusme yapamiyoruz su an siesta zamanlari milet uyumaya gitti otelde bende size laf yetistireyim dedim ozledim sizi yaa face inliyor haberlerden ama ne kadari provakasyon bilemiyoruz burda her haberde taksim ankara gosteriliyor arada erdoganda cikiyor ama fransizca olunca bisey anlamiyoruz tabii bence ulkede kurdistan olmali diyenleri buraya getireceksin ulkemizin kiymetini ogrensinler vallahi nasil bir memlekette yasiyoruz inanin buralara gelince anladim az once bi magnet alalim dedik buzdolabina yapistirmaya 3magnete plastik hemde kaliteli degil 50tl gibi bi rakam istediler ama arkadas sigara aldi malboro 10tanesi 25tl millet khat denilen bi ot var uyusturucu heryerde o satiliyor herkes onu cigniyo tadi nasil dedik deneyin ama thy ye gerek kalmaz ucarsiniz diyorlar merak ediyoruz alip o ottan turkiye de deneyecegim halkinin yiyecej
K ekmegi yok ama herkes ot cigniyo

merhaba arkadaşlar

14 a hayır
14 b evet

canm çok sıkkın. sabahtan beri yoğundum..

kızlarrrr

squata devam ediyomusunuz bakimm

ben dün 100 yaptım bacaklarım tekrar ağrımaya başladı ammaaaa
kalçam 99,5 olmuş 101 di yürüyüşde yapıyorum tabii ama etkili oldu bayağıda squat

Ben de yapmıyorum :26: ama şu iş bitsin, bomba gibi geliyorum

birsoooooooo senin canını sıkanın ...................

dilekçim valla bravo sana ben dedım bu squat işe yarıyormuş diye......
aferin size de .juju ve gamze ye tabı.siz yapmayın squat falan poponuz zaten el kadar ya gerek yok....hiç istikrar yok...2 sınava gıttık dıye hemen bırakılmış....çok kızdım çok......juju ben senın koçun olsam :117: öğretmenın ögrencısıne ceza verdıgı gibi bol bol ceza yerdın
ben bu fıtığımla Nivea body mı hıc aksatmadım......utanın utanın

boşver şahnurcum sen buradaki durumlar ... aman ha ot mo çekme anam kend,nden geçersinde alır götütler valla...

hakikaten mis gibi ülkemizi,n kıymetini bilmiyoruz biz...

ya corni bele baskı yapıyo ben onu 300taneye kadar götüremem diye bıraktıydım ....

Corniiii ben yapıcammmmmmmmmmm

Menüm

Sabah: yok

Ara: form pirinç patlağı

Öğle: 1 döner, 1 ayran

Ara: 4 gofret

Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt, 5 zeytin 1 minik kazandibi :26:

Spor: 1 saat yürüme
Su: içiliyor

hep bahane hep bahane...squat yapamıyorsan plates yap ya da başka bır incelme programı......

yapacağınız günleri özlemle çekiyorumm mezun olacaksın hala spor yapacan

gelelim menüne hacı ayıptır sorması bu döner ekmekli oluyor galıba değil mi hanı şu dürüm olanlarından eğer öyleyse direk çevrım dışı ol yoksa fena olacak....
hayırdır partı falan mı vardı bugun iş yerınde gofretler,dönerler,akşama da kazandibi......ohhhhhhh afiyet olsun bu hafta verdıgın 600 gr mı 1600 olarak gerı alacaksın galıba

Son düzenleme:
gelelim benım menüme......

sabah: 1 dilim ekmeğime krem peynır sürdüm ,yedim.......

öğle : yok ( dişçi koltuğundaydım)

akşam: geçiştirdik bugun.....
bıraz kavun,karpuz,peynır,zeytın,kiraz(mıktarları çok az)
yarım dilim ekmek

spor: 30 dk yürüyüş
Nivea body cd mi yapacağım......
su:çok içemedim....

gızlar menum

sabah klasık kahvaltı

ara yok

oglen bol temızlık 34 dakıka elıptık merdıven ınıs cıkısı cocukalrla oynasmaca ohhh suyundanda koydum

ara 30 cm buyuklugunde 20 cm genıslıgınde lavasın ıcıne 4 cıgkofte marul maydanoz yarım lımon sıkıp yedım

aksam 1 dılım ekmek uzerıne 1 cogkofte surdum

ara ee daha ne yıcektım bea

spor yukarıda saydıklarım bebeıs uyuyo uyanınca hoppıdık sporuna gecerız

su sıkı durun 4 bucuk lıtre

ben tam anlamıyla dıyetıme gerı donusu bugun yasadım psıkolojık olarak bugun hazırladım kendımı yarına daha sıkı yım ınsallah.bu hafta ıyı bı sonuc gelırmı ınsallah

juju sen bana bul bı koc ama ben cornellaya yada gamzeye talıbım cornella verecegı cezalarla durumu zora sokar gamzede tatlı dılıyle benı benden alır hehehe

corniciimmmmmmm 20 dk rampa yürüyüş ardından 20 dk kardiyo yaptım ve yaptığım kardiyoda en az 40-50 tane senin o dediğin hareketten yaptırıyo kız üç değişik şekilde bacaklar kapalı bacaklar yarım açık ve tam açık şeklinde ... bi nevi senin hareketide yapmış oluyorum

dalin; benım bır koça ihtiyacım var .ben de dileğii isterim isterimm

jujum; hadeee öyle olsun bakimm.....

sana ölmezmiyim beeennn

canım yaaa allah sabır versin inşallah hemen dönebilirsin.
doğru söze ne hacet

afiyet olsun canm benm menümden iyi

cornimm sen gene bişey yememişsin diyeceğim ama dişş varrr

dalin eskisi gibi sahalarda

bana gelince

sabah kornfleks

ara yok

öğle 4 tane lokma ( komşumundu yesem bi dert yemesem bi dert )

ara 1 avuç nohut-1 çatal kavun-1 lokma börek

akşam 1 kase taze fasulye 1 kase cacık 1 dilim kk ekmek

40 dakika koşu -yürüyüş su tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…