- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.481
sonradan farkettim bende not aldım senin oylarıda....juju bak yaptıgım oylamada senın yazdıgında ben oyum arasında bosluk bıraktım bnm oyun ınce yazı stılı sıyah.senın paragrafın altıdna bır bosluk ve altında oyum dıkkatlı bak anlayacaksın
ağlamayana meme yokmuş ikimizde debelenelim bakalım bir meme veren olacakmıbende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
kuzum dalin sana koç bulsak da koç seni bulamaz ki... öncelikle takıma girmeye başlasan iyi edersinbende ıstıyom bı koc yaaaaaaaaaaaa
sonradan farkettim bende not aldım senin oylarıda....
ağlamayana meme yokmuş ikimizde debelenelim bakalım bir meme veren olacakmı
kuzum dalin sana koç bulsak da koç seni bulamaz ki... öncelikle takıma girmeye başlasan iyi edersin
vayyyyyy cibuti gazisinden haber var.... Bende heveslenmiştim yeni yerler göreceksin diye desene sana baceradan çok çile gibi bişey olmuş... ... En azından benim en sevdiğim şeyi yiyebilmişsin noddle ... Ahhh nası canım çekti...selam kizlar cibutiden burda hava su an 37derece deniyor ama hissedilen45 falan derece halk sefalet icinde heryerde dilenciler kaldigimiz otel rezalet ama keminski de kalacak parayi devlet vermedigi icin burda kalmak zorundayiz gece bile kadinlar cocuklari ile dileniyorlar insanin ici parcalaniyor 3gundur ilk defa bugun yemek yedik cin usulu tavuklu noddle bol su meyve suyu iciyoruz wc ler rezalet yemek yiyecek yer bile bulamiyor insan tum haberlerde turkiyeden bahsediliyor net iletisimi cok kotu durum cok mu vahim haberler fransizca oldugu icin anlamiyoruz bu arada geldigimden beri wc ye cikamadim cunku surekli kati biseyler yiyoruz bakalim geldigimizde durum nasil olacak ben bi gecmisi okuyayim sanirim oylama olacak jujum sen beni bilirsin benim yerime de sen oy versen olursa kabulumdur
Selam kizlar cibutiden burda hava su an 37derece deniyor ama hissedilen45 falan derece halk sefalet icinde heryerde dilenciler kaldigimiz otel rezalet ama keminski de kalacak parayi devlet vermedigi icin burda kalmak zorundayiz gece bile kadinlar cocuklari ile dileniyorlar insanin ici parcalaniyor 3gundur ilk defa bugun yemek yedik cin usulu tavuklu noddle bol su meyve suyu iciyoruz wc ler rezalet yemek yiyecek yer bile bulamiyor insan tum haberlerde turkiyeden bahsediliyor net iletisimi cok kotu durum cok mu vahim haberler fransizca oldugu icin anlamiyoruz bu arada geldigimden beri wc ye cikamadim cunku surekli kati biseyler yiyoruz bakalim geldigimizde durum nasil olacak ben bi gecmisi okuyayim sanirim oylama olacak jujum sen beni bilirsin benim yerime de sen oy versen olursa kabulumdur
vayyyyyy cibuti gazisinden haber var.... Bende heveslenmiştim yeni yerler göreceksin diye desene sana baceradan çok çile gibi bişey olmuş... ... En azından benim en sevdiğim şeyi yiyebilmişsin noddle ... Ahhh nası canım çekti...
Türkiyede durum vahim millet ayaklandı ve durmak bilmiyor... Her ilde eylem var aslında eylem değil ama öyle alğılanıyor aslında tepkisini göstermek istedi halk ama polis aşırı şiddet uyguladığı için olaylar aldı başını gitti.. Görüntülere baksan sanki iç savaş var ama 10 yılın isyanı var aslında halkta
bu arada nereden giriyorsun şahnur nete.??? Fırbat bulursan kendinden haberler ver bize..
merhaba arkadaşlar
14 a hayır
14 b evet
canm çok sıkkın. sabahtan beri yoğundum..
kızlarrrr
squata devam ediyomusunuz bakimm
ben dün 100 yaptım bacaklarım tekrar ağrımaya başladı ammaaaa
kalçam 99,5 olmuş 101 di yürüyüşde yapıyorum tabii ama etkili oldu bayağıda squat
valla ne yalan söyleyeyim ben bıraktım.. Maşallah sen devam ediyon eee boşuna mı tapır tapır gidiyo senden kilolar...
hayırdır birsen canın neye sıkkın....
Ben sabahtan beri şu olaylarla ilgili haberleri açıklamaları vs okudukça geriliyorum... Senin derdin ne
Ben de yapmıyorum :26: ama şu iş bitsin, bomba gibi geliyorum
boşver şahnurcum sen buradaki durumlar ... aman ha ot mo çekme anam kend,nden geçersinde alır götütler valla...Canim kalcigimiz otelde guya wifi var ama surekli kesintili mesela evle goruntulu gorusme yapamiyoruz su an siesta zamanlari milet uyumaya gitti otelde bende size laf yetistireyim dedim ozledim sizi yaa face inliyor haberlerden ama ne kadari provakasyon bilemiyoruz burda her haberde taksim ankara gosteriliyor arada erdoganda cikiyor ama fransizca olunca bisey anlamiyoruz tabii bence ulkede kurdistan olmali diyenleri buraya getireceksin ulkemizin kiymetini ogrensinler vallahi nasil bir memlekette yasiyoruz inanin buralara gelince anladim az once bi magnet alalim dedik buzdolabina yapistirmaya 3magnete plastik hemde kaliteli degil 50tl gibi bi rakam istediler ama arkadas sigara aldi malboro 10tanesi 25tl millet khat denilen bi ot var uyusturucu heryerde o satiliyor herkes onu cigniyo tadi nasil dedik deneyin ama thy ye gerek kalmaz ucarsiniz diyorlar merak ediyoruz alip o ottan turkiye de deneyecegim halkinin yiyecej
K ekmegi yok ama herkes ot cigniyo
birsoooooooo senin canını sıkanın ...................
dilekçim valla bravo sanaben dedım bu squat işe yarıyormuş diye......
aferin size de .juju ve gamze ye tabı.siz yapmayın squat falan poponuz zaten el kadar ya gerek yok....hiç istikrar yok...2 sınava gıttık dıye hemen bırakılmış....çok kızdım çok......juju ben senın koçun olsam :117: öğretmenın ögrencısıne ceza verdıgı gibi bol bol ceza yerdın
ben bu fıtığımla Nivea body mı hıc aksatmadım......utanın utanın
boşver şahnurcum sen buradaki durumlar ... aman ha ot mo çekme anam kend,nden geçersinde alır götütler valla...
hakikaten mis gibi ülkemizi,n kıymetini bilmiyoruz biz...
ya corni bele baskı yapıyo ben onu 300taneye kadar götüremem diye bıraktıydım ....
Corniiii ben yapıcammmmmmmmmmm
Menüm
Sabah: yok
Ara: form pirinç patlağı
Öğle: 1 döner, 1 ayran
Ara: 4 gofret
Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt, 5 zeytin 1 minik kazandibi :26:
Spor: 1 saat yürüme
Su: içiliyor
corniciimmmmmmm 20 dk rampa yürüyüş ardından 20 dk kardiyo yaptım ve yaptığım kardiyoda en az 40-50 tane senin o dediğin hareketten yaptırıyo kız üç değişik şekilde bacaklar kapalı bacaklar yarım açık ve tam açık şeklinde ... bi nevi senin hareketide yapmış oluyorumhep bahane hep bahane...squat yapamıyorsan plates yap ya da başka bır incelme programı......
yapacağınız günleri özlemle çekiyorummmezun olacaksın hala spor yapacan
gelelim menüne hacı ayıptır sorması bu döner ekmekli oluyor galıba değil mi hanı şu dürüm olanlarındaneğer öyleyse direk çevrım dışı ol yoksa fena olacak....
hayırdır partı falan mı vardı bugun iş yerınde gofretler,dönerler,akşama da kazandibi......ohhhhhhh afiyet olsun bu hafta verdıgın 600 gr mı 1600 olarak gerı alacaksın galıba
gızlar menum
sabah klasık kahvaltı
ara yok
oglen bol temızlık 34 dakıka elıptık merdıven ınıs cıkısı cocukalrla oynasmaca ohhh suyundanda koydum
ara 30 cm buyuklugunde 20 cm genıslıgınde lavasın ıcıne 4 cıgkofte marul maydanoz yarım lımon sıkıp yedım
aksam 1 dılım ekmek uzerıne 1 cogkofte surdum
ara ee daha ne yıcektım bea
spor yukarıda saydıklarım bebeıs uyuyo uyanınca hoppıdık sporuna gecerız
su sıkı durun 4 bucuk lıtre
ben tam anlamıyla dıyetıme gerı donusu bugun yasadım psıkolojık olarak bugun hazırladım kendımı yarına daha sıkı yım ınsallah.bu hafta ıyı bı sonuc gelırmı ınsallah
juju sen bana bul bı koc ama ben cornellaya yada gamzeye talıbımcornella verecegı cezalarla durumu zora sokar gamzede tatlı dılıyle benı benden alır hehehe
canım yaaa allah sabır versin inşallah hemen dönebilirsin.Selam kizlar cibutiden burda hava su an 37derece deniyor ama hissedilen45 falan derece halk sefalet icinde heryerde dilenciler kaldigimiz otel rezalet ama keminski de kalacak parayi devlet vermedigi icin burda kalmak zorundayiz gece bile kadinlar cocuklari ile dileniyorlar insanin ici parcalaniyor 3gundur ilk defa bugun yemek yedik cin usulu tavuklu noddle bol su meyve suyu iciyoruz wc ler rezalet yemek yiyecek yer bile bulamiyor insan tum haberlerde turkiyeden bahsediliyor net iletisimi cok kotu durum cok mu vahim haberler fransizca oldugu icin anlamiyoruz bu arada geldigimden beri wc ye cikamadim cunku surekli kati biseyler yiyoruz bakalim geldigimizde durum nasil olacak ben bi gecmisi okuyayim sanirim oylama olacak jujum sen beni bilirsin benim yerime de sen oy versen olursa kabulumdur
doğru söze ne hacetvayyyyyy cibuti gazisinden haber var.... Bende heveslenmiştim yeni yerler göreceksin diye desene sana baceradan çok çile gibi bişey olmuş... ... En azından benim en sevdiğim şeyi yiyebilmişsin noddle ... Ahhh nası canım çekti...
Türkiyede durum vahim millet ayaklandı ve durmak bilmiyor... Her ilde eylem var aslında eylem değil ama öyle alğılanıyor aslında tepkisini göstermek istedi halk ama polis aşırı şiddet uyguladığı için olaylar aldı başını gitti.. Görüntülere baksan sanki iç savaş var ama 10 yılın isyanı var aslında halkta
bu arada nereden giriyorsun şahnur nete.??? Fırbat bulursan kendinden haberler ver bize..
Corniiii ben yapıcammmmmmmmmmm
Menüm
Sabah: yok
Ara: form pirinç patlağı
Öğle: 1 döner, 1 ayran
Ara: 4 gofret
Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt, 5 zeytin 1 minik kazandibi :26:
Spor: 1 saat yürüme
Su: içiliyor
cornimm sen gene bişey yememişsin diyeceğim ama dişş varrrgelelim benım menüme......
sabah: 1 dilim ekmeğime krem peynır sürdüm ,yedim.......
öğle : yok ( dişçi koltuğundaydım)
akşam: geçiştirdik bugun.....
bıraz kavun,karpuz,peynır,zeytın,kiraz(mıktarları çok az)
yarım dilim ekmek
spor: 30 dk yürüyüş
Nivea body cd mi yapacağım......
su:çok içemedim....
gızlar menum
sabah klasık kahvaltı
ara yok
oglen bol temızlık 34 dakıka elıptık merdıven ınıs cıkısı cocukalrla oynasmaca ohhh suyundanda koydum
ara 30 cm buyuklugunde 20 cm genıslıgınde lavasın ıcıne 4 cıgkofte marul maydanoz yarım lımon sıkıp yedım
aksam 1 dılım ekmek uzerıne 1 cogkofte surdum
ara ee daha ne yıcektım bea
spor yukarıda saydıklarım bebeıs uyuyo uyanınca hoppıdık sporuna gecerız
su sıkı durun 4 bucuk lıtre
ben tam anlamıyla dıyetıme gerı donusu bugun yasadım psıkolojık olarak bugun hazırladım kendımı yarına daha sıkı yım ınsallah.bu hafta ıyı bı sonuc gelırmı ınsallah
juju sen bana bul bı koc ama ben cornellaya yada gamzeye talıbımcornella verecegı cezalarla durumu zora sokar gamzede tatlı dılıyle benı benden alır hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?