Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam ben elımı tasın altına koyuyorum koc olmaya adayım.ama senden koc olamz kelın ılacı olsa kendı basına surer dersen eyw.

En azından eskı basarıma dayanaraktan ver bana bı kurban
karışmıyorum artık dalin.. Gönüllü olan varsa istediğin kişiye koç olabilirsin...

Birsen istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Yanlız kendi açlık grevin gibi yorumlama koçluk yaparken...

gamze dün koçluk sitemi üzerine bir mesaj yazdım takımda en kötü durumdaki 4 kişiyi en çok kilo veren 4 kişi ile eşleştirdim.. şunun koçu şudur gibisinden...

Neyse zaten o mesajdada dediğim gibi bu sistemin ayakta durması için karşılıklı istek gerekli .. Ben dün kurbanlık koyun misali sundum kendimi kim ne derse razı olacak istediği uygulamaya uyacaktım ama olmadı zorlamanın mantığı yok...

Kendi kendimin koçu olurum derken takımı boşlayacağım demiyorum haya yanlış anlaşılmasın aynen devam....

Tamam jujum, üzülmene ve yıpranmana gönlüm razı olmaz..Seni ne mutsuz ederse hiç birimiz o konu içerisinde olmayız..Bunu hiç unutma kaptanım

yok canım üzülmek demeyelim... Sadece teslim oldum ama teslim alan olmadı.. Bende zorlamanın mantığı yok diyerek yeniden kabuğuma çekildim okadar...

Ee gamze senin kitap maceran ne durumda??? Iş yerinde son durum ne???

Dalin kesin dönüş yaptın değilmi??? Bu arada dün yayınladığım listeyi görmüşsündür umarım artı kilodasın ve cumaya vermiş olman lazım o fazlalığını farkındamısın???

sen bılırsınde ben aranızda gecen muhabbete fransız oldugumdan ısrarda edemıyorum yorumda yapamıyorum

evet jujucum eksın donus yaptım allahın ıznıyle.ama sen genellıosun küserim sımdı ben talıp oldum bana lazım koc dedım.hatta kocta olabılırım sorun deıl.

artıyı eksıye cevırıcem ınsallah benı bılrısınız elımden ucanla kacan kurtulur bır

geçmişi okudum geldim........

hasret; iyi tatiller cnm........bol bol güneşlen

gamze; sen gene mi o pis boğazına hakım olamadın....sabahın köründe dut yemişin aferın birazdan cırcır olursun

jujum; bu koçluk sistemi değil sadece hiçbir şey bızım takıma yaramaz....bu saatten sonra bizim takım eskisi gibi olmaz....eskisi gibi toparlanamıyoruz maalesef eşleşmelerde ben senın koçun gözüküyorum...ben okeydım ama kimseden ses çıkmadı ki jujum.
hatta işi artık şakaya döktüm dilek de benım koçum olsun diye düşünhoş ben kim ,senın koçun olacagım senın bılgın benı 3-5 e katlar

artık eskısı gibi takım olamıyoruz....mesela herkesı aynı anda takımda görmeyelı çokkkk uzun zaman oldu sanırım....:26::26::26:hiçbir konuyu konuşamıyoruz ki......belkı bu da senı etkılıyordur jujum....mezun olacak çok kişi var....belkı bızler mezun olursak takıma yeni kan gelir sende kendını cabuk toparlayabılırsın...çünkü motıvasyon bu yolda çok şey.sen moralını bozma

Canım kitap harika gidiyor, evde okuyorum...İş yerindeyse aynı hava ve ben gitmek için kendimi iyice hazırladım yaa sıkılıyorum burada şu aralar

Hakket laaaaannnn ondan bulanıyor midemm

günaydın kızlarrrrr..

adetim başladı..tedaviden önceki son adetim..bir sonrakinde kısmetse tedaviye başlıyoruz...3.günü istenen testleri yaptırıcaz...bakalım bir yola çıkıyoruz gene inş.bu kez Rabbim nasip eder..

tam 1 ayım ve 4 kilom var..2 gündür sıkı diyetime döndüm...1 haftadır aktivia yiyorum wc sorunum çözüldü inanamadım işe yaramaz diye düşünüyordum wc problemi olanlara tavsiye ederimbu durumunda yardımıyla - ye düşmem kolaylaşacak eminim...bu hafta - çıkacağım başka yolu yok

biricik günde kaç saat yürüyorsun bundan sonra seni takip edeceğim valla...

jujum günde 1 saat yürüyorum yarım saat orta tempoda yarım saat tempolu sonrada hareketlerimi yapıyorum göbek basen falan

Bu cumada yazarım kilomu cumartesi kuşadası 1 2 bakalım marmaris dedikolmadı kuşadasıyla sonlandırdık

iyi tatiller cnm tadını çıkar tatilin

bu arada herkese günaydın

dün giremedim işler bittikten sonra dışardaydım gecede geç gelince giremediim

koçluk konusunda ben jujunun eşleştirmeleri kesinleşmişti sandım yani olmuyormu şimdi koçluk falan

hadi bakalım.....ver su 4 kg nu bu ay da bitsin bu çile

valla bilmiyorum....aslında hepimiz istiyorduk ama sanırım sadece istemekle kaldık....yanı faaliyete gecırecek sözlerı dökemedik sanırım ......jujum bize kızdı

niye fransız olasanki dalin dün sende vardın.. Geldiğinde o gün yazılanları okumuyormusun yoksa?????

Koç arayan çok kuzum... Herkes koç istiyor ama ben koçluk ederim diyeni bulamadım....:26:

ben okadar karamsar değildim corni.. Bizim takımın adam olmayacağı yönünde düşünmüyordum .. Benim düyüncem bir kısım kişi belli bir yeme sistemini çözdü oturttu ve artık yardıma ihtiyaç duymadan kilo verebiliyor kendi vucudunu tanıdı onun içinde menü yazmayabiliyor takıma giremese bile kilo verebiliyor...

Kilo veren verir kalan sağlar bizimdir mantığı ile asıl kilo veremeyenler olarak çözüm bulmamız gerekmekteydi...

Eşleşmelerde iki kişinin okeyi önemliydi corni.. Ben ve sen misal .. Ben isteyip sen istemeyince iş yürümedi sonuç olarak.. Yada sen gönüllü olup ben istemeseydim yine yürümezdi.. Ama ikimizde isteseydik diğerlerinin bu sistemi uygulaması önemli değildi kendi aramızda anlaşma tamam olacağı için biz başlayacaktık bu sisteme ki benim ihtiyacım vardı.. Denetlenmeye eleştirilmeye .. Yediklerimden ziyade yapamadığım yada aksattığım yada eksik yaptığım spora.. Yada içemediğim suya yada unuttuğum yeşil çaya karışılsın istedim ...

Yaz geliyor izinler artıyor .. Izinli olmasada artık kimse eve tıkılıp kalmak istemiyor baharın son günlerinin tadını çıkarmak istiyor cayır cayır yanmadan gezmek istiyor ve doğal olarak takıma giremeyebilirler ki bu yazın dahada artacak bir durum... Aynı zamanda hedefine ramak kalan insanlar var aramızda ki bunlar çoğunlukta bir aya kalmaz takım yarı yarıya azalacak zaten yani kalacağım bir başıma .. Koçluk sistemi kim ben kim.. Terzi kendi söküğünü kendi dikecek mecbur...

Moral bozukluğu değil benimkisi bir umut başka bir dala sarıldım ama baktım ki kemdi tünediğim daldam sağlamı yok benim için şu aşamada... Asıldığım dallar kısa süre sonra ayrılacak bizimle olan serüveninden.

canım kitap harika gidiyor, evde okuyorum...iş yerindeyse aynı hava ve ben gitmek için kendimi iyice hazırladım yaa sıkılıyorum burada şu aralar
kaçıncı sayfadasın kız??? Ben bi günde bitirmiştim ..
hadi hayırlısı aysunay canım rabbim hayırlısını versin....

Aktivyayı nasıl sıklıkta tüketiyorsun bende alayım wc sorunum var bu aralar

rabyas sanırım sana eşlediğim kişi... Sen gönüllüysen ve rabyasda istiyorsa ilbette yapabilirsiniz biricik.. Yada o istemiyorsa daha çok gönüllü olan birine yardım edebilirsin...

kızmadım... Sadece :44:ne bilim... Ben çekildim sadece ... Benim dışımda herhangi birisine yardım edebilirsiniz....

Sana kurban olurum ben jujummm, gel sarılıcam sanaa, oy oy oy oy bitanecik kaptanımız bizim..Jujum harfi harfine sana katılıyorum, evet ben de çok umutsuz değilim..bu kadar olması bile güğüzel..Çünkü inanın çalışınca çok zor oluyor, eve gidince kendinize kalıp 1-2 saat dinlenmek için can atabiliyorsunuz, o bile olmuyor bazen..

jujum şöyle bir durum var mesela artık 2 haftadır haftasonları kimse menülerini yazmyor bu hafta bende defalarca girdim haftasonunda

yine kimse yazmayınca bende yazmadım birde kaptanım yanlışlarımızın eleştirilmesi için önce menüleri paylaşmak gerekmezmi ama sen

uzun zamandır menülerini paylaşmıyorsun ne yediğini ne içtiğini hiç bilmiyoruz

ben istemiyorum demedim ki ama:26::26::26: ben sadece günün sonucunu bekledim.....hemen başlayacağımızı düşünmemiştim....ondan öle dilek de benım koçum olsun dıye yorum yapmıştım....sen sanırım bu sözüme takıldın yanı ciddiyet payı yoktu.....hoş tabı kı olmasını isterım herkes bana karışsın isterım

köşeye sıkıştım tuğba artık kaçamam..vermem şart tedaviye hem fiziksel hem ruhsal iyi başlamam lazım..onunda yolu kilolardan kurtulmam...annem gidince diyete dönmem kolaylaştı..2 gündür iyiyim tüm ödemim gitti...bu hafta - çıkacağım:13:

hadi hayırlısı aysunay canım rabbim hayırlısını versin....

Aktivyayı nasıl sıklıkta tüketiyorsun bende alayım wc sorunum var bu aralar

color]

çok sağol canımmmm

juju günde sadece 1 tane...

önceleri gece yatmadan yiyordum işe yaramadı...

şimdi sabah kalkınca 1 yudum su bile içmeden 1 tane activiayı hemen yiyorum...
üzerine 1 büyük bardak ılık-sıcak arası su içiyorum...

gerçekten bende çok işe yaradı.

Son düzenleme:

ya durun hele zaman kusmek zamanı deıl.juju gelemeyeyım yanına sımdı.koc ısteyen coksa madem kocları belırlıyoruz ve ben kocluk yapmam dıye bısey yok.dıkdatorluk ettırmehyın bana sımdı

evet sunu yapıoruz.tabı onerı sunuyorum sadece jujucum sende hıc bıyere cekılemdın.

bnm gozlemeldıgım cok kılo veren ısımelr koc olacak

koclarımız:gamze,cornı ve bırıcık ıtırazsız cok kılo verenelr ıcınde bende varım arzu edılırse ben koc olurum sorun deıl

cornı jujuyu ve aynunu alsın gamze bırsenı sevdayı alsın bırıcıkte benı ve gerı kalanı alsın cok kısı olursa ucer kısı alınır bende koc olrusam 2 ser kısı olmak uzere paylastıralım.bugun bu meseleyı halledelım herkes kocunu bılsın ve koclarda kocluk yapacakalrını uyelerı sıkı takıbe alsın.

ıste juju okadarını bılıyorum gordum okudum ve talıp oldum zaten.

ne diyeyim haklısın biricik... Menülerimi lazmıyorum malesef..

Sıkayım dişimi ve menülerimi yazayım öyleyse... Ama ben yediklerimde sorun olduğunu düşünmüyorum hala... Yinede akşam yazarım yediklerimi...

neyse cornim benim gel gitlerim.... Ben çekilsem de gönüllü olanlan kendine koç isteyenler var senide onlardan biri ile eşleyebiliriz...
Biriciği sana koç yapmam corni boşuna debelenme... Senden daha çok ihtiyacı olanlar var...

gamze seninde koçluk işini düşünmeni istiyorum.. Takımda başarıya ulaşmış insanlarsınız sizler bu başarınızı diğer arkadaşlarınızı destekleyerek perçinleyin isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…