- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.541
bunu söylemen iyi oldu ilk fırsatta alıyorum bende... Bu wc olayıda kilo vermemeyi etkiliyor malesef...köşeye sıkıştım tuğba artık kaçamam..vermem şart tedaviye hem fiziksel hem ruhsal iyi başlamam lazım..onunda yolu kilolardan kurtulmam...annem gidince diyete dönmem kolaylaştı..2 gündür iyiyim tüm ödemim gitti...bu hafta - çıkacağım:13:
çok sağol canımmmm
Juju günde sadece 1 tane...
önceleri gece yatmadan yiyordum işe yaramadı...
şimdi sabah kalkınca 1 yudum su bile içmeden 1 tane activiayı hemen yiyorum...
üzerine 1 büyük bardak ılık-sıcak arası su içiyorum...
Gerçekten bende çok işe yaradı.
benim düşüncem bir kişiye birden fazla kişi verme yolunda değildi.. çok fazla yük bindirmek istemedim bire bir çalışma sistemini baz almıytım. Bu şekilde takibide kolay olur kimseye aşırı yük binmez ayrıca gözdende kaçmaz diye düşünmüştüm... Ben çekildim ama devam etmek isteyenlerle koçluk sistemini oturtabiliriz...ya durun hele zaman kusmek zamanı deıl.juju gelemeyeyım yanına sımdı.koc ısteyen coksa madem kocları belırlıyoruz ve ben kocluk yapmam dıye bısey yok.dıkdatorluk ettırmehyın bana sımdı
Evet sunu yapıoruz.tabı onerı sunuyorum sadece jujucum sende hıc bıyere cekılemdın.
Bnm gozlemeldıgım cok kılo veren ısımelr koc olacak
koclarımız:gamze,cornı ve bırıcık ıtırazsız cok kılo verenelr ıcınde bende varım arzu edılırse ben koc olurum sorun deıl
cornı jujuyu ve aynunu alsın gamze bırsenı sevdayı alsın bırıcıkte benı ve gerı kalanı alsın cok kısı olursa ucer kısı alınır bende koc olrusam 2 ser kısı olmak uzere paylastıralım.bugun bu meseleyı halledelım herkes kocunu bılsın ve koclarda kocluk yapacakalrını uyelerı sıkı takıbe alsın.
ne diyeyim haklısın biricik... Menülerimi lazmıyorum malesef..
Sıkayım dişimi ve menülerimi yazayım öyleyse... Ama ben yediklerimde sorun olduğunu düşünmüyorum hala... Yinede akşam yazarım yediklerimi...
neyse cornim benim gel gitlerim.... Ben çekilsem de gönüllü olanlan kendine koç isteyenler var senide onlardan biri ile eşleyebiliriz...
Biriciği sana koç yapmam corni boşuna debelenme... Senden daha çok ihtiyacı olanlar var...
gamze seninde koçluk işini düşünmeni istiyorum.. Takımda başarıya ulaşmış insanlarsınız sizler bu başarınızı diğer arkadaşlarınızı destekleyerek perçinleyin isterim...
bunu söylemen iyi oldu ilk fırsatta alıyorum bende... Bu wc olayıda kilo vermemeyi etkiliyor malesef...
Aysunay canım sen koç istiyormusun???
benim düşüncem bir kişiye birden fazla kişi verme yolunda değildi.. çok fazla yük bindirmek istemedim bire bir çalışma sistemini baz almıytım. Bu şekilde takibide kolay olur kimseye aşırı yük binmez ayrıca gözdende kaçmaz diye düşünmüştüm... Ben çekildim ama devam etmek isteyenlerle koçluk sistemini oturtabiliriz...
hıh tam üstüne bastın işte.....senin her şeyın normal zaten..biz sana ne dıyebılırz ki....:26::26: sadece juju suyunu içtin mi? yesıl çayını içtin mi diye sorabılırız.çünkü sen bizler gibi beslenemezsın senın bır duzenın var.biz onu bozamayız....kaçamak da yapsan dozunda yapıyorsun .....ama ben sneın yerınde olsam şu karboyu bır sure hayatımdan çıkartırdım....bak demet akalın da kılo verdı o da karboyu bır sure cıkarmıs...çıkar şu karboyu azıcık hızlandır şu kılo vermenı....sadece sabah 1 dilim ekmek ye gerısınde karbo alma......ben senın koçun olsam sana bunu önerecektim....ama işte senın çalışıyor olman bizi zorluyor....iş yerınde ne yıyeceksın ...dayanmam lazım bıraz...öğlenleri yoğurt falan yemen lazım.......
hıh tam üstüne bastın işte.....senin her şeyın normal zaten..biz sana ne dıyebılırz ki....:26::26: Sadece juju suyunu içtin mi? Yesıl çayını içtin mi diye sorabılırız.çünkü sen bizler gibi beslenemezsın senın bır duzenın var.biz onu bozamayız....kaçamak da yapsan dozunda yapıyorsun .....ama ben sneın yerınde olsam şu karboyu bır sure hayatımdan çıkartırdım....bak demet akalın da kılo verdı o da karboyu bır sure cıkarmıs...çıkar şu karboyu azıcık hızlandır şu kılo vermenı....sadece sabah 1 dilim ekmek ye gerısınde karbo alma......ben senın koçun olsam sana bunu önerecektim....ama işte senın çalışıyor olman bizi zorluyor....iş yerınde ne yıyeceksın ...dayanmam lazım bıraz...öğlenleri yoğurt falan yemen lazım.......
ben kaptanım canım ne isterse onu yaparım ... Hitler rejimi getirtmeyin buraya...ya sen neden cekılıyosun poffff sanadamı bı koc ayarlarız.ya yapma tam herkes gonullu olmusken sımdı cekılıyorum dıye cıkma bak tepemın tası atıoyoKapta<n cekılıorum dermı hıcc aaa ne ayıp kaptan cekılmez kaptan pes etmez sefkatıyle sarar sarmalar.
Dedıgın sıstem guzel ama ben sunu dusundum sımdı takıdma 14-15 kısı var herkese bır kısı duserse bunun yarısı koc olacak demek.bnm fıkrım hedefıne yakınlasmıs cogunu basarmıs azı kalmıs arkadasların koc olması herkes kendı 2 kısını takıp etse hıc zorlanılmaz hatta koclar kendı araalrındada rekabete gırerse ohhh dadından yınmez
karboyu tamamen çıkaramam yahatımdan çünkü iş yerimde mecbur yemem gereken şeyler oluyor.. Ama akşamları korbo yemeyebilirim bir müddet...
Benim derdim spor kısmıydı .. Bazen üşeniyorum ve yapmıyorum yada yeşi çayımı sürekli unutuyorum ... Yada ne bilim yediklerim bana normal geliyordur ama belkide bazen normalin dışına çıkıyorumdur vs ...
Neyse artık menü paylaşımına başlıyorum zaten akşamları yazacağım...
ben kaptanım canım ne isterse onu yaparım ... Hitler rejimi getirtmeyin buraya...
Neyse şaka bir yana koçluk sistemini tüm takımı eşleştirerek yapmadım ben üç aşağı beş yukarı kilo verebilen birisine koç uygulamasına gerek yok..
Asıl aylardır burada olup da kilo veremeyene lazım diye düşündüm onları bir seviye yükseltirsek zaten lokomotif tıkır tıkır işler
külçe altın değilde .. Ben hedefine ulaşana hediye mi alsam diye düşünmedim değil hani..
ne diyeyim haklısın biricik... Menülerimi lazmıyorum malesef..
Sıkayım dişimi ve menülerimi yazayım öyleyse... Ama ben yediklerimde sorun olduğunu düşünmüyorum hala... Yinede akşam yazarım yediklerimi...
neyse cornim benim gel gitlerim.... Ben çekilsem de gönüllü olanlan kendine koç isteyenler var senide onlardan biri ile eşleyebiliriz...
Biriciği sana koç yapmam corni boşuna debelenme... Senden daha çok ihtiyacı olanlar var...
gamze seninde koçluk işini düşünmeni istiyorum.. Takımda başarıya ulaşmış insanlarsınız sizler bu başarınızı diğer arkadaşlarınızı destekleyerek perçinleyin isterim...
evet şu durumu netleştirelim ve ciddiyeti olduğunu gösterelim....
1. Soru
"ben kendime güveniyorum koçluk yapabilirim.. Bir kişiyi takip ederek hem yediklerini hem içtiğini hem yaptığı sporu denetleyebilirim. Her gün bunun için takıma girer ve kontrol ederim."
diyorsanız bana bildirin...
2. Soru
"ben kilo veremiyorum kendimi iyice saldım neden veremediğimi bile anlamıyorum ama artık buna dur demek istiyorum. Birisi beni denetlesin yediklerime , içtiğim suya, yaptığım spora karışsın beni denetlesin sıkı yönetim ilan etsin ve asla benim kendimi salmama iizin vermesin. Hergün bunun için takıma girer ve bu bilgileri koçuma rapor ederim...
bırde soyle bı onerım olacak sporla alakalı olaraktan sımcık herkesın evde oldugu musaıt olacagı ortak bır zaman belırleyelım ve ozamanalrda toplu spor eylemı baslatalım.bu su ıse yarayabılır tum takım suan aynı anda spor yapıor dusuncesı percınler aynı anda spor yapıor olmak ıse yarayabılır dıye dusundum fıkre acıyorum
1. Soru
"ben kendime güveniyorum koçluk yapabilirim.. Bir kişiyi takip ederek hem yediklerini hem içtiğini hem yaptığı sporu denetleyebilirim. Her gün bunun için takıma girer ve kontrol ederim."
2. Soru
"ben kilo veremiyorum kendimi iyice saldım neden veremediğimi bile anlamıyorum ama artık buna dur demek istiyorum. Birisi beni denetlesin yediklerime , içtiğim suya, yaptığım spora karışsın beni denetlesin sıkı yönetim ilan etsin ve asla benim kendimi salmama iizin vermesin. Hergün bunun için takıma girer ve bu bilgileri koçuma rapor ederim...
BU UYGULAMADA KENDİSİNE BİR KOÇ BELİRLENEN ÜYE SADECE RAPORUNU KOÇUNA VERECEK.. KİMSE KARIŞMAYACAK O ÜYEYE TAMAMEN KOÇUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAK VE O DENETLEYECEK...
1. Soru
2. Soru
BU UYGULAMADA KENDİSİNE BİR KOÇ BELİRLENEN ÜYE SADECE RAPORUNU KOÇUNA VERECEK.. KİMSE KARIŞMAYACAK O ÜYEYE TAMAMEN KOÇUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAK VE O DENETLEYECEK...
Ben 1. soruya cevap vermek istiyorum..Bu konuda kendime güvenim çok fazla..Geçmişte tecrübelerim oldu, sevdaya koçluk etmiş günlerim var ve gerçekten başarılı oldum..Yani o zamanlar adına koçluk demiyorduk amabeni sen dürtükle diyorduk ben koç olmak istiyorum ve beni dinleyecek biriyle bunu gerçekleştirmek istiyorum, söylediklerimi elinden geldiğince yapacak ve ben yaparım diyecek biri..
koç olmak isteyen iki kişi tamamdır... Henüz takıma herkes gelmediğinden koçluk isteyenler belli değil...
Dalin ben şahsen senin adına karar veremem buna sen karar verebilirsin yanlız hangisini seçersen seç takıma sürekli gelmen gerekecek artık aksatmak yok ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?