Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bunu söylemen iyi oldu ilk fırsatta alıyorum bende... Bu wc olayıda kilo vermemeyi etkiliyor malesef...

Aysunay canım sen koç istiyormusun???

benim düşüncem bir kişiye birden fazla kişi verme yolunda değildi.. çok fazla yük bindirmek istemedim bire bir çalışma sistemini baz almıytım. Bu şekilde takibide kolay olur kimseye aşırı yük binmez ayrıca gözdende kaçmaz diye düşünmüştüm... Ben çekildim ama devam etmek isteyenlerle koçluk sistemini oturtabiliriz...

hıh tam üstüne bastın işte.....senin her şeyın normal zaten..biz sana ne dıyebılırz ki....:26::26: sadece juju suyunu içtin mi? yesıl çayını içtin mi diye sorabılırız.çünkü sen bizler gibi beslenemezsın senın bır duzenın var.biz onu bozamayız....kaçamak da yapsan dozunda yapıyorsun .....ama ben sneın yerınde olsam şu karboyu bır sure hayatımdan çıkartırdım....bak demet akalın da kılo verdı o da karboyu bır sure cıkarmıs...çıkar şu karboyu azıcık hızlandır şu kılo vermenı....sadece sabah 1 dilim ekmek ye gerısınde karbo alma......ben senın koçun olsam sana bunu önerecektim....ama işte senın çalışıyor olman bizi zorluyor....iş yerınde ne yıyeceksın ...dayanmam lazım bıraz...öğlenleri yoğurt falan yemen lazım.......

ya sen neden cekılıyosun poffff sanadamı bı koc ayarlarız.ya yapma tam herkes gonullu olmusken sımdı cekılıyorum dıye cıkma bak tepemın tası atıoyo kapta<n cekılıorum dermı hıcc aaa ne ayıp kaptan cekılmez kaptan pes etmez sefkatıyle sarar sarmalar.

dedıgın sıstem guzel ama ben sunu dusundum sımdı takıdma 14-15 kısı var herkese bır kısı duserse bunun yarısı koc olacak demek.bnm fıkrım hedefıne yakınlasmıs cogunu basarmıs azı kalmıs arkadasların koc olması herkes kendı 2 kısını takıp etse hıc zorlanılmaz hatta koclar kendı araalrındada rekabete gırerse ohhh dadından yınmez

evet benıdme jujuya herzaman dedıgım sey buydu karbonhıdratı en azından bı sure cıkar hayatından emın olkı kılo vermen hızlanacak.eger sen suankı uyguladıgın sıstematık beslenmeyle kılo veremıyorsan demekkı bu duzen sana yaramıyor degısıklıkler gerekuıyor.hepımız ıstıyoruz senın kılo vermenı.ve ben cok cıddı oalrak taktım sana bılesın senı zayıflatmadan gıtmıcem burdan

karboyu tamamen çıkaramam yahatımdan çünkü iş yerimde mecbur yemem gereken şeyler oluyor.. Ama akşamları korbo yemeyebilirim bir müddet...

Benim derdim spor kısmıydı .. Bazen üşeniyorum ve yapmıyorum yada yeşi çayımı sürekli unutuyorum ... Yada ne bilim yediklerim bana normal geliyordur ama belkide bazen normalin dışına çıkıyorumdur vs ...

Neyse artık menü paylaşımına başlıyorum zaten akşamları yazacağım...

ben kaptanım canım ne isterse onu yaparım ... Hitler rejimi getirtmeyin buraya...

Neyse şaka bir yana koçluk sistemini tüm takımı eşleştirerek yapmadım ben üç aşağı beş yukarı kilo verebilen birisine koç uygulamasına gerek yok..

Asıl aylardır burada olup da kilo veremeyene lazım diye düşündüm onları bir seviye yükseltirsek zaten lokomotif tıkır tıkır işler

tamam ne guzel demıssın ıste kılo veremeyenlerın demıssın sornada kalkıp cekılıyorum dıyosun.sana bı koc sart dedıgın gıbı tek sorun spor ve yesıl caysa o konuda ustume yok kocun olurum haberın olmaz bnm yeme tarzı sıze ters gelır zafıyet gecırırsınız ozaman bende spor kocu olayım

bırde soyle bı onerım olacak sporla alakalı olaraktan sımcık herkesın evde oldugu musaıt olacagı ortak bır zaman belırleyelım ve ozamanalrda toplu spor eylemı baslatalım.bu su ıse yarayabılır tum takım suan aynı anda spor yapıor dusuncesı percınler aynı anda spor yapıor olmak ıse yarayabılır dıye dusundum fıkre acıyorum

Kesinlikle bende varım ve bu konuda kendime güveniyorum...Kimle çalışıcaksak bilmem yeterli kaptanım

evet şu durumu netleştirelim ve ciddiyeti olduğunu gösterelim....

1. Soru

"ben kendime güveniyorum koçluk yapabilirim.. Bir kişiyi takip ederek hem yediklerini hem içtiğini hem yaptığı sporu denetleyebilirim. Her gün bunun için takıma girer ve kontrol ederim."

diyorsanız bana bildirin...

2. Soru

"ben kilo veremiyorum kendimi iyice saldım neden veremediğimi bile anlamıyorum ama artık buna dur demek istiyorum. Birisi beni denetlesin yediklerime , içtiğim suya, yaptığım spora karışsın beni denetlesin sıkı yönetim ilan etsin ve asla benim kendimi salmama iizin vermesin. Hergün bunun için takıma girer ve bu bilgileri koçuma rapor ederim...

diyorsanız bana bildirin...

BU UYGULAMADA KENDİSİNE BİR KOÇ BELİRLENEN ÜYE SADECE RAPORUNU KOÇUNA VERECEK.. KİMSE KARIŞMAYACAK O ÜYEYE TAMAMEN KOÇUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAK VE O DENETLEYECEK...

Son düzenleme:

ben 1111111111111 diyorum

hahahahah haspam eylem diyor yaa, toplu diyor güzel bir öneri

Ben 1. soruya cevap vermek istiyorum..Bu konuda kendime güvenim çok fazla..Geçmişte tecrübelerim oldu, sevdaya koçluk etmiş günlerim var ve gerçekten başarılı oldum..Yani o zamanlar adına koçluk demiyorduk ama beni sen dürtükle diyorduk ben koç olmak istiyorum ve beni dinleyecek biriyle bunu gerçekleştirmek istiyorum, söylediklerimi elinden geldiğince yapacak ve ben yaparım diyecek biri..

sımdı soyle bı durum var ben ıstırkarımı sagladıgım surede zaten bılıorsunuz catır catır verıyorum kıloları cesıtlı sebepler araya gırınce bı donem aksattım ama dun gubun yenıden basladım.

2.sık bana uymuyor yanı solekı benım kılo veremeem gıbı bı sorunum yok ıstedıgımde cok hızlı ve cabuk kılo verıyorum sporumu delı yapıorum beslenme tarzım bnm kendıme uygun gordugum tarz herkese bu gecerlı deıldır

bu sebeplere dayanarak ben 1 mı olayım 2 mı sorusunu gruba acıyorum sız belırleyın 1 ol dersenız 1 olayım 2 ol dersenız 2 sonucta bı sure takıma dahıl olamadım vs o yuzden kararıda sıze bırakıoruma rkıdısler

koç olmak isteyen iki kişi tamamdır... Henüz takıma herkes gelmediğinden koçluk isteyenler belli değil...

Dalin ben şahsen senin adına karar veremem buna sen karar verebilirsin yanlız hangisini seçersen seç takıma sürekli gelmen gerekecek artık aksatmak yok ona göre

aynen bende böyle diyorum....takıma gun ıcınde uğrayacak öle 2 gun uğramayıp 3 gun gelecek 4 gun yiyecek aaa özür dılerım ben kaçırdım demeyecek ....çok öenmlı bırsey olmadığı surece bahane kabul etmeyen bır koçum ben....harbi koç gıbıyım haa

yok aksatmak eskıden nasılsa bundan sonrada ole.cunku sorunlu gecen donemı atlattım sımdılık sukur ve takımdan uzak kaldıkca gevseme oldugu gercegını tum cıplaklıgıyla aysadım dunden berı delı gıbı spor yapıorum yedıkelrıme dıkkat edıorum eskısı gıbı aynen

ozaman bende 1 e talıbım.cunku 2 olursam kocum koclugundan nefret edebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…