Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet beni de çok etkiliyo juju..2-3 gündür rahatım inan - ye düştüm sayılır bile.inş bundan sonra hep yiyeceğim..
ekisi bitmez inş.:26:
koç mu juju...istiyorum belki kilo vermemiz daha hızlı olur belki daha iyi olur..

tamam olurrrrrrrrrrrrrrrr dalinnnn...

bana 2 yakışır

tamam bunu netlestırdıkce bı konuyu konusmadık es gectık kocluk suresı ne olacak yanı koclar degısecekmı yoksa mezunıyete kadar aynend evammı edecek

corniye katılıyorum hergün girmek zorunda.. Belki hafta sonları için farklı bir alternatif düşünülebilir... Ama onun dışında 5 gün aksatmayacak... Hafta sonu giremeyecekse bildirecek yada giremediği günün raporunu ertesi gün sunacak ...

Dalin sen spora başladıysan motivasyonunu kazanmışsın demektir buda listelerde birinciliğe oynayacağın anlamına gelir

Koçummm benim beeeee

saygılar bızden

yafrım sen zaten zayıfsın ama acık basen var gıbı ama bu halın bıle guzel keske sneın kılona ınsem dahane ısterım

hiç sorma dalin ya basen var aslında daha çok kemıgım var spora başladım 10 gun oldu.....eritecem o simitlerle basenleri....yürüyüş yetmıyor sadece ek vıdeo da yapıyorum.....

eeeeeee şimdi bizim yavru aslanlarımız kim????? yanı bız kıme koçluk yapcazzz.....oğlumu verin bana(Hürrem yapıyorum)

yahu nerelerdesınız hanımlar sporlar yapılıyormu yenılenelre dıkkate dılıyormu kacamakalr olmuyor ınsanllah kaçamak yapanı yolarım.hadı toplasın ıkı cıft lafın belını kıralım

yahu nerelerdesınız hanımlar sporlar yapılıyormu yenılenelre dıkkate dılıyormu kacamakalr olmuyor ınsanllah kaçamak yapanı yolarım.hadı toplasın ıkı cıft lafın belını kıralım

benim eşim evde şuan 1-2 saate gıdecek......önce bır evı toplarım..akşam yemegı derdım yok bugun.....zaten artık hafif şeyler yapacağız .yaz geldı.bizimki de kilosuna cok dıkkat ettıgınden hemen kabul edıyor zaten:)

evı topladıktan sonra akşama doğru sporumu yaparım.....

aysunay koç isteyenler listesine alıyorum seni ama düzenli giriş yapman lazım siteye ona göre sonradan caymak yok
tamam bunu netlestırdıkce bı konuyu konusmadık es gectık kocluk suresı ne olacak yanı koclar degısecekmı yoksa mezunıyete kadar aynend evammı edecek
süre kısmını düşünmedim .. şimdilik bir aylık bir süreç veririz bakarız sonuçlara .. eğer iki tarafta memnunsa devam edilir duruma göre baakılır

hadıya katılın arkadaslar eskıden 3 saat sayfaya bakmasam gecmıs oku oku bıtmezdı sımdı 3 gunde 3 sayfa.acayım sıze cıgulu nesemızı bulalım

canm hoş geldin

tamam ben elımı tasın altına koyuyorum koc olmaya adayım.ama senden koc olamz kelın ılacı olsa kendı basına surer dersen eyw.

en azından eskı basarıma dayanaraktan ver bana bı kurban

jujum bende dün gördüm ....koç sistemini ,önerileri ve öylesine şaka olarak dedim .oylamayı da zaten şimdi yapıcam,dün vaktim hiç olmamıştı,girip çıktım ve tabikide eşleştirmeye göre beni de koçluğa layık gördüysen tabiki de ben herşeye uyarım...yani ben de koç istiyorum sözüm şakasınaydı....yeterki hep beraber olalım....

jujum biz bir aileyiz takımcak herşeye kabul diyorum ben kendi adıma ve herkesin de öyle düşündüğünden eminim.... juju sen bizim herşeyimizsin....

öneri 1:HAYIR

öneri 2:HAYIR

öneri 3:HAYIR

öneri 4:HAYIR

öneri 5:HAYIR

öneri 6:HAYIR

öneri 7:EVET

öneri 8:HAYIR

öneri 9:EVET

öneri 10:EVET

öneri 11:EVET

öneri 12:HAYIR

öneri 13:HAYIR

öneri 14 -a EVET

öneri 14 -b HAYIR

hadıya katılın arkadaslar eskıden 3 saat sayfaya bakmasam gecmıs oku oku bıtmezdı sımdı 3 gunde 3 sayfa.acayım sıze cıgulu nesemızı bulalım
dalin aslında böyle takip benim açımdan daha iyi... ayrıca 4-5 kişi izinde ondan da az yazı yazılıyor sayfa ilerlemiyor...

soğol sevdacım iyi dileklerin için...

takımda en çok kiloyu verenlerden biriside sendin ben hergün gelirim zaman ayırırım diyorsan koçluk yapabilirsin yoksa olmaz... öncelikle düzenli girişini sağlaman lazım..

bu arada özelden bi mesaj atmıştım sana bi oylama var ve her maddeye oy vermen lazım senin oyunu bekliyorum not edeceğim.

kızlar bi öğlen arasına çıktım maşallah döktürmüşsünüz.

kaptanım menülerini paylaşman karararı çok iyi .. arkadaşların yorumları da önemli ama senin yorumların daha bi önemli. ben senin yorumlarını sürekli takip ederdim. şu +++ iyi oluyordu

koçluk sistemine gelince bence çok mantıklı özellikle ben birebir takip etmekte ve edilmekte daha bi dikkat ediyorum.
ben sadece okul zamanı düzenli giremiyorum tabi akşamları mutlaka giriyorum.
ben her ikisi de olabilirim.siz hangisine layık görürseniz.

dalinin spor koçu olması da çok iyi bir fikir.

bende 1. maddeyi seçiyorum kendi adıma... ama şu var düzenli olarak girmeye çalışırım fakat işte bazen giremediğim zamanlar oluyor...bu koç olduğum kişiyi olumsuz etkilermi...elimden geldiğince yapabileceğimi yapmaya çalışırım...karar sizin diyeyim...ama yapabilirim yaa olmadı birkaç gün dene beni jujum....şey gibi oldu işe girersin de deneme süresi olur ya...

dalinim sen koç ol yawrum...koçum benim .....

ben takıma gün içinde giriyorum canım ....takip edeceğim kişiyi de takibe alırım tabiki de ....

eeeeeee şimdi bizim yavru aslanlarımız kim????? yanı bız kıme koçluk yapcazzz.....oğlumu verin bana(Hürrem yapıyorum)

hürremim ....ayyy seviyom ben hürremi yaa...

oyladım kaptanım tamamdır.....düzenli girişimi hafta içi giriyorum düzenli ,sadece işte hafta sonları biraz fırsat olmuyor....dün doktora gittim ve herşey yolunda ....yani eski neşem tamamen yerinde....seviyorum sizleri.....

yok canım sen durumu vahim olanlardansın seni koç yapamam... sana koç verebilirim ama
hımmm deneyelim bakalım belki bu sorumluluk seni takıma bağlar... eşleşmeleri tam yapmadım herkesten net bir yanıt alayımda
rabiş yok ya .nerede acaba?
ukyo da yok yada ben göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…