- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.561
evet beni de çok etkiliyo juju..2-3 gündür rahatım inan - ye düştüm sayılır bile.inş bundan sonra hep yiyeceğim..
bunu söylemen iyi oldu ilk fırsatta alıyorum bende... Bu wc olayıda kilo vermemeyi etkiliyor malesef...
Aysunay canım sen koç istiyormusun???
benim düşüncem bir kişiye birden fazla kişi verme yolunda değildi.. çok fazla yük bindirmek istemedim bire bir çalışma sistemini baz almıytım. Bu şekilde takibide kolay olur kimseye aşırı yük binmez ayrıca gözdende kaçmaz diye düşünmüştüm... Ben çekildim ama devam etmek isteyenlerle koçluk sistemini oturtabiliriz...
tamam olurrrrrrrrrrrrrrrr dalinnnn.bırde soyle bı onerım olacak sporla alakalı olaraktan sımcık herkesın evde oldugu musaıt olacagı ortak bır zaman belırleyelım ve ozamanalrda toplu spor eylemı baslatalım.bu su ıse yarayabılır tum takım suan aynı anda spor yapıor dusuncesı percınler aynı anda spor yapıor olmak ıse yarayabılır dıye dusundum fıkre acıyorum
evet şu durumu netleştirelim ve ciddiyeti olduğunu gösterelim....
1. Soru
"ben kendime güveniyorum koçluk yapabilirim.. Bir kişiyi takip ederek hem yediklerini hem içtiğini hem yaptığı sporu denetleyebilirim. Her gün bunun için takıma girer ve kontrol ederim."
diyorsanız bana bildirin...
2. Soru
"ben kilo veremiyorum kendimi iyice saldım neden veremediğimi bile anlamıyorum ama artık buna dur demek istiyorum. Birisi beni denetlesin yediklerime , içtiğim suya, yaptığım spora karışsın beni denetlesin sıkı yönetim ilan etsin ve asla benim kendimi salmama iizin vermesin. Hergün bunun için takıma girer ve bu bilgileri koçuma rapor ederim...
BU UYGULAMADA KENDİSİNE BİR KOÇ BELİRLENEN ÜYE SADECE RAPORUNU KOÇUNA VERECEK.. KİMSE KARIŞMAYACAK O ÜYEYE TAMAMEN KOÇUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAK VE O DENETLEYECEK...
aynen bende böyle diyorum....takıma gun ıcınde uğrayacak öle 2 gun uğramayıp 3 gun gelecek 4 gun yiyecek aaa özür dılerım ben kaçırdım demeyecek ....çok öenmlı bırsey olmadığı surece bahane kabul etmeyen bır koçum ben....harbi koç gıbıyım haa
corniye katılıyorum hergün girmek zorunda.. Belki hafta sonları için farklı bir alternatif düşünülebilir... Ama onun dışında 5 gün aksatmayacak... Hafta sonu giremeyecekse bildirecek yada giremediği günün raporunu ertesi gün sunacak ...
Dalin sen spora başladıysan motivasyonunu kazanmışsın demektir buda listelerde birinciliğe oynayacağın anlamına gelir
kızlar foto koydum.eşim evde onun telefonuyla........şimdi çektim acele acele.....
yafrım sen zaten zayıfsın ama acık basen var gıbı ama bu halın bıle guzel keske sneın kılona ınsem dahane ısterım
yahu nerelerdesınız hanımlar sporlar yapılıyormu yenılenelre dıkkate dılıyormu kacamakalr olmuyor ınsanllah kaçamak yapanı yolarım.hadı toplasın ıkı cıft lafın belını kıralım
aysunay koç isteyenler listesine alıyorum seni ama düzenli giriş yapman lazım siteye ona göre sonradan caymak yokevet beni de çok etkiliyo juju..2-3 gündür rahatım inan - ye düştüm sayılır bile.inş bundan sonra hep yiyeceğim..
ekisi bitmez inş.:26:
koç mu juju...istiyorum belki kilo vermemiz daha hızlı olur belki daha iyi olur..
tamam olurrrrrrrrrrrrrrrr dalinnnn...
bana 2 yakışır
süre kısmını düşünmedim .. şimdilik bir aylık bir süreç veririz bakarız sonuçlara .. eğer iki tarafta memnunsa devam edilir duruma göre baakılırtamam bunu netlestırdıkce bı konuyu konusmadık es gectık kocluk suresı ne olacak yanı koclar degısecekmı yoksa mezunıyete kadar aynend evammı edecek
canm hoş geldin
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün koçluk sistemini devreye sokmaya çalıştım ama kimse elini taşın altına sokmadı... hatta koç olarak belirlediğim kişi kendisine koç istedi artık durumu düşünün....
şimdi düşünüyorum da ben aylarca tek başıma 14 kişiye koçluk yaptım menülerini yorumladım içtikleri suyu irdeledim yaptıkları sporu denetledim ve sanırım birden bukadar kişi ile ilgilenmek beni yıprattı ki artık ne menü yazasım var ne menü yorumlayasım var....
anladım ki dün bas bas bağırmama rağmen koç istiyorum dememe rağmen kimse ne bana nede diğer koç isteyen arkadaşlarıma yardım elini uzatmadı... iş başa düştü kendi göbeğimi kendim keseceğim koç istemiyorum artık ben kendimin koçu olurum... bu konuda diğerleri ne düşünür bilmiyorum ama benim düşüncem bu yönde ... artık kendim için çabalayacağım
tamam ben elımı tasın altına koyuyorum koc olmaya adayım.ama senden koc olamz kelın ılacı olsa kendı basına surer dersen eyw.
en azından eskı basarıma dayanaraktan ver bana bı kurban
karışmıyorum artık dalin.. Gönüllü olan varsa istediğin kişiye koç olabilirsin...
Birsen istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Yanlız kendi açlık grevin gibi yorumlama koçluk yaparken...
gamze dün koçluk sitemi üzerine bir mesaj yazdım takımda en kötü durumdaki 4 kişiyi en çok kilo veren 4 kişi ile eşleştirdim.. şunun koçu şudur gibisinden...
Neyse zaten o mesajdada dediğim gibi bu sistemin ayakta durması için karşılıklı istek gerekli .. Ben dün kurbanlık koyun misali sundum kendimi kim ne derse razı olacak istediği uygulamaya uyacaktım ama olmadı zorlamanın mantığı yok...
Kendi kendimin koçu olurum derken takımı boşlayacağım demiyorum haya yanlış anlaşılmasın aynen devam....
yok canım üzülmek demeyelim... Sadece teslim oldum ama teslim alan olmadı.. Bende zorlamanın mantığı yok diyerek yeniden kabuğuma çekildim okadar...
Ee gamze senin kitap maceran ne durumda??? Iş yerinde son durum ne???
Dalin kesin dönüş yaptın değilmi??? Bu arada dün yayınladığım listeyi görmüşsündür umarım artı kilodasın ve cumaya vermiş olman lazım o fazlalığını farkındamısın???
niye fransız olasanki dalin dün sende vardın.. Geldiğinde o gün yazılanları okumuyormusun yoksa?????
Koç arayan çok kuzum... Herkes koç istiyor ama ben koçluk ederim diyeni bulamadım....:26:
ben okadar karamsar değildim corni.. Bizim takımın adam olmayacağı yönünde düşünmüyordum .. Benim düyüncem bir kısım kişi belli bir yeme sistemini çözdü oturttu ve artık yardıma ihtiyaç duymadan kilo verebiliyor kendi vucudunu tanıdı onun içinde menü yazmayabiliyor takıma giremese bile kilo verebiliyor...
Kilo veren verir kalan sağlar bizimdir mantığı ile asıl kilo veremeyenler olarak çözüm bulmamız gerekmekteydi...
Eşleşmelerde iki kişinin okeyi önemliydi corni.. Ben ve sen misal .. Ben isteyip sen istemeyince iş yürümedi sonuç olarak.. Yada sen gönüllü olup ben istemeseydim yine yürümezdi.. Ama ikimizde isteseydik diğerlerinin bu sistemi uygulaması önemli değildi kendi aramızda anlaşma tamam olacağı için biz başlayacaktık bu sisteme ki benim ihtiyacım vardı.. Denetlenmeye eleştirilmeye .. Yediklerimden ziyade yapamadığım yada aksattığım yada eksik yaptığım spora.. Yada içemediğim suya yada unuttuğum yeşil çaya karışılsın istedim ...
Yaz geliyor izinler artıyor .. Izinli olmasada artık kimse eve tıkılıp kalmak istemiyor baharın son günlerinin tadını çıkarmak istiyor cayır cayır yanmadan gezmek istiyor ve doğal olarak takıma giremeyebilirler ki bu yazın dahada artacak bir durum... Aynı zamanda hedefine ramak kalan insanlar var aramızda ki bunlar çoğunlukta bir aya kalmaz takım yarı yarıya azalacak zaten yani kalacağım bir başıma .. Koçluk sistemi kim ben kim.. Terzi kendi söküğünü kendi dikecek mecbur...
Moral bozukluğu değil benimkisi bir umut başka bir dala sarıldım ama baktım ki kemdi tünediğim daldam sağlamı yok benim için şu aşamada... Asıldığım dallar kısa süre sonra ayrılacak bizimle olan serüveninden.
karboyu tamamen çıkaramam yahatımdan çünkü iş yerimde mecbur yemem gereken şeyler oluyor.. Ama akşamları korbo yemeyebilirim bir müddet...
Benim derdim spor kısmıydı .. Bazen üşeniyorum ve yapmıyorum yada yeşi çayımı sürekli unutuyorum ... Yada ne bilim yediklerim bana normal geliyordur ama belkide bazen normalin dışına çıkıyorumdur vs ...
Neyse artık menü paylaşımına başlıyorum zaten akşamları yazacağım...
ben kaptanım canım ne isterse onu yaparım ... Hitler rejimi getirtmeyin buraya...
Neyse şaka bir yana koçluk sistemini tüm takımı eşleştirerek yapmadım ben üç aşağı beş yukarı kilo verebilen birisine koç uygulamasına gerek yok..
Asıl aylardır burada olup da kilo veremeyene lazım diye düşündüm onları bir seviye yükseltirsek zaten lokomotif tıkır tıkır işler
dalin aslında böyle takip benim açımdan daha iyi... ayrıca 4-5 kişi izinde ondan da az yazı yazılıyor sayfa ilerlemiyor...hadıya katılın arkadaslar eskıden 3 saat sayfaya bakmasam gecmıs oku oku bıtmezdı sımdı 3 gunde 3 sayfa.acayım sıze cıgulu nesemızı bulalım
soğol sevdacım iyi dileklerin için...
jujum bende dün gördüm ....koç sistemini ,önerileri ve öylesine şaka olarak dedim .oylamayı da zaten şimdi yapıcam,dün vaktim hiç olmamıştı,girip çıktım ve tabikide eşleştirmeye göre beni de koçluğa layık gördüysen tabiki de ben herşeye uyarım...yani ben de koç istiyorum sözüm şakasınaydı....yeterki hep beraber olalım....
jujum biz bir aileyiz takımcak herşeye kabul diyorum ben kendi adıma ve herkesin de öyle düşündüğünden eminim.... juju sen bizim herşeyimizsin....
evet şu durumu netleştirelim ve ciddiyeti olduğunu gösterelim....
1. Soru
"ben kendime güveniyorum koçluk yapabilirim.. Bir kişiyi takip ederek hem yediklerini hem içtiğini hem yaptığı sporu denetleyebilirim. Her gün bunun için takıma girer ve kontrol ederim."
2. Soru
"ben kilo veremiyorum kendimi iyice saldım neden veremediğimi bile anlamıyorum ama artık buna dur demek istiyorum. Birisi beni denetlesin yediklerime , içtiğim suya, yaptığım spora karışsın beni denetlesin sıkı yönetim ilan etsin ve asla benim kendimi salmama iizin vermesin. Hergün bunun için takıma girer ve bu bilgileri koçuma rapor ederim...
BU UYGULAMADA KENDİSİNE BİR KOÇ BELİRLENEN ÜYE SADECE RAPORUNU KOÇUNA VERECEK.. KİMSE KARIŞMAYACAK O ÜYEYE TAMAMEN KOÇUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAK VE O DENETLEYECEK...
sımdı soyle bı durum var ben ıstırkarımı sagladıgım surede zaten bılıorsunuz catır catır verıyorum kıloları cesıtlı sebepler araya gırınce bı donem aksattım ama dun gubun yenıden basladım.
2.sık bana uymuyor yanı solekı benım kılo veremeem gıbı bı sorunum yok ıstedıgımde cok hızlı ve cabuk kılo verıyorum sporumu delı yapıorum beslenme tarzım bnm kendıme uygun gordugum tarz herkese bu gecerlı deıldır
bu sebeplere dayanarak ben 1 mı olayım 2 mı sorusunu gruba acıyorum sız belırleyın 1 ol dersenız 1 olayım 2 ol dersenız 2 sonucta bı sure takıma dahıl olamadım vs o yuzden kararıda sıze bırakıoruma rkıdısler
aynen bende böyle diyorum....takıma gun ıcınde uğrayacak öle 2 gun uğramayıp 3 gun gelecek 4 gun yiyecek aaa özür dılerım ben kaçırdım demeyecek ....çok öenmlı bırsey olmadığı surece bahane kabul etmeyen bır koçum ben....harbi koç gıbıyım haa
eeeeeee şimdi bizim yavru aslanlarımız kim????? yanı bız kıme koçluk yapcazzz.....oğlumu verin bana(Hürrem yapıyorum)
dalin aslında böyle takip benim açımdan daha iyi... ayrıca 4-5 kişi izinde ondan da az yazı yazılıyor sayfa ilerlemiyor...
soğol sevdacım iyi dileklerin için...
takımda en çok kiloyu verenlerden biriside sendin ben hergün gelirim zaman ayırırım diyorsan koçluk yapabilirsin yoksa olmaz... öncelikle düzenli girişini sağlaman lazım..
bu arada özelden bi mesaj atmıştım sana bi oylama var ve her maddeye oy vermen lazım senin oyunu bekliyorum not edeceğim.
yok canım sen durumu vahim olanlardansın seni koç yapamam... sana koç verebilirim amakızlar bi öğlen arasına çıktım maşallah döktürmüşsünüz.
kaptanım menülerini paylaşman karararı çok iyi .. arkadaşların yorumları da önemli ama senin yorumların daha bi önemli. ben senin yorumlarını sürekli takip ederdim. şu +++ iyi oluyordu
koçluk sistemine gelince bence çok mantıklı özellikle ben birebir takip etmekte ve edilmekte daha bi dikkat ediyorum.
ben sadece okul zamanı düzenli giremiyorum tabi akşamları mutlaka giriyorum.
ben her ikisi de olabilirim.siz hangisine layık görürseniz.
dalinin spor koçu olması da çok iyi bir fikir.
hımmm deneyelim bakalım belki bu sorumluluk seni takıma bağlar... eşleşmeleri tam yapmadım herkesten net bir yanıt alayımdabende 1. maddeyi seçiyorum kendi adıma... ama şu var düzenli olarak girmeye çalışırım fakat işte bazen giremediğim zamanlar oluyor...bu koç olduğum kişiyi olumsuz etkilermi...elimden geldiğince yapabileceğimi yapmaya çalışırım...karar sizin diyeyim...ama yapabilirim yaa olmadı birkaç gün dene beni jujum....şey gibi oldu işe girersin de deneme süresi olur ya...
dalinim sen koç ol yawrum...koçum benim .....
ben takıma gün içinde giriyorum canım ....takip edeceğim kişiyi de takibe alırım tabiki de ....
hürremim ....ayyy seviyom ben hürremi yaa...
oyladım kaptanım tamamdır.....düzenli girişimi hafta içi giriyorum düzenli ,sadece işte hafta sonları biraz fırsat olmuyor....dün doktora gittim ve herşey yolunda ....yani eski neşem tamamen yerinde....seviyorum sizleri.....
ukyo da yok yada ben göremedimrabiş yok ya .nerede acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?