- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.581
yok canım sen durumu vahim olanlardansın seni koç yapamam... sana koç verebilirim ama
hımmm deneyelim bakalım belki bu sorumluluk seni takıma bağlar... eşleşmeleri tam yapmadım herkesten net bir yanıt alayımda
ukyo da yok yada ben göremedim
yok canım sen durumu vahim olanlardansın seni koç yapamam... sana koç verebilirim ama
hımmm deneyelim bakalım belki bu sorumluluk seni takıma bağlar... eşleşmeleri tam yapmadım herkesten net bir yanıt alayımda
ukyo da yok yada ben göremedim
Eki Görüntüle 728062 eğer resmi doğru yükleyebildiysem şu anda çiçeklerim eşliğinde içeceğim yeşil çayımı görüyor olmalısınız....:)
selam arkadaslar dun gece geldık anneannemız ayın 25ınde rabbıne kavustu.gerıde hayırla bahsedılen anılar bıraktı.hepımızın gıdecegı yer orası bılıyorum ama evlat olmanında annenın yasının olmasıda onemlı degılmıs bunu ogrendım.kac yasında olursak olalım hepımız ana kuzusuyuz degılmı.
sahnur ablam netı bugun actım ılk defa mesajınıda yenı gordum.
selam arkadaslar dun gece geldık anneannemız ayın 25ınde rabbıne kavustu.gerıde hayırla bahsedılen anılar bıraktı.hepımızın gıdecegı yer orası bılıyorum ama evlat olmanında annenın yasının olmasıda onemlı degılmıs bunu ogrendım.kac yasında olursak olalım hepımız ana kuzusuyuz degılmı.
hoş geldin güzelim... rabbim varsa günahlarını affetsin.. geride kalanrada sabır bahşetsin.. yapılacak bişey yok dua etmekten başka arkasından...afıyet olsunablama
olsunda lıpır lıpır yaglarını cozsun
hoş geldin güzelim... rabbim varsa günahlarını affetsin.. geride kalanrada sabır bahşetsin.. yapılacak bişey yok dua etmekten başka arkasından...
sen nasılsın kuzum
püskütün yazısını okudum... ve evet bu olaylar yüzünden bura ile uğraşmak istemidiğini düşündüğüm için uzaklaştığını düşündüm de diğer takımlarında yarışmadan uzaklaşma gibi bir düşünceleri olduğunu bilmiyordum....hangi takımlar bunlarjujum paylaşım alanını gördün mü? püsküüt cuma yarışması benım için askıya alınmıştır yazmış.......bilginize dıye eklemiş......ben son dönemde ki olaylara bağlıyorum eğer tahmınım doğruysa......
başka takımlarda da okudum kaptanları ; Türkıye de bunca olay olurken burada sohbet edip zayıflamak onlara göre değilmiş.....o yüzden kendılerınce ara vermişler...
senin için iyi olmuş ailenle süpriz bir hasret gidermişsin... ölenle ölünmüyor ki ne kadar sevsek de ne kadar genç olsada bir müddet sonra hayata dönüyor insan acısını içinde yaşıyor sonra zamanla kabuk tutuyor acımasına acıyor ama eskisi kadar yıpratmıyorben aslında bıraz ayıp olacak ama cok ıyıyım annemlerı gordum 3 gece onlarla kaldım ece hanımı gormemıslerdı.babam bıraz rahatsızdı ama onemlı bır durum degıl astımı var.annem calısıyordu ızın aldı ıyıydık yanı.musa annesıyle ılgılendı hep kadın ıkıde bır fenalastı bırde evı kapatma durumu var bılemıyorum allah kımseye gostermesın acıyı.ama sabrınıda verıyor rabbım bak nerdeyse 10 gun oldu bugun herkes ısıne gucune gıttı kayınvalıde gelmedı evın ıslerı var bırde 40 ve 52 yemegı verılecek.
koç adayları
cornella
Gamze_M
dalin26
Sevda_M
koçum olsun diyenler
aysunayy
birsen_deniz
*juju*
eşleme yapmadım birbirlerine gönüllü olanlar varsa öncelikle onlar eşleşebilirler
Eki Görüntüle 728062 eğer resmi doğru yükleyebildiysem şu anda çiçeklerim eşliğinde içeceğim yeşil çayımı görüyor olmalısınız....:)
canım başınız saolsunselam arkadaslar dun gece geldık anneannemız ayın 25ınde rabbıne kavustu.gerıde hayırla bahsedılen anılar bıraktı.hepımızın gıdecegı yer orası bılıyorum ama evlat olmanında annenın yasının olmasıda onemlı degılmıs bunu ogrendım.kac yasında olursak olalım hepımız ana kuzusuyuz degılmı.
jujum paylaşım alanını gördün mü? püsküüt cuma yarışması benım için askıya alınmıştır yazmış.......bilginize dıye eklemiş......ben son dönemde ki olaylara bağlıyorum eğer tahmınım doğruysa......
başka takımlarda da okudum kaptanları ; Türkıye de bunca olay olurken burada sohbet edip zayıflamak onlara göre değilmiş.....o yüzden kendılerınce ara vermişler...
hayat devam ediyor canm. allah sabrını veriyor.ben aslında bıraz ayıp olacak ama cok ıyıyım annemlerı gordum 3 gece onlarla kaldım ece hanımı gormemıslerdı.babam bıraz rahatsızdı ama onemlı bır durum degıl astımı var.annem calısıyordu ızın aldı ıyıydık yanı.musa annesıyle ılgılendı hep kadın ıkıde bır fenalastı bırde evı kapatma durumu var bılemıyorum allah kımseye gostermesın acıyı.ama sabrınıda verıyor rabbım bak nerdeyse 10 gun oldu bugun herkes ısıne gucune gıttı kayınvalıde gelmedı evın ıslerı var bırde 40 ve 52 yemegı verılecek.
O HALDE SENİ EN SADİST OLANA VERMEK LAZIM.. DALİNen iyisi jujum sen eşleştir. sürekli kaçamak yapan beni alacak olur mu bilemiyorum :26::26::26:
wawww odan güzelmişş. afiyet olsun. benim oda tam bir yol geçen hanı
canım başınız saolsun
:26::26::26::26::26:
hayat devam ediyor canm. allah sabrını veriyor.
püskütün yazısını okudum... ve evet bu olaylar yüzünden bura ile uğraşmak istemidiğini düşündüğüm için uzaklaştığını düşündüm de diğer takımlarında yarışmadan uzaklaşma gibi bir düşünceleri olduğunu bilmiyordum....hangi takımlar bunlar
ben bakındın rastlayamadım... ama elbette olabilir böyle bir durum... sevdikleri bu olaylardan bir şekilde etkilendiyse yada etkilenme olasılığı varsa ki bende olsam uzak kalırdım aklım başka yerde olurdu...takım olarak değil jujum.....bireysel olarak katılım yapmıyorlar......
ben bakındın rastlayamadım... ama elbette olabilir böyle bir durum... sevdikleri bu olaylardan bir şekilde etkilendiyse yada etkilenme olasılığı varsa ki bende olsam uzak kalırdım aklım başka yerde olurdu...
yoksa ülkenin bu halinden kimse honut değil .. herkes isyan ediyor tüm dünya haberlerinde yer aldığımız bir dönemde ülkenin başbakanı gezilerde vs... ne denebilirki ...
O HALDE SENİ EN SADİST OLANA VERMEK LAZIM.. DALİN
masam görünmüyo o masa çiçeklerimi koyduğum masam.. ne yapim hayatı güzelleştirmeye çalışıyorum sekiz saat o odadayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?