- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.601
eyvahh dalin lokmalarımı boğazıma dizecekkkdaline uyarsa tamam.
haklısın. ama ben vazgeçtim odanın düzeninden sürekli dolu dolu.bıktım anlayacağın rahatça olabildiğim anlar şuan yani öğrenciler gidince.
:18::18::18::18::18::18::18: vatana millete bana hayırlı olsunnn ..koçummmmm olduuhehehehehheheheheheheeh yedım senı bırsenan ıtıbarı ıle ıkımız eslesmıs bulunuyoruz.kendını kolla yedıgıne ıctıgıne dıkkat sakın kaçamakla gelme karsıma pıs benzetırım
dalinnnnnnnnnnnn özeline bakkkkkk
:18::18::18::18::18::18::18: vatana millete bana hayırlı olsunnn ..koçummmmm olduu
yaaa bende özelime bakmak istiyomm
heheheheheheheh kurbanlık koyunum benım gel sen bana gel annem:18::18::18::18::18::18::18: vatana millete bana hayırlı olsunnn ..koçummmmm olduu
yaaa bende özelime bakmak istiyomm
etını ızgara kemıgınıde et suyu corba yapacam onundalin ve birsen nasıl anlaşacağınıza siz karar vereceksiniz sisteminizi oturtun ve hayırlı olsun...
Dalin bersinin eti senin kemiği de senin al ne yaparsan yap
birsooooooooo dalinden önce dalinden sonra diye albüm yap cızzzzzzz........
Eki Görüntüle 728062 eğer resmi doğru yükleyebildiysem şu anda çiçeklerim eşliğinde içeceğim yeşil çayımı görüyor olmalısınız....:)
koç adayları
cornella
Gamze_M
dalin26
Sevda_M
koçum olsun diyenler
aysunayy
birsen_deniz
*juju*
eşleme yapmadım birbirlerine gönüllü olanlar varsa öncelikle onlar eşleşebilirler
selam arkadaslar dun gece geldık anneannemız ayın 25ınde rabbıne kavustu.gerıde hayırla bahsedılen anılar bıraktı.hepımızın gıdecegı yer orası bılıyorum ama evlat olmanında annenın yasının olmasıda onemlı degılmıs bunu ogrendım.kac yasında olursak olalım hepımız ana kuzusuyuz degılmı.
sahnur ablam netı bugun actım ılk defa mesajınıda yenı gordum.
birsooooooooo dalinden önce dalinden sonra diye albüm yap cızzzzzzz........
kesinlikleebirsooooooooo dalinden önce dalinden sonra diye albüm yap cızzzzzzz........
heheheheheheheh kurbanlık koyunum benım gel sen bana gel annem
etını ızgara kemıgınıde et suyu corba yapacam onun
evet bu fıkrı cok tuttum dalınden once ve sonra aradaklı 10 farklı bul
bbırsoooo ozelıne bak
özeline bakkkkbence bu koç işi süper olmuş hadi bakalım göreyim sizi
aman şahnurumuz gelmiş...hoş gelmişşşşşşşşş.....nasıllarmış iyilermiymiş.......
gönüllü olarak almak istediğin birisi varsa al canım...juju kaptan ; gamze,benim ve dileğin ögrencısı kim olacak biz sap gibi kaldık bölehoca var öğrenci yok nidicezz
rabiş nerde kaldı yaaaaa uğramaz olduu....rabiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn.........
ooooooooo dalinin klasik az ye bol spor yap menüleri başlamış... listenin en başındakilere duyurulurmenu startı verıyorum.
sabah peynır zeytın 1 bucuk dılım ekmek yumurta domates hıyar vs
ara spor 45 dkk elıptık
oglen 1 kepce mercımek corbası ve bol yesıllık
ara 30 dkk kadar spor
aksam gene 1 kepce mercımek ve yarım saatte spor yapıcam elıptık 1 saat planladım aslında
sımdıye kadar 2 lıtre su 1 daha ıcerım
(buarada aksam menumu yazarken sole yazmısım sornadan afrkettım :aksam gene 1 kepce spor ve yarım saatte mercımek yaparım :)))))bugun az yedım bıraz otorıteye sokuyorum bunyeyı sonradans asmasın
juju kaptan ; gamze,benim ve dileğin ögrencısı kim olacak biz sap gibi kaldık bölehoca var öğrenci yok nidicezz
rabiş nerde kaldı yaaaaa uğramaz olduu....rabiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?