Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın corni.. Buraya biraz kafamız dinlensin diye takılıyoruz yoksa hangi kanalı açsan o görüntüler kimle konuşsan mutlaka bir tanıdığı yaralı iyice bunalıma bağlarız bu gidişle...

Birsen senin kaçamakları ancak dalin ve ceza metotları çözer haberin olsun eğer dalin de okeyliyorsa hemen bugünden başlayabilirsiniz

hehehehehheheheheheheeh yedım senı bırsen an ıtıbarı ıle ıkımız eslesmıs bulunuyoruz.kendını kolla yedıgıne ıctıgıne dıkkat sakın kaçamakla gelme karsıma pıs benzetırım

Son düzenleme:
dalin ve birsen nasıl anlaşacağınıza siz karar vereceksiniz sisteminizi oturtun ve hayırlı olsun...

Dalin bersinin eti senin kemiği de senin al ne yaparsan yap

hehehehehheheheheheheeh yedım senı bırsen an ıtıbarı ıle ıkımız eslesmıs bulunuyoruz.kendını kolla yedıgıne ıctıgıne dıkkat sakın kaçamakla gelme karsıma pıs benzetırım
:18::18::18::18::18::18::18: vatana millete bana hayırlı olsunnn ..koçummmmm olduu
dalinnnnnnnnnnnn özeline bakkkkkk

yaaa bende özelime bakmak istiyomm

:18::18::18::18::18::18::18: vatana millete bana hayırlı olsunnn ..koçummmmm olduu

yaaa bende özelime bakmak istiyomm
heheheheheheheh kurbanlık koyunum benım gel sen bana gel annem
dalin ve birsen nasıl anlaşacağınıza siz karar vereceksiniz sisteminizi oturtun ve hayırlı olsun...

Dalin bersinin eti senin kemiği de senin al ne yaparsan yap
etını ızgara kemıgınıde et suyu corba yapacam onun
birsooooooooo dalinden önce dalinden sonra diye albüm yap cızzzzzzz........

evet bu fıkrı cok tuttum dalınden once ve sonra aradaklı 10 farklı bul

Eki Görüntüle 728062 eğer resmi doğru yükleyebildiysem şu anda çiçeklerim eşliğinde içeceğim yeşil çayımı görüyor olmalısınız....:)

ohhh miss misss, afiyet olsun kaptanımm

koç adayları

cornella
Gamze_M
dalin26
Sevda_M

koçum olsun diyenler

aysunayy
birsen_deniz
*juju*

eşleme yapmadım birbirlerine gönüllü olanlar varsa öncelikle onlar eşleşebilirler

Allah Rahmet eylesin, günahlarını affetsin balım :26::26:

birsooooooooo dalinden önce dalinden sonra diye albüm yap cızzzzzzz........

bence deeeeeeeeeee

aman şahnurumuz gelmiş...hoş gelmişşşşşşşşş.....nasıllarmış iyilermiymiş.......

Selam kizar 45 derece sicaktan seqmlarbende menumu yazayim sizler yazmissiniz gecmisi okuyayim dedim ama net cok kotu sabah yedi de araziye ciktik cocuklar cok kotu durumda resim cektim bol bol mete simdi ekipten geldiler cikiyorum

menu startı verıyorum.

sabah peynır zeytın 1 bucuk dılım ekmek yumurta domates hıyar vs

ara spor 45 dkk elıptık

oglen 1 kepce mercımek corbası ve bol yesıllık
ara 30 dkk kadar spor

aksam gene 1 kepce mercımek ve yarım saatte spor yapıcam elıptık 1 saat planladım aslında

sımdıye kadar 2 lıtre su 1 daha ıcerım

(buarada aksam menumu yazarken sole yazmısım sornadan afrkettım :aksam gene 1 kepce spor ve yarım saatte mercımek yaparım :))))) bugun az yedım bıraz otorıteye sokuyorum bunyeyı sonradans asmasın

juju kaptan ; gamze,benim ve dileğin ögrencısı kim olacak biz sap gibi kaldık böle hoca var öğrenci yok nidicezz

rabiş nerde kaldı yaaaaa uğramaz olduu....rabiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn.........

gönüllü olarak almak istediğin birisi varsa al canım...

ooooooooo dalinin klasik az ye bol spor yap menüleri başlamış... listenin en başındakilere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…