Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..

ooooooooooo geçmiş olsun kuzum yaaaaaaaa niye direndin ki şimdiye kadar acilde bir iğne yedinmi çakı gibi olurdun emin ol... aman ihmal etme git bugün acile neyse derdin söylesinler bedenine neden böyle eziyet ediyorsun

offfffff cnm ya zaten tahmın edıyordum var bişey.......
doktora git sen orda kan tahlılı ıle bır sey var mı yok mu çıkar zaten ortaya....alallala ya neden böyle oldun şimdi:26::26::26::26:
doktordan sonra haber et ....

ooooooooooo geçmiş olsun kuzum yaaaaaaaa niye direndin ki şimdiye kadar acilde bir iğne yedinmi çakı gibi olurdun emin ol... aman ihmal etme git bugün acile neyse derdin söylesinler bedenine neden böyle eziyet ediyorsun

gebelık durumu olabılır dıye jujum gıtmek ıstemedım ama artık gıdıcemm...

ok kuzum haber ederımm....

Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesinnnnn geçmiş olsun :26:

hastayım bu yorumlarına sen benimsin o zaman hhihıhıhı ben bugünden itibaren sana karışım haa alınmaca darılmaca yok

banada bir yem lazım, ayy öğrenci lazım leynnnnnnnnnn

öhöh öhhö koç olduk ya artık bizim de daha dıkkatlı olmamız lazım

sabah: 4 y.k tam tahıllı nesfıt+süt

öğle: ne bulursam attığım yeşilliklerden oluşan salata+haslanmış tavuk göğüs(tadı hıc hos degıldı tatsız tuzsuz zorla yedım işte)

akşam: 1 tabak kiraz(sayılı olmadığı için öğün yerıne gectı)

spor:1 saat Nivea body
su:içiyorum

spordan sonra yeşil çayımı içecegım.....

daha deftere imza atmadım bi kerem ağırdan satıyorum dedim ya akşam karar verir

ne imzasıymış bu ben sectım o kadarr koçunum ben senin

Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesinnnnn geçmiş olsun :26:

banada bir yem lazım, ayy öğrenci lazım leynnnnnnnnnn

gamze yem sevda nerdeee

benım öğrencimi görüyonuz mu benden habersız sınıfı terk etmiş. jujuuuuuuu eve gıdıyorsun sanırsam.....akşama çok kaçırma karışmam sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…