- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.621
yapabilirsin canım.... ama senin öğrencine kimse yorum yapamaz sadece sen hüküm süreceksin...ama ben sımdı baska me nuye yorum yapamazmıyım duramamkı yaparı
gönüllü olarak almak istediğin birisi varsa al canım...
kızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..
kızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..
ismi lazım değil bir öğrenci zamanında seçmişti ...:78: o nedenle şimdi kendini ağırdan satıyo
ooooooooooo geçmiş olsun kuzum yaaaaaaaa niye direndin ki şimdiye kadar acilde bir iğne yedinmi çakı gibi olurdun emin ol... aman ihmal etme git bugün acile neyse derdin söylesinler bedenine neden böyle eziyet ediyorsun
offfffff cnm ya zaten tahmın edıyordum var bişey.......
doktora git sen orda kan tahlılı ıle bır sey var mı yok mu çıkar zaten ortaya....alallala ya neden böyle oldun şimdi:26::26::26::26:
doktordan sonra haber et ....
kızlar selam..
hastayım bu yorumlarınasen benimsin o zaman hhihıhıhı ben bugünden itibaren sana karışım haa alınmaca darılmaca yok
Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesinnnnngeçmiş olsun :26:
banada bir yem lazım, ayy öğrenci lazım leynnnnnnnnnn
daha deftere imza atmadım bi keremağırdan satıyorum dedim ya akşam karar verir
Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesinnnnngeçmiş olsun :26:
banada bir yem lazım, ayy öğrenci lazım leynnnnnnnnnn
ne imzasıymış buben sectım o kadarr koçunum ben senin
gamze yem sevda nerdeee
ne imzasıymış buben sectım o kadarr koçunum ben senin
gamze yem sevda nerdeee
benım kocum kım olacakk???
Sevda koç olcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?