- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.641
bnm kurbanlıgımda yok ortalarda kesın gullac mullac ne varsa yıyodur.en eksınlı ogrencı bnmkı haa
ayy bu iş çok iyi oldu ya takıma neşe geldı azcuk......
evet canmm çok iyi olduBence bu koç işi süper olmuş hadi bakalım göreyim sizi
koçummmmmmmmm ben bu kadar az beslenememmmenu startı verıyorum.
sabah peynır zeytın 1 bucuk dılım ekmek yumurta domates hıyar vs
ara spor 45 dkk elıptık
oglen 1 kepce mercımek corbası ve bol yesıllık
ara 30 dkk kadar spor
aksam gene 1 kepce mercımek ve yarım saatte spor yapıcam elıptık 1 saat planladım aslında
sımdıye kadar 2 lıtre su 1 daha ıcerım
(buarada aksam menumu yazarken sole yazmısım sornadan afrkettım :aksam gene 1 kepce spor ve yarım saatte mercımek yaparım :)))))bugun az yedım bıraz otorıteye sokuyorum bunyeyı sonradans asmasın
beni korkutmayınn :18::18:
yapabilirsin canım.... ama senin öğrencine kimse yorum yapamaz sadece sen hüküm süreceksin...
canm çok geçmiş olsunkızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..
ismi lazım değil bir öğrenci zamanında seçmişti ...:78: o nedenle şimdi kendini ağırdan satıyo
hastayım bu yorumlarınasen benimsin o zaman hhihıhıhı ben bugünden itibaren sana karışım haa alınmaca darılmaca yok
öhöh öhhö koç olduk ya artık bizim de daha dıkkatlı olmamız lazım
sabah: 4 y.k tam tahıllı nesfıt+süt
öğle: ne bulursam attığım yeşilliklerden oluşan salata+haslanmış tavuk göğüs(tadı hıc hos degıldı tatsız tuzsuz zorla yedım işte)
akşam: 1 tabak kiraz(sayılı olmadığı için öğün yerıne gectı)
spor:1 saat Nivea body
su:içiyorum
spordan sonra yeşil çayımı içecegım.....
burdayım geldim canım koçummbnm kurbanlıgımda yok ortalarda kesın gullac mullac ne varsa yıyodur.en eksınlı ogrencı bnmkı haa
rekor kırdık haa bır haftada yazılan yazıyı yarım gunde yazdık heytt be oluyo oluyo
evet canmm çok iyi oldu
koçummmmmmmmm ben bu kadar az beslenememm
beni korkutmayınn :18::18:
canm çok geçmiş olsun
işte bir koç daha meydanda..kim tutar kornimiii
canım ne oluyo sizee hiççç bişey yememişsin gene.dişinin ağrısı devam mı ediyo:26:
burdayım geldim canım koçumm
nazar değmesinnn
öhöm öhömmm menüm dalinnnimm
sabah kornfleks
ara yarım dilim kk ekmek üzerine labne
öğle ezogelin çorba 2 kepçe-yarım kase patates kızartması 1 dilim ekmek
ara 2-3 çatal yaş pasta
akşam 1 tabak kabak kavurma 1 dilim ekmek
su içiliyor sporda yapılacak.
not: koçum söz bidaha kaçamak falan olmayacak. bu günü senden öncesi olarak kaydett :18::18::18:
sabah
2 dilim ekmek arası
1 tk tereyağı
3 dilim kaşar
öğlen
1/2 bezelye çorbası
1/2 pilav
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1/3 kibrit kutusu çikolata
akşam
1,5 kase yoğurt
1 dilim ekmek
içtiklerim
2 lt su
1,5 fincan yeşil çay
spor
birazdan yapacağım
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo
sabah
2 dilim ekmek arası
1 tk tereyağı
3 dilim kaşar
öğlen
1/2 bezelye çorbası
1/2 pilav
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1/3 kibrit kutusu çikolata
akşam
1,5 kase yoğurt
1 dilim ekmek
içtiklerim
2 lt su
1,5 fincan yeşil çay
spor
birazdan yapacağım
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo
rabyas koç istiyordu ... şuan hasta ama yinede koçluk yapabülürsün... hem böylelikle başkalarının öğrencilerine de karışmasınYaaaaaaaaaaaaaaa hadiii beni de koç isteyinkime koç olayım hee
Yaaaaaaaaaaaaaaa hadiii beni de koç isteyinkime koç olayım hee
sımdı ben nerden baslayım neye ne soleyım bılemedım hersey ıyı guzel hosta zaten karbo kontenjanını ekmekle doldurmussun e corbadada var o yarım kase p.kızartması ne oluyo dıyette adınıa zıma bıle almak ıstemedıgım o yag ve karbo bombası nedır.dıger koclara karsı yuzumu neden kara cıkarıyosun sen.bıde yarım kase yazarak masumlastırmaya calısmıs o yarım kasede kaç kaloru var haberın varmı.bugun cok yuklenmıyorum ılk gun dıye.ama sunuda solemedene demedım 1 corba aksıgı yagda 250 kalorı var sen kç kasık yedın en az ıkı e patatesınkınıde koy ustune.ustune ustuk daha bu saate kadar zerre sporda da yok.yahu sakamı bu.
sen bolemı zayıflıcan.kabak kavurmaya gelınce zaten solememe gerek yok kızartmayı yıyen bırı onu yıyemezzz.sporun en az 1 saat olacak ve yuksek tempolu elıptık kosu yuruyus hangını yaparsan.1 saattena sagı sporu kabul edemem bu menuye.cok kotu cokk felaket.ılk gunun hatrına baska bısey demıcem.dakıka 1 gol 1 cabuk gıt spronu yapmadan gozume gorunme
birsennnn sen daha kokrmadın mı canım.. vah vahhhh dalinin eline düştü garibim daha durumu idrak edemedi
bi kerem benim menüm sizi ilgilendirmez...valla koçuma söylerim sizi .... benim koçum sizin öğrencinin menüsüne bişi diyormu alalalalal
hem corni ortalarda yok bir saat daha özgürüm hemen gidim sporumu yapim gelim...
ayrıca bence öyle aman aman abartı bir menü değil. çikolata bir lokmacık
tereyağı 1 silme tk ... oda sabah ... zatiii.
ben koçumun yorumuna bakarım hem
anam onası laftı kızzzzzzzzzzzzz vasfiye halt etmişşşşş:90::90::90::90:yaa kasapsız koc gıbı alısız velı gıbı leylasız mecnun gıbı kaldınmı ole sap gıbı
tamam koçum şimdi banta çıkıyommm...bida olmayacakk koçum
ahh nedimm nedim ..
haa sende az sonra koçundan alırsın ikazları terağ için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?