- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.661
anam onası laftı kızzzzzzzzzzzzz vasfiye halt etmişşşşş:90::90::90::90:
sımdı ben nerden baslayım neye ne soleyım bılemedım hersey ıyı guzel hosta zaten karbo kontenjanını ekmekle doldurmussun e corbadada var o yarım kase p.kızartması ne oluyo dıyette adınıa zıma bıle almak ıstemedıgım o yag ve karbo bombası nedır.dıger koclara karsı yuzumu neden kara cıkarıyosun sen.bıde yarım kase yazarak masumlastırmaya calısmıs o yarım kasede kaç kaloru var haberın varmı.bugun cok yuklenmıyorum ılk gun dıye.ama sunuda solemedene demedım 1 corba aksıgı yagda 250 kalorı var sen kç kasık yedın en az ıkı e patatesınkınıde koy ustune.ustune ustuk daha bu saate kadar zerre sporda da yok.yahu sakamı bu.
sen bolemı zayıflıcan.kabak kavurmaya gelınce zaten solememe gerek yok kızartmayı yıyen bırı onu yıyemezzz.sporun en az 1 saat olacak ve yuksek tempolu elıptık kosu yuruyus hangını yaparsan.1 saattena sagı sporu kabul edemem bu menuye.cok kotu cokk felaket.ılk gunun hatrına baska bısey demıcem.dakıka 1 gol 1 cabuk gıt spronu yapmadan gozume gorunme
rabyas koç istiyordu ... şuan hasta ama yinede koçluk yapabülürsün... hem böylelikle başkalarının öğrencilerine de karışmasın
asla bıdaha olmasın boyle zayıflaman mumkun dıel mumkun olsa cotan manken gıbı olrudun gullacla ıskenderle olmazzz.bak hala burda cdene calıyo oraya buraya hemen banda 1 saat yuksek tepmpo arada sadece 2 dakıka soluklanma
hahahahahhahahahahtamam bizde rabişimle pazartesiden itibaren başlarız, hem iyileşmiş olur..Ama rabişim sanki regliye kafayı takmış ta diyetine konsantre olamıyor gibi şu aralar :26:
sabah
2 dilim ekmek arası
1 tk tereyağı
3 dilim kaşar
öğlen
1/2 bezelye çorbası
1/2 pilav
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1/3 kibrit kutusu çikolata
akşam
1,5 kase yoğurt
1 dilim ekmek
içtiklerim
2 lt su
1,5 fincan yeşil çay
spor
birazdan yapacağım
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo
anam corni gelmiş.. ben kaçtım sporaaaa
( bu arada corninin sporda nekadar kısa sürdü:26:)
evettttt menüme yorum yapma hakkı olan tek ve yegane kişi....şimcik sabahtan başlayalım yanlışları saymaya.....2 dilim ekmek bikere çok jujum...1 dilim yeter bence.....sebeine gelınce diğer öğünlerde de karbo yemen...
- tereyag sabah olabılır.sonucta tereyag sağlıklı yağlardan bırıdır.abartmadıgımız sürece sorun yok.....
öğlen: bezelye bence cok nadir yenmesı gereken bır sebze türü......sebebi ise çokkkkkkk şeker içermesidir ve kesınlıkle şeker hastalarına önerilmez,yasaktır......
- eger zayıflıyacagım dıyorsak pirinçten,bulgura gecmeliyız..pilavı sadece eve yemeklı mısafır gelırse onlara yapmalıyız ve ailecek bulgur yeme alışkanlığı kazanmalıyız.....şahsen koçun öyle yapıyor
-et kavurma ve yoğurt mükemmel olmuş.....ben olsam sadece 2 sini yerdım dıgerlerıne dokunmazdım...süper proteınler almış olurdun...hem kilo aldırmaz hem de tok tutardı....
- gelelim çikolataya ...haftasonu yıyebılırsın ama hafta içi kesinlikle olmaz ..isterse 1/33 olsun ama olmaz....
akşam: öğlen bu kadar yemene rağmen akşam yıne de ekmek yemişsin......senın kılo verebılmen için şu karboyu en aza indirmemiz şart.....
spor: sporunu ise aksatmak yok....çok yedıgını hissettıgın günler daha fazla spor yapmalısın ki yaktığın enerjı aldığın enerjiden çok olsun.....
bugun böyle oldu....ama yarın bır tercıh yap.......karboyu ya sabah ye ya öğlen......akşam kesınlıkle yasak zaten ......yarından itibaren akşamları karbo yok.....karbosuz kimseye bişey olmaz aksıne yağların erir
öğlen yemekhane de yıyorsun biliyorum.....yemekhane de yapılan yemekler kendı evımızde kı gibi az zeytınyagı ile pişmiyor,biliyorsun ......o yüzden yedıkelrıne dikkat et....
pilavdan,ekmekten uzak dur....hııı sulu yemek mi var..1 dilim ekmek veya 2-3 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav tercıh edersın o zaman.....
cooook sirinsiniz, bayildim bu kocluk sistemine :):)
simdi ben de kendimin kocu olucam o zaman...
hımmmmmmmmmmm şuanda biricik boşta canımcım ... en çok kilo verenimiz sana kaldı... istersen dalin de vareeee benim koçum kim olcek şimdi gamzeeeeeeeeeeee sen olurmusun ki
asla bıdaha olmasın boyle zayıflaman mumkun dıel mumkun olsa cotan manken gıbı olrudun gullacla ıskenderle olmazzz.bak hala burda cdene calıyo oraya buraya hemen banda 1 saat yuksek tepmpo arada sadece 2 dakıka soluklanma
birsoooooooo elveda cnmm birsommmmmmm
birrseennnnnnnnnnnnnnnn :90: :90: yandın kızımmmmm
artık koçluğunu konuşturucan gamze... ligt mısın taş fırın mı görcez...
şimcik sabahtan başlayalım yanlışları saymaya.....2 dilim ekmek bikere çok jujum...1 dilim yeter bence.....sebeine gelınce diğer öğünlerde de karbo yemen...
- tereyag sabah olabılır.sonucta tereyag sağlıklı yağlardan bırıdır.abartmadıgımız sürece sorun yok.....
öğlen: bezelye bence cok nadir yenmesı gereken bır sebze türü......sebebi ise çokkkkkkk şeker içermesidir ve kesınlıkle şeker hastalarına önerilmez,yasaktır......
- eger zayıflıyacagım dıyorsak pirinçten,bulgura gecmeliyız..pilavı sadece eve yemeklı mısafır gelırse onlara yapmalıyız ve ailecek bulgur yeme alışkanlığı kazanmalıyız.....şahsen koçun öyle yapıyor
-et kavurma ve yoğurt mükemmel olmuş.....ben olsam sadece 2 sini yerdım dıgerlerıne dokunmazdım...süper proteınler almış olurdun...hem kilo aldırmaz hem de tok tutardı....
- gelelim çikolataya ...haftasonu yıyebılırsın ama hafta içi kesinlikle olmaz ..isterse 1/33 olsun ama olmaz....
akşam: öğlen bu kadar yemene rağmen akşam yıne de ekmek yemişsin......senın kılo verebılmen için şu karboyu en aza indirmemiz şart.....
spor: sporunu ise aksatmak yok....çok yedıgını hissettıgın günler daha fazla spor yapmalısın ki yaktığın enerjı aldığın enerjiden çok olsun.....
bugun böyle oldu....ama yarın bır tercıh yap.......karboyu ya sabah ye ya öğlen......akşam kesınlıkle yasak zaten ......yarından itibaren akşamları karbo yok.....karbosuz kimseye bişey olmaz aksıne yağların erir
öğlen yemekhane de yıyorsun biliyorum.....yemekhane de yapılan yemekler kendı evımızde kı gibi az zeytınyagı ile pişmiyor,biliyorsun ......o yüzden yedıkelrıne dikkat et....
pilavdan,ekmekten uzak dur....hııı sulu yemek mi var..1 dilim ekmek veya 2-3 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav tercıh edersın o zaman.....
sabah kalkınca 1 activia sıcak su
kahvaltı..
1 dl buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
öğle.
1 kase tarhana çorbası
1 dl buğday ekmeği
ara.
kiraz ne kadar olduğunu saymadım gözüm döndü
akşam.
4 köfte
3 parça karpuz.
kızlar sımdı geldım doktordan soguk algınlıgı faranjit v.s antıbıyotık agrı kesıcı ve bogaz ıcın sprey verdı bol bol dınlen dedıııı
menum
sabah
1 tane ev yapımı pogaca
1 bardak meyve suyu
ogle
yok
aksam
1 tane karnıyarık
cacık salata
su:az ıctım bugun
spor:yapmadım
eeee benim koçum kim olcek şimdi gamzeeeeeeeeeeee sen olurmusun ki
juju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazımbiricik beni hizaya çekebilirmi ki
sana dalin lazım anam zati dalin de iki kişiyi idare edecek güç te var dil dejuju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazımbiricik beni hizaya çekebilirmi ki
sana dalin lazım anam zati dalin de iki kişiyi idare edecek güç te var dil de.. oda kabul ederke kertelim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?