Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsoooooooo elveda cnmm birsommmmmmm

rabyas koç istiyordu ... şuan hasta ama yinede koçluk yapabülürsün... hem böylelikle başkalarının öğrencilerine de karışmasın

hahahahahhahahahah tamam bizde rabişimle pazartesiden itibaren başlarız, hem iyileşmiş olur..Ama rabişim sanki regliye kafayı takmış ta diyetine konsantre olamıyor gibi şu aralar :26:

şimcik sabahtan başlayalım yanlışları saymaya.....2 dilim ekmek bikere çok jujum...1 dilim yeter bence.....sebeine gelınce diğer öğünlerde de karbo yemen...
- tereyag sabah olabılır.sonucta tereyag sağlıklı yağlardan bırıdır.abartmadıgımız sürece sorun yok.....

öğlen: bezelye bence cok nadir yenmesı gereken bır sebze türü......sebebi ise çokkkkkkk şeker içermesidir ve kesınlıkle şeker hastalarına önerilmez,yasaktır......
- eger zayıflıyacagım dıyorsak pirinçten,bulgura gecmeliyız..pilavı sadece eve yemeklı mısafır gelırse onlara yapmalıyız ve ailecek bulgur yeme alışkanlığı kazanmalıyız.....şahsen koçun öyle yapıyor
-et kavurma ve yoğurt mükemmel olmuş.....ben olsam sadece 2 sini yerdım dıgerlerıne dokunmazdım...süper proteınler almış olurdun...hem kilo aldırmaz hem de tok tutardı....
- gelelim çikolataya ...haftasonu yıyebılırsın ama hafta içi kesinlikle olmaz ..isterse 1/33 olsun ama olmaz....

akşam: öğlen bu kadar yemene rağmen akşam yıne de ekmek yemişsin......senın kılo verebılmen için şu karboyu en aza indirmemiz şart.....

spor: sporunu ise aksatmak yok....çok yedıgını hissettıgın günler daha fazla spor yapmalısın ki yaktığın enerjı aldığın enerjiden çok olsun.....

bugun böyle oldu....ama yarın bır tercıh yap.......karboyu ya sabah ye ya öğlen......akşam kesınlıkle yasak zaten ......yarından itibaren akşamları karbo yok.....karbosuz kimseye bişey olmaz aksıne yağların erir
öğlen yemekhane de yıyorsun biliyorum.....yemekhane de yapılan yemekler kendı evımızde kı gibi az zeytınyagı ile pişmiyor,biliyorsun ......o yüzden yedıkelrıne dikkat et....
pilavdan,ekmekten uzak dur....hııı sulu yemek mi var..1 dilim ekmek veya 2-3 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav tercıh edersın o zaman.....

anam corni gelmiş.. ben kaçtım sporaaaa

( bu arada corninin sporda nekadar kısa sürdü
:26:)

en son 10 dk esneme hareketlerı yapıyor sıkılıyorum onları yaparken hemen kaçtım.....17.20 de başladım 18.20 de bıttı 1 saat kız.siz burda cene çalarken zaman cabuk gecıyor tabı bir de bana sorun

cooook sirinsiniz, bayildim bu kocluk sistemine :):)

simdi ben de kendimin kocu olucam o zaman...

ayy dun menum cok kotuydu, zaten bugun sabah tartidada hemen etikisini gordum..
yani tam olarak hatrlamiyorum ama,

sabah
yarim tost
yumurta, domates, salatalik, peynir ve biraz da pita ekmegi

oglen
tavuk koftesi ve bulgur pilavi
1 kucuk kase yogurt
1 dilim elmali turta

ara
1 kucuk nectarin (amma cok nectarin yedim bu aralar ha)

bu ara stresli toplantim vardi, gecti cok sukur.

aksam
1 dilim elmali turtayi esimle yedik,
sonra 1 avuc kadar leblebi :18:
2/3 avuc antep fistigi,
sonra esim manti isterim diye tutturdu, ona buzluktan manti cikardim hasladim,
2-3 kasik da ben yedim ((
bi de salata.

gelelim bugun sabaha

ekmek kalmamis, buzluktan yufa cikardim, arasina peynir, sucuk, ketcap damlatip gozleme yaptim tavada.
yani 1 yufkadan az yedim diye tahmin ediyorum. :26:
salatalik yedim, bi de az cilek receli,
bi de esime avokado krem peynir ve biber salcasindan bi kahvaltilik sos yapmistim onun tadina baktim
1/2 cay kasigi kadar 1 zeytinle beraber.

yaaa cok kotu bu menu, benim menumle sizlerden 3-4 kisi rahat doyar ha...

oglen icin bi seyler getirmistim ama yogurt disinda yemiycem buyuk ihtimalle.
gorucez bakalim....

sabah kalkınca 1 activia sıcak su

kahvaltı..

1 dl buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

öğle.
1 kase tarhana çorbası
1 dl buğday ekmeği

ara.
kiraz ne kadar olduğunu saymadım gözüm döndü

akşam.
4 köfte
3 parça karpuz.

kızlar sımdı geldım doktordan soguk algınlıgı faranjit v.s antıbıyotık agrı kesıcı ve bogaz ıcın sprey verdı bol bol dınlen dedıııı

menum

sabah
1 tane ev yapımı pogaca
1 bardak meyve suyu

ogle
yok

aksam
1 tane karnıyarık
cacık salata

su:az ıctım bugun
spor:yapmadım

evettttt menüme yorum yapma hakkı olan tek ve yegane kişi.... dalin ve gamzeye duyurulur

sen söylemeseydin bende itiraf edecektim bugün her öğünümde carbo vardı malesef... olmaması gerekirdi ki bir daha olmayacaktır bugünü esnek geçiyoruz haliyle...

evde prinç pilavı yapmam bulgur yaparım zaten ama iş yerindetercih hakkım yoktu çıkan neyse onu aldım 3 tepelem yk pilav vardı tabağımda .. şimdi düşündüm zaten et doyurucu yoğurdu üzerine döküp yesem de doyardım keşke yemeseymişim pilavı

bezelye çorbası 1/2 yazdım ama toplasam 4-5 kaşık anca içmişimdir sevmedim çünkü...

çikolata hımmmmmm aslında haftalardır yemedim yemedim bugünü buldum kahvenin yanında ikramdı yedim bende öğlen oluncada yakılır düye düşünmüştüm ama bir daha yemem...

akşam evde makarna ve zy patlıcan vardı ve bolll zy ile ğişirmiştim onu yesem topa tutardın beni bende yoğurt yedim eee onla doyamam diye bir dilim ekmek koyduydum yanına başka alternetif düşünemedim bir an ... ama erken yedim ve üserine spor yaptım bide ovar bu saatten sonra bişey yemicem ve yakarım yada yakmışımdır diye düşünüyorum

spor. hımmmmm tek sıkıntım o bi kaç gün yapıp sıkılyıor sonra bi kaç gün ara veriyorum.. bu konuda denetleme işime gelecektir...

sende spor yaptığında benim gibi pancar gibi suratla mı bitiriyorsun... valla aynaya baktım suratım pancar gibi olmuş baya efor sarfettiriyo bu 20 dk kardiyom...

evettttttttttttt ilk günü nisbeten iyi geçirdik darısı diğer günlere...

cooook sirinsiniz, bayildim bu kocluk sistemine :):)

simdi ben de kendimin kocu olucam o zaman...

ahh ahhh beyazkelebek sen takımda olsan seni de daline teslim ederdim nasıl olsa o iki kişiyede yer de artar bile
eeee benim koçum kim olcek şimdi gamzeeeeeeeeeeee sen olurmusun ki
hımmmmmmmmmmm şuanda biricik boşta canımcım ... en çok kilo verenimiz sana kaldı... istersen dalin de var

asla bıdaha olmasın boyle zayıflaman mumkun dıel mumkun olsa cotan manken gıbı olrudun gullacla ıskenderle olmazzz.bak hala burda cdene calıyo oraya buraya hemen banda 1 saat yuksek tepmpo arada sadece 2 dakıka soluklanma

5,5 km koşu ve yürüyüş hız 6 ile 6,5 tu koçum. anam heryerimden ter fışkırdı.iallah razı olsun dalinimm çim yandı 1 lt re su içtim. koçum az sonrada ev toplayacağım ardından yarınki menüyü hazırlayacağım nohut pişircem :26:

birsoooooooo elveda cnmm birsommmmmmm

canım çıktıııııııı

birrseennnnnnnnnnnnnnnn :90: :90: yandın kızımmmmm

yanmak hafif kalır dalin bu ay beni mezun edecek bu gidişle

artık koçluğunu konuşturucan gamze... ligt mısın taş fırın mı görcez...

laf aramızda benim ki taşşşşş fırın

yorumsuzummm

canm menün harikaa

canm çok geçmiş olsun

juju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazım biricik beni hizaya çekebilirmi kibiriciiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
birsen neye yorumsuzsun kızım seninkinden iyiydi benim menü bi kerem.... hem istesen de yorum yapamazsın valla yolarım...

eeeeeeeeeeeeeeeee dalin korkusu adama böyle ter attırıyo demekkiiiiiiiiii garibim haşatı çıkmış...

eeee benim koçum kim olcek şimdi gamzeeeeeeeeeeee sen olurmusun ki

Evet evet ben senin koçun olayım, jujumda müsade ederse sen mezun olunca rabyasa geçerim anca iyileşir gibi :26: evet jujum imzaları atalım mı? aysunaya koçluğa hazırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…